Iza. Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Pusiakowa napisał(a):prawde mówią. :placz: :diabloti: . a weź nie znasz się :shake::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Iza. napisał(a):a weź nie znasz się :shake::diabloti: no wieem . :placz: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Spełnienia marzeń kochana! :Rose: i w ogóle wszystkiego naaaj z okazji urodzin! :loveu: Mam nadzieję, że hucznie świętowałaś :lol: Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']no wieem . :placz: to trza się poprawić :cool3: [quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń kochana! :Rose: i w ogóle wszystkiego naaaj z okazji urodzin! :loveu: Mam nadzieję, że hucznie świętowałaś :lol: Dzięki, dzięki :loveu::loveu: Oj aż za hucznie haha :oops::evil_lol: na te piwo z Tobą to chyba jeszcze dłuuugo nie pójdę - zostaje abstynentem :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Infortune. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Spóźnione ale szczere STO LAT! :loveu: :diabloti: Fajnie masz, że juz masz 18, ja muszę czekać do września :placz: Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Infortune. napisał(a):Spóźnione ale szczere STO LAT! :loveu: :diabloti: Fajnie masz, że juz masz 18, ja muszę czekać do września :placz: Jeszcze nie spóźnione :diabloti: dzięki :loveu: A ja wiem czy tak fajnie :eviltong: Quote
Infortune. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):Jeszcze nie spóźnione :diabloti: dzięki :loveu: A ja wiem czy tak fajnie :eviltong: Wydawało mi się, że miałaś wczoraj :evil_lol: Ale w sumie to nielogiczne :lol: No ni, trzeba by się wyspać... :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 STO LAT! STO LAT! :loveu:. spełnienia marzeń, tych najskytszych i tych... najbrzydszych.:D żeby wszystko było cacy, by co chcesz podano ci na tacy. byś miała szczęścia pod dostatkiem i popłynęła w ulubioną pozdróż statkiem. xD chciałam złożyć tak od serca, ale nie wyszło mi, cholercia! :P bo wena się schowała, więc nie będę bzdur pisała. tylko powiem najepszego i dobrego, ja właśnie życzę ci tego wszystkiego. :D Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Infortune. napisał(a):Wydawało mi się, że miałaś wczoraj :evil_lol: Ale w sumie to nielogiczne :lol: No ni, trzeba by się wyspać... :diabloti: rozumiem, rozumiem, może faktycznie czas spać :evil_lol: Pusiakowa napisał(a):STO LAT! STO LAT! :loveu:. spełnienia marzeń, tych najskytszych i tych... najbrzydszych.:D żeby wszystko było cacy, by co chcesz podano ci na tacy. byś miała szczęścia pod dostatkiem i popłynęła w ulubioną pozdróż statkiem. xD chciałam złożyć tak od serca, ale nie wyszło mi, cholercia! :P bo wena się schowała, więc nie będę bzdur pisała. tylko powiem najepszego i dobrego, ja właśnie życzę ci tego wszystkiego. :D dzięki :loveu: sama to wymyśliłaś ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a): dzięki :loveu: sama to wymyśliłaś ? :evil_lol::evil_lol: tsaa, sama. wiem, że zdolna jestem . :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):Oj aż za hucznie haha :oops::evil_lol: na te piwo z Tobą to chyba jeszcze dłuuugo nie pójdę - zostaje abstynentem :cool3::evil_lol::evil_lol: Tak to bywa, jak człowiek pierwszy raz pije alkohol :diabloti: :evil_lol: a 18-tych urodzin nie da się świętować za hucznie- w końcu takie urodziny są tylko raz w życiu :lol: więc trzeba zaszaleć! :cool3: Hahaha, ja też tak mówię, za każdym razem jak mam kaca :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']tsaa, sama. wiem, że zdolna jestem . :evil_lol: podziwiam, ja bym tak nie umiała Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Tak to bywa, jak człowiek pierwszy raz pije alkohol :diabloti: :evil_lol: a 18-tych urodzin nie da się świętować za hucznie- w końcu takie urodziny są tylko raz