Izabela124. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Iza. napisał(a):Jak zdam mature to skończę :evil_lol:Jaka z Ciebie pesymistka :P Ja Ci mówię, że zdasz :) Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Izabela124. napisał(a):Jaka z Ciebie pesymistka :P Ja Ci mówię, że zdasz :) obyś miała racje :razz: Quote
mimi_91 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Nie przejmuj się tak bardzo ;) Matura nie jest taka straszna jak Ci starają się nauczyciele w szkole wmówić (przynajmniej moi się starali:lol:) a 3 klasa liceum jest najlepsza no i studniówka:loveu::loveu: Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 mimi_91 napisał(a):Nie przejmuj się tak bardzo ;) Matura nie jest taka straszna jak Ci starają się nauczyciele w szkole wmówić (przynajmniej moi się starali:lol:) a 3 klasa liceum jest najlepsza no i studniówka:loveu::loveu: A no nauczyciele to już nudni z tym gadaniem o maturze są, już nie mogę tego słuchać :mad: Na studniówkę jakoś nie mam ochoty iść :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Iza. napisał(a):A no nauczyciele to już nudni z tym gadaniem o maturze są, już nie mogę tego słuchać :mad: Na studniówkę jakoś nie mam ochoty iść :eviltong:A idz Ty, w ogole sie nie znasz, studniowki sa fajne :D Quote
mimi_91 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Izabela124. napisał(a):A idz Ty, w ogole sie nie znasz, studniowki sa fajne :D nawet baaardzo fajne :lol: ;) Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Fajne-fajne. Ja tez to mogę potwierdzić:) Moja była super:) Pzdr. Quote
Iza. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Taaak strasznie mnie na tą studniówkę wszyscy namawiają, że może się zdecyduje :lol: Quote
Cienka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Iza. napisał(a):Nie ma czego zazdrościć ja mam w tym roku mature :placz: Iza nie przejmuj się ja pamiętam na w liceum od pierwszej klasy straszyli maturą. Jak pójdziesz na studia to egzaminy Ci spowszednieją. Quote
Iza. Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 M&S napisał(a):Cześć:) Miłego dnia!!!! Cześć, cześć :) Cienka napisał(a):Iza nie przejmuj się ja pamiętam na w liceum od pierwszej klasy straszyli maturą. Jak pójdziesz na studia to egzaminy Ci spowszednieją. Coraz częściej to słyszę, więc mam nadzieje że to prawda : ) hihi Quote
kaskaSz Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ja też mam dosyć gadania o maturze i nie wybieram się na studniówkę, więc nie jesteś sama :P Quote
Iza. Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 kaskaSz napisał(a):Ja też mam dosyć gadania o maturze i nie wybieram się na studniówkę, więc nie jesteś sama :P Oooo jak miło :cool3: Quote
mimi_91 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hej :hand: ja i tak obstaje przy tym, że studniówka to fajna sprawa :lol: btw. może jakieś foty??:cool3: Quote
Iza. Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 mimi_91 napisał(a):Hej :hand: ja i tak obstaje przy tym, że studniówka to fajna sprawa :lol: btw. może jakieś foty??:cool3: Fot nie mam, ale moze jutro uda się coś zrobić, jak w miare wcześnie Buenoska wykąpie :cool3: Quote
plinka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iza. napisał(a): Jakoś leci, raz lepiej raz gorzej, jeszcze tylko troszke ponad 7mies i będę wolna ;P a wtedy najdłuższe wakacje życia :D Izabela124. napisał(a):Jeju, ale Ci zazdroszczę :shake: Też mogłam iść do liceum... A ja się gryze że te pare lat temu nie poszłam do technikum.. :roll: Iza, na studniówke koniecznie sio! Quote
miniaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Iza. napisał(a):Fot nie mam, ale moze jutro uda się coś zrobić, jak w miare wcześnie Buenoska wykąpie :cool3: Foty Foty Foty!!!! Wszak to galeria:) Quote
Cienka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 kaskaSz napisał(a):Ja też mam dosyć gadania o maturze i nie wybieram się na studniówkę, więc nie jesteś sama :P Ja też na swojej nie byłam ale odbiłam to sobie balem inżynierskim i tam nie trzeba się już kryć z alkoholem :razz: A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja tylko delikatnie przypomnę, że to Galeria i fotki sa mile widziane... pzdr. Quote
bety Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cienka napisał(a): A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra Zgadza się matura to pikuś w porównaniu ze studiami - tam to na jeden egzamin trzeba nauczyć się i zrozumieć jedną albo dwie grube książki, a takich egzaminów jest nawet kilka w miesiącu / tygodniu. :) Pzdr Quote
Iza. Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='plinka']a wtedy najdłuższe wakacje życia :D Iza, na studniówke koniecznie sio! Taaaa tego doczekać się nie mogę <3 hah Oj żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce :evil_lol: Miło było Cie w końcu zobaczyć, szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieje że i tak w końcu się do mnie wybierzesz :razz: [quote name='miniaga']Foty Foty Foty!!!! Wszak to galeria:) Coś mam, ale Tobie się raczej nie spodobają :evil_lol: [quote name='Cienka']Ja też na swojej nie byłam ale odbiłam to sobie balem inżynierskim i tam nie trzeba się już kryć z alkoholem :razz: A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra Ooo czyli jednak nie wszyscy na studniówkę chodzą, uff ulżyło mi bo już myślałam ze to ze mną coś nie tak :lol: [quote name='Asiaczek']Ja tylko delikatnie przypomnę, że to Galeria i fotki sa mile widziane... pzdr. Zaraz będą :razz: [quote name='bety']Zgadza się matura to pikuś w porównaniu ze studiami - tam to na jeden egzamin trzeba nauczyć się i zrozumieć jedną albo dwie grube książki, a takich egzaminów jest nawet kilka w miesiącu / tygodniu. :) Pzdr Póki co nie mam pojęcia gdzie na studia pójde, więc może sesja nie będzie mnie dotyczyć :lol::evil_lol: Trochę brudnego Buenoska w oleju :razz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W oleju smakuje najlepiej[/FONT] ;):evil_lol: Ooo czyli jednak nie wszyscy na studniówkę chodzą, uff ulżyło mi bo już myślałam ze to ze mną coś nie tak :lol: [FONT=Comic Sans MS]Na swoją też nie chciałam iść, zmieniłam zdanie na krótko przed ale szczerzę przyznam, że przeżyłam lepsze imprezy[/FONT] :razz: [FONT=Comic Sans MS]A jeżeli chodzi o maturę to bardzo miło ją wspominałam ... podczas pierwszej sesji[/FONT] :evil_lol: Quote
Cienka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 gdyby tak Buenoska wrzucić do pralki frani to był by czysty :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]W oleju smakuje najlepiej[/FONT] ;):evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Na swoją też nie chciałam iść, zmieniłam zdanie na krótko przed ale szczerzę przyznam, że przeżyłam lepsze imprezy[/FONT] :razz: [FONT=Comic Sans MS]A jeżeli chodzi o maturę to bardzo miło ją wspominałam ... podczas pierwszej sesji[/FONT] :evil_lol: Hmm może powinnam w takim razie spróbować ? :evil_lol: A no właśnie chodzi o to, że ja jednak wole imprezy nieco innego typu, te wszystkie kiece, strojenie się to nie dla mnie :eviltong: Cienka napisał(a):gdyby tak Buenoska wrzucić do pralki frani to był by czysty :evil_lol: Myślę, że byłby to bardzo wygodne rozwiązanie! Niestety, nie mam frani :placz::evil_lol: Quote
Cienka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 to zostaje karcher(myjka ciśnieniowa) :diabloti: Quote
Recommended Posts