Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Boszzzzzz Ty wstawiłaś foty :crazyeye::-o:evil_lol: To swoje wstawię jak tu będą pustki:lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Izabela124. napisał(a):Boszzzzzz Ty wstawiłaś foty :crazyeye::-o:evil_lol: To swoje wstawię jak tu będą pustki:lol: wstawiłąm, nie widze w tym nic dziwnego ;P Quote
agaciaaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Iza. napisał(a):wstawiłąm, nie widze w tym nic dziwnego ;P Nie to w ogóle nie jest dziwne :crazyeye: dwa razy musiałam spojrzeć, żeby w to uwierzyć :diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 agaciaaa napisał(a):Nie to w ogóle nie jest dziwne :crazyeye: dwa razy musiałam spojrzeć, żeby w to uwierzyć :diabloti: Nie mam zupełnie pojęcia o co Wam chodzi :shake::diabloti: Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFggjI-z3GI/AAAAAAAAMts/rfdlI6675uA/DSCF2512.JPG Aaaaa:loveu: Daj daj daj mi go :loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='C&B']http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFggjI-z3GI/AAAAAAAAMts/rfdlI6675uA/DSCF2512.JPG Aaaaa:loveu: Daj daj daj mi go :loveu::diabloti: Dam Ci go.... wymiziać, na wystawie ;p Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Iza. napisał(a):Dam Ci go.... wymiziać, na wystawie ;p Nie wiem czy to mi wystarczy :diabloti: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 C&B napisał(a):Nie wiem czy to mi wystarczy :diabloti: bedzie musiało :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 1000 lat temu byla tu fotka Luny :mdleje: skapisz fotki.... a Buenoska niedlugo wymiziam, moze w nastepnym tygodniu :multi: Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):1000 lat temu byla tu fotka Luny :mdleje: skapisz fotki.... a Buenoska niedlugo wymiziam, moze w nastepnym tygodniu :multi: Nie chce mi się wstawiać ;p Quote
Asiaczek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A czemuz to tak się lenisz, co? Ja dzisiaj wstawiłam 62 fotki z akitami japońskimi mojej koleżanki ... pzdr. Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Asiaczek napisał(a):A czemuz to tak się lenisz, co? Ja dzisiaj wstawiłam 62 fotki z akitami japońskimi mojej koleżanki ... pzdr. Sama nie wiem czemu się lenie, jakoś nie mam weny do robienia fotek, a jak fotek nie ma to i nie ma co wstawiać ;) Widziałam, widziałam :cool3: Quote
Pestka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No pięknie, a ja tu weszlam w nadzieji na jakieś zdjecia :cool3: Quote
Feigned Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 następnym razem idziemy gdzieś do lasu albo na łakę, żeby psy spuścić, wtedy będą zdjęcia :cool3: fajna ta Twoja fryzura, wiesz? u Magnusa trzymała się prawie do dzisiaj :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Pestka napisał(a):No pięknie, a ja tu weszlam w nadzieji na jakieś zdjecia :cool3: były niedawno :cool3: Feigned napisał(a):następnym razem idziemy gdzieś do lasu albo na łakę, żeby psy spuścić, wtedy będą zdjęcia :cool3: fajna ta Twoja fryzura, wiesz? u Magnusa trzymała się prawie do dzisiaj :evil_lol: Następnym razem widzimy się na dworcu moja droga, zeby poćwiczyć przed wystawą ;p A widzisz, ja już opracowałam ją sobie, bo nie chce mi się milion razy dziennie poprawiac tych kudłów :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Feigned napisał(a):aaa no tak, to też :razz: Jakoś w następnym tygodniu co ? Quote
Feigned Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Iza.']Jakoś w następnym tygodniu co ? no w następnym albo za 2 tyg ;p jesteś na gg ? http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvgEPZIrzI/AAAAAAAAM0k/Bk_kCxTx7DM/DSCF2400.JPG ale super :evil_lol: a tam z prawej co za stworek się wciął? Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Feigned']no w następnym albo za 2 tyg ;p jesteś na gg ? http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TFvgEPZIrzI/AAAAAAAAM0k/Bk_kCxTx7DM/DSCF2400.JPG ale super :evil_lol: a tam z prawej co za stworek się wciął? zaraz wejde :cool3: to pies mojej babci - Fred ;) Quote
Iza. Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Feigned napisał(a):aaa ten straszny :diabloti: dokładnie ten :evil_lol: Quote
Recommended Posts