Iza. Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Cienka napisał(a):to zostaje karcher(myjka ciśnieniowa) :diabloti: oj obawiam się że przy jego wadze ciśnienie zaniosłoby go aż do sąsiada :evil_lol: Quote
Cienka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 mam dzisiaj w głowie dziwne pomysły więc musisz mi wybaczyć ale tak sobie pomyślałam jak by mu zrobić trwałą ondulacje to by wyglądał jak owieczka:eviltong:, albo obciąć go na lwa:lol: Quote
Iza. Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Cienka napisał(a):mam dzisiaj w głowie dziwne pomysły więc musisz mi wybaczyć ale tak sobie pomyślałam jak by mu zrobić trwałą ondulacje to by wyglądał jak owieczka:eviltong:, albo obciąć go na lwa:lol: owieczka mogłaby być bardzo ciekawa :evil_lol: Quote
plinka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='bety'][quote name='Cienka'] A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra Zgadza się matura to pikuś w porównaniu ze studiami - tam to na jeden egzamin trzeba nauczyć się i zrozumieć jedną albo dwie grube książki, a takich egzaminów jest nawet kilka w miesiącu / tygodniu. :) A ja bym polemizowała.. fakt egzaminów jest sporo, ale podstawą do nauki są notatki z zajęć. Literatury do egzaminu jest mnóstwo ale tego wszystkiego przecież nie da się przejrzeć. Może też nie jestem na jakimś ambitnym kierunku, ale z obserwacji widzę że tak jest. A co do matury - też uważałam że to pikuś, zmieniłam zdanie. Egzaminy jakoś zaliczam bez większych problemów, a mature pisałam parę razy i dobrze jej napisać nie potrafię... Tym bardziej, że materiał na studiach pokrywa mi się a nawet wykracza z materiałem maturalnym [quote name='Iza.'] Miło było Cie w końcu zobaczyć, szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieje że i tak w końcu się do mnie wybierzesz :razz: Ciebie tyż :loveu: ale zaskoczenie było :lol: no ja nie powiem kto tak szybko zwiał :p ja zostałam do wieczora ;p http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TKXcH3F1soI/AAAAAAAANSI/AV57601vDd4/DSCF3138.JPG śliczne fot!! widziałam tłustego Buenia na żywo :D Po noszeniu nawet na bluzie mi zostało :evil_lol: Quote
plinka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Iza. napisał(a): A no właśnie chodzi o to, że ja jednak wole imprezy nieco innego typu, te wszystkie kiece, strojenie się to nie dla mnie :eviltong: a ja lubie takie 'kulturalne' imprezki, przynajmniej jest okazja żeby wyglądać porządnie ;) Cienka napisał(a):mam dzisiaj w głowie dziwne pomysły więc musisz mi wybaczyć ale tak sobie pomyślałam jak by mu zrobić trwałą ondulacje to by wyglądał jak owieczka:eviltong:, albo obciąć go na lwa:lol: myślałysmy z Izą raczej o warkoczykach francuzach :lol: :razz: Quote
kaskaSz Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Na takiej sierści to można zaszaleć z fryzurą. I wysłać Buenosa na studniówkę zamiast Izy :P Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A dlaczego Buenosik jest w oleju? Coś mnie omineło...? http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TKXcH3F1soI/AAAAAAAANSI/AV57601vDd4/DSCF3138.JPG pzdr. Quote
Iza. Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='plinka'] Ciebie tyż :loveu: ale zaskoczenie było :lol: no ja nie powiem kto tak szybko zwiał :p ja zostałam do wieczora ;p http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TKXcH3F1soI/AAAAAAAANSI/AV57601vDd4/DSCF3138.JPG śliczne fot!! widziałam tłustego Buenia na żywo :D Po noszeniu nawet na bluzie mi zostało :evil_lol: Oj no musiałam wracać, ale dobrze zobaczyć się choć chwilę :cool3: Hahaha nie przesadzaj jeszcze czysty był jak go widziałaś ;P [quote name='plinka']a ja lubie takie 'kulturalne' imprezki, przynajmniej jest okazja żeby wyglądać porządnie ;) myślałysmy z Izą raczej o warkoczykach francuzach :lol: :razz: Na co dzień wyglądam porządnie :diabloti: Nooo, ciekawa jestem bardzo tych francuzów :P [quote name='Asiaczek']A dlaczego Buenosik jest w oleju? Coś mnie omineło...? http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TKXcH3F1soI/AAAAAAAANSI/AV57601vDd4/DSCF3138.JPG pzdr. olej stosowany jako odżywka i ochrona włosa na tą fatalną jesienną pogodę ;) Quote
