*anusia&ajlu* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Foksowa ja nie mam:/ heh jeszcze;) moze niedlugo:D mnie tez na wystawie nie bedzie, jednak pracuje:/ gdzie fotki??? Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pocieszenie, ale większość osób jednak ma. A ja od dwóch lat marze o grzywu i nigdy się go chyba nie doczekam :( Quote
*anusia&ajlu* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 nie łam sie ja juz marze o grzywku z 10-12 lat, juz nawet nie pamietam ile:/ moze w koncu mi sie poszczesci teraz i niedlugo bede miala malenstwo:D moze bo jeszcze nic nie wiadomo... to bede 3mala kciuki zebys i ty tez miala:) Quote
Feigned Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Iza nie wierzę!!! masz nowy avatar :diabloti: i to jaki ładny :loveu: :evil_lol: z Wawy nici ;) Quote
Kisses Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ej, Ty! Jeeedź na wystawę do Olsztyna i zabierz Feigned :D Cem grzywy poznać, a Ty chcesz poznać Womba, nieprawdaż? :D Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marlenuś91 napisał(a):Jej jak ja już dawno tutaj Twojej luny nie widziałam A no dawno jej fot tu nie było ;) Czarnulka napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_4WRmliOAze0/S9RoO-zxkJI/AAAAAAAAMa4/UKthCfqiEwk/DSCF1285.JPG fajniee ; ) Fotkii chceemy ;) Luna I buenos są piękni wymiziaj ich tam ;p dzięki. Marlenuś91 napisał(a):Dokładnie chcemy więcej fot ;] Może dziś coś zrobie, zobacze jaka będzie pogoda. Foxowa napisał(a):To nie fair, wszyscy mają grzywy! :lol: Staraj się to tez bedziesz miała ;P *anusia&ajlu* napisał(a): mnie tez na wystawie nie bedzie, jednak pracuje:/ gdzie fotki??? Szkoda : ( Nie ma :eviltong: Foxowa napisał(a):Pocieszenie, ale większość osób jednak ma. A ja od dwóch lat marze o grzywu i nigdy się go chyba nie doczekam :( Ej nie trac nadizjzeji, ja tez baaardzo długo czekałam. *anusia&ajlu* napisał(a):nie łam sie ja juz marze o grzywku z 10-12 lat, juz nawet nie pamietam ile:/ moze w koncu mi sie poszczesci teraz i niedlugo bede miala malenstwo:D moze bo jeszcze nic nie wiadomo... to bede 3mala kciuki zebys i ty tez miala:) Anusia, a ja trzymam kciuki żeby tobie się udało i żeby mała grzywunia do Ciebie trafiła! Feigned napisał(a):Iza nie wierzę!!! masz nowy avatar :diabloti: i to jaki ładny :loveu: :evil_lol: z Wawy nici ;) A no mam :loveu::loveu: Ciekawe kto takie śliczne zdjęcie zrobił ?! :loveu::loveu::diabloti: Ej no a czemu to ? nie wkurzaj mnie nawet :mad: Izabela124. napisał(a):Hej Iza :) Czekam na nowe zdjęcia Hej :p brakuje fotografa a samej nie chce mi się focić haha Kisses napisał(a):Ej, Ty! Jeeedź na wystawę do Olsztyna i zabierz Feigned :D Cem grzywy poznać, a Ty chcesz poznać Womba, nieprawdaż? :D Oczywiście, że Womba poznać chce :cool3: Jak znajdziesz mi jakiś transport to mogę jechać hah :diabloti: Quote
Foxowa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Czekać można wieczność, kasę mam a psa nie mogę kupić! Tu jest to nie fair. Rozumiem jakbym kasy nie miała, to rodzice nie mogą kupić bo nie mają, dobra. Ale jak ja mam forse to jaki problem? Tym bardziej że wiedzą, że ja chodze na mega długie spacery z Fuksem, tylko te kilka godzin jak w szkole jestem. A co raz bliżej wakacje są. 4 tygodnie niecałe i koniec nauki, więc co za problem. Jak mieliśmy szczyla na tymczasie na początku roku szkolnego, dawałam radę wstawać rano przed 6, bo z psami trzeba na dłużej iść inie było problemu. Jakbym przywiozła psa to już nie mieli by nic do gadania, tylko że problem. Osoba dorosła... :( Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Foxowa napisał(a):Czekać można wieczność, kasę mam a psa nie mogę kupić! Tu jest to nie fair. Rozumiem jakbym kasy nie miała, to rodzice nie mogą kupić bo nie mają, dobra. Ale jak ja mam forse to jaki problem? Tym bardziej że wiedzą, że ja chodze na mega długie spacery z Fuksem, tylko te kilka godzin jak w szkole jestem. A co raz bliżej wakacje są. 4 tygodnie niecałe i koniec nauki, więc co za problem. Jak mieliśmy szczyla na tymczasie na początku roku szkolnego, dawałam radę wstawać rano przed 6, bo z psami trzeba na dłużej iść inie było problemu. Jakbym przywiozła psa to już nie mieli by nic do gadania, tylko że problem. Osoba dorosła... :( ile ci do tej 18 brakuje? Ja wiem jak ciężko pogodzić się z decyzją rodziców, płakałam krzyczałam. Ale to wszystko trzeba na spokojnie, bez nerwów. Wiesz lepiej zeby się teraz nie zgadzali, niż by się zgodzili, a później mieli wieczne pretensje do psa i do Ciebie. Jak to mówią życie jest brutalne, dopóki mieszkasz z rodzicami musisz się im podporządkować. Bywa ciężko, ale tak to już jest ;) Quote
