agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):ja sie bawiłam samochodami, ja :cool3: i miałam takiego traktora z przyczepką :diabloti: jeszcze z psem trza wyjsc :shake: A ja uwielbiałam wbijać gwoździe w drewniane klocki :loveu: Eee tam, nie macie kuwetki? :diabloti: Quote
taxelina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fajne to wasze wspolne ale brakuje mi wspolnych 2 psiakow! Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agaciaaa napisał(a):A ja uwielbiałam wbijać gwoździe w drewniane klocki :loveu: Eee tam, nie macie kuwetki? :diabloti: ja bardziej lubilam wyciagac łomem czy to lapka czy jak sie nazywa gwoździe z desek :cool3: zwirek sie skonczyl:roll: Quote
Bewarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://i34.tinypic.com/znpzc0.jpg Jak słitaśnie...:iloveyou: Quote
Unbelievable Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iza. napisał(a):Wy myślicie, ze ja nie mam co w domu robić ?! :shake::evil_lol: Nie no do Ciebie przyjadę, bo już dawno obiecałam, a zresztą chce ładne foteczki :diabloti::evil_lol: czemu nikt nie może przyjechać do mnie bezinteresownie/ zawsze ktoś coś chce:evil_lol: czuję się wykorzystywana :diabloti: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Unbelievable napisał(a):czemu nikt nie może przyjechać do mnie bezinteresownie/ zawsze ktoś coś chce:evil_lol: czuję się wykorzystywana :diabloti: bo cie nikt nie kocha, tak jak mnie z reszta :evil_lol: a Iza dziś zaczeła lekcje wtedy kiedy ja skonczyłam :cool3::diabloti: Quote
Matyk Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iza. napisał(a):Zaglądaj częściej, głupich rozmów tutaj nie musisz czytać :evil_lol:Zdrowieje :cool3:hahaha a to dlatego masz tyle fotek :evil_lol::evil_lol: Heh no więc tak zaglądać będe a i rozmowy z chęcią poczytam heh (wracając do zabawek ja bawie się laleczkami voodoo :)) to świetnie że zdrowiejesz, i jesteś dzis 2 osobą która wspomina o tym że mam dużo fotek tyle że ty jeszcze nie dajesz do zrozumienia że za dużo ale spoko dojdziemy do tego :) miłej szkoły jutro Quote
Feigned Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hahaha Iza, ale Ty rozchwytywana jesteś :diabloti: już się z połową Białegostoku na spacer umówiła, a jeszcze jak doliczyć tych z poza miasta.. :shake::evil_lol: silver, jak mógł się skończyć żwirek?! :crazyeye: i co, teraz musisz z psem na dwór wyjść! no wiesz.. co z Ciebie za właścicielka. :shake::evil_lol: Quote
Incunabula Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Aaa, jaki boski grzywek :loveu::loveu::loveu: ! I jaki puchaty :wink: ... Wymiziałoby się takiego :loveu: ... Quote
Matyk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Heh Feigned zgadzam się z rozchwytywaniem i z umawianiem na spacery ale jak widzę na umawianiu się skończyło jak naraxie u wielu osób Oj Iza Iza bądź bardziej słowna :) Quote
Iza. Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 silver. napisał(a):tak wlasnie myslimy:cool3: nie bede siedziala z nieznajomymi, zegnam :diabloti: skoro czarna to miasto to czym jest bialystok? :diabloti: No to się mylicie :eviltong: Nie to nie - spadaj :diabloti: Białystok to tez miasto tylko sporo większe :cool1: agaciaaa napisał(a):Może im podpadłam i robią mi na złość :shake: Eee pedagodzy to.... nieważne :eviltong: wole do psychologa :diabloti: Ojej, to Ty pewnie jakaś skrzywiona psychicznie jesteś :shake: I jeszcze mi powiedz, że się bawiłaś samochodami :roll: :evil_lol: Jest taka głupia, że aż śmieszna :eviltong: :evil_lol: I do nas też musisz przyjechać!!! Do nas masz najbliżej :diabloti: Idźcie spać dzieci, bo jutro do szkoły nie wstaniecie :diabloti: :eviltong: Ej no to weź z nimi pogadaj, bo ja chce ładna pogodę :multi: A co jest nie tak z pedagogami ? Opowiedz mi o tym :diabloti::evil_lol: Normalnie brak mi słów na Ciebie :shake: Taaa, dokładnie :evil_lol: Pfff nie tak się umawiałyśmy :diabloti: O jaka mądra się znalazła :shake: agaciaaa napisał(a):A ja uwielbiałam wbijać gwoździe w drewniane klocki :loveu: Eee tam, nie macie kuwetki? :diabloti: OMG i kto tu jest skrzywiony psychicznie ?! :placz::evil_lol: Nie mam, nie no właściwie mam, ale dla kota tylko :shake: Quote
Iza. Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Fajne to wasze wspolne ale brakuje mi wspolnych 2 psiakow! Jak tylko zrobię to wstawię na pewno ;) Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry :lol: A. Czeeeść : )) silver. napisał(a):ja bardziej lubilam wyciagac łomem czy to lapka czy jak sie nazywa gwoździe z desek :cool3: oho Ty jesteś najbardziej skrzywiona psychicznie :shake: Bewarka napisał(a):http://i34.tinypic.com/znpzc0.jpg Jak słitaśnie...:iloveyou: Tiaaa słitasek mój :loveu: hahaha Unbelievable napisał(a):czemu nikt nie może przyjechać do mnie bezinteresownie/ zawsze ktoś coś chce:evil_lol: czuję się wykorzystywana :diabloti: Alez ja do Ciebie kompletnie bezinteresownie przyjadę :loveu::loveu::evil_lol: silver. napisał(a): a Iza dziś zaczeła lekcje wtedy kiedy ja skonczyłam :cool3::diabloti: Przestań mnie śledzić :mad: Feigned napisał(a):hahaha Iza, ale Ty rozchwytywana jesteś :diabloti: już się z połową Białegostoku na spacer umówiła, a jeszcze jak doliczyć tych z poza miasta.. :shake::evil_lol: Okeeeej, to Ciebie w takim razie wykreślam ze swojej listy, zawsze to jedna osoba mniej :loveu: Incunabula napisał(a):Aaa, jaki boski grzywek :loveu::loveu::loveu: ! I jaki puchaty :wink: ... Wymiziałoby się takiego :loveu: ... Oj boski :loveu: każdy kto go dotyka mówi, ze jest straszliwie mięciutki :loveu: Quote
Iza. Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Matyk napisał(a):Heh no więc tak zaglądać będe a i rozmowy z chęcią poczytam heh (wracając do zabawek ja bawie się laleczkami voodoo :)) to świetnie że zdrowiejesz, i jesteś dzis 2 osobą która wspomina o tym że mam dużo fotek tyle że ty jeszcze nie dajesz do zrozumienia że za dużo ale spoko dojdziemy do tego :) miłej szkoły jutro Jak juz tak bardzo chcesz to czytaj :eviltong: Oj tam fotek nigdy nie za dużo :eviltong: Ja fotki uwielbiam, ale raczej od tej drugiej strony, znaczy się robić, a nie na nich być :cool3: Maks i Spark napisał(a):Witamy się wieczorną porą :p A. Czesć jeszcze raz :cool3: Matyk napisał(a):Heh Feigned zgadzam się z rozchwytywaniem i z umawianiem na spacery ale jak widzę na umawianiu się skończyło jak naraxie u wielu osób Oj Iza Iza bądź bardziej słowna :) E Ty bez takich tekstów mi tu :mad: Dobrze wiesz, ze jestem chora :placz: A zreszta ja zapraszałam wszystkich do siebie i co jakos też nikt nie przyjechał, także wiesz ;P Obrażę się na Ciebie jak jeszcze raz coś takiego napiszesz :shake::evil_lol: żartuję:diabloti: Quote
