agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Iza. napisał(a):Jeszcze zobaczę, nie wiem czy będzie mi się chciało jechać, a z resztą w sobotę pewnie bedziemy mieli szkolenie ;) już nie ważne no :eviltong: a w ogóle to zupełnie sie nie spodziewałm, że Cię spotkam, w mc donaldzie, no kogo jak kogo, ale nie Ciebie :evil_lol: A taka jedna nam zrobiła :loveu: To przyjedź w niedziele, mi by nawet bardziej pasowało. I się nie leń małpo, daleko nie masz :eviltong: A weś spadaj :eviltong: A to dlaczego???:cool3: co ja jakaś inna jestem? :eviltong: Czasem wpadam na lody lub szejka, zdarzy się nawet na frytki :lol: Wiem, wiem, tym razem napisałaś więc wiem kto :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hej, witamy się! Kudłaczek bardzo fajnie wyszedł na fotkach:) Pzdr. Quote
Iza. Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 agaciaaa napisał(a):To przyjedź w niedziele, mi by nawet bardziej pasowało. I się nie leń małpo, daleko nie masz :eviltong: A weś spadaj :eviltong: A to dlaczego???:cool3: co ja jakaś inna jestem? :eviltong: Czasem wpadam na lody lub szejka, zdarzy się nawet na frytki :lol: Wiem, wiem, tym razem napisałaś więc wiem kto :evil_lol: Ty tez masz blisko :diabloti: A nie wiem jakoś tak :evil_lol: Do tej pory nigdy nie udało mi się Ciebie spotkac tak przypadkiem :evil_lol: Ja to własnie na szejka wybrałam się :cool3: Asiaczek napisał(a):Hej, witamy się! Kudłaczek bardzo fajnie wyszedł na fotkach:) Pzdr. Witaj Asiaczku! Mi tez się bardzoo podoba :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Iza. napisał(a):Ty tez masz blisko :diabloti: A nie wiem jakoś tak :evil_lol: Do tej pory nigdy nie udało mi się Ciebie spotkac tak przypadkiem :evil_lol: Ja to własnie na szejka wybrałam się :cool3: No przecież przyjeżdżałam niedawno :cool3: No wiesz Białystok całkiem spory jest, nie tak łatwo na siebie trafić :evil_lol: A ja na lody :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a juz chcialam pisac z wielka pretensja ze fotek nie ma, i z wielkim zalem ze nas nie lubisz i nie dzielisz sie synusiem :evil_lol: a tu psikus i kilka stron wstecz, przebijajac sie przez ta paplanine..... znalazla sie cudna foteczka:loveu: http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz273.jpg hmmmm....... WIECEJ TAKICH :D Quote
Marlenuś91 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Trochę Ci za Offtopuję ;P Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakim, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! http://www.dogomania.pl/threads/1456...-MIEJSCA-WOLNE Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 agaciaaa napisał(a):No przecież przyjeżdżałam niedawno :cool3: No wiesz Białystok całkiem spory jest, nie tak łatwo na siebie trafić :evil_lol: A ja na lody :lol: Oj to już dawno było :diabloti: Taaa metropolia :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):a juz chcialam pisac z wielka pretensja ze fotek nie ma, i z wielkim zalem ze nas nie lubisz i nie dzielisz sie synusiem :evil_lol: a tu psikus i kilka stron wstecz, przebijajac sie przez ta paplanine..... znalazla sie cudna foteczka:loveu: http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz273.jpg hmmmm....... WIECEJ TAKICH :D Ja Was kocham nie tylko lubie :loveu::loveu::evil_lol: O takie foteczki to do Agaci prosze :loveu::loveu::diabloti: Izabela124. napisał(a):A ja zapraszam w maju do siebie :) Taaa ? A co jest w maju ? :diabloti: Marlenuś91 napisał(a):Trochę Ci za Offtopuję ;P zastanwiam się nad zlotem, ale nie wiem jeszcze :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a): Taaa ? A co jest w maju ? :diabloti: W maju mam praktyki i bedę miała więcej wolnego czasu, więc możecie wpaść :P Quote
