Ewa3 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Potwierdzam, Aśka ma najwiekszy bałagan w pokoju i nikt NIKT jej nie jest wstanie przebic! Spacerki chcetnie w wolnej chwili, a do lasu bardzo lubie chodzic;) Quote
silver. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no i jeszcze cytowanie nie działa :shake::angryy: Każdy mówi że ma bałagan do półki mojego nie zobaczy :evil_lol: (w końcu w czymś jestem najlepsza :cool3:) Jak dla Izy za ciemno do lasu to zagadaj z Ewą, z tego co pamiętam kiedyś to robiła nocne wyprawy do lasu, gdzie ja czasem w dzień się boje :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='silver.'] Każdy mówi że ma bałagan do półki mojego nie zobaczy :evil_lol: (w końcu w czymś jestem najlepsza :cool3:) Jak dla Izy za ciemno do lasu to zagadaj z Ewą, z tego co pamiętam kiedyś to robiła nocne wyprawy do lasu, gdzie ja czasem w dzień się boje :diabloti:[/QUOTE] ciekawa jestem czy masz gorszy niż ja :evil_lol: ja zawsze chciałam iść do lasu po ciemku:diabloti: Quote
Iza. Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ekhem dlaczego wy urządzacie sobie jakis czat w mojej galerii ? :mad::evil_lol: [quote name='Unbelievable'] ja zawsze chciałam iść do lasu po ciemku:diabloti:[/QUOTE] zapraszam :diabloti: każdy hałas jest wtedy sto razy bardziej słyszalny :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Iza.']Ekhem dlaczego wy urządzacie sobie jakis czat w mojej galerii ? :mad::evil_lol: zapraszam :diabloti: każdy hałas jest wtedy sto razy bardziej słyszalny :evil_lol:[/QUOTE] no nie mów, że ci się to nie podoba :diabloti: a to ciekawe :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja w nocy do lasu raczej nie chodze;) (no rzadko) pod las to juz zupelnie co innego bo tam z daleka nawet sa latarnie jeszcze;) Iza to dawaj zdjecia;d Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Janiołecek i Diabołek:) http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20387.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20434.jpg Jak się kotłują maluchy :D Quote
KT Arts Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20421.jpg Ślicznoty:loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mnie możesz zabrać na spacer po lesie w nocy. :loveu: ale gwarantuję ci, że jak z niego wyjdziemy to ręki nie będziesz czuła. :grins: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witamy :) ferie się skończyły wam to ucichło ;p A fotki kiedy ? Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Jestem na dogo codziennie, ale jakos nie chce mi się do galerii zaglądać hah :evil_lol: Ćwiczymy sobie z Bunoskiem przed Nowym Dworem Mazowieckim ;) Fotka specjalnie dla Ani od Ajlu - chciała koniecznie zobaczyć Buenoska w postawie :eviltong: Quote
Feigned Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ach ten mały zając :loveu: :evil_lol: Quote
Feigned Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hahah no wiesz.. to Buenos kica w śniegu, nie ja :diabloti: btw, szkoda, że Axel nie ma trochę dłuższych łap, jak np. Bueno, wtedy to dopiero by zapylał :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No i no pięknie wam idzie widzę Jak tak stoi to nie obraź się ale przypomina mi takiego kuzko z nowe szaty króla ja to mam skojarzenia. I jak mam szykować nocleg ? wybieracie się do Katowic ? Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Feigned napisał(a):hahah no wiesz.. to Buenos kica w śniegu, nie ja :diabloti: btw, szkoda, że Axel nie ma trochę dłuższych łap, jak np. Bueno, wtedy to dopiero by zapylał :evil_lol: On nie tylko w sniegu kica :evil_lol: Szkoda, szkoda mógłby dogonić Buenos a tak to będzie w tyle zostawał :diabloti: Quote
Feigned Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Iza. napisał(a):On nie tylko w sniegu kica :evil_lol: Szkoda, szkoda mógłby dogonić Buenos a tak to będzie w tyle zostawał :diabloti: phi.. zobaczymy :evil_lol: jeszcze się zdziwisz, ot co :diabloti: Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']No i no pięknie wam idzie widzę :loveu: Jak tak stoi to nie obraź się ale przypomina mi takiego kuzko z nowe szaty króla :evil_lol: ja to mam skojarzenia. I jak mam szykować nocleg ? wybieracie się do Katowic ? Dzięki :loveu:Duzo pracy nas to kosztuje ;) Hahahahaha no na to ja bym nigdy nie wpadła :evil_lol::evil_lol: Z rok kochana, za rok :loveu: No chyba, ze na jakąś inną wystawe Śląską byśmy się wybrali ;) ale to zalezy jak tam nasze plany wystawowe wyjdą ;) [quote name='Feigned']phi.. zobaczymy :evil_lol: jeszcze się zdziwisz, ot co :diabloti: No zobaczymy :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://i50.tinypic.com/2u74opf.jpg oh dziekuje ze dla mnie ta fotka, tylko dlaczego ktos go dusi :evil_lol: napewno bede 3mala kciuki na wystawce, jaki on cuuuuddddoooowwwwnnnyyyyyy :loveu: Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']http://i50.tinypic.com/2u74opf.jpg oh dziekuje ze dla mnie ta fotka, tylko dlaczego ktos go dusi :evil_lol: napewno bede 3mala kciuki na wystawce, jaki on cuuuuddddoooowwwwnnnyyyyyy :loveu: Wcale go nie dusze :evil_lol: podtrzymywanie ręka jakos lepiej mi wychodzi, ale i tak staram się pracowac z ringówką choć Buenos nie szczególnie ją lubi :eviltong: Mam nadzieje, ze się na wystawie spotkamy :cool3: Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cześć :) ale fajny włochacz ;) http://i50.tinypic.com/2u74opf.jpg A. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Iza. napisał(a):Wcale go nie dusze :evil_lol: podtrzymywanie ręka jakos lepiej mi wychodzi, ale i tak staram się pracowac z ringówką choć Buenos nie szczególnie ją lubi :eviltong: Mam nadzieje, ze się na wystawie spotkamy :cool3: oj rozpieszczasz Buenosika:loveu: ma kilka miesiecy a tu juz ringowki nie lubi:evil_lol: bede na wystawie, napewno:multi: Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) ale fajny włochacz ;) http://i50.tinypic.com/2u74opf.jpg A. Cześć Mi też się podoba :lol: [quote name='*anusia&ajlu*']oj rozpieszczasz Buenosika:loveu: ma kilka miesiecy a tu juz ringowki nie lubi:evil_lol: bede na wystawie, napewno:multi: JESZCZE nie lubi, mam nadzieję że do NDM się przekona całkowicie, ze ringówka nie jest zła :eviltong: a swoją drogą to Buenos skończył wczoraj juz 7 mies, jak to szybko leci ... No to czaaad :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 juz 7miesiecy...wow no to dzieciaczek wyrosl troszle ;) bede zeby wymiziac Buenosika :loveu: Quote
Recommended Posts