*anusia&ajlu* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Izabela124.']Hi hi Bobik to potrafi szczekać na byle co a jak już w pokoju jest Ola to taki koncert daje, ze tylko uszy zatykać he he Życzenia od nas kliknij No to Bobis jest spokrewniony z Ajlu:loveu: szczekacze... a zyczenia sliczne, dziekujemy i wzajemnie, bo niestety nie umiem robic takich ladnych kartek... [quote name='Iza.']OMG :mdleje: pogieło was :mdleje: :evil_lol: Jakby nie wyglądał można o nim tylko pozytywne rzeczy mówić :evil_lol: A dla mnie nie jest wszystko jedno ;) Z moich obserwacji, może nie sa one jakieś dokładne czy długie, ale wydaje mi się że golaski i pp mają troszkę inne charaktery ;) Czyli mój Buenos Ci sie nie podoba, bo on raczej zawsze w tej brudnej wersji :evil_lol: A ja nienawidzę szczekania ! W domu jest absolutny zakaz, czasem jeszcze Bueniowi zdarzy się zaszczekać, ale już zdecydowanie rzadziej niż na początku ;) Noo strasznie stara jesteś :evil_lol: nas zawsze gnie:evil_lol: no jak mowilam ze teraz lubie i pp i hl, wiec Buenosik jest uroczym slicznim szczeniorkiem:loveu: a pamietaj pies brudny jest psem szczesliwym:loveu: mi to obojetne czy szczeka czy nie szczeka, moj dziadek ma takiego psa ktory 2 razy w zyciu zaszczekal a ma ok 6lat dobrze od dzis same pozytywne komentarze na temat Luny i Buenoska stara jestem, niedlugo bede chodzila z balkonikiem:evil_lol: [quote name='Iza.']Zgadzam się :p no to dobrze, mamy gdzie fajnego sylwestra spedzic:loveu: [quote name='Izabela124.']He he to super, że się zgadzasz Anusia kiedy wpadamy do izy he he no to Iza szykuj sie, zrobimy z Izabela nalot na Bialystok:loveu: no jak to kiedy 31.12.2009:evil_lol: [quote name='Iza.']Ty i tak wybierasz sie do mnie w styczniu to od razu prezent przywieziesz :diabloti: a co bys chciala, moze da sie zalatwic... [quote name='silver.']czyli ja proponuje urodzinowego sylwestra u Izy :evil_lol: no to jeszcze silver z nami bedzie, Iza wspolczuje ci takie gaduły zapraszac...:diabloti: I znowu nagadalam, na wsteczu, wsteczu sa fotki:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jakoś nie po kolei mi odpowiedziałaś :evil_lol: Iza. napisał(a):Aaaaa wybrałaś moją ulubioną fotkę :loveu::lol: Właśnie - wypad Aśka :diabloti: Jak znajdę jakąś ładną to czemu nie ? :diabloti: O widzisz, jak pięknie trafiłam z komciem :loveu: Nie tak brutalnie, bo jeszcze nie obrazi :diabloti: To powodzenia w szukaniu :cool3: kiedyś gdzieś widziałam takie w czaszki, cudnie by mu było :loveu: :evil_lol: silver. napisał(a):a czemu z takim akcentem na "kupe" ? :evil_lol: A czemu nie? :eviltong: Jakoś tak wyszło :evil_lol: Quote
Feigned Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ile czasu mniej więcej z b-stoku jedziesz pociągiem do czarnej? :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hejka, co tu tak cichutko?? co tam u WAS slychac??? Quote
Dada Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A tam leniuchuje, dzisiaj była u nas w odwiedzinach :p Quote
agaciaaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dada napisał(a):A tam leniuchuje, dzisiaj była u nas w odwiedzinach :p A wczoraj u nas :eviltong: Ciekawe do kogo jutro pojedzie :evil_lol: Aaa Iza, zostawiłaś u mnie spineczke Buenosa :lol: Quote
Unbelievable Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 agaciaaa napisał(a):A wczoraj u nas :eviltong: Ciekawe do kogo jutro pojedzie :evil_lol: z tego co wiem to nigdzie : P niestety :placz: Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Pusiakowa napisał(a):Iza leniuchuje po świętach.:D A właśnie, że nie :eviltong: Dada napisał(a):A tam leniuchuje, dzisiaj była u nas w odwiedzinach :p A byłam, byłam i baaardzo dziękuję za gościnę :loveu: agaciaaa napisał(a):A wczoraj u nas :eviltong: Ciekawe do kogo jutro pojedzie :evil_lol: Aaa Iza, zostawiłaś u mnie spineczke Buenosa :lol: A tez byłam :lol: Bardzo dziękuje za rosołek, miła odmiana po świątecznym żarciu - był pyszny :loveu: Jutro nigdzie nie jade, znaczy ja jadę, ale juz mały zostaje :eviltong: Oddasz przy najblizszej okazji :cool3: Unbelievable napisał(a):z tego co wiem to nigdzie : P niestety :placz: Ja jeżdżę i jeżdżę, ktoś w końcu mógłby do mnie przyjechać :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Iza. napisał(a):A tez byłam :lol: Bardzo dziękuje za rosołek, miła odmiana po świątecznym żarciu - był pyszny :loveu: Jutro nigdzie nie jade, znaczy ja jadę, ale juz mały zostaje :eviltong: Oddasz przy najblizszej okazji :cool3: Nie ma za co, przekażę mamie ;) Odpocznie sobie od tego