Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']O no to bd mocno trzymac kciuki za debiucik Napewno pójdziecie jak burza ;) trzymaj, trzymaj, na pewno się przydadzą ;) Quote
evel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Unbelievable']ja też miałam ambicje, ale z niego wyrosło coś dziwnego :evil_lol: Boże, jaki tekst o własnym psie :roflt: Iza, będę trzymać kciuki za małego konika :loveu: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='evl']Boże, jaki tekst o własnym psie :roflt: Iza, będę trzymać kciuki za małego konika :loveu:[/QUOTE] Taaa Martyna jest do wszystkiego zdolna :diabloti::evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']Ja chce spróbowac w szczeniakach jeszcze, żeby zobaczyć czego mam się po gamoniu spodziewać ;) Ogólnie to nie planuje jakiegoś szaleństwa wystawowego i jeżdżenia gdzieś nie wiadomo gdzie ;P [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Podejście mamy identyczne :evil_lol: Może uda nam się kiedyś na jakiejś wystawie spotkać ;) [/FONT] Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Podejście mamy identyczne :evil_lol: Może uda nam się kiedyś na jakiejś wystawie spotkać ;) [/FONT][/QUOTE] tiaaa są ciekawsze rzeczy niż wystawy nie ? :evil_lol: Mam taką nadzieję :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='evl']Boże, jaki tekst o własnym psie :roflt:[/QUOTE] [quote name='Iza.']Taaa Martyna jest do wszystkiego zdolna :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] nie dość, że śmieją się z mojego własnego, osobistego psa, to jeszcze mnie za plecami obgadują :mad: ot, baby :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']Ja uwielbima na baze wchodzić, pewnie wiele godzin już na niej straciłam :evil_lol: Troche mam, ale już swoje się stresowałam duużo wcześniej :evil_lol: Ale to szczeniaki, co by mu nie odwaliło bedzie dobrze, oby się tylko nie bał ;)[/QUOTE] nie mowie ze nie wchodze, czasami sobie posiedze dluzej ale wole dogo;) a za maluszka bede namiejscu trzymala kciuki;) ogolem o ktorej godzinie sie zaczyna wystawa? Quote
Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wystawa jak każda inna zaczyna się od 10 :) Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']nie mowie ze nie wchodze, czasami sobie posiedze dluzej ale wole dogo;) a za maluszka bede namiejscu trzymala kciuki;) ogolem o ktorej godzinie sie zaczyna wystawa?[/QUOTE] Wystawa zaczyna się od 10, grzywki bodajże od 12,30 Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 aha dzieki, bo musze jakos dojechac na 10, musze jeszcze siostrzenca zabrac bo tez lubi grzywki;) Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']aha dzieki, bo musze jakos dojechac na 10, musze jeszcze siostrzenca zabrac bo tez lubi grzywki;)[/QUOTE] No to jak lubi grzywki to nie musicie się tak strasznie śpieszyć, na pewno wcześniej grzywki się nie zaczną niż 12,30 ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ale ty bedziesz wczesniej, Buenosika na zapas trzeba bedzie wymiziac;) Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ale ty bedziesz wczesniej, Buenosika na zapas trzeba bedzie wymiziac;)[/QUOTE] No tak, my będziemy wczesniej ;) [quote name='Izabela124.']Ja zapewne będę już przed 10 :)[/QUOTE] A Wy z jakimi psami w ogóle jedziecie ? Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']tiaaa są ciekawsze rzeczy niż wystawy nie ? :evil_lol: [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]No pewnie[/FONT] :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Skoro się wybieracie na wystawę to będę trzymała kciuki[/FONT] :lol: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.'] A Wy z jakimi psami w ogóle jedziecie ?[/QUOTE]Chyba z akitką i beaglem ;) Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]No pewnie[/FONT] :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Skoro się wybieracie na wystawę to będę trzymała kciuki[/FONT] :lol:[/QUOTE] Trzymaj, trzymaj, na pewno się przydadzą ;) [quote name='Izabela124.']Chyba z akitką i beaglem ;)[/QUOTE] Ooo to jak będzie akitka to ja chce koniecznie ją poznac :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.'] Ooo to jak będzie akitka to ja chce koniecznie ją poznac :cool3:[/QUOTE]Ona jest swietna! Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Ona jest swietna![/QUOTE] No to tym bardziej :cool3: Twój kolego którego obiecałaś mi przedstawić też będzie ? :diabloti: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']No to tym bardziej :cool3: Twój kolego którego obiecałaś mi przedstawić też będzie ? :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]Jasne, że będzie ha ha Quote
Unbelievable Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Chyba z akitką i beaglem ;)[/QUOTE] p. Malinowski ma akity? : O Quote
Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Unbelievable']p. Malinowski ma akity? : O[/QUOTE]Jedną ma :) Quote
Unbelievable Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Jedną ma :)[/QUOTE] w sumie po shipperkich nic mnie nie powinno zdziwić... Quote
KT Arts Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 W Święta kolorowych jajeczek, wełnianych owieczek, kicających króliczków, dużo jedzenia w koszyczku i mokrych ubranek w poniedziałkowy poranek!:loveu: Życzy Kasia oraz Toro & Krosia:) Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Niufciak']http://img87.imageshack.us/img87/4610/alleluja.jpg W Święta kolorowych jajeczek, wełnianych owieczek, kicających króliczków, dużo jedzenia w koszyczku i mokrych ubranek w poniedziałkowy poranek!:loveu: Życzy Kasia oraz Toro & Krosia:)[/QUOTE] Dziękujemy ! :loveu: Quote
Recommended Posts