Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przejmuj się tak bardzo ;) Matura nie jest taka straszna jak Ci starają się nauczyciele w szkole wmówić (przynajmniej moi się starali:lol:) a 3 klasa liceum jest najlepsza no i studniówka:loveu::loveu:

Posted

mimi_91 napisał(a):
Nie przejmuj się tak bardzo ;) Matura nie jest taka straszna jak Ci starają się nauczyciele w szkole wmówić (przynajmniej moi się starali:lol:) a 3 klasa liceum jest najlepsza no i studniówka:loveu::loveu:

A no nauczyciele to już nudni z tym gadaniem o maturze są, już nie mogę tego słuchać :mad:
Na studniówkę jakoś nie mam ochoty iść :eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):
A no nauczyciele to już nudni z tym gadaniem o maturze są, już nie mogę tego słuchać :mad:
Na studniówkę jakoś nie mam ochoty iść :eviltong:
A idz Ty, w ogole sie nie znasz, studniowki sa fajne :D

Posted

Iza. napisał(a):
Nie ma czego zazdrościć ja mam w tym roku mature :placz:

Iza nie przejmuj się ja pamiętam na w liceum od pierwszej klasy straszyli maturą. Jak pójdziesz na studia to egzaminy Ci spowszednieją.

Posted

M&S napisał(a):
Cześć:)

Miłego dnia!!!!

Cześć, cześć :)

Cienka napisał(a):
Iza nie przejmuj się ja pamiętam na w liceum od pierwszej klasy straszyli maturą. Jak pójdziesz na studia to egzaminy Ci spowszednieją.

Coraz częściej to słyszę, więc mam nadzieje że to prawda : ) hihi

Posted

mimi_91 napisał(a):
Hej :hand:
ja i tak obstaje przy tym, że studniówka to fajna sprawa :lol:

btw. może jakieś foty??:cool3:

Fot nie mam, ale moze jutro uda się coś zrobić, jak w miare wcześnie Buenoska wykąpie :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):

Jakoś leci, raz lepiej raz gorzej, jeszcze tylko troszke ponad 7mies i będę wolna ;P

a wtedy najdłuższe wakacje życia :D

Izabela124. napisał(a):
Jeju, ale Ci zazdroszczę :shake: Też mogłam iść do liceum...

A ja się gryze że te pare lat temu nie poszłam do technikum.. :roll:

Iza
, na studniówke koniecznie sio!

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja też mam dosyć gadania o maturze i nie wybieram się na studniówkę, więc nie jesteś sama :P

Ja też na swojej nie byłam ale odbiłam to sobie balem inżynierskim i tam nie trzeba się już kryć z alkoholem :razz:

A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra

Posted

Cienka napisał(a):

A matura to pikuś potem takie egzaminy są po kilka na każdy semestr często dzień po dniu i wtedy jest masakra

Zgadza się matura to pikuś w porównaniu ze studiami - tam to na jeden egzamin trzeba nauczyć się i zrozumieć jedną albo dwie grube książki, a takich egzaminów jest nawet kilka w miesiącu / tygodniu. :)

Pzdr

Posted

[quote name='plinka']a wtedy najdłuższe wakacje życia :D

Iza
, na studniówke koniecznie sio!

Taaaa tego doczekać się nie mogę <3 hah

Oj żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce :evil_lol:

Miło było Cie w końcu zobaczyć, szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieje że i tak w końcu się do mnie wybierzesz :razz:

[quote name='miniaga']Foty Foty Foty!!!!
Wszak to galeria:)

Coś mam, ale Tobie się raczej nie spodobają :evil_lol:

[quote name='Cienka']Ja też na swojej nie byłam ale odbiłam to sobie balem inżynierskim i tam nie trzeba się już kryć z alkoholem :razz:

Ooo czyli jednak nie wszyscy na studniówkę chodzą, uff ulżyło mi bo już myślałam ze to ze mną coś nie tak :lol:

[quote name='Asiaczek']Ja tylko delikatnie przypomnę, że to Galeria i fotki sa mile widziane...

pzdr.

Zaraz będą :razz:

[quote name='bety']Zgadza się matura to pikuś w porównaniu ze studiami - tam to na jeden egzamin trzeba nauczyć się i zrozumieć jedną albo dwie grube książki, a takich egzaminów jest nawet kilka w miesiącu / tygodniu. :)

Pzdr

Póki co nie mam pojęcia gdzie na studia pójde, więc może sesja nie będzie mnie dotyczyć :lol::evil_lol:

Trochę brudnego Buenoska w oleju :razz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W oleju smakuje najlepiej[/FONT] ;):evil_lol:

Ooo czyli jednak nie wszyscy na studniówkę chodzą, uff ulżyło mi bo już myślałam ze to ze mną coś nie tak :lol:

[FONT=Comic Sans MS]Na swoją też nie chciałam iść, zmieniłam zdanie na krótko przed ale szczerzę przyznam, że przeżyłam lepsze imprezy[/FONT] :razz:

[FONT=Comic Sans MS]A jeżeli chodzi o maturę to bardzo miło ją wspominałam ... podczas pierwszej sesji[/FONT] :evil_lol:

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]W oleju smakuje najlepiej[/FONT] ;):evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Na swoją też nie chciałam iść, zmieniłam zdanie na krótko przed ale szczerzę przyznam, że przeżyłam lepsze imprezy[/FONT] :razz:

[FONT=Comic Sans MS]A jeżeli chodzi o maturę to bardzo miło ją wspominałam ... podczas pierwszej sesji[/FONT] :evil_lol:

Hmm może powinnam w takim razie spróbować ? :evil_lol:

A no właśnie chodzi o to, że ja jednak wole imprezy nieco innego typu, te wszystkie kiece, strojenie się to nie dla mnie :eviltong:

Cienka napisał(a):
gdyby tak Buenoska wrzucić do pralki frani to był by czysty :evil_lol:

Myślę, że byłby to bardzo wygodne rozwiązanie! Niestety, nie mam frani :placz::evil_lol: