Iza. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='plinka']Spacer jak spacer, dupy z nas że się nie spotkałyśmy.. a wystawa - wybierałam się w sobote, ale cóż siła wyższa :/ a w ndz byłam na zawodach ale konnych ;) a co do wyżej wspomnianej sędziny - trzeba było jej powiedzieć że psa głodzisz i na pare h do roweru podczepiasz :p Dupa to jest z Ciebie moja droga, po świecie się włóczysz, a do mnie Ci za daleko ;P Taaa wiesz mowe mi odjęło jak takie coś usłyszałam (a wiesz że ja na język nie choruje ;P ), więc nie powiedziałam nic :/ Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Kilka zaległych fot z Białegostoku: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Buenio :loveu: ps. wyslalam dzis, napisz jak dojdzie;) priorytetem ;) Quote
Izabela124. Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Iza pisałam z Miniagą o Legionowie? Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Iza. napisał(a):Ooo a skąd miałaś takie informacje ? :cool3: Mieliśmy ring na takim totalnym wygwizdowie że nikogo nie udało mi się spotkać ... :( Co do oceny, nie wypowiem się póki co, szkoda słów... ;) Info miałam od Izabeli124:) Może p. sędzinie pomyliły się rasy? Ona hoduje głównie goldeny i pewnie jeszcze jakieś (bo to teraz taka moda, kilka ras...)...? Pzdr. Quote
Iza. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Info miałam od Izabeli124:) Może p. sędzinie pomyliły się rasy? Ona hoduje głównie goldeny i pewnie jeszcze jakieś (bo to teraz taka moda, kilka ras...)...? Pzdr. Ooo prosze :) Pani sędzina hoduje też grzywki i to pies który urodził się w jej domu zajął pierwsze miejsce w młodzieży haha Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Info miałam od Izabeli124:) Pzdr.Chyba raczej od Anusi :) Bo to ona pisała o tym w Twojej galerii ;) Quote
Iza. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Chyba raczej od Anusi :) Bo to ona pisała o tym w Twojej galerii ;) obrobiłaś zdjęcia w Warszawy ? czy znów cały dzień na dogo siedzisz ? :p hahah Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Iza. napisał(a):obrobiłaś zdjęcia w Warszawy ? czy znów cały dzień na dogo siedzisz ? :p hahah Jeszcze nie wszystkie :P Quote
Iza. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Jeszcze nie wszystkie :P To rusz dupe ;P Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Iza. napisał(a):To rusz dupe ;PKończę już obrabiać :P Jeszcze pozostanie mi je wrzucić na photobucket Quote
Iza. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Izabela124. napisał(a):Kończę już obrabiać :P Jeszcze pozostanie mi je wrzucić na photobucket Jakoś wolno Ci idzie ;D Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Iza. napisał(a):Jakoś wolno Ci idzie ;DBo trochę zrobiłam tych fotek a za bardzo nie chce mi się ich obrabiać Caachou_ napisał(a):Ile jeszcze? :diabloti:Jeśli to do mnie pytanie to zostało mi jeszcze około 25 fot Quote
Iza. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Feigned napisał(a):PW na fejsiku, psze pani :lol: już ide ;P jakoś ciężko się ze mną skontaktować ostatnio ;p Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Iza. napisał(a):Ooo prosze :) Pani sędzina hoduje też grzywki i to pies który urodził się w jej domu zajął pierwsze miejsce w młodzieży haha Hahaha..... Izabela124. napisał(a):Chyba raczej od Anusi :) Bo to ona pisała o tym w Twojej galerii ;) A mozliwe, mozliwe... To było juz tak daaaaaawno..... Pzdr. Quote
bety Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Melduję się, bo znowu zapomnę. Zaległości nadrobię po weekendzie - teraz trzeba się pakować na klubówkę. :) Pzdr Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha..... Pzdr. teraz się z tego śmieje, ale na wystawie nie było mi do śmiechu, to wszystko jest cholernie niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wpływu. bety napisał(a):Melduję się, bo znowu zapomnę. Zaległości nadrobię po weekendzie - teraz trzeba się pakować na klubówkę. :) Pzdr Witaj bety! Mam nadzieje, że właśnie dobrze bawisz się na klubówce :cool3: agaciaaa napisał(a):Jak tam w szkole, lepiej trochę? Jakoś leci, raz lepiej raz gorzej, jeszcze tylko troszke ponad 7mies i będę wolna ;P Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Iza. napisał(a): jeszcze tylko troszke ponad 7mies i będę wolna ;PJeju, ale Ci zazdroszczę :shake: Też mogłam iść do liceum... Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Izabela124. napisał(a):Jeju, ale Ci zazdroszczę :shake: Też mogłam iść do liceum... Nie ma czego zazdrościć ja mam w tym roku mature :placz: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Iza. napisał(a):Nie ma czego zazdrościć ja mam w tym roku mature :placz:Ale przynajmniej szkołę skończysz rok wcześniej ode mnie Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Izabela124. napisał(a):Ale przynajmniej szkołę skończysz rok wcześniej ode mnie Jak zdam mature to skończę :evil_lol: Quote
Recommended Posts