agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cześć Iza :multi: Wstawiłabyś jakieś foty :cool3: Ale Buenosek ma już długą sierściuchę :loveu: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Cześć Iza :multi: Wstawiłabyś jakieś foty :cool3: Ale Buenosek ma już długą sierściuchę :loveu: Jakoś mi sie nie chce, poza tym nie mam ;P A no urósł mu włos i to znacznie odkąd go przywiozłam :loveu: Quote
Feigned Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Jakoś mi sie nie chce, poza tym nie mam ;P A no urósł mu włos i to znacznie odkąd go przywiozłam :loveu: jak to nie masz :cool3: wstaw jakieś co mu robiłam wtedy u Ciebie, może jakieś się nadaje :lol: Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Jakoś mi sie nie chce, poza tym nie mam ;P A no urósł mu włos i to znacznie odkąd go przywiozłam :loveu: To zrób i niech Ci sie zechce łaskawie wstawić leniu :diabloti: No odkąd go przywiozłaś to naapewno, ale i odkąd go ostatnio widziałam ;) Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Feigned']jak to nie masz :cool3: wstaw jakieś co mu robiłam wtedy u Ciebie, może jakieś się nadaje :lol: A no zapomniałam jakoś :evil_lol: [quote name='agaciaaa']To zrób i niech Ci sie zechce łaskawie wstawić leniu :diabloti: No odkąd go przywiozłaś to naapewno, ale i odkąd go ostatnio widziałam ;) Czekam aż Ty mi zrobisz :diabloti: no tak! wredna ciotka jesteś i nie chcesz przyjechać to wiele stracisz :shake::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Czekam aż Ty mi zrobisz :diabloti: no tak! wredna ciotka jesteś i nie chcesz przyjechać to wiele stracisz :shake::evil_lol: Ja nie umiem :eviltong: No przecież chce przyjechać :cool3: myślałam że ta ryba szybciej będzie :roll: Jakbym wiedziała, że tyle to potrwa to bym nie czekała na nią, tylko przyjechała ;) Ale go odpicowałaś do tych fotek, taki czyściutki i puchaty :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_5730.jpg haha atak surykaty Szate to ma przepiekną Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='agaciaaa']Ja nie umiem :eviltong: No przecież chce przyjechać :cool3: myślałam że ta ryba szybciej będzie :roll: Jakbym wiedziała, że tyle to potrwa to bym nie czekała na nią, tylko przyjechała ;) Ale go odpicowałaś do tych fotek, taki czyściutki i puchaty :loveu::loveu: Czas się nauczyć :loveu::diabloti: A z tą rybą to przez mój przelew, wysłałam nie tam gdzie trzeba :roll: To ja zapraszam Cię na weekend ten, bede miała gościa :loveu::cool3: Aga mi pomogła :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_5730.jpg haha atak surykaty Szate to ma przepiekną :loveu: To niedźwiedź :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ah no przecież taki trochę w mniejszym wydaniu. Ciekawe jak Lunka zniesie 2 grzywaczki u siebię na chacie Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Czas się nauczyć :loveu::diabloti: A z tą rybą to przez mój przelew, wysłałam nie tam gdzie trzeba :roll: To ja zapraszam Cię na weekend ten, bede miała gościa :loveu::cool3: Aga mi pomogła :loveu: To Ty się naucz :eviltong: O widzisz, sierota :shake: :eviltong: Jakiego gościa?:cool3: w sobotę nie dam rady, ale w niedziele jak najbardziej jestem chętna :p No właśnie widzę, że go ustawiała do fotki ;) Swoją drogą bardzo ładnie stoi :loveu: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ah no przecież taki trochę w mniejszym wydaniu. Ciekawe jak Lunka zniesie 2 grzywaczki u siebię na chacie Oj tam troszeczkę haha Luna jeszcze długo nie będzie miała dwóch grzywaczy hah ;P Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):To Ty się naucz :eviltong: O widzisz, sierota :shake: :eviltong: Jakiego gościa?:cool3: w sobotę nie dam rady, ale w niedziele jak najbardziej jestem chętna :p No właśnie widzę, że go ustawiała do fotki ;) Swoją drogą bardzo ładnie stoi :loveu: Ja umiem :diabloti: Jak przyjedziesz to zobaczysz, bardzo faaajny :loveu::loveu: Może być niedziela :multi: Moze uda