Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='agaciaaa']No przydałoby sie :evil_lol: Wcale nie :shake: na razie to ja sie zaraziłam bólem gardła, tylko nie wiem od kogo :roll: :eviltong: No to lecimy dalej Kiedyś se sprawie, ale to juz pewnie, jak się z domu wyprowadzę :evil_lol: Jak nie jak tak, widziałam to w Twoich oczach :loveu::loveu::diabloti: Ból gardła to nie ode mnie :eviltong: Dzieki, dzieki dzieki :loveu: I w końcu mam frizbową fote Luny :loveu::lol: [quote name='Bartiśkowa_']No Agaciaa chwała Ci za te zdjecia :evil_lol: Bo Iza jest zuaa i nie chce isę chwalić swoimi dwoma pięknościami :cool3: I Już tak nie narzekaj bo całkikem ładnie wyszły jak na tę pogodę :loveu: Oj tam zła od razu, lenia mam i nie chce mi sie wstawiać, szczególnie, ze już pozmniejszane i na serwer wrzucone :evil_lol: [quote name='miniaga']Ach ! Moje dziecię najsłodsze :loveu: Mokry brudny i szczęśliwy- czyli to co grzywacze lubią najbardziej. I te zdjęcia z Izą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne!!!!!!!!!!!!! Mokry i brudny to ona baaaardzo często jest :evil_lol: Dziekujemy :loveu: [quote name='agnethka']boski grzywalek :razz: Też tak uważam :loveu::loveu::diabloti: [quote name='Infortune.']http://i35.tinypic.com/1zo8d41.jpg Maluch wygląda jak króliczek. Jest przeuorczy. :loveu: Juz nie raz słyszałam, ze to króliczek, coś w tym musi byc hahah Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 małe, białe, włochate, czyli to co lubię najbardziej. :loveu: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Feigned napisał(a):małe, białe, włochate, czyli to co lubię najbardziej. :loveu: rasistka :diabloti: Ja tam lubie wszystkie kolory :loveu: No i nie musi być małe, duże tez jest suuuper :loveu: Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Iza. napisał(a):rasistka :diabloti: Ja tam lubie wszystkie kolory :loveu: No i nie musi być małe, duże tez jest suuuper :loveu: oj tam rasistka od razu :evil_lol: ja też wszystkie lubię, małe, duże, białe, czarne.. wsio ryba, ale białe i tak są naj :loveu: a na 2. miejscu czekoladki :loveu::loveu::evil_lol: nie wiem, nigdy nie miałam okazji przekonać się na własnej skórze. :diabloti: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Feigned']oj tam rasistka od razu :evil_lol: ja też wszystkie lubię, małe, duże, białe, czarne.. wsio ryba, ale białe i tak są naj :loveu: a na 2. miejscu czekoladki :loveu::loveu::evil_lol: nie wiem, nigdy nie miałam okazji przekonać się na własnej skórze. :diabloti: No wiesz, mówiesz ze lubisz biały to rasistka i to jaka :diabloti: Juz lepiej :loveu: :crazyeye::crazyeye:Dziecko! o czym ty myślisz ?!! Ja z Toba nie będę rozmawiać :shake: ale wiesz, ze to chyba tak nie bardzo na skórze tylko raczej w nieco innym miejscu? :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przyszłam zobaczyć to maleństwo, którym się już od miesiąca cieszysz :lol::lol: Śliczne masz psiaki :loveu: Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Iza.']No wiesz, mówiesz ze lubisz biały to rasistka i to jaka :diabloti: Juz lepiej :loveu: :crazyeye::crazyeye:Dziecko! o czym ty myślisz ?!! Ja z Toba nie będę rozmawiać :shake: ale wiesz, ze to chyba tak nie bardzo na skórze tylko raczej w nieco innym miejscu? :diabloti: a jak powiem, że lubię pomarańczowy to też rasistka? :diabloti: albo różowy? :evil_lol: ja nie wiem, to już nie można tak po prostu lubić białego ? :placz: ja nie powiem o czym Ty myślisz. :shake: nawet nie chcę się domyślać co miałaś na myśli.. :shake::shake::evil_lol: bo ja cały czas mówię o posiadaniu dużego psa. :cool1::diabloti: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ania! napisał(a):Przyszłam