Czarnulka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hah śliczne fotencje.e No ja cie zapraszam do mnie do katowic albo na muchowiec hehe Quote
Aysel Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Iza! Weź mi oddaj Buenos :diabloti: Na spacer 11 listopada masz z nami iść, ha :D I koniecznie wziąć malucha. Idzie Vini. i Feigned - przynajmniej na białostockim topicu napisały tak :D I na Twoją obecność też liczę :) Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ja to bym se zdjęcia jakieś tych Twoich potworów obejrzała.. :cool3: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Incunabula']Zazdroszczę :loveu:! Pamiętam jakie to cudowne uczucie przytulić się do kupy futra (miałam kiedyś collie).[/QUOTE] Oj tak kupy futra sa suuuper :loveu: [quote name='Maks i Spark']Ale lirycznie u Ciebie, fajnie się czyta :evil_lol:;) Hello A.[/QUOTE] A no coś mi się odwiedzający rozpisali :evil_lol: [quote name='silver.']no i przez te gwozdzie tak mi juz pozostało :shake: ale przeciez to Ty mi paradowałaś przed nosem :evil_lol: a z kim masz teraz matme? ale sie dzisiaj wk. a ja nie moge:shake: chyba bede poprawke w sierpniu pisac :angryy::shake:[/QUOTE] Jak juz do tej pory masz, to zostanie Ci na zawsze :shake: Pff nie pamiętam niczego takiego :shake: Ja mam matme z Przemysławem, na pewno nie znasz :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='agaciaaa']Dziś troche słońca było :diabloti: jestem na dobrej drodze :evil_lol: Może kiedyś na osobności :diabloti: Cóż ja znowu takiego zrobiłam :roll: Ależ ja ciągle zwarta i gotowa :cool3: nic nie poradze że sie pochorowałaś :eviltong: A co, może nie? :eviltong: :diabloti: Na pewno nie ja, przecież to normalna dziecięca zabawa :loveu: Jasne, Luna też pewnie korzysta :evil_lol: Fotki nowe byś w końcu dała :mad: I w ogóle napisz jak tam Bueno, jak sie z Luną dogadują itp :razz:[/QUOTE] Dziś rano to przegięłaś, śnieg padał :shake::mad: Na osobności mówisz ? Okeeej jestem za :loveu::evil_lol: Nie pamiętam juz, ale czy to ważne, ważne, ze coś zrobiłaś :evil_lol: To może w następny weekend ? Bo ja już zdrowa w końcu :multi: Nie! :diabloti: Taaa tak samo normalna jak Ty w takim razie :shake::evil_lol: No jasne, a co myślisz, że ona na podwórku robi? :roll::evil_lol: Foteczki mam, a napisze zaraz tam na dole :evil_lol: [quote name='Feigned'] Iza, no wiesz :mad: ja Ci nie odpuszczę, se nie myśl. :diabloti: szczeniaczkowe futra są najfajniejsze :loveu:[/QUOTE] Jak będziesz grzeczna to wymizasz moje maleństwo 11 :diabloti: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='silver.'] haha, polki Iza wybierze sie na spacer to (kinder)Błeno nie bedzie miał szczeniaczkowego futra :diabloti:[/QUOTE] Zamknij się :mad::shake: [quote name='Izabela124.']Do mnie też musisz na spacerek przyjechać :evil_lol::cool3::eviltong:[/QUOTE] Pfff, to Ty do nas przyjeżdżasz i to choć na weekend koniecznie :loveu::diabloti: [quote name='Maks i Spark']Hello wieczorowo :lol: A.[/QUOTE] Heeeej :multi: [quote name='Matyk']Wiem wiem toż żartuje heh to podobno ty się na żartach znasz bo wiesz u mnie z tym kiepsko B.kiepsko. A co do przyjeżzania to wpadne jak sam w końcu wyzdrowieje hehe[/QUOTE] Specjalnie na końcu wypowiedzi napisałam, ze żartuję :eviltong::evil_lol: To zdrowiej i przyjeżdżaj koniecznie :multi: [quote name='Asiaczek']Ja tu czytam gadu-gadu, a jak zdrowie Mamy? pzdr.