Marlenuś91 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IZA. ---> też się właśnie zastanawiam, ale kusi i to bardzo taki wyjazd... Tylko daleko strasznie Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Izabela124. napisał(a):W maju mam praktyki i bedę miała więcej wolnego czasu, więc możecie wpaść :P Aaaa, no to zobacze ;d a jak nie to w wakacje już obiecuje :cool3: Marlenuś91 napisał(a):IZA. ---> też się właśnie zastanawiam, ale kusi i to bardzo taki wyjazd... Tylko daleko strasznie I mnie kusi, ale nie mogę się zdecydowac ;p Quote
Marlenuś91 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IZA to jak sie zdecydujesz to daj znać to wtedy bym nie jechała sama ze Swoich regionów ;P Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Marlenuś91 napisał(a):IZA to jak sie zdecydujesz to daj znać to wtedy bym nie jechała sama ze Swoich regionów ;P Ok, nie ma sprawy jak się zdecyduje jechac to dam znac ;) Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a):Aaaa, no to zobacze ;d a jak nie to w wakacje już obiecuje :cool3: To czekam na odp :) Oczywiście z Buenosem zapraszam. A wakacje to koniecznie musisz przyjechać :) Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Izabela124. napisał(a):To czekam na odp :) Oczywiście z Buenosem zapraszam. A wakacje to koniecznie musisz przyjechać :) Ok, ok. zaobacze jeszcze, jak uporam się ze szkołą, znaczy sie pozaliczam to co mam zaliczyc to może przyjade :) Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a):Ok, ok. zaobacze jeszcze, jak uporam się ze szkołą, znaczy sie pozaliczam to co mam zaliczyc to może przyjade :) Ja będę miała 2 tygodnie laby, bo lecznicę zaliczam do przyjemności Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Ja będę miała 2 tygodnie laby, bo lecznicę zaliczam do przyjemności zazdroszcze Ci normalnie :cool3: A w ogole to dlaczego Ty już w domu ? Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a):zazdroszcze Ci normalnie :cool3: A w ogole to dlaczego Ty już w domu ?Bo mi się nie chciało już w tej Łomży siedzieć he he A tak serio to do lekarza muszę iść i na badanie krwi :/ Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Bo mi się nie chciało już w tej Łomży siedzieć he he A tak serio to do lekarza muszę iść i na badanie krwi :/ Oj tam badanie krwi nie jest złe, a o ile masz dłuższy weekend hah ;P Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a):Oj tam badanie krwi nie jest złe, a o ile masz dłuższy weekend hah ;PNigdy nie lubiłam badania krwi.... Jest okropne. fakt, weekend mam mega długaśny he he Quote
Iza. Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Nigdy nie lubiłam badania krwi.... Jest okropne. fakt, weekend mam mega długaśny he he a przestań, badanie krwi trwa kilka sekund dosłownie, raz dwa i po krzyku ;p Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Iza. napisał(a):a przestań, badanie krwi trwa kilka sekund dosłownie, raz dwa i po krzyku ;pDla mnie trwa ono wieczność... Uciekam już, muszę z Bobim wyjść na spacer i się ogarnąć, a rano muszę wstać. Proszę wymiziać Lunkę i Buenosa od cioci Izy :D Dobranoc :) Quote
Iza. Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Dziś minęło 6 miesięcy odkąd mam Buenoska. Niesamowite, to juz pół roku. Nie mam pojęcia kiedy to minęło! Ale z drugiej strony nie pamiętam jak to było kiedy go nie było ;) Buenos wniósł do mojego domu mnóstwo radości, wszyscy go pokochali i to jak! Nie spodziewałam sie czegos takiego na prawdę... Nie mówię, ze jest łatwo i jeszcze pewnie długo nie będzie, ale i tak kocham tego szkraba najbardziej na świecie i nic tego nie zmieni. A wszystko dzięki Agnieszce! Dziękuje Aga po raz kolejny - spełniłas moje marzenie :loveu: Buenosek jednocześnie kończy dzis 9 miesięcy. Juz nie jest maleńkim szczeniaczkiem - to młodzież :loveu: Od siebie z okazji tych 'miesięcznin' życzę Buenoskowi przede wszystkim radości i zdrowia oczywiście :loveu::loveu: A tak wyglądało moje maleństwo kiedyś ;) Quote
Izabela124. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 O jeju jaki słodziutki był (teraz też jest), taka malutka kruszynka Quote
*anusia&ajlu* Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ojej jaki maly klusek :loveu: mizianko dla Słodziaka!!!! Quote
Recommended Posts