zobaczyć to maleństwo, którym się już od miesiąca cieszysz :lol::lol: Śliczne masz psiaki :loveu: Witaj! Dziękuje i zapraszam częsciej :loveu::cool3: Feigned napisał(a):a jak powiem, że lubię pomarańczowy to też rasistka? :diabloti: albo różowy? :evil_lol: ja nie wiem, to już nie można tak po prostu lubić białego ? :placz: ja nie powiem o czym Ty myślisz. :shake: nawet nie chcę się domyślać co miałaś na myśli.. :shake::shake::evil_lol: bo ja cały czas mówię o posiadaniu dużego psa. :cool1::diabloti: Wiesz, ze nie o to mi chodzi :diabloti: Nie! :diabloti: Jaaaaasne :shake: ja wiem o co ci chodziło :shake: Tiaaa :cool1::evil_lol: Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Iza. napisał(a):Wiesz, ze nie o to mi chodzi :diabloti: Nie! :diabloti: Jaaaaasne :shake: ja wiem o co ci chodziło :shake: Tiaaa :cool1::evil_lol: nie wiem :shake::evil_lol: czemuuu? :placz: a ja nie wiem o co Ci chodziło. :lol::diabloti: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czysty Bueno, takiego jeszcze tu go nie było :diabloti: Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :loveu::loveu: nie podklejasz już mu uszu? :cool3: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Feigned napisał(a):nie wiem :shake::evil_lol: czemuuu? :placz: a ja nie wiem o co Ci chodziło. :lol::diabloti: No tak Ty jesteś blondynka, zapomniałam :diabloti: Temu :diabloti: Takie kity to se możesz komu innemu wciskać :evil_lol: Feigned napisał(a)::loveu::loveu: nie podklejasz już mu uszu? :cool3: Podklejam :cool3: Quote
Feigned Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Iza. napisał(a):No tak Ty jesteś blondynka, zapomniałam :diabloti: Temu :diabloti: Takie kity to se możesz komu innemu wciskać :evil_lol: właśnie.. trochę zrozumienia dla blondynki może co? :cool1: jeeeejciu.. :cool1::evil_lol: a właśnie, że ja Tobie chcę. :loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Feigned napisał(a):właśnie.. trochę zrozumienia dla blondynki może co? :cool1: jeeeejciu.. :cool1::evil_lol: a właśnie, że ja Tobie chcę. :loveu::diabloti: zrozumienie dla blondynki znajde zawsze, szczególnie, że też ponoć blondi jestem według pana od PO :loveu: Ja jestem starsza i to ja decyduje co Ty chcesz a co nie :diabloti: Berneska napisał(a):super ma pyszczek :loveu: Oj taki nieogolony strasznie :eviltong: powinien mieć łysy, ale mi sie nie chche tak często golić :evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Iza. napisał(a): powinien mieć łysy, ale mi sie nie chche tak często golić :evil_lol: Eee, z takim owłosionym mu lepieeej.:evil_lol: Quote
Berneska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nie nie nie! z takim mu lepiej :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Iza.']Kiedyś se sprawie, ale to juz pewnie, jak się z domu wyprowadzę :evil_lol: Jak nie jak tak, widziałam to w Twoich oczach :loveu::loveu::diabloti: Ból gardła to nie ode mnie :eviltong: Dzieki, dzieki dzieki :loveu: I w końcu mam frizbową fote Luny :loveu::lol: No tak, pies to nie żarty, nie to co królik czy niedźwiedź :evil_lol: No może troszeczke, odrobineczke :oops: Ciekawe od kogo :mad: Nawet nie jedną :lol: ale co z tego jak jakość taka, że patrzeć sie nie da :evil_lol: wiosną wam zrobie ładniejsze foty :loveu: :diabloti: Wow nie wierze Iza fotki wstawiła :crazyeye: Uszolki mu odkleiłaś :loveu: kleiłaś spowrotem czy już stoją? :cool3: http://i34.tinypic.com/9q8e81.jpg jesoo :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy już dobrą pańcię :evil_lol: Ale się puszysty zrobił :loveu: Cud miód i orzeszki z niego :diabloti: Quote