miniaga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TK...4/DSCF3138.JPG Właśnie Olśnienia doznałam- jaką on ma podobną głowę do Tonica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja myślałam że on tylko Jagódkowy:) Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No i jak było w Legionowie? Byłaś? A do mnie to ani Ty ani Izabela124 nie dotarłyscie... pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Asiaczek']No i jak było w Legionowie? Byłaś? A do mnie to ani Ty ani Izabela124 nie dotarłyscie... pzdr.[/QUOTE]Nie było nas.......... Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Aaaaaa, nic to. Gazetki nadal leżą sobie i czekają... Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Iza. napisał(a): Nooo, ciekawa jestem bardzo tych francuzów :P [FONT=Comic Sans MS]Francuzy to u mnie ... dwa :evil_lol:[/FONT] Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Dokładnie rok temu, mniej więcej o tej samej porze przywiozłam do domu małą białą kuleczkę. Od tej chwili staliśmy się nie rozłączni. Buenos jest nieodłącznym elementem mojej codzienności. Moje życie zmieniło się bardzo. Buenosek uczy mnie systematyczności. Muszę wcześniej wstawać, poświęcać czas na pielęgnacje. Czasem tak strasznie mi się nie chcę, ale wiem, że innego wyjścia nie mam. Już nie mogę sobie wyjść z rana i wrócić wieczorem, bo przecież synuś w domu sam siedzieć nie może. Znajomi już się chyba z tym pogodzili, bo na początku tylko pukali się w głowę haha. Nie zawsze jest różowo, czasem mam ochotę wypatroszyć śmierdziela, ale takich chwil jest mniej. Mały jest najukochańszy na świecie, taki dokładnie jak sobie wymarzyłam. Cała rodzina go pokochała, nie spodziewałam się tego zupełnie. Wiedziałam, że rodzice go zaakceptują, ale oni w tej chwili nie wyobrażają sobie że Buenosia mogłoby z nami nie być. Jest najukochańszym wnusiem, mama moja kupuje mu zabaweczki, ciasteczka. I po raz kolejny ogromne, ogromne podziękowania Agnieszce za powierzenie mi synusia! Jest najcudowniejszy ! Kilka zdjęć z przed roku :) Quote
Izabela124. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Życzę wam jeszcze wielu, wielu lat spędzonych razem :) Quote
runo Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 fajny fajny :) a czego ma takie dziwne uszka? Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ooooo, to maleństwo juz jest rok z Wami? Alez czas leci... A tutaj, taki ciaputek:) http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLgnI4rwEqI/AAAAAAAANU4/cIwtLwniFC4/s512/DSCF9248.JPG Pzdr. Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 runo napisał(a):fajny fajny :) a czego ma takie dziwne uszka? grzywkom podkleja się uszka żeby stały. Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Życzę wam jeszcze wielu, wielu lat spędzonych razem :) Dzięki :loveu: [quote name='Asiaczek']Ooooo, to maleństwo juz jest rok z Wami? Alez czas leci... A tutaj, taki ciaputek:) http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLgnI4rwEqI/AAAAAAAANU4/cIwtLwniFC4/s512/DSCF9248.JPG Pzdr. Tak, to już rok, sama nie mogę w to uwierzyć :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pamiętam jak Buenosek był taki malutki, jeju jak ten czas szybko leci. Teraz taki "byczek" z niego. Ha ha ale na pewno nie zapomnisz podróży po niego :D Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Izabela124. napisał(a):Pamiętam jak Buenosek był taki malutki, jeju jak ten czas szybko leci. Teraz taki "byczek" z niego. Ha ha ale na pewno nie zapomnisz podróży po niego :D O tam byczek, on zawsze będzie maleństwem dla mnie :loveu::lol: Taaaa podróż po Buenoska do końca życia bedę pamiętać hahaha Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 psyja napisał(a):maleńki słodziaczek!!! <3 Witaj kochana na dogo :loveu: Zakładaj galerie swoich potworów :p Quote
*Agnieszka* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A my przyszliśmy w rewanżyku:)witamy się:)słodziak,łapka od moich chłopców:) Quote
Cienka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Widze Iza, że masz podobne podejście do Buenosa co ja do moich mośków bo to są tez moje dzieciaki. Fajnie wiedzieć, że nie jestem postrzelona :multi: i inni też tak mają jak ja. Quote
Recommended Posts