jeżdżenia :lol: Ok ok, tak tylko mówię żeby nie było, że ukradłam :evil_lol: Iza. napisał(a):Ja jeżdżę i jeżdżę, ktoś w końcu mógłby do mnie przyjechać :diabloti: O przepraszam, ja niedawno byłam! :cool3: Daj jakieś fotki z wczoraj, wybierz chociaż kilka :cool3: Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 agaciaaa napisał(a): Odpocznie sobie od tego jeżdżenia :lol: Ok ok, tak tylko mówię żeby nie było, że ukradłam :evil_lol: O przepraszam, ja niedawno byłam! :cool3: Daj jakieś fotki z wczoraj, wybierz chociaż kilka :cool3: Nic by mu nie było, nawet jakby nie odpoczął :eviltong: musi się chłopak przyzwyczajać do różnych wrażeń :cool3: Już szybciej bym pomyslała, że zgubiłam :eviltong: Jakie tam niedawno :shake::evil_lol: Właśnie coś tam wybieram ;) Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ukochana ciocia Buenia :lol: na jej widok cieszy się prawie jak na mój :evil_lol: zdjęcia z wczoraj ;) Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Mój księciunio :loveu::loveu: Kooooniec :p Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 http://i48.tinypic.com/w2m22q.jpg piękności moje :loveu: obyś przyjechał do Katowic na wystawę bo wymiziać Cię muszę :multi: Jak tak podróżujesz to może byś do Jaworznia przyjechała :evil_lol:? Bliziutko masz xd Quote
agaciaaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Iza. napisał(a):Nic by mu nie było, nawet jakby nie odpoczął :eviltong: musi się chłopak przyzwyczajać do różnych wrażeń :cool3: Już szybciej bym pomyslała, że zgubiłam :eviltong: Jakie tam niedawno :shake::evil_lol: Wiem, wiem :eviltong: A wiadomo :evil_lol: A weź nie przesadzaj, niedawno :eviltong: http://i49.tinypic.com/ddkdo8.jpg haha ale zryty berecik :evil_lol: :loveu: http://i48.tinypic.com/w2m22q.jpg śliczności :loveu: Próbowałaś już jakiś gryzaków? Znaczy się psy próbowały? :evil_lol: Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):http://i48.tinypic.com/w2m22q.jpg piękności moje :loveu: obyś przyjechał do Katowic na wystawę bo wymiziać Cię muszę :multi: Jak tak podróżujesz to może byś do Jaworznia przyjechała :evil_lol:? Bliziutko masz xd jeszcze nie wiem czy do katowic dojedziemy :eviltong: taaa no bardzo bliziutko :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Wiem, wiem :eviltong: A wiadomo :evil_lol: A weź nie przesadzaj, niedawno :eviltong: http://i49.tinypic.com/ddkdo8.jpg haha ale zryty berecik :evil_lol: :loveu: http://i48.tinypic.com/w2m22q.jpg śliczności :loveu: Próbowałaś już jakiś gryzaków? Znaczy się psy próbowały? :evil_lol: No to czego gadasz jak wiesz :diabloti: Wiadomo, wiadomo :evil_lol: Pfff wcale bo nie, ja juz nie pamietam kiedy to było :lol: A mówiłam podklej uszy :mad::mad::evil_lol: :loveu: Próbowały :cool3: Luna ucho, Buenio łapkę :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Jak się zdecydujecie to wiesz gdzie noclegu szukac ;) Bartiś nic nie zrobi małemu gorzej z Amikiem ale jego to sie zamknie w pokoju jakie masz jeszcze dla niego spinkii ? chodzi mi o kolory xd Quote
Iza. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Jak się zdecydujecie to wiesz gdzie noclegu szukac ;) Bartiś nic nie zrobi małemu gorzej z Amikiem ale jego to sie zamknie w pokoju :evil_lol: jakie masz jeszcze dla niego spinkii ? chodzi mi o kolory xd Dzięki :loveu: musze się zastanowić bo to jedanak kawał drogi od nas jest ;) niebieskie, zielone, pomarańczowe i różowe :loveu::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 przez chwile poczułam się jak w galerii Sary. :P śliczny (kinder) Błeno . :loveu: . Quote
Iza. Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):przez chwile poczułam się jak w galerii Sary. :P śliczny (kinder) Błeno . :loveu: . haha, no fakt czasem można się pomylić :evil_lol: oj śliczny, śliczny :loveu::loveu: Quote
Feigned Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ale ma czadową spineczkę :loveu: :evil_lol: i włosy ma co raz dłuższe.. :cool3: nie buntuje się przy czesaniu? Quote
Iza. Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Feigned napisał(a):ale ma czadową spineczkę :loveu: :evil_lol: i włosy ma co raz dłuższe.. :cool3: nie buntuje się przy czesaniu? Mówią, ze wygląda jak pedał :placz::evil_lol: Troszke się buntuje szczególnie przy łapach, ale mam siłę przekonywania :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Iza. napisał(a):Mówią, ze wygląda jak pedał :placz::evil_lol: Troszke się buntuje szczególnie przy łapach, ale mam siłę przekonywania :diabloti: prawde mówią. :placz: :diabloti: . Quote
Recommended Posts