Iza. Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Korzystając z ostatniego wolnego dnia wybrałam się z psami na spacer. I doszłam do wniosku, ze musze mieć chłopaka, żeby mi choć jednego psa trzymał :evil_lol: I kilka nieudanych fotek z dziś - więcej nie ma rozładowały się baterie :eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Iza. napisał(a):Normalna :evil_lol: Taaaaak :multi::loveu::loveu::evil_lol: No właśnie nie normalna :diabloti: No to super :lol: A jak tam postanowienie zostania abstynentką, nadal aktualne? :evil_lol: Iza. napisał(a): I doszłam do wniosku, ze musze mieć chłopaka, żeby mi choć jednego psa trzymał :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a co to koniecznie facet musi psa trzymać? Dziewczyna nie może być? :eviltong: Wooow, aż trzy wspólne fotki! :lol: Robicie postępy :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czeesc Też macie czerwone szele Ciężko pewnie focić białska i czarnuszka i to jeszcze na śniegu co xd ? Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ale łaadnie w tym lesie. :loveu: http://i49.tinypic.com/rho35t.jpg słoodziak. :) ta spinka mu pasuje bardzo.:D Quote
Iza. Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pusiakowa']Izaaaaaaaaaaaaaaa! :D:D:D No jaaa :evil_lol: [quote name='agaciaaa']No właśnie nie normalna :diabloti: No to super :lol: A jak tam postanowienie zostania abstynentką, nadal aktualne? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a co to koniecznie facet musi psa trzymać? Dziewczyna nie może być? :eviltong: Wooow, aż trzy wspólne fotki! :lol: Robicie postępy :evil_lol: Bo to nie była moja 18 tylko sylwester no :evil_lol: Aktualne, a przynajmniej szampana nie bedę piła :evil_lol: A co to ja les jestem ? :mad::evil_lol: wole chłopaka :loveu::loveu::evil_lol: haaa no pewnie, ze robimy :loveu::lol: [quote name='Bartiśkowa_']Czeesc Też macie czerwone szele Ciężko pewnie focić białska i czarnuszka i to jeszcze na śniegu co xd ? Mamy, mamy juz daaawno :cool3: cięzko, żebyś wiedziała, ze ciężko. :eviltong: [quote name='Pusiakowa']ale łaadnie w tym lesie. :loveu: http://i49.tinypic.com/rho35t.jpg słoodziak. :) ta spinka mu pasuje bardzo.:D dzisiaj miała różowiutkie spineczki :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Iza. napisał(a):No jaaa :evil_lol: dzisiaj miała różowiutkie spineczki :evil_lol: no wiem, że tyyyy. :evil_lol: miała?! . ;ooo . Quote
Infortune. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Iza. napisał(a): A co to ja les jestem ? :mad::evil_lol: wole chłopaka :loveu::loveu::evil_lol: E tam les od razu... Nie bądź nietolerancyjna... :siara: :diabloti: A Buenos i jego kudłaty kompan bardzo fajnie :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witam się i życzę wspaniałego 2010 roku[/FONT] :multi: [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia świetne :D[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Puchacz!:) http://i49.tinypic.com/rho35t.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hejos :multi: Spóźnione 100lat :multi::multi::multi: Chciałam wysłać eska ale nie miałam nic na koncie. Quote
KT Arts Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :loveu:Witam, Śliczne zdjęcia;) Niufek boski;D Ile ma latek?? Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Iza . ;ooo . gdzie ty się podziewujesz? :mad: . u nas filim ze slalomem. :D Quote