Foxowa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Do 18 brakuje mi 4 lat... Wiem trochę. Sama moja mama wczoraj mówiła, że wie że moją pasją są zwierzęta i że kocham na wystawy jeździć i że mam się nigdy nie poddawać ale ona mi nie ułatwia. Muszę czekać i tyle... Fuksa dostałam na 8 urodziny i to był mamy wymarzony pies, bo foksterier. Też rozumiem jakby nie chciała mieć suczki, bo Fuks, ale ja tylko i wyłącznie psa chcę z wiadomych względów. Quote
Feigned Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nie wiem, jakiś zdolny fotograf chyba :loveu: :lol: :lol: akurat do 10 jestem na wakacjach, nie ma jak :shake: Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Foxowa napisał(a):Do 18 brakuje mi 4 lat... Wiem trochę. Sama moja mama wczoraj mówiła, że wie że moją pasją są zwierzęta i że kocham na wystawy jeździć i że mam się nigdy nie poddawać ale ona mi nie ułatwia. Muszę czekać i tyle... Fuksa dostałam na 8 urodziny i to był mamy wymarzony pies, bo foksterier. Też rozumiem jakby nie chciała mieć suczki, bo Fuks, ale ja tylko i wyłącznie psa chcę z wiadomych względów. Czy wynika z tego, ze rodzice chcą sprawdzić czy na prawdę Ci zależy, więc nie poddawaj się! Feigned napisał(a):nie wiem, jakiś zdolny fotograf chyba :loveu: :lol: :lol: akurat do 10 jestem na wakacjach, nie ma jak :shake: Baaaardzo zdolny :loveu::loveu: A weeeeź :( a Olsztyn ? Quote
Foxowa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Możliwe... Ale ja się nie poddaje i szukam po hodowlach psiaków :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Foxowa napisał(a):Możliwe... Ale ja się nie poddaje i szukam po hodowlach psiaków :evil_lol: A właśnie apropo hodowli czekam na wiadomość od Ciebie na gg ;P Quote
Feigned Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 :loveu: wiem, strasznie żałuję, bo się nastawiałam na to, że pojadę :( tak chyba zrobię, że zdecyduję się na Olsztyn, a Ty nie chcesz jechać? edit. właśnie sprawdziłam, myślałam, że Olsztyn jest po Wawie a nie przed :lol: to też odpada, od zakończenia roku mnie nie będzie. Czyli najszybciej Białystok :shake: a ja Wawę chciałaaaaam Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Feigned napisał(a)::loveu: wiem, strasznie żałuję, bo się nastawiałam na to, że pojadę :( tak chyba zrobię, że zdecyduję się na Olsztyn, a Ty nie chcesz jechać? edit. właśnie sprawdziłam, myślałam, że Olsztyn jest po Wawie a nie przed :lol: to też odpada, od zakończenia roku mnie nie będzie. Czyli najszybciej Białystok :shake: a ja Wawę chciałaaaaam No weź mnie nie osłabiaj nawet, to może do Sopotu pojedziemy ? :cool3: Quote
Feigned Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Iza. napisał(a):No weź mnie nie osłabiaj nawet, to może do Sopotu pojedziemy ? :cool3: :evil_lol: no może, może :cool3: to też mogłoby być, ale nie wiem czy jest sens skoro 2 tyg. później jest u siebie na miejscu ;p idę obczaić sędziów Quote
Kisses Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 OLSZTYN, błagam Was :D Kupie Wam cukierki itp., jeeeedźcie xd W końcu ktoś musi być na mej imprezie urodzinowej :D Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Feigned napisał(a)::evil_lol: no może, może :cool3: to też mogłoby być, ale nie wiem czy jest sens skoro 2 tyg. później jest u siebie na miejscu ;p idę obczaić sędziów Idź obczaj i powiedz co myślisz, ja w sumie mogłabym pojechac, dawno nad morzem nie byłam hah Kisses napisał(a):OLSZTYN, błagam Was :D Kupie Wam cukierki itp., jeeeedźcie xd W końcu ktoś musi być na mej imprezie urodzinowej :D Ja jak znajde transport to będę ;P Quote
Feigned Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nie wiem kto będzie w Białymstoku, bo strona nie działa, ale w Sopocie sędzia okeej :cool3: niegatywnych komentarzy nie widziałam Quote
Iza. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 ej a w sierpniu to ile Maniuś już będzie miał ? 9 czy 10 mies ? Quote
Feigned Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Iza.']ej a w sierpniu to ile Maniuś już będzie miał ? 9 czy 10 mies ?[/QUOTE] no własnie chyba się załapie jeszcze na szczeniaki, 4 grudnia się urodził to policz :cool3: mi wychodzi że 9 jeszcze Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dzięki za spacerek :loveu: Jak tam poszukiwania kleszczy? Ja znalazłam jeszcze jednego we włosach i jednego na Sarze :scared: Quote
Recommended Posts