mi sie namówić jeszcze Madzie z małym :loveu::diabloti: Ooo tak stoi super :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Ja umiem :diabloti: Jak przyjedziesz to zobaczysz, bardzo faaajny :loveu::loveu: Może być niedziela :multi: Moze uda mi sie namówić jeszcze Madzie z małym :loveu::diabloti: No to w czym problem? :diabloti: Eeeej no pooowiedz :cool3: tak w ciemno nie przyjade :eviltong: Poza tym musze wiedzieć ile psów będzie, bo jak dużo to ja ze swoim goopkiem nie przyjade :shake: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):No to w czym problem? :diabloti: Eeeej no pooowiedz :cool3: tak w ciemno nie przyjade :eviltong: Poza tym musze wiedzieć ile psów będzie, bo jak dużo to ja ze swoim goopkiem nie przyjade :shake: W aparacie :diabloti: Nie mogę, bo to jeszcze nie jest pewne :eviltong: Razem z moimi to 3 lub 4 :eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):W aparacie :diabloti: Nie mogę, bo to jeszcze nie jest pewne :eviltong: Razem z moimi to 3 lub 4 :eviltong: Oj już nie przesadzaj :eviltong: A idź Ty w.... buraki :eviltong: No to ja sie raczej nie pisze, boje sie, że jej znowu odbije, a im więcej psów i ludziów tym większa szansa na to :roll: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Oj już nie przesadzaj :eviltong: A idź Ty w.... buraki :eviltong: No to ja sie raczej nie pisze, boje sie, że jej znowu odbije, a im więcej psów i ludziów tym większa szansa na to :roll: No włanie nie przesadam :placz: U mnie nie ma jeszcze buraków :placz::evil_lol: Jak uważasz, to choć sama przyjedź :loveu::p Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):No włanie nie przesadam :placz: U mnie nie ma jeszcze buraków :placz::evil_lol: Jak uważasz, to choć sama przyjedź :loveu::p Jak Cie to pocieszy to Ci powiem, że ja swego też mam dość :eviltong: W sklepie poszukaj :diabloti: To daj mi znać bliżej weekendu, jak już będziesz wiedziała co i jak ;) i wtedy pomyślę co robić ;) Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Jak Cie to pocieszy to Ci powiem, że ja swego też mam dość :eviltong: W sklepie poszukaj :diabloti: To daj mi znać bliżej weekendu, jak już będziesz wiedziała co i jak ;) i wtedy pomyślę co robić ;) Możemy się zamienić :diabloti::evil_lol: nie chce mi się :diabloti: Ok, jak już będę wiedziała wszystko to dam znać :p Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):Możemy się zamienić :diabloti::evil_lol: nie chce mi się :diabloti: Ok, jak już będę wiedziała wszystko to dam znać :p Hahaha, to by było jak z deszczu pod rynnę :evil_lol: Nie no, gorszy leń ode mnie :diabloti: No to czekam :p :loveu: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Hahaha, to by było jak z deszczu pod rynnę :evil_lol: Nie no, gorszy leń ode mnie :diabloti: No to czekam :p :loveu: hahaha dzięki :shake::evil_lol: od Ciebie nie ma już gorszych :diabloti: Ok :p Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):hahaha dzięki :shake::evil_lol: od Ciebie nie ma już gorszych :diabloti: Ok :p Ależ za co Ty mi dziękujesz, sama prawda :eviltong::evil_lol: Uwierz mi, znam gorszego ode mnie i Ciebie razem wziętych :diabloti: Quote
Iza. Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Ależ za co Ty mi dziękujesz, sama prawda :eviltong::evil_lol: Uwierz mi, znam gorszego ode mnie i Ciebie razem wziętych :diabloti: hmm chyba powinnam się obrazić :shake::evil_lol: Taaaaak? :crazyeye::crazyeye: Muszę go poznać :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Iza. napisał(a):hmm chyba powinnam się obrazić :shake::evil_lol: Taaaaak? :crazyeye::crazyeye: Muszę go poznać :diabloti: Ale za co, bo nie rozumiem :diabloti: Hmm... powiedzieć mu o tym? :cool3: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Piękny z tym wiatrem...:) http://i46.tinypic.com/16h23wn.jpg Pzdr. Quote
KT Arts Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Hejka, sliczny grzywek:loveu: A gdzie fotki Luny???:loveu: Quote
Recommended Posts