Kosmaty Gałganek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Piękne! http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg Pzdr. Quote
Iza. Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Piękne! http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg Pzdr. Mi też się strasznie podoba :loveu: :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Iza kiedy przyjezdzasz do warszawy? w piatek, czy w sobote? Quote
*anusia&ajlu* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a to szkoda, bo w piatek mam wolny i myslalam ze sie wybierzemy gdzies na spacer;) Quote
Iza. Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 moze dopiero w niedziele będę wracać, więc wszystko jest do ustalenia :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ooo dobra to obgadamy na wystawie;) bo w niedziele tez mam wolne;) Quote
agaciaaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Iza. napisał(a):Ale nie wiem co mam zrobic :placz: Może muszę się z Tobą spotkać ? :cool3::evil_lol: Czyżbyś śmiała wątpić ? :diabloti: zazdroszcze, że już LO skończyłaś :eviltong: Ej no myślałam, że to oczywiste, że Ty jesteś autorem :diabloti: No to przyjeżdżaj szybko na spacerek! :diabloti: Nieeee :cool3: A ja Ci zazdroszczę, że jesteś jeszcze w LO :eviltong: Dla mnie oczywiste, dla innych niekoniecznie :diabloti: PS. Wrzuciłam resztę fotek ze spaceru. PS2. O czym chciałaś ze mną pogadać? :cool3: Quote
Bzikowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 agaciaaa napisał(a): A ja Ci zazdroszczę, że jesteś jeszcze w LO :eviltong: Podpisuję się wszystkimi możliwymi kończynami... To były takie piękne czasy gdzie prawie nic nie trzeba było robić :loveu: Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='agaciaaa']No to przyjeżdżaj szybko na spacerek! :diabloti: PS. Wrzuciłam resztę fotek ze spaceru. PS2. O czym chciałaś ze mną pogadać? :cool3: Może w następny weekend :cool3: Dzięki :loveu: Już sobie poradziłam :eviltong: [quote name='Marlenuś91'] Iza. jedziesz do Warszawy ? Kiedy ? ;) Quote
Marlenuś91 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Iza. napisał(a):Kiedy ? ;) He wywnioskować tak po Twoich ostatnich postach, ale chyba się mylę ? ;P Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Bzikowa napisał(a):Podpisuję się wszystkimi możliwymi kończynami... To były takie piękne czasy gdzie prawie nic nie trzeba było robić :loveu: No to ja mam chyba jakas głupia szkołę, bo nie jest tak jak mówisz :eviltong: Marlenuś91 napisał(a):He wywnioskować tak po Twoich ostatnich postach, ale chyba się mylę ? ;P A no miałam jechać, niestety wypadły mi pewne problemy osobiste i nie dojechałam ;) Quote
Bzikowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Iza. napisał(a):No to ja mam chyba jakas głupia szkołę, bo nie jest tak jak mówisz :eviltong: Zmienisz zdanie,też tak mówiłam :evilbat: Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Bzikowa napisał(a):Zmienisz zdanie,też tak mówiłam :evilbat: zważając na to, ze mam już praktycznie komplet jeśli chodzi o podręczniki akademickie na biologie to może nie będzie tak źle ;P wiedza z podręcznika naszego to ledwo na 2 starcza ;P Quote
Marlenuś91 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Iza. A szkoda że nie jedziesz bo miała bym do Ciebie romans ;P No ale trudno opowiadaj co tam u Ciebie słychować ? Dawno nie było mnie na Dogo próbuję nadrobić ;P Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Marlenuś91'] Iza. A szkoda że nie jedziesz bo miała bym do Ciebie romans ;P No ale trudno opowiadaj co tam u Ciebie słychować ? Dawno nie było mnie na Dogo próbuję nadrobić ;P Mozliwe ze będę się wybierała do Way na początku maja, ale to nic pewnego na 100 %;) A co u mnie ? hmm w sumie nic ciekawego jakos tam sobie żyje raz lepiej, raz gorzej ale ogólnie jest źle :eviltong: Nooo nawet bardzo dawno Cię nie było, sporo tego nadrabiania będziesz miała :eviltong: Quote
Marlenuś91 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Iza. Jak byś się jednak wybierała dasz znać :D ;P Hm szukam kogoś kto by mi przetransportował małą świnkę morską z wawy :P i jak na razie ani widu ani słychu. Jeżeli byś jechała i nie było by Ci to problemem to dasz znać ? ;] Quote
Marlenuś91 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A tak poza tym gdzie się w LO uczysz w Białymstoku gdzieś ? Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Marlenuś91']Iza. Jak byś się jednak wybierała dasz znać :D ;P Hm szukam kogoś kto by mi przetransportował małą świnkę morską z wawy :P i jak na razie ani widu ani słychu. Jeżeli byś jechała i nie było by Ci to problemem to dasz znać ? ;] pewnie, jak będę wiedziała to nie ma problemu :p [quote name='Marlenuś91']A tak poza tym gdzie się w LO uczysz w Białymstoku gdzieś ? Taaa najbardziej poj*bane LO w Białymstoku - XILO :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ooo ja no coś Ty :diabloti: bardzo sympatyczna szkoła :cool3: Quote
Iza. Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Feigned napisał(a):ooo ja no coś Ty :diabloti: bardzo sympatyczna szkoła :cool3: taaa bardzo :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Iza. napisał(a):taaa bardzo :evil_lol: ja nie narzekam :diabloti: jeszcze.. Quote
Recommended Posts