[/QUOTE] Lepiej :multi: [quote name='Czarnulka']Hah śliczne fotencje.e No ja cie zapraszam do mnie do katowic albo na muchowiec hehe[/QUOTE] W katowicach może bedziemy na wystawie, ale to nic pewnego jeszcze :eviltong: [quote name='Esotiq']Iza! Weź mi oddaj Buenos :diabloti: Na spacer 11 listopada masz z nami iść, ha :D I koniecznie wziąć malucha. Idzie Vini. i Feigned - przynajmniej na białostockim topicu napisały tak :D I na Twoją obecność też liczę :)[/QUOTE] Prawdopodobnie pójde, ale na 100 % pewna jeszcze nie jestem :cool3: [quote name='silver.']Iza śpisz?[/QUOTE] Taaa jasne :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 U nas nic ciekawego :eviltong: Relacje Buenosa i Luny nie zmieniły się za bardzo, Luna go nie zauważa zupełnie, a mały za nią biega i szczeka. Ogólnie to nawet mi to nie przeszkadza, bo troszkę się bałam czy Luna nie będzie wykazywał w stosunku do niego agresji. Moja mama ze szpitala wyszła we wtorek, nie ma wrzodów żołądka, jest to za to prawdopodobnie niedoczynność tarczycy. Ma tez prawdopodobnie coś z jelitami, jaka nadwrażliwość czy coś w ten deseń. Wszystko jeszcze nie potwierdzone, bo badań wszystkich jeszcze nie zrobili. Jak mama wróciła, to Bueno tak się cieszył, ze szok normalnie, biegał po domu jak głupi hah. A co do mnie, to w końcu jest lepiej :multi: Zaczęłam normalnie słyszeć i nawet nie boli mnie już prawie wcale. We wtorek i we środę w szkole nie byłam, bo tak mnie to ucho bolało. Pojechałam we środę na badanie słuchu, a w czwartek na kontrole do lekarza. Lekarka popatrzyła na wynik i mi kierowanie wypisał do szpitala :roll:. No i pojechałam. Pani zrobiła mi mega nieprzyjemny zabieg udrożniania kanału słuchowego, chyba z 5 razy go powtarzała, ale dzięki temu jest lepiej. Chciała mnie co prawda w szpitalu na kilka dni zostawić, ale sie nie dała i wróciłam do domu. :eviltong: Jutro mamy duużo gości, z czego bardzo się ciesze bo Bueno zażyje mi trochę socjalu z ludźmi. Mam nadzieję, że będzie w miarę dobra pogoda, bo jak będzie zimno to pewnie się pochoruje, jak to zawsze bywa po 1 listopada :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Iza.'] Pfff, to Ty do nas przyjeżdżasz i to choć na weekend koniecznie :loveu::diabloti: [/QUOTE] Jak kupię nowy aparat, czyli w nieokreślonej przyszłości:evil_lol::evil_lol: A tak naprawdę to na pewno wpadnę, masz moje słowo:p Ale Ty też musisz:cool3: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kleisz mu jeszcze uszy? Bo na fotkach za bardzo nie widać Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Izabela124.']Jak kupię nowy aparat, czyli w nieokreślonej przyszłości:evil_lol::evil_lol: A tak naprawdę to na pewno wpadnę, masz moje słowo:p Ale Ty też musisz:cool3:[/QUOTE] No musisz wpasc i koniec, żadnej wymówki nie chce słyszec :eviltong: Ja do Ciebie to chyba dopiero latem :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Kleisz mu jeszcze uszy? Bo na fotkach za bardzo nie widać[/QUOTE] Kleje, kleje, nie chcą mu stanąc mendy wredne :mad: Quote
silver. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 nie wiem co to za ostatnio moda wstawiac zdjecia z doopy strony :shake::diabloti: Błen wyglada jak taki zwierz jeden :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='silver.']nie wiem co to za ostatnio moda wstawiac zdjecia z doopy strony :shake::diabloti: Błen wyglada jak taki zwierz jeden :evil_lol:[/QUOTE] Mój maluch ma zaje2bistą doopke, wiec wszyscy muszą ja widzieć :loveu::loveu::evil_lol: Niedźwiadek :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Śliczny jest :loveu: A gdzie Lunka ? :placz: Quote
