Iza. Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Izabela124. napisał(a): dała o dziwo :eviltong: Fakt, że na inny cel, ale to się nie liczy:evil_lol: to na co w takim razie Ci dała kase ? :cool3: Asiaczek napisał(a):To dobrze:0 Pzdr. :) Caachou_ napisał(a):Pojawiamy się u Was z rewizytą ;) Miło. ;) Quote
Izabela124. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Iza. napisał(a):to na co w takim razie Ci dała kase ? :cool3: Na spodnie i buty ;P Quote
BBeta Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Fajny biało-czarny (koszmar fotografa :diabloti:) duet ;) Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvgEPZIrzI/AAAAAAAAM0k/Bk_kCxTx7DM/DSCF2400.JPG ale dziwnie wygląda w tym oleju :lol: Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Izabela124.']Na spodnie i buty ;P To na pewno się nie domyśli na co kase wydałaś :evil_lol: [quote name='mimi_91']Hej :hand: Hej :cool3: [quote name='BBeta']Fajny biało-czarny (koszmar fotografa :diabloti:) duet ;) A no koszmar, szczególnie kiedy dysponuje się tylko kompaktem :evil_lol: [quote name='agaciaaa']http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvgEPZIrzI/AAAAAAAAM0k/Bk_kCxTx7DM/DSCF2400.JPG ale dziwnie wygląda w tym oleju :lol: Tu to wyglada jeszcze fajnie, bo świeżo naolejowany, najgorzej wyglada po tygodniu, kiedy to nie jest już biały a szary :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):Tu to wyglada jeszcze fajnie, bo świeżo naolejowany, najgorzej wyglada po tygodniu, kiedy to nie jest już biały a szary :evil_lol: A fuj :eviltong: ciekawa jestem jaki jest wtedy w dotyku ;) A tak w ogóle to przyjeżdżajcie do nas na spacerek jakiś, póki jeszcze wakacje ;) Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):A fuj :eviltong: ciekawa jestem jaki jest wtedy w dotyku ;) A tak w ogóle to przyjeżdżajcie do nas na spacerek jakiś, póki jeszcze wakacje ;) Taki aksamitny :loveu: Oczywiście tam gdzie nie ma brudu :evil_lol: Czekałam aż mi to zaproponujesz :diabloti: A jesteś w domu ? Jakie godziny Ci pasują ? :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):Taki aksamitny :loveu: Oczywiście tam gdzie nie ma brudu :evil_lol: Czekałam aż mi to zaproponujesz :diabloti: A jesteś w domu ? Jakie godziny Ci pasują ? :cool3: Myślałam, że raczej tłusty :lol: No już dawno miałam pisać, ale jakoś z głowy wypadło ;) trzeba było się wpraszać :) jestem w domu prawie cały czas, bezrobotna przecież jestem :lol: godziny obojętne byle nie rano ;) mów kiedy Ci pasuje :p Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Myślałam, że raczej tłusty :lol: No już dawno miałam pisać, ale jakoś z głowy wypadło ;) trzeba było się wpraszać :) jestem w domu prawie cały czas, bezrobotna przecież jestem :lol: godziny obojętne byle nie rano ;) mów kiedy Ci pasuje :p Wszyscy mówią że jest obślizgły, mi tam się podoba :evil_lol: Nie rano to i mi nie pasuje :evil_lol: na weekend jadę do warszawy, więc moze jakos tam na początku następnego tygodnia ? Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):Wszyscy mówią że jest obślizgły, mi tam się podoba :evil_lol: Nie rano to i mi nie pasuje :evil_lol: na weekend jadę do warszawy, więc moze jakos tam na początku następnego tygodnia ? Skoro lubisz obślizgłe...:evil_lol: Oki, może być następny tydzień :) Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Skoro lubisz obślizgłe...:evil_lol: Oki, może być następny tydzień :) Ale właśnie chodzi o to że on obślizgły wcale nie jest ;p To jeszcze Ci dam znac kiedy dokładnie. Jakby co moge przyjechać pociągiem i zostawić u Ciebie w domu Buenoskową klatkę ? Bida u mnie ostatnio nawet mnie na bilety nie stać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):Ale właśnie chodzi o to że on obślizgły wcale nie jest ;p To jeszcze Ci dam znac kiedy dokładnie. Jakby co moge przyjechać pociągiem i zostawić u Ciebie w domu Buenoskową klatkę ? Bida u mnie ostatnio nawet mnie na bilety nie stać :evil_lol: Jak zwał tak zwał :lol: musiałabym dotknąć, żeby się wypowiedzieć :lol: Ok, jak z tej stolicy wrócisz to się odezwij. No jasne, nie ma sprawy :) U mnie też bida, więc rozumiem :lol: Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Jak zwał tak zwał :lol: musiałabym dotknąć, żeby się wypowiedzieć :lol: Ok, jak z tej stolicy wrócisz to się odezwij. No jasne, nie ma sprawy :) U mnie też bida, więc rozumiem :lol: No to następnym razem jka przyjedziesz Buenoś będzie w oleju :cool3: Ok, ok :lol: Cieszę się, że choć Ty mnie rozumiesz :loveu: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [FONT=Georgia]dzień dobry :multi: sobie przyszłam zobaczyć tego Twojego rasowego niufa i grzywka, który nie potrzebnie ma rodowód ;) jaki push up :loveu: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Piknik%20Agility%202010/Obraz095.jpg [/FONT] Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :multi: sobie przyszłam zobaczyć tego Twojego rasowego niufa i grzywka, który nie potrzebnie ma rodowód ;) jaki push up :loveu: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Piknik%20Agility%202010/Obraz095.jpg [/FONT] Czeeeeść :cool3: A no niepotrzebnie :shake: Mogłabym kupić takiego bez, byłby bardziej afrykański :diabloti: A troszkę wiaterek zawiał :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):No to następnym razem jka przyjedziesz Buenoś będzie w oleju :cool3: Ok, ok :lol: Cieszę się, że choć Ty mnie rozumiesz :loveu: :evil_lol: Trzymam za słowo, chętnie sobie pomacam :lol: No wiesz, o prace wcale nie tak łatwo w pl :( Quote
Aysel Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izka. Wpadaj do Białego jutro. Jadę na rodzinne potwierdzenie ciąży - Enisi i mojej. Mam nadzieję na jeden pozytywny a drugi negatywny wynik <hahaha> To taki żart, ja jeszcze nie zaciążona. Chociaz mój chłopak już ślub szykował <hahaha> Także pojadę jutro z rana, na USG Enisi a potem do 14 byłabym wolna. Chętna byłabyś? xd Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Aysel napisał(a):Izka. Wpadaj do Białego jutro. Jadę na rodzinne potwierdzenie ciąży - Enisi i mojej. Mam nadzieję na jeden pozytywny a drugi negatywny wynik <hahaha> To taki żart, ja jeszcze nie zaciążona. Chociaz mój chłopak już ślub szykował <hahaha> Także pojadę jutro z rana, na USG Enisi a potem do 14 byłabym wolna. Chętna byłabyś? xd Boże szkoda, że nie widziałaś mojej miny jak to czytałam :evil_lol: To o której będziesz ? Może i miałabym jak wpaść :cool3: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvfFXIWIqI/AAAAAAAAMz4/GyIYRXAQqTY/DSCF2508.JPG Ale zarósł :mdrmed: http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvfGRmZyTI/AAAAAAAAM0A/QirxD7JG5I4/DSCF2511.JPG :loveu::loveu: Widzę, że cień Czarnego Lądu rozchodzi się po całym dogo ;) A no niepotrzebnie Mogłabym kupić takiego bez Znaczy, ze ja też moje źle kupiłam? :hmmmm: :evil_lol: Pozdrawiam :lol: Quote
Jaga. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ania! napisał(a): Znaczy, ze ja też moje źle kupiłam? :hmmmm: :evil_lol: przepłaciłyśmy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='agaciaaa']Trzymam za słowo, chętnie sobie pomacam :lol: No wiesz, o prace wcale nie tak łatwo w pl :( Oj Ty to lubisz macać :diabloti: Wiem :( ja tez nie pracuje :( mój TZ tez :( bo go nie mam hahaha :evil_lol: [quote name='Ania!']http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvfFXIWIqI/AAAAAAAAMz4/GyIYRXAQqTY/DSCF2508.JPG Ale zarósł :mdrmed: http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvfGRmZyTI/AAAAAAAAM0A/QirxD7JG5I4/DSCF2511.JPG :loveu::loveu: Widzę, że cień Czarnego Lądu rozchodzi się po całym dogo ;) Znaczy, ze ja też moje źle kupiłam? :hmmmm: :evil_lol: Pozdrawiam :lol: A troche zarósł, moja suszarka nie wytrzymuje przy suszeniu tyle tych kudłów jest hahah To mój afrykański pies - rasowy bez rodowodu :loveu: Oj taaak zdecydowanie hahaha Oczywiście, że tak :roll: :diabloti: [quote name='akaka']przepłaciłyśmy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Hahaha :evil_lol: [quote name='agaciaaa']A na mego pościka nie odpisałaś :( Przeprasza :( Mam nadzieje, że jeszcze mnie kochasz i bedziesz zaglądać do mojej galerii :loveu: Olka takiego posta napisała o tej ciąży, że mnie z ziemi zmiotło i nie mogłam wstać i Twojego pościka nie zauważyłam :( haha :evil_lol: Quote
Aysel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Buahaha! Nie jestem w ciąży xd Nie jestem, nie jestem, nie jesteeem! Ale za to Eni się wysikała przed USG i nic nie mogliśmy zobaczyć. Następne za dwa tyg. A brzuszek chyba rośnie. Albo mi w oczach. Eh. xd Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Aysel napisał(a):Buahaha! Nie jestem w ciąży xd Nie jestem, nie jestem, nie jesteeem! Ale za to Eni się wysikała przed USG i nic nie mogliśmy zobaczyć. Następne za dwa tyg. A brzuszek chyba rośnie. Albo mi w oczach. Eh. xd Dobrze, ze nie jesteś, bo już miałam wizje Ciebie z maluszkiem w ramionach :evil_lol: Czyli jednak pojechaliście :cool3: No ja mam nadzieję że rośnie, bo ja jeszcze małych chi nie widziałam :diabloti: Quote
Recommended Posts