Asiaczek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='M&S']A ja myślałam, że Cię nie będzie.........................[/QUOTE] A dlaczego tak myślałas? [quote name='Iza.']Hihi, a które baski na Warszawe zgłoszone ? Widziałam już na aparacie, że niewiele z tych fotek do czegokolwiek sie nadaje. A widzisz jak miło ;)[/QUOTE] Zgłosiłam 4 baski + będzie jeszcze Ofik:) pzdr. Quote
Iza. Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='agaciaaa']Wstawiam foty na wystawowy wątek ;) jakbyś coś chciała w oryginale (choć wątpię :lol:) to mów.[/QUOTE] Dzięki, dzięki dzięki :loveu::loveu::loveu: [quote name='M&S']Cześć:) Dobrego dnia[/QUOTE] Cześć :) [quote name='plinka']hej, dotarłam na dogo :diabloti: ale postów natrzaskałyście -nadrobiłam, ...iii fotki są nawet :-o szok wiecie co? no wiecie?! wakacje minęły a my sie nie spotkałyśmy.. [SIZE=1][COLOR=Pink]ehh te spacery po sokółce i czarnej[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] A ja z Tobą nie rozmawiam, za ten spacer, a juz szczególnie za wystawę :shake::-( [quote name='Ania!']Już dawno po wystawie, a ja dopiero teraz gratuluję :oops: Ale lepiej późno niż później, więc ... gratulacje :multi::multi: Grzywcia masz fajnego, super wygląda na tym całym 1 zdjęciu z wystawy, fakt że od d ... strony ale i tak podziwiać można :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam jeszcze nie tak dawno :evil_lol: dzięki :loveu: Jeszcze trochę fotek jest na wątku wystawowym, ale póki co nie chce mi się przeklejać :evil_lol: [quote name='M&S']Cześć Wam:)[/QUOTE] Hej! [quote name='Asiaczek'] Zgłosiłam 4 baski + będzie jeszcze Ofik:) pzdr.[/QUOTE] No to super, znaczy się liczna ekipa :razz: Quote
M&S Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Asiaczek']A dlaczego tak myślałas? pzdr.[/QUOTE] Myślałam, że będziesz gdzieś w świecie, a nie w Wwie................. Cześć sobotnio:):) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 M&S napisał(a):Myślałam, że będziesz gdzieś w świecie, a nie w Wwie................. Cześć sobotnio:):) W miniony weekend byłam w świecie, tzn. na Litwie w Wilnie. A w ost. weekend września tez będę w świecie, tzn. w Austrii - Tulln. Pzdr. Quote
M&S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a):W miniony weekend byłam w świecie, tzn. na Litwie w Wilnie. A w ost. weekend września tez będę w świecie, tzn. w Austrii - Tulln. Pzdr. Tak, już sobie poukładałam....zazdroszczę Ci tej Austrii Hello wtorkowo:) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja chyba nawet wiem, dlaczego zazdrościsz...;) pzdr. Quote
Iza. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 zaraz wyjeżdżamy do Warszawy, trzymajcie kciuki! Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Trzymamy, trzymamy:) Do zobaczenia na wystawie:) pzdr. Quote
M&S Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Iza. napisał(a):zaraz wyjeżdżamy do Warszawy, trzymajcie kciuki! Do zobaczenia:) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wiem, że Iza. jest JUŻ w W-wie:) I zaraz szykuje swojego Buenoska na jutro:) pzdr. Quote
Iza. Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiem, że Iza. jest JUŻ w W-wie:) I zaraz szykuje swojego Buenoska na jutro:) pzdr. Ooo a skąd miałaś takie informacje ? :cool3: Mieliśmy ring na takim totalnym wygwizdowie że nikogo nie udało mi się spotkać ... :( Co do oceny, nie wypowiem się póki co, szkoda słów... ;) Quote
Obama Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 pisz,pisz jak z oceną,że szkoda słów! Quote
Iza. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Obama napisał(a):pisz,pisz jak z oceną,że szkoda słów! pani sędzina powiedziała że chudszego psa to ona w życiu nie widziała. I zeszliśmy bez oceny. Quote
agaciaaa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Iza. napisał(a):pani sędzina powiedziała że chudszego psa to ona w życiu nie widziała. I zeszliśmy bez oceny. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nieźle. Quote
plinka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Iza.']Dzięki, dzięki dzięki :loveu::loveu::loveu: A ja z Tobą nie rozmawiam, za ten spacer, a juz szczególnie za wystawę :shake::-( Spacer jak spacer, dupy z nas że się nie spotkałyśmy.. a wystawa - wybierałam się w sobote, ale cóż siła wyższa :/ a w ndz byłam na zawodach ale konnych ;) a co do wyżej wspomnianej sędziny - trzeba było jej powiedzieć że psa głodzisz i na pare h do roweru podczepiasz :p Quote
M&S Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cześć! To kiepsko, że psa głodzisz......;) przyznaj się, że sama zjadasz jego karmę...... Quote
vege* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Iza. napisał(a): Mieliśmy ring na takim totalnym wygwizdowie że nikogo nie udało mi się spotkać ... :( Ty nikogo nie spotkałaś, ale za to ja ciebie widziałam jak niosłaś Buenosa na rękach :evil_lol: Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 M&S napisał(a):Cześć! To kiepsko, że psa głodzisz......;) przyznaj się, że sama zjadasz jego karmę...... taaaa jasne uwielbiam suchą karmę :loveu::evil_lol: vege* napisał(a):Ty nikogo nie spotkałaś, ale za to ja ciebie widziałam jak niosłaś Buenosa na rękach :evil_lol: oo no to trzeba było podejść :razz: Quote
vege* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Po chwili się kapnęłam, że to ty i do tego Buenosa pomyliłam z Magnusem, ale później mi się przypomniało, że to Bueno :evil_lol: i wgl to mama mnie pośpieszała, że musimy już jechać do domu bo na autobus nie zdążymy itd :shake: Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 vege* napisał(a):Po chwili się kapnęłam, że to ty i do tego Buenosa pomyliłam z Magnusem, ale później mi się przypomniało, że to Bueno :evil_lol: i wgl to mama mnie pośpieszała, że musimy już jechać do domu bo na autobus nie zdążymy itd :shake: szkoda. A jak Ci się ogólnie wystawa podobała ? Bo pierwszy raz byłaś nie ? :) Quote
vege* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No pierwszy raz byłam i ja i moja mama i siostra i wszystkim nam się podobało, ludzie strasznie mili, pozwalali robić zdjęcia psiakom i je głaskać (oczywiście za każdym razem się pytałam czy mogę), planuję częściej jeździć na wystawy, strasznie mi się spodobały, a Buenos na żywo jest śliczny :loveu: Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 vege* napisał(a):No pierwszy raz byłam i ja i moja mama i siostra i wszystkim nam się podobało, ludzie strasznie mili, pozwalali robić zdjęcia psiakom i je głaskać (oczywiście za każdym razem się pytałam czy mogę), planuję częściej jeździć na wystawy, strasznie mi się spodobały, a Buenos na żywo jest śliczny :loveu: Nooo to super, że trafiłaś na miłych ludzi:multi: Bardzo się cieszę, że Buenoś Ci się spodobał :loveu: Quote
Recommended Posts