silver. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kurde blade, kurcze pieczone, Iza przestań się rugać, a nie na każdym kroku przeklinasz :shake::evil_lol: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Śliczny jest :loveu: A gdzie Lunka ? :placz:[/QUOTE] Śpi :diabloti: [quote name='silver.']Kurde blade, kurcze pieczone, Iza przestań się rugać, a nie na każdym kroku przeklinasz :shake::evil_lol:[/QUOTE] spadaj :mad: Quote
silver. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Iza.'] spadaj :mad:[/QUOTE] a po co ta przemoc i agresja od razu? :shake::diabloti: powiem, a niech sie wszyscy dowiedza(ale jestem złłaaaa) :evil_lol: ostatnio siedzie w szatni od wf'u i slysze jak ktos klnie - same słowa na k, p, ch i tym podobne, odwracam glowę i kogo widzę? Izę :shake::roll: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='silver.']a po co ta przemoc i agresja od razu? :shake::diabloti: powiem, a niech sie wszyscy dowiedza(ale jestem złłaaaa) :evil_lol: ostatnio siedzie w szatni od wf'u i slysze jak ktos klnie - same słowa na k, p, ch i tym podobne, odwracam glowę i kogo widzę? Izę :shake::roll:[/QUOTE] Ty jesteś chora :shake::shake::evil_lol: Quote
silver. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 taa, teraz to jestem chora, a jak powiedzialam, zebys sie uspokoiła to tak samo do mnie odpowiedziałaś - spadaj :shake: i kto tu jest chory? aj Iza, Iza :shake: może czas na wizyte u jakiegoś specjalisty? ja rozumiem, stres, nerwy, obowiązki i do tego nauka, ale to się da leczyć, w dzisiejszych czasach znajdziesz mase ludzi którzy mogą Ci pomóc :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Iza.']Dziś rano to przegięłaś, śnieg padał :shake::mad: Na osobności mówisz ? Okeeej jestem za :loveu::evil_lol: Nie pamiętam juz, ale czy to ważne, ważne, ze coś zrobiłaś :evil_lol: To może w następny weekend ? Bo ja już zdrowa w końcu :multi: Nie! :diabloti: Taaa tak samo normalna jak Ty w takim razie :shake::evil_lol: No jasne, a co myślisz, że ona na podwórku robi? Oj no nie zwalaj wszystkiego na mnie :placz: Tego, że pare razy słoneczko wyszło ostatnio to już nie zauważyłaś :shake: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Noo jak zwykle :roll: :evil_lol: Chętnie :p tylko sie nie pochoruj! Ubieraj sie dziś ciepło! :diabloti: Bo jak znowu nam nie wyjdzie, to już chyba zwątpię :evil_lol: Tak :eviltong: No ja też normalna jestem, więc... :diabloti: No coś Ty.. takie małe pieseczki to tylko do kuwetki robią :cool3: myślisz, że moja na podwórku robi? Czasem tylko z nią wychodzę żeby fotki porobić i wstawić na dogo :diabloti: :evil_lol: Za mamy zdrowie dalej kciuki trzymam :kciuki: no i za Twoje też :lol: http://i38.tinypic.com/33mva7d.jpg :loveu::loveu::loveu: jakie on ma cudne futerko :loveu: Quote
Incunabula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://i38.tinypic.com/33mva7d.jpg - Cudo :angel: :angel: :angel: ! Quote
Izabela124. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Iza.']No musisz wpasc i koniec, żadnej wymówki nie chce słyszec :eviltong: Ja do Ciebie to chyba dopiero latem :evil_lol: Kleje, kleje, nie chcą mu stanąc mendy wredne :mad:[/QUOTE]Ok, to trzymam za słowo, że latem przyjedziesz A ja może za miesiąc? Bo za dwa tyg. jadę do Kielc, potem na weekend do domciu i potem mogę do Ciebie ;) Quote
Recommended Posts