Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ja też nie, ciekawa jestem ich wymiarów jak się rodzą :cool3: można je przyrównać np. do orzecha włoskiego albo coś? :diabloti: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):ja też nie, ciekawa jestem ich wymiarów jak się rodzą :cool3: można je przyrównać np. do orzecha włoskiego albo coś? :diabloti: Ja myśle że raczej do laskowego :evil_lol: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Ja myśle że raczej do laskowego :evil_lol: hahahaaaaaaaa fistaszki! :roflt: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):hahahaaaaaaaa fistaszki! :roflt: A o tym nie pomyślałam hahaha Quote
Aysel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Podobno są wielkości myszy ;) Zobaczymy hihi ;D My i tak mieliśmy z nią dziś jechać na USG. Ale pojechałam do Białego na 14 i poszłam do gina, a potem od gina do weta xd Ale z tą ciążą to był żart, ja Ci wyjaśnię na gg Izka xd. Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Aysel napisał(a):Podobno są wielkości myszy ;) Zobaczymy hihi ;D My i tak mieliśmy z nią dziś jechać na USG. Ale pojechałam do Białego na 14 i poszłam do gina, a potem od gina do weta xd Ale z tą ciążą to był żart, ja Ci wyjaśnię na gg Izka xd. Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć :cool3::diabloti: Aaaa, ja jakos ostatnio cięzko kapujaca jestem :evil_lol: Czekam hahah :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Iza.']Oj Ty to lubisz macać :diabloti: Wiem :( ja tez nie pracuje :( mój TZ tez :( bo go nie mam hahaha :evil_lol: Przeprasza :( Mam nadzieje, że jeszcze mnie kochasz i bedziesz zaglądać do mojej galerii :loveu: Olka takiego posta napisała o tej ciąży, że mnie z ziemi zmiotło i nie mogłam wstać i Twojego pościka nie zauważyłam :( haha :evil_lol: Pieski owszem :p I mój też :( i na dodatek też go nie mam :( Kochać kocham, nie da się tak nagle przestać :loveu: ale czy będę zaglądać to nie wiem, Ty do mnie dawno nie zaglądałaś :( Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Wystawialiśmy się wczoraj z Buenoskiem w Białymstoku. W klasie młodzieży, ocena doskonała i lokata druga, ale przynajmniej pis mamy ładny :razz: Mały ładnie się pokazał, na stoliku stał, więc mimo wszystko jestem zadowolona. Zdjęć z wystawy póki co nie mam, ale mam nadzieje że jakieś dobre duszyczki coś tam nam zrobiły :loveu::eviltong: znalazłam jedną fotkę Buenoska z mamusią (czyli ze mną oczywiście :diabloti:) jakoś tak z przed miesiąca :evil_lol: Quote
Feigned Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 jesteś Ty na gadu czy Cie nie ma? :diabloti: Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Feigned napisał(a):jesteś Ty na gadu czy Cie nie ma? :diabloti: jestem już haha Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):Wystawialiśmy się wczoraj z Buenoskiem w Białymstoku. W klasie młodzieży, ocena doskonała i lokata druga, ale przynajmniej pis mamy ładny :razz: Mały ładnie się pokazał, na stoliku stał, więc mimo wszystko jestem zadowolona. Gratulacje!!!!!!!:multi::lol: będziecie w Wwie? Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Gratulacje!!!!!!!:multi::lol: będziecie w Wwie? Dziękujemy :) Raczej będziemy, choć nie jestem na 100% pewna. Quote
Bartiśkowa_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gratulacje :) Wstawiaj zdjęcia z wystawy jak tylko je zdobędziesZ :loveu: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Gratulacje :) Wstawiaj zdjęcia z wystawy jak tylko je zdobędziesZ :loveu: Póki co mam jedną :) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Ale ładny chłopak:lol::lol:Ładny z super charakterem :loveu: Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Ładny z super charakterem :loveu: Chętnie poznam chłopaka osobiście;) Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Ale ładny chłopak:lol::lol: Izabela124. napisał(a):Ładny z super charakterem :loveu: Dzięki :loveu::loveu: M&S napisał(a):Chętnie poznam chłopaka osobiście;) Moze w Warszawie ? :cool3: Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a): Moze w Warszawie ? :cool3: Z przyjemnością:) My będziemy z naszym szczylem;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):Dzięki :loveu::loveu: Moze w Warszawie ? :cool3:musiałam się podlizać za to, że mało fot ma Buenos z Białego :evil_lol: ha ha to jednak jedziesz?:razz: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Z przyjemnością:) My będziemy z naszym szczylem;) Mam nadzieję że jakoś się znajdziemy :) Izabela124. napisał(a):musiałam się podlizać za to, że mało fot ma Buenos z Białego :evil_lol: ha ha to jednak jedziesz?:razz: za te foty to jestem obrażona :placz: no zglosiłam. Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a): za te foty to jestem obrażona :placz: no zglosiłam.W Wawie zrobię więcej, bo będziemy na podwórku :lol: Tylko mam nadzieję, że ocenianie nie będzie tak ekspresowe jak w Białym :diabloti: Ha ha no to super :multi: Quote
Feigned Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):no zglosiłam. :cool3: chyba też się przejadę, tzn towarzysko, foty Wam porobię :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Feigned napisał(a)::cool3: chyba też się przejadę, tzn towarzysko, foty Wam porobię :diabloti:Ja też poproszę jakieś słit zdjęcie :diabloti::evil_lol: Bo mi fot nikt nie robi :-(:shake::lol: Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):W Wawie zrobię więcej, bo będziemy na podwórku :lol: Tylko mam nadzieję, że ocenianie nie będzie tak ekspresowe jak w Białym :diabloti: Ha ha no to super :multi: oby nie padało! Feigned napisał(a)::cool3: chyba też się przejadę, tzn towarzysko, foty Wam porobię :diabloti: Zglaszaj Mańka, białystok obstawi młodzież hahah Izabela124. napisał(a):Ja też poproszę jakieś słit zdjęcie :diabloti::evil_lol: Bo mi fot nikt nie robi :-(:shake::lol: Bo nie masz psa na wystawy ;P Quote
Recommended Posts