Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A co to za słodki "wypierdek" przy mojej Lunce??? :loveu: Quote
Iza. Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Na razie starczy ;) Reszta jutro. Niestey musze oszczędzać fotki, bo nie mam swojego kompa na którym jest ich multum ;) Jak juz mój komp wróci obiesuje Dużooooooo fot:evil_lol: Quote
Iza. Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Są łapcie :loveu: :loveu: Mało, bo zanużone w wodzie ;) A tu fotka łapciowa specjalnie dla Ciebie :cool3: [quote name='Selket']A co to za słodki "wypierdek" przy mojej Lunce??? :loveu: Ten wypierdek to Shrek, pies kumpeli i jednocześnie najlepszy kumpel Luniski ;) Quote
Selket Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziękujęmy za specjalne łapcie :loveu: :loveu: Heh, to Lunka ma fajowego kumpelka ;) Tylko czyb on nie za mały na jej harce? ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witanko Ale fajne fotki, widac spacervk byl udany. W sobote mam pociag o 9.18 i w Sokce bede o 10.52 Krotko bede, bo o 12.42 mam pociag juz do domu, ale to zawsze cos, pozdrawiam Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza13'] Cześć:multi: Zapraszamy na częstsze kontrole ;) [FONT=Georgia] nie bój nic...tak szybko się Nas nie pozbędziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja sunia ma chyba takie same szelki tylko że czarne :) :eviltong::eviltong: a swoją drogą czemu wyganiasz pannice na takie bagna :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam serdecznie i miziam puchatą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Iza. Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Selket']Dziękujęmy za specjalne łapcie :loveu: :loveu: Heh, to Lunka ma fajowego kumpelka ;) Tylko czyb on nie za mały na jej harce? ;) Proszę bardzo :loveu: Nie, wspaniale się ze soba dogadują, chociaz poczatki były ciężkie Shrek trochę się bał Luny ;) [quote name='Izabela124.']Witanko Ale fajne fotki, widac spacervk byl udany. W sobote mam pociag o 9.18 i w Sokce bede o 10.52 Krotko bede, bo o 12.42 mam pociag juz do domu, ale to zawsze cos, pozdrawiam Ja mam zupełnie tak samo ;) [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]nie bój nic...tak szybko się Nas nie pozbędziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]moja sunia ma chyba takie same szelki tylko że czarne :) :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]a swoją drogą czemu wyganiasz pannice na takie bagna :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiam serdecznie i miziam puchatą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ja sie wcale nie chce Was pozbywać:diabloti: Moje to już niedługo bedą czarne od tego moczenia w wodzie :evil_lol: Ja ? ja ją ganiam? Chyba nie wiesz co mówisz:evil_lol: Ona zeby mogła to by i mnie jeszcze tam zaciągnęła:cool3: Quote
agaciaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czeeeść Iza :multi: :buzi: [quote name='Iza13']Ja mam zupełnie tak samo ;) Ale sie zgrałyście! :crazyeye: Co do minuty! :) Tylko szkoda że taki krótki będzie ten spacerek.. No ale dobre i to :) Widziałam fotki :loveu: http://i30.tinypic.com/qogjes.jpg fajne miejsce ;) akurat dla takich co lubią sie pomoczyć ale niekoniecznie pływać ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza13'] Ja sie wcale nie chce Was pozbywać:diabloti: [FONT=Georgia] cieszy mnie to :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Moje to już niedługo bedą czarne od tego moczenia w wodzie :evil_lol: Ja ? ja ją ganiam? Chyba nie wiesz co mówisz:evil_lol: Ona zeby mogła to by i mnie jeszcze tam zaciągnęła:cool3: [FONT=Georgia]hmm...nie dajesz się zaciagnać? ;) nie ładnie, oj nie ładnie że jej nie towarzyszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: witam z rana :loveu::multi: [/FONT] Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witanko :multi: Panienki gdzie się wy zaciągacie? :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='agaciaaa']Czeeeść