Iza. Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ogłaszam wszem że żyję ;) Ten tydzień był dla mnie bardzo ciężki, jak się położyłam wczoraj o 21 to wstałam dziś o 9 rano hah ;P Później Wam poodpowiadam i wstawię śniegowe szaleństwa ;) Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Iza.']Ogłaszam wszem że żyję ;) Ten tydzień był dla mnie bardzo ciężki, jak się położyłam wczoraj o 21 to wstałam dziś o 9 rano hah ;P Później Wam poodpowiadam i wstawię śniegowe szaleństwa ;) łee . a ja już sie cieszyłam. :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to napisz, dlaczego ten tydzień był taki ciężki... Jak się z nami podzielisz, to od razu będzie lżej... Pzdr. Quote
Aysel Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Iza. napisał(a):I doszłam do wniosku, ze musze mieć chłopaka, żeby mi choć jednego psa trzymał :evil_lol: Ja doszlam do takiego wniosku gdy mieliłam mięso z koścmi (dziś nadgarstkiem nie dam rady ruszyć xD) A później doszłam do drugiego wniosku - przecież ja mam chłopaka! Tylko, że on w Danii na studiach :P Buenos jest.. mrr ;d Moje sucze muszą go poznać ;D Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Esotiq napisał(a): Buenos jest.. mrr ;d Moje sucze muszą go poznać ;D ojjj, coś się szykuje. ;ooo . Quote
Iza. Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Infortune.']E tam les od razu... Nie bądź nietolerancyjna... :siara: :diabloti: A Buenos i jego kudłaty kompan bardzo fajnie :loveu: Jestem tolerancyjna, ale to nie znaczy, ze mam być les :diabloti: Kompanka :lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Witam się i życzę wspaniałego 2010 roku[/FONT] :multi: [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia świetne :D[/FONT] Heeej :loveu: [quote name='Asiaczek']Puchacz!:) http://i49.tinypic.com/rho35t.jpg Pzdr. Tutaj już trochę oklapnięty, ale puchacz, puchacz :lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Spóźnione 100lat :multi: Chciałam wysłać eska ale nie miałam nic na koncie. Dzięki :loveu: Ja chciaam ci esemska noworocznego wysłćc, ale nie mam Twojego numeru :shake: [quote name='Pusiakowa']Iza sie leniuchuje ! :mad: Nie prawda :shake: [quote name='Bartiśkowa_']Witamy Może jakieś zdjecia ? :) Będą. [quote name='Niufciak']:loveu:Witam, Śliczne zdjęcia;) Niufek boski;D Ile ma latek?? Pierszej strony się nie czyta, nie ładnie :diabloti: Luna ma 3 lata :razz: [quote name='Pusiakowa']łee . a ja już sie cieszyłam. :diabloti: Spadówa gówniaro :mad: [quote name='Feigned']to czekamy na zdjęcia i relacje. :) juz, już :lol: [quote name='Asiaczek']No to napisz, dlaczego ten tydzień był taki ciężki... Jak się z nami podzielisz, to od razu będzie lżej... Pzdr. Nałożyło mi się na siebie, kilka ciężkich sparw, ale dziś sobie odpoczęłam w domku, wyspałam się i już topche lepiej ;) [quote name='Esotiq']Ja doszlam do takiego wniosku gdy mieliłam mięso z koścmi (dziś nadgarstkiem nie dam rady ruszyć xD) A później doszłam do drugiego wniosku - przecież ja mam chłopaka! Tylko, że on w Danii na studiach :P Buenos jest.. mrr ;d Moje sucze muszą go poznać ;D To musisz sobie na ten czas jak jego nie ma znaleśc sobie drugiego :diabloti: To mówisz że Enia na cieczkę? jakie śliczne dzieciaczki będą :loveu::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Iza. napisał(a):Spadówa gówniaro :mad: teee, starucho nie pozwalaj se ! :mad: . nie no przecież wiesz jak ja się cieszę Izuniu niuniu ty moja ojojojj że wróciłaś ! :diabloti: Quote
Iza. Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Pusiakowa']teee, starucho nie pozwalaj se ! :mad: . nie no przecież wiesz jak ja się cieszę Izuniu niuniu ty moja ojojojj że wróciłaś ! :diabloti: A spróbowałbys się nie cieszyć Quote
Recommended Posts