Iza. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Infortune.']Eee, z takim owłosionym mu lepieeej. Nieprawda :eviltong: [quote name='Berneska']nie nie nie! z takim mu lepiej Oj nie znacie się :diabloti:łyse pycholki sa suuuper, takie w sam raz do całowania :loveu::loveu: [quote name='agaciaaa']No tak, pies to nie żarty, nie to co królik czy niedźwiedź No może troszeczke, odrobineczke Ciekawe od kogo Nawet nie jedną ale co z tego jak jakość taka, że patrzeć sie nie da wiosną wam zrobie ładniejsze foty Wow nie wierze Iza fotki wstawiła Uszolki mu odkleiłaś kleiłaś spowrotem czy już stoją? http://i34.tinypic.com/9q8e81.jpg jesoo :loveu::loveu::loveu: No właśnie, muszę się bardziej przygotować, niż do tego zwierzyńca :shake::evil_lol: Wiedziałam :loveu::loveu::diabloti: U mnie w domu wszyscy zdrowi :cool3: tfu tfu tfu :evil_lol: Da się patrzeć :loveu: okeeej czekam niecierpliwie na wiosne :loveu::cool3: A no wstawiła i to nawet takie, jakich nie widziałaś :cool3: Zdjęcia są sprzed tygodnia :eviltong: aktualnie Bueno nadal ma uszy zaklejone, ale trochę innym sposobem niż widziałaś :cool3: Też mi się podoba :loveu: ten jego mieciutki puchaty włos ahhhh :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Witamy już dobrą pańcię :evil_lol: Ale się puszysty zrobił :loveu: Cud miód i orzeszki z niego :diabloti: Ooo 5 fotek i juz o mnie zdanie zmieniła :shake::evil_lol: Wiem :loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Iza. napisał(a):No właśnie, muszę się bardziej przygotować, niż do tego zwierzyńca :shake::evil_lol: Wiedziałam :loveu::loveu::diabloti: U mnie w domu wszyscy zdrowi :cool3: tfu tfu tfu :evil_lol: Da się patrzeć :loveu: okeeej czekam niecierpliwie na wiosne :loveu::cool3: A no wstawiła i to nawet takie, jakich nie widziałaś :cool3: Zdjęcia są sprzed tygodnia :eviltong: aktualnie Bueno nadal ma uszy zaklejone, ale trochę innym sposobem niż widziałaś :cool3: Też mi się podoba :loveu: ten jego mieciutki puchaty włos ahhhh :loveu: Masz jeszcze troche czasu, dasz rade :lol: Ciiiiiicho :roll: :eviltong: Ależ ja nie sugeruje że u Ciebie sie zaraziłam :lol: Eee tam :cool3: ja też i nie tylko dlatego że chce was obfocić :evil_lol: No właśnie nie widziałam, myślałam, że to świeże fotki :cool3: Ojojoj :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 agaciaaa napisał(a):Masz jeszcze troche czasu, dasz rade :lol: Ciiiiiicho :roll: :eviltong: Ależ ja nie sugeruje że u Ciebie sie zaraziłam :lol: Eee tam :cool3: ja też i nie tylko dlatego że chce was obfocić :evil_lol: No właśnie nie widziałam, myślałam, że to świeże fotki :cool3: Ojojoj :loveu::loveu::loveu: Taaa, nawet baaardzo dużo czasu :evil_lol: szczególnie, ze następny też będzie pewnie jakiś króliczek:loveu:, ale to za milion lat chyba :evil_lol: :loveu::loveu: No mam taka nadzieje :diabloti: Osz Ty :mad: tyko nasze foty sa na wiosnę najważniejsze, nic innego :shake::evil_lol: A tu taki psikus :lol: :loveu::loveu: Quote
miniaga Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zdjęcia:multi: Iza a ty mi nic nie powiedziałaś. Jaki on ma włosek długi:-o Pięknie wygląda i ta główka:loveu::loveu::loveu: I uszka stoją:multi: Ach cudowny:loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://i34.tinypic.com/9q8e81.jpg Fantastyczny jest :loveu: Taki puchaty, tylko tulić :-D:-D Quote
silver. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://i36.tinypic.com/5cehj8.jpg spooodenki :loveu: haha, przyszłam na dogo świętować, że może jednak zdam :cool3: a młodszym, także tym o 11 miesięcy trzeba ustępować, nie nauczyli tego w domu? :evil_lol: Quote
Recommended Posts