Iza :multi: :buzi: Ale sie zgrałyście! :crazyeye: Co do minuty! :) Tylko szkoda że taki krótki będzie ten spacerek.. No ale dobre i to :) Widziałam fotki :loveu: http://i30.tinypic.com/qogjes.jpg fajne miejsce ;) akurat dla takich co lubią sie pomoczyć ale niekoniecznie pływać ;) :evil_lol: No własnie, aż dziwne :evil_lol: Ciesze się że sie podobaja :loveu: No fajne tylko, że niedługo już go niebędzie :shake: woda wyschnie :roll: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm...nie dajesz się zaciagnać? ;) nie ładnie, oj nie ładnie że jej nie towarzyszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]witam z rana :loveu::multi:[/FONT] Wiem , wiem jestem starszna :shake: Witam popołudniu :loveu: [quote name='Selket']Witanko :multi: Panienki gdzie się wy zaciągacie? :evil_lol: Czesć :loveu: jesteśmy, ale zaraz uciekamy na spacer ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witanko Juz niedlugo sobota!! A kupujvsz bilvty wczesniej czy tego samego dnia? Quote
jamnicze Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 błotno-stawowy stworek :evil_lol: http://i30.tinypic.com/qogjes.jpg Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bosze, zapomniałam tu zajrzeć :oops: :oops: Może je bagno wciągnęło? Gdzież one są :placz: Quote
agaciaaa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Selket napisał(a):Może je bagno wciągnęło? Raczej nie :evil_lol::evil_lol: Jutro mają stawić sie u mnie na spacerku :razz: To już jutro :multi::loveu: oj wymiziam Luniśke :loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To jak nie wciągneło to już lepiej :D TO wymizaj ją ode mne też, co???? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ok, nie ma sprawy :lol: zawsze to okazja żeby więcej pomiziać :loveu: :evil_lol: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Miziaj i powiedz jej, że ma zajebiaszcze łapki :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dziękuje za bardzo miły spacerek :loveu::loveu: Czekam na fotki :razz: tylko beze mnie!!!!!:cool1: Quote
Iza. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 agaciaaa napisał(a):A może by tak jakieś fotki? Zaraz wstawie :lol: Selket napisał(a):Bez fotek macie nie wracać!!! Nie miała fotek to nie wracałam :roll: Nie żartuje, miałam małe problemy z internetem i kompem, ale teraz mam juz swój kom i mase zaległych fot jamnicze napisał(a):błotno-stawowy stworek http://i30.tinypic.com/qogjes.jpg Ciiii wszyscy myśla, ze to pies :razz: Acctiually napisał(a):A coż to za kolego bądź koleżanka? To kolena, nazywa sie Shrek Selket napisał(a):Bosze, zapomniałam tu zajrzeć Może je bagno wciągnęło? Gdzież one są Nie wybacze Ci tego :angryy: Nie wciąngeło nie martw się :cool3: agaciaaa napisał(a):Raczej nie Jutro mają stawić sie u mnie na spacerku To już jutro oj wymiziam Luniśke Miałyśmy sie stawić i sie stawiłysmy :diabloti: Selket napisał(a):To jak nie wciągneło to już lepiej TO wymizaj ją ode mne też, co???? agaciaaa napisał(a):Ok, nie ma sprawy zawsze to okazja żeby więcej pomiziać Selket napisał(a):Miziaj i powiedz jej, że ma zajebiaszcze łapki Phi namawiacie sie za moimi plecami :evil_lol: Agacia nie przekazałaś Lunie z ma zajebiaszcze łapki :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Dziękuje za bardzo miły spacerek Czekam na fotki tylko beze mnie!!!!! My tez dziekujemy :loveu: Było wspaniale, choc zdecydowanie za krótko;) Tak, wiec jak juz wiekszości wiadomo byłysmy na spacerku z Agacia i Izą. Oczywiscie ja zawsze musze miec pecha i mój pociąg spoźnił sie o 15 minut :shake: Luna nieco zdenerwowała się w pociagu i jak wyszła to zaczeła warczeć na Bobika i Sarę. Sara sie nieco przestraszyła, ale po jakims czasie sie uspokoiła A poźniej było juz tylko lepiej piesy się pogodziły choć z Bobika to straszny agresor jest:lol: dobrze, że nie groźny :evil_lol: Fotki ze spacerku za chwile teraz troche starszych Quote
Recommended Posts