mimi_91 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://i47.tinypic.com/2gxqywp.jpg fiu fiu jak pięknie stoi :loveu: piękności z Niego :loveu: Quote
Iza. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Piękny z tym wiatrem...:) http://i46.tinypic.com/16h23wn.jpg Pzdr. Oj tak wiaterek dodaje mu uroku przy tym jego włosie :loveu: [quote name='Niufciak']Hejka, sliczny grzywek:loveu: A gdzie fotki Luny???:loveu: Luna nie nadaje się do fotografowania :diabloti::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ale za co, bo nie rozumiem :diabloti: Hmm... powiedzieć mu o tym? :cool3: :evil_lol: Dobra nie ważne :diabloti: Zależy kto to jest :evil_lol: [quote name='mimi_91']http://i47.tinypic.com/2gxqywp.jpg fiu fiu jak pięknie stoi :loveu: piękności z Niego :loveu: dzięki :loveu: A my mielismy dziś wspaniały spacerek :loveu::loveu: Była u nas Agacia i Plinka z Miką.:loveu: Spacerek był grzywkowo -kropkowy, bo ani Luna ani Sarcia się nie załapały ;) Ja niestety fotek nie mam, ale mam nadzieje, że dziewczyny coś podeślą :cool3: Quote
plinka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzięki wieeeeeeeelkie dziewczyny za dziś!!!! :loveu::loveu: super niedziela! Iza. napisał(a): Spacerek był grzywkowo -kropkowy kropkowo-biały chyba :cool3: Quote
agaciaaa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I ja też dziękuję dziewczyny za super spacerek, miłe towarzystwo no i Izie za zupę :lol: :loveu::loveu: Fotek jeszcze nawet nie obejrzałam, bo dopiero do domu wróciłam :eviltong: Jutro postaram się wrzucić przynajmniej część :cool3: Iza. napisał(a):Zależy kto to jest :evil_lol: Ja niestety fotek nie mam, ale mam nadzieje, że dziewczyny coś podeślą :cool3: A taki jeden :diabloti: Ani jednej fotki nie zrobiłaś? :crazyeye: Quote
plinka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Trzeba będzie to powtórzyć tylko czy Aga Małego nam da? :eviltong: [quote name='agaciaaa'] Fotek jeszcze nawet nie obejrzałam, bo dopiero do domu wróciłam :eviltong: To chyba przez Warszawę jechałaś :-o [FONT=Times New Roman]albo nie do tego pksa wsiadła[/FONT] ;) Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='plinka']To chyba przez Warszawę jechałaś :-o [FONT=Times New Roman]albo nie do tego pksa wsiadła[/FONT] ;) Wsiadłam gdzie trzeba :lol: tylko zostałam porwana chwilę po powrocie do domu :eviltong: :lol: Quote
Feigned Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 to ja czekam na zdjęcia, bo ciekawaaaa jestem :cool3: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 plinka napisał(a):Dzięki wieeeeeeeelkie dziewczyny za dziś!!!! :loveu: super niedziela! kropkowo-biały chyba :cool3: Ja też dziękuje :loveu::loveu: No można tak powiedzieć :evil_lol: agaciaaa napisał(a):I ja też dziękuję dziewczyny za super spacerek, miłe towarzystwo no i Izie za zupę :lol: :loveu: Fotek jeszcze nawet nie obejrzałam, bo dopiero do domu wróciłam :eviltong: Jutro postaram się wrzucić przynajmniej część :cool3: A taki jeden :diabloti: Ani jednej fotki nie zrobiłaś? :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Ale za zupę, to mojej mamie dziękować powinnaś :cool3: Mam nadzieje, że już ogarnęłaś się z fotkami :diabloti: Jaki? :diabloti: Nie no 2 czy 3 może zrobiłam :evil_lol: plinka napisał(a):Trzeba będzie to powtórzyć tylko czy Aga Małego nam da? :eviltong: Ja myśle, że Aga chętnie z nami sama pójdzie, a nawet i Johnego weźmie :loveu::cool3: agaciaaa napisał(a):Wsiadłam gdzie trzeba :lol: tylko zostałam porwana chwilę po powrocie do domu :eviltong: :lol: Ufo Cię porwało ?! :placz::evil_lol: A w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj :evil_lol::evil_lol: Feigned napisał(a):to ja czekam na zdjęcia, bo ciekawaaaa jestem :cool3: Ja też czekam :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Ale za zupę, to mojej mamie dziękować powinnaś :cool3: Mam nadzieje, że już ogarnęłaś się z fotkami :diabloti: Jaki? :diabloti: Nie no 2 czy 3 może zrobiłam :evil_lol: No fakt, to przekaż podziękowanie :lol: Yyy jeszcze nie obejrzałam, rano nie miałam czasu a teraz to zapomniałam :roll: :evil_lol: trochę później postaram się ogarnąć co nieco :lol: Fajny :diabloti: No tak, Ty się opalałaś, a my z Plinką za fotografów robiłyśmy :evil_lol: Pokaż co zrobiłaś :cool3: Iza. napisał(a):Ufo Cię porwało ?! :placz::evil_lol: A w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj :evil_lol::evil_lol: Z tego co mi wiadomo, to ufo to to nie jest :cool3: ale w sumie kto wie :evil_lol: Za dużo o mnie myślisz, haha :eviltong: :evil_lol: a jak Ci się śniłam? :lol: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):No fakt, to przekaż podziękowanie :lol: Yyy jeszcze nie obejrzałam, rano nie miałam czasu a teraz to zapomniałam :roll: :evil_lol: trochę później postaram się ogarnąć co nieco :lol: Fajny :diabloti: No tak, Ty się opalałaś, a my z Plinką za fotografów robiłyśmy :evil_lol: Pokaż co zrobiłaś :cool3: Z tego co mi wiadomo, to ufo to to nie jest :cool3: ale w sumie kto wie :evil_lol: Za dużo o mnie myślisz, haha :eviltong: :evil_lol: a jak Ci się śniłam? :lol: Ok, przekaże :cool3: Ej no opierdzielasz się :mad::diabloti: Daj choć kilka :-( A coś bliżej ? :diabloti: No ja strasznie blada jestem i opalić się muszę, a wy macie odpowiedni koloryt skóry to mogłyście się za aparatami chować :diabloti: Jak nie ufo to dobrze :loveu::evil_lol: Oj taaak non stop o tobie myśle :oops::evil_lol: dobrze mi się śniłaś :diabloti: Mały pojechał własnie do domku :placz: Będziemy z Buenoskiem baaaardzo tęsknić :-( Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):Ej no opierdzielasz się :mad::diabloti: Daj choć kilka :-( A coś bliżej ? :diabloti: No ja strasznie blada jestem i opalić się muszę, a wy macie odpowiedni koloryt skóry to mogłyście się za aparatami chować :diabloti: Jak nie ufo to dobrze :loveu::evil_lol: Oj taaak non stop o tobie myśle :oops::evil_lol: dobrze mi się śniłaś :diabloti: Właśnie obejrzałam :lol: Większość przepalona masakrycznie :evil_lol: A co jeszcze chcesz wiedzieć? :diabloti: Ja też blada, tylko puder na twarzy miałam :eviltong: No pewnie, że dobrze :loveu: :lol: To może przystopuj trochę :evil_lol: nooo ale opowiedz mi bardziej ten sen :eviltong: :cool3: A jak Buenio się czuje, przeszło mu trochę? Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):Właśnie obejrzałam :lol: Większość przepalona masakrycznie :evil_lol: A co jeszcze chcesz wiedzieć? :diabloti: Ja też blada, tylko puder na twarzy miałam :eviltong: To może przystopuj trochę :evil_lol: nooo ale opowiedz mi bardziej ten sen :eviltong: :cool3: A jak Buenio się czuje, przeszło mu trochę? Nie osłabiaj mnie nawet :mad::placz: Nie wiem :evil_lol: no widzisz a ja pudrów nie uznaje i musze mieć naturalna opaleniznę :diabloti: Kiedy ja nie mogę przystopować :placz: to silniejsze ode mnie :placz: Jak zwykle jakieś głupoty mi się śniły :evil_lol: między innymi np że przyjechałaś do mnie ze swoim chłopakiem :diabloti::evil_lol: Byłam z małym u weta z samego rana, dostał zastrzyki i jest zdecydowanie lepiej :loveu: Wczoraj pojawiła się krew w kupce, strasznie spanikowałam, a że była już 22 to nawet nie miałam jak gdzieś pojechać. Tak martwiłam się o synka mojego.. Na szczeście dziś to już prawie ten sam synek co zwykle, co najwyżej troche szybciej się męczy Quote
plinka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Feigned napisał(a):to ja czekam na zdjęcia, bo ciekawaaaa jestem :cool3: Iza. napisał(a): Ja też czekam :diabloti: Moje fotki są takie zajebiste, że nie wiem czy się chce nimi dzielić :cool3: :eviltong: :diabloti: oglądam je po raz n-ty :evil_lol: Iza. napisał(a): Jak zwykle jakieś głupoty mi się śniły :evil_lol: między innymi np że przyjechałaś do mnie ze swoim chłopakiem :diabloti::evil_lol: Z tym nowym, z Czarnej? :evil_lol: Iza. napisał(a): Na szczeście dziś to już prawie ten sam synek co zwykle, co najwyżej troche szybciej się męczy To dobrze :) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 I ja też czekam na wasze fotki Pewnie przesadzacie a fotki są całkiem niezłe pochwalcie się. Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 plinka napisał(a):Moje fotki są takie zajebiste, że nie wiem czy się chce nimi dzielić :cool3: :eviltong: :diabloti: oglądam je po raz n-ty :evil_lol: Z tym nowym, z Czarnej? :evil_lol: To dobrze :) NO weź! ja nie śpie specjalnie żeby fotki zobaczyć :loveu::evil_lol: Taaaa jaaasne :evil_lol: Też mnie to cieszy baaardzo :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):Nie osłabiaj mnie nawet :mad::placz: Nie wiem :evil_lol: no widzisz a ja pudrów nie uznaje i musze mieć naturalna opaleniznę :diabloti: Kiedy ja nie mogę przystopować :placz: to silniejsze ode mnie :placz: Jak zwykle jakieś głupoty mi się śniły :evil_lol: między innymi np że przyjechałaś do mnie ze swoim chłopakiem :diabloti::evil_lol: Byłam z małym u weta z samego rana, dostał zastrzyki i jest zdecydowanie lepiej :loveu: Wczoraj pojawiła się krew w kupce, strasznie spanikowałam, a że była już 22 to nawet nie miałam jak gdzieś pojechać. Tak martwiłam się o synka mojego.. Na szczeście dziś to już prawie ten sam synek co zwykle, co najwyżej troche szybciej się męczy No co ja poradzę, że nie umiem focić białych psów :placz: Haha wiedziałam :evil_lol: To chyba jeszcze nieco za wcześnie :eviltong: Zaczynam się bać, może Ty masz jakąś obsesję na moim punkcie?! :shake: :evil_lol: Hahaha, czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem? :evil_lol: Kim był ten chłopak, pooowiedz, może to moje przeznaczenie, którego jeszcze nie odnalazłam :evil_lol::evil_lol: Ufff, to dobrze, że już lepiej, wymiziaj maluszka od cioci :loveu: plinka napisał(a):Z tym nowym, z Czarnej? :evil_lol: Hahahaha, nie no teraz to już w ogóle padłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):No co ja poradzę, że nie umiem focić białych psów :placz: Haha wiedziałam :evil_lol: To chyba jeszcze nieco za wcześnie :eviltong: Zaczynam się bać, może Ty masz jakąś obsesję na moim punkcie?! :shake: :evil_lol: Hahaha, czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem? :evil_lol: Kim był ten chłopak, pooowiedz, może to moje przeznaczenie, którego jeszcze nie odnalazłam :evil_lol::evil_lol: Ufff, to dobrze, że już lepiej, wymiziaj maluszka od cioci :loveu: Hahahaha, nie no teraz to już w ogóle padłam :evil_lol::evil_lol: Naucz się! prooooszę :loveu::loveu::diabloti: To czego się pytałaś ? :mad::evil_lol: Oj tam :diabloti: Rozpracowałaś mnie :placz: Hhaha faaajny był :diabloti: Miły taki, ale nie pamiętam dokładnie jak wyglądał :evil_lol: Wymizany, śpi dobie grzecznie :loveu: No wiesz jak chcesz to ja Ci moge kontakt do niego załatwić :diabloti: FOOOOOTKI :mad::mad: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):Naucz się! prooooszę :loveu::loveu::diabloti: To czego się pytałaś ? :mad::evil_lol: Rozpracowałaś mnie :placz: Hhaha faaajny był :diabloti: Miły taki, ale nie pamiętam dokładnie jak wyglądał :evil_lol: No wiesz jak chcesz to ja Ci moge kontakt do niego załatwić :diabloti: FOOOOOTKI :mad::mad: Nie mam na kim ćwiczyć :eviltong: A tak dla jaj :evil_lol: ciekawa byłam, kiedy zwątpisz :eviltong: Weź idź kobieto do jakiegoś psychologa, bo to może być niebezpieczne :diabloti: To sobie przypomnij!!! Muszę go odnaleźć! :eviltong: :evil_lol::evil_lol: No wiesz, ja jestem staroświecka i nie zrobię pierwszego kroku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nooo już je próbuję ogarnąć, ale ogólnie to masakra :shake: zaraz wrzucę przynajmniej trochę, bo nie wytrzymasz :eviltong: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):Nie mam na kim ćwiczyć :eviltong: A tak dla jaj :evil_lol: ciekawa byłam, kiedy zwątpisz :eviltong: Weź idź kobieto do jakiegoś psychologa, bo to może być niebezpieczne :diabloti: To sobie przypomnij!!! Muszę go odnaleźć! :eviltong: :evil_lol::evil_lol: No wiesz, ja jestem staroświecka i nie zrobię pierwszego kroku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nooo już je próbuję ogarnąć, ale ogólnie to masakra :shake: