Feigned Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jest Białystok, jest impreza hahahah, ja na Wawe nie biore śmierdziela :shake: :cool3: Iza, ok :razz: a jak bardzo słit mają one być? Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Feigned napisał(a):jest Białystok, jest impreza hahahah, ja na Wawe nie biore śmierdziela :shake: :cool3: No weź zobacz jakby fajnie było jakby na ring wyszło 5 białostockich psów Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):oby nie padało! Bo nie masz psa na wystawy ;PPrawda, bo nie mam zamiaru moknąć :shake: No i co z tego ha ha :diabloti::evil_lol: Feigned napisał(a):jest Białystok, jest impreza hahahah, ja na Wawe nie biore śmierdziela :shake: :cool3: Iza, ok :razz: a jak bardzo słit mają one być?I Suwałki :eviltong: ha ha bardzo słit, może ubiorę coś różowego :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Iza, ja mogle moknąc ale Buenos nie lubi deszczu haha Magda, na pewno mój i Agnieszki a pewnie i Molka zgłosi swoich chłopaków :) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):Iza, ja mogle moknąc ale Buenos nie lubi deszczu haha Buenos swój chłop, bo ja też moknąć nie lubię :lol: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Buenos swój chłop, bo ja też moknąć nie lubię :lol: Jak pada to on nawet na siku nie chce wyjść :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a): I Suwałki :eviltong: i Łomża! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):Jak pada to on nawet na siku nie chce wyjść :evil_lol:W końcu Aga nie na darmo go księciuniem nazywa :evil_lol: Unbelievable napisał(a):i Łomża! :evil_lol:Ja prawie Łomża to się zgadzam :evil_lol: Quote
Feigned Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ej ej, bez szaleństwa, jak impreza to tylko z Białymstokiem, więcej się nie liczy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Feigned napisał(a):ej ej, bez szaleństwa, jak impreza to tylko z Białymstokiem, więcej się nie liczy :diabloti:Eee to ja Cię już nie lubię :shake::evil_lol::eviltong: Z reszta Iza też nie mieszka w Białym :diabloti::eviltong: Quote
Feigned Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Eee to ja Cię już nie lubię :shake::evil_lol::eviltong: Z reszta Iza też nie mieszka w Białym :diabloti::eviltong: :placz: bez kituuuu :shake: no dobra, niech Wam będzie.. to robimy tak: B-stok, Czarna, Suwałki, Łomża i tyle, przyjmowanie zgłoszeń zakończone :diabloti: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 spoko spoko ja jestem z białegostoku, tam się urodziłam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Feigned napisał(a)::placz: bez kituuuu :shake: no dobra, niech Wam będzie.. to robimy tak: B-stok, Czarna, Suwałki, Łomża i tyle, przyjmowanie zgłoszeń zakończone :diabloti:Ha ha no jak tak to ja się zgadzam:lol: Quote
Iza. Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 M&S napisał(a):To silna grupa na Warszawę się szykuje;) Tak, tak, oby tylko udało mi się dojechać. :) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 My się tez szykujemy na W-wę, co prawda bez grzywek, bo takowych nie mamy. Ale przynajmniej baski będą:) Iza. - niestety 3/4 fotek z Białego musiałam wyrzucić; coś z ostrością... Ale kilka do uratowania - dzięki:) Pzdr. Quote
M&S Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Asiaczek napisał(a):My się tez szykujemy na W-wę, co prawda bez grzywek, bo takowych nie mamy. Ale przynajmniej baski będą:) Pzdr. A ja myślałam, że Cię nie będzie......................... Quote
Iza. Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Asiaczek napisał(a):My się tez szykujemy na W-wę, co prawda bez grzywek, bo takowych nie mamy. Ale przynajmniej baski będą:) Iza. - niestety 3/4 fotek z Białego musiałam wyrzucić; coś z ostrością... Ale kilka do uratowania - dzięki:) Pzdr. Hihi, a które baski na Warszawe zgłoszone ? Widziałam już na aparacie, że niewiele z tych fotek do czegokolwiek sie nadaje. M&S napisał(a):A ja myślałam, że Cię nie będzie......................... A widzisz jak miło ;) Quote
Iza. Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='M&S']Cześć deszczowo..................[/QUOTE] Cześć, cześć, u nas też deszczowo strasznie :( Quote
agaciaaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wstawiam foty na wystawowy wątek ;) jakbyś coś chciała w oryginale (choć wątpię :lol:) to mów. Quote
plinka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 hej, dotarłam na dogo :diabloti: ale postów natrzaskałyście -nadrobiłam, ...iii fotki są nawet :-o szok wiecie co? no wiecie?! wakacje minęły a my sie nie spotkałyśmy.. [SIZE=1][COLOR=Pink]ehh te spacery po sokółce i czarnej[/COLOR][/SIZE] Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Już dawno po wystawie, a ja dopiero teraz gratuluję :oops: Ale lepiej późno niż później, więc ... gratulacje :multi::multi: Grzywcia masz fajnego, super wygląda na tym całym 1 zdjęciu z wystawy, fakt że od d ... strony ale i tak podziwiać można :evil_lol: Quote
Recommended Posts