w życiu :lol: więc trzeba zaszaleć! :cool3: Hahaha, ja też tak mówię, za każdym razem jak mam kaca :evil_lol::evil_lol: pierwszy raz w takiej ilości :diabloti: :evil_lol: no wiesz jakby to powiedzieć - wszystkie urodziny sa raz w życiu :evil_lol: ale ja mówie całkiem serio :diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):pierwszy raz w takiej ilości :diabloti: :evil_lol: no wiesz jakby to powiedzieć - wszystkie urodziny sa raz w życiu :evil_lol: ale ja mówie całkiem serio :diabloti::evil_lol: Taaaak? A ja myślałam, że pierwszy raz w ogóle :evil_lol::evil_lol: No ale chyba jednak 18 są wyjątkowe, co? :eviltong: No ok ok, ja też zawsze mówie serio- a że po jakimś czasie zmieniam zdanie, to już inna sprawa :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Iza.']podziwiam, ja bym tak nie umiała trening czyni mistrza :evil_lol: . u mnie w galerii są inne. :D:D jaka reklama . xD Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Taaaak? A ja myślałam, że pierwszy raz w ogóle :evil_lol::evil_lol: No ale chyba jednak 18 są wyjątkowe, co? :eviltong: No ok ok, ja też zawsze mówie serio- a że po jakimś czasie zmieniam zdanie, to już inna sprawa :diabloti: No mozna powiedziec, że pierwszy :evil_lol: dla mnie na pewno były - zupełnie inne niż wszystkie :oops::evil_lol: Pusiakowa napisał(a):trening czyni mistrza :evil_lol: . u mnie w galerii są inne. :D:D jaka reklama . xD a u ciebie w galerii to juz widziałam :p Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):a u ciebie w galerii to juz widziałam :p i nic nie napisałaś?! ;oo . :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):No mozna powiedziec, że pierwszy :evil_lol: dla mnie na pewno były - zupełnie inne niż wszystkie :oops::evil_lol: No dobra dobra :evil_lol: już ja swoje wiem :evil_lol: No i bardzo dobrze :lol: a w tyłek dostałaś porządnie? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a mnie sie wczoraj pytali czy znam kogoś kto się 1-go urodził :evil_lol: ja miałam ostatniego sylwestra z piccolo :placz: sto lat Izo :loveu: i życzę ci żebyśmy się w końcu na spacer wybrały :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Pusiakowa napisał(a):i nic nie napisałaś?! ;oo . :diabloti: jakos tak niewiele pisze ostatnio na dogo :eviltong: agaciaaa napisał(a):No dobra dobra :evil_lol: już ja swoje wiem :evil_lol: No i bardzo dobrze :lol: a w tyłek dostałaś porządnie? :diabloti: Już tam nie wymyślaj nic :diabloti: nie :eviltong: w ogóle nie dostałam :eviltong: Unbelievable napisał(a):a mnie sie wczoraj pytali czy znam kogoś kto się 1-go urodził :evil_lol: ja miałam ostatniego sylwestra z piccolo :placz: sto lat Izo :loveu: i życzę ci żebyśmy się w końcu na spacer wybrały :evil_lol: ja bym się wcale nie obraziła jakbym tylko piccolo miała :evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Iza. napisał(a):jakos tak niewiele pisze ostatnio na dogo :eviltong: bo głupie były i ci się nie podobały dlatego. ;p Quote
Iza. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Pusiakowa napisał(a):bo głupie były i ci się nie podobały dlatego. ;p a weź Ty ;P następnym razem specjalnie skomentuje :eviltong: Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy się w nowym rokuu ;) Heej : )) Quote
Feigned Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 urodzinowe były już, to jeszcze najlepszego w nowym roku :cool3::loveu: i przyjechałabyś w końcu do białego z tym kurduplem swoim no.. :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Feigned napisał(a):urodzinowe były już, to jeszcze najlepszego w nowym roku :cool3::loveu: i przyjechałabyś w końcu do białego z tym kurduplem swoim no.. :evil_lol: dzięki :cool3: hah, ktoś mi tu cos obiecał niedawno :diabloti: chciałam jakies fotki wstawic, ale chyba nikt nie chce co ? :diabloti: Quote
Recommended Posts