zaraz wrzucę przynajmniej trochę, bo nie wytrzymasz :eviltong: Buenosek jest bardzo chętny :loveu::diabloti: Pfff czyli robiłaś to specjalnie... :-( jest mi bardzo przykro... :diabloti: Do psychologa nie,ale do jakiegos pedagoga mogę się udać :diabloti: Zresztą ten pedagog obiecał mi piwo, ale zapomniał chyba już :diabloti::evil_lol: Coś mi się kojarzy, że nazywał się Marcin :cool3::evil_lol: To też da się załatwić :diabloti: Taaaaak! Właśnie! już nie wytrzymuje :-(:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):Buenosek jest bardzo chętny :loveu::diabloti: Pfff czyli robiłaś to specjalnie... :-( jest mi bardzo przykro... :diabloti: Do psychologa nie,ale do jakiegos pedagoga mogę się udać :diabloti: Zresztą ten pedagog obiecał mi piwo, ale zapomniał chyba już :diabloti::evil_lol: Coś mi się kojarzy, że nazywał się Marcin :cool3::evil_lol: To też da się załatwić :diabloti: Taaaaak! Właśnie! już nie wytrzymuje :-(:evil_lol: Za rzadko go widzę :eviltong: Oj już nie rycz, więcej nie będę :diabloti: Ten pedagog o piwie pamięta jak najbardziej, ale mówiłaś, że nie pijesz :eviltong: więc pedagogowi nie wypada Cię demoralizować :diabloti: Hmm, nie przypominam sobie, żebym znała jakiegoś Marcina, ale znam innego na M...:eviltong: :evil_lol: Taaaak? :diabloti: Pierwsze 40 właśnie wrzuciłam, za chwilę wyślę Ci linka na pw :cool3: Quote
Dada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mały on bedzie tesknił za kumplem od zabaw moge tez poprosic o link do foteczek? Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):Za rzadko go widzę :eviltong: Oj już nie rycz, więcej nie będę :diabloti: Ten pedagog o piwie pamięta jak najbardziej, ale mówiłaś, że nie pijesz :eviltong: więc pedagogowi nie wypada Cię demoralizować :diabloti: Hmm, nie przypominam sobie, żebym znała jakiegoś Marcina, ale znam innego na M...:eviltong: :evil_lol: Taaaak? :diabloti: Pierwsze 40 właśnie wrzuciłam, za chwilę wyślę Ci linka na pw :cool3: Można to naprawić :loveu: Coraz cieplej się robi, będzie wiecej okazji do spacerków :loveu::diabloti: Już nie płakam :loveu: Specjalnie dla Ciebie moge zrobić wyjatek :loveu::diabloti: Wiesz co ja nie jetem pewna czy to Marcin, ale właśnie coś na M.. :diabloti: Oczywiście :diabloti: Dzięki, dzięki, dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Dada napisał(a):mały on bedzie tesknił za kumplem od zabaw moge tez poprosic o link do foteczek? Buenosek jak tylko wyzdrowieje, chetnie spotka się z Małym :loveu: Wysłałam ;) Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dada napisał(a):mały on bedzie tesknił za kumplem od zabaw moge tez poprosic o link do foteczek? Wysłałam :) Iza. napisał(a):Można to naprawić :loveu: Coraz cieplej się robi, będzie wiecej okazji do spacerków :loveu::diabloti: Już nie płakam :loveu: Specjalnie dla Ciebie moge zrobić wyjatek :loveu::diabloti: Wiesz co ja nie jetem pewna czy to Marcin, ale właśnie coś na M.. :diabloti: Oczywiście :diabloti: Dzięki, dzięki, dzięki :loveu::loveu::loveu: Ja jestem za :loveu::loveu: Grzeczne dziecko :loveu: Tylko żeby potem nie było...:eviltong: to kiedy? :diabloti: To lepiej sobie przypomnij, bo nie wiem co mam robić :evil_lol: Ale jak? :evil_lol: Nie ma za co, takie te foty że nawet nie ma na co patrzeć :shake: :eviltong: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='agaciaaa'] Ja jestem za :loveu::loveu: Grzeczne dziecko :loveu: Tylko żeby potem nie było...:eviltong: to kiedy? :diabloti: To lepiej sobie przypomnij, bo nie wiem co mam robić :evil_lol: Ale jak? :evil_lol: Nie ma za co, takie te foty że nawet nie ma na co patrzeć :shake: :eviltong: Czaaad :loveu: oby tylko na chęciach się nie skończyło :diabloti: Dzięki :loveu::evil_lol: Po świętach już :diabloti: Ide zaraz spać, to może znów mi się przyśni :evil_lol: Podam mu do Ciebie kontakt :diabloti: Jest, jest :loveu: Tylko kolory jakieś przekłamane bo ja nie mam takich czerwonych włosów :diabloti::evil_lol: Patrzcie jaki zdolny mój synek :loveu: Quote
Recommended Posts