Incunabula Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Iza. napisał(a):Oj boski :loveu: każdy kto go dotyka mówi, ze jest straszliwie mięciutki :loveu: Zazdroszczę :loveu::loveu::loveu:! Pamiętam jakie to cudowne uczucie przytulić się do kupy futra (miałam kiedyś collie). Quote
M&S Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale lirycznie u Ciebie, fajnie się czyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Hello A. Quote
silver. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Iza.'] oho Ty jesteś najbardziej skrzywiona psychicznie :shake: Przestań mnie śledzić :mad: [/QUOTE] no i przez te gwozdzie tak mi juz pozostało :shake: ale przeciez to Ty mi paradowałaś przed nosem :evil_lol: a z kim masz teraz matme? ale sie dzisiaj wk. a ja nie moge:shake: chyba bede poprawke w sierpniu pisac :angryy::shake: Quote
agaciaaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Iza.']Ej no to weź z nimi pogadaj, bo ja chce ładna pogodę :multi: A co jest nie tak z pedagogami ? Opowiedz mi o tym :diabloti::evil_lol: Normalnie brak mi słów na Ciebie :shake: Pfff nie tak się umawiałyśmy :diabloti: O jaka mądra się znalazła :shake: OMG i kto tu jest skrzywiony psychicznie ?! :placz::evil_lol: Nie mam, nie no właściwie mam, ale dla kota tylko :shake:[/QUOTE] Dziś troche słońca było :diabloti: jestem na dobrej drodze :evil_lol: Może kiedyś na osobności :diabloti: Cóż ja znowu takiego zrobiłam :roll: Ależ ja ciągle zwarta i gotowa :cool3: nic nie poradze że sie pochorowałaś :eviltong: A co, może nie? :eviltong: :diabloti: Na pewno nie ja, przecież to normalna dziecięca zabawa :loveu: Jasne, Luna też pewnie korzysta :evil_lol::evil_lol: Fotki nowe byś w końcu dała :mad: I w ogóle napisz jak tam Bueno, jak sie z Luną dogadują itp :razz: Quote
Feigned Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='silver.']no i przez te gwozdzie tak mi juz pozostało :shake: ale przeciez to Ty mi paradowałaś przed nosem :evil_lol: a z kim masz teraz matme? ale sie dzisiaj wk. a ja nie moge:shake: chyba bede poprawke w sierpniu pisac :angryy::shake:[/QUOTE] czemu, co żeś narobiła? :eviltong: Iza, no wiesz :mad: ja Ci nie odpuszczę, se nie myśl. :diabloti: szczeniaczkowe futra są najfajniejsze :loveu: Quote
silver. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Feigned']czemu, co żeś narobiła? :eviltong: Iza, no wiesz :mad: ja Ci nie odpuszczę, se nie myśl. :diabloti: szczeniaczkowe futra są najfajniejsze :loveu:[/QUOTE] bo to zła nauczycielka jest:diabloti:, mści sie pewnie za koncówke tamtego roku(tylko ze ja nie bralam udzialu w tym przewinieniu a obrywa cala klasa:shake:) haha, polki Iza wybierze sie na spacer to (kinder)Błeno nie bedzie miał szczeniaczkowego futra :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Do mnie też musisz na spacerek przyjechać :evil_lol::cool3::eviltong: Quote
Matyk Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Iza.']E Ty bez takich tekstów mi tu :mad: Dobrze wiesz, ze jestem chora :placz: A zreszta ja zapraszałam wszystkich do siebie i co jakos też nikt nie przyjechał, także wiesz ;P Obrażę się na Ciebie jak jeszcze raz coś takiego napiszesz :shake::evil_lol: żartuję:diabloti: Wiem wiem toż żartuje heh to podobno ty się na żartach znasz bo wiesz u mnie z tym kiepsko B.kiepsko. A co do przyjeżzania to wpadne jak sam w końcu wyzdrowieje hehe Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja tu czytam gadu-gadu, a jak zdrowie Mamy? pzdr. Quote
Recommended Posts