basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 widać fotki :loveu: śliczne!! :loveu: Quote
Iza. Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć! :multi: Fajne fotki :cool3: Hej! witamy w naszej galeryjce :multi: Helga&Ares napisał(a): witamy i czekamy na new fotki Postaram sie o nowe foty jutro :P Wróciłyśmy właśnie ze spacerku :). Zimnooo strasznie ale i tak było fajnie jak zwykle, wybiegało sie moje maleństwo:lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To ja licze na to że jutro beda nowe fotki ślicznotki :loveu: Quote
Pimpek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Luna jest prze śliczna :loveu: Nowofunlanda przypomina bardzo :p Piękne fotki :loveu: Quote
Iza. Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 marzenka1985 napisał(a):Witam!I gdzie te foteczki?:) Chciałam właśnie dodać ale net się zbuntował:roll: i na żaden serwer nie idzie wrzucic :mad: Pimpek napisał(a): Luna jest prze śliczna :loveu: Nowofunlanda przypomina bardzo :p Piękne fotki :loveu: Dziękujemy bardzo :oops: Witamy w galerii i zapraszamy cześciej :razz: Quote
model11 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Przeczytałem caaaały temt od początku i widziałem zdjecia twojego "kaukaza" są śliczne! zapraszam do galerii makabo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8655326#post8655326 Quote
Marzena&Gusti Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Może necik dzisiaj się nie zbuntuje:)I będą foteczki:D Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witam bardzo fajna stronka psinka przeurocza:loveu: foteczki ciekawe:)napewno bedziemy Was odwiedzac,pozdrawiamy:) Quote
Cheritka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to chodzcie do mnie ja się napracowałam dziś :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost Quote
Marzena&Gusti Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Hehe a Ewaa wszędzie się reklamuje:DMiłego dnia:) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Przyszliśmy sie przywitać :) :) :) Quote
natija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witam i zycze przyjemnego wieczorku ps: u Ewy tez juz bylam:) Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 witam:)co tu tak cichutko,gdzie sie podziewacie??? a moze wpadniecie do naszej galeryjki:):) Quote
Marzena&Gusti Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Następna się reklamuje:DJa obserwuję galerie Natiji ale nie mam siły przebicia,więc tylko obserwuje:) Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Marzenkanie martw sie u mnie wsyscy sa mile widziani,ja napewno Cie zauwaze i odpisze wiec sie nie martw:) Quote
Marzena&Gusti Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hehe ja wolę sobie popisać tam gdzie nie ma tłoku...A my tak sobie piszemy(niektórzy się reklamują:D) a gdzie nowe foteczki?? Quote
Iza. Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='model11'] Przeczytałem caaaały temt od początku i widziałem zdjecia twojego "kaukaza" są śliczne! zapraszam do galerii makabo http://www.dogomania.pl/forum/showth...26#post8655326 ]Witamy serdecznie :) Prawda, że do kaukaza podobna? identyko normalnie ;) [quote name='Marzenka'] Może necik dzisiaj się nie zbuntuje:smile:I będą foteczki:-D Niestety net nadal zbuntowany, tylko jedną fote mi się udało wrzucić :roll: [quote name='Natija'] Witam bardzo fajna stronka psinka przeurocza:loveu: foteczki ciekawe:smile:napewno bedziemy Was odwiedzac,pozdrawiamy:smile: Dzięki, dzieki :p [quote name='Czarna_Owieczka'] Przyszliśmy sie przywitać :smile: :smile: :smile: [quote name='Dada']Witam, miłego dnia! [quote name='Pimpek'] Dzieńdoberek wszystkim !:cool3: [quote name='Natija'] witam i zycze przyjemnego wieczorku [quote name='Agaciaaa'] doberek :smile: może jakieś fotki? ;-) Dziękuję wszystkim za odwiedzinki, niestety szkoła wręcz mnie wessała. :mad: Sprawdzianów pełno, egzamin w tym roku i jeszcze konkurs z biologi do którego sie przygotowuje. [quote name='Natija'] witam:smile:co tu tak cichutko,gdzie sie podziewacie??? a moze wpadniecie do naszej galeryjki:smile::smile: Byłam u was i to juz nie raz ;). Ślicznego masz psa. :loveu: [quote name='Marzenka'] Następna się reklamuje:-DJa obserwuję galerie Natiji ale nie mam siły przebicia,więc tylko obserwuje:smile: [quote name='Marzenka'] Hehe ja wolę sobie popisać tam gdzie nie ma tłoku...A my tak sobie piszemy(niektórzy się reklamują:-D) a gdzie nowe foteczki?? Dokładnie to tak jak ja ;) Tak jak już pisałam tylko jena fota, więcej się nie ładuje :angryy: Ale jako ze dziś piątek i moge dłużej na konpie siedzieć to może w nocy sie bedą jakos szybciej ładowac. Nie raz juz tak było :roll: Quote
Bewarka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Śliiiiicznieeeeeeeeeeeee! :loveu: PS:A mnie to już nie łaska zacytować? :eviltong: Quote
Iza. Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Justys95 napisał(a):Śliiiiicznieeeeeeeeeeeee! :loveu: PS:A mnie to już nie łaska zacytować? :eviltong: Łaska, łaska tylko, że od tych cytatów to aż mi się w głowie zakręciło :eviltong::roll: Quote
Recommended Posts