Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarnulka']http://i33.tinypic.com/33oglzt.jpg kochanyyy :loveu:

Maluszek po raz pierwszy w życiu kurzą łapkę jadł :cool3:

[quote name='deer_1987']aha myslalam ze mialas tez wspolne foty dac :P

No niestety nie mam tylko par rąk, żeby zapoznawać psy i jeszcze im foty robić :cool1:

[quote name='bloody']Konachy słodziak. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Oj taaak :loveu:

[quote name='Pusiakowa']heej.:)
podoba mi sie twój nowy domownik :loveu: pomimo, ze nie przepadam za chinskimi grzywaczami. :P a maly ma rodowód? ;) wybacz jesli pisalas juz.. nie doczytalam...

Pewnie nie znasz grzywaczy skoro za nimi nie przepadasz :eviltong:
Oczywiście, że ma, nie popieram pseudo no i wystawiać chcę:p

[quote name='Izabela124.']O kurcze ale ona urocza:loveu:

No jest ON :mad::evil_lol:

[quote name='Bewarka']To ja odpiszę za nią, że ma. :D

http://i33.tinypic.com/33oglzt.jpg
Ślicznie...:loveu:

:loveu::loveu:

Posted

Iza. napisał(a):
Luna w 100% nastawiona pozytywnie Bueno troszkę się jeszcze boi i pyskuje do Luny, ale będzie dobrze. :cool3:

Nooo to super, mówiłam że będzie dobrze ;)

Izabela124. napisał(a):
O kurcze ale ona urocza:loveu:

A ja myślałam, że to facet :diabloti: :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Nooo to super, mówiłam że będzie dobrze ;)

A ja myślałam, że to facet :diabloti: :eviltong:

Miałam taka nadzieję, ale wiesz jak to jest :eviltong:

Ja tez tak myślałam, czyżby ktoś mnie oszukał :placz::evil_lol::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Fajny ten Polarny Misiek o imieniiu Bueno...:loveu:
Prosimy o więcej fotek!

Pzdr.

Jutro postaram sie zbroić jakieś foteczki, może w końcu jakieś na podwóku, a nie tylko domowe hih :lol:

Matyk napisał(a):
śliczny sliczny śliczny Lunie też niczego nie brakuje :)

Oooo Mateusz, fajnie, że zajrzałeś do nas :loveu::p

Posted

Iza. napisał(a):
Pewnie nie znasz grzywaczy skoro za nimi nie przepadasz :eviltong:
Oczywiście, że ma, nie popieram pseudo no i wystawiać chcę:p

a no nie znam.:eviltong: ale chodzilo mi o wyglad.;pp
ooo. :) czekamy na pierwsze sukcesy.:lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']a no nie znam.:eviltong: ale chodzilo mi o wyglad.;pp
ooo. :) czekamy na pierwsze sukcesy.:lol:

Pamiętaj, ze to nie wygląd się w życiu najbardziej liczy :diabloti::evil_lol: a tak serio to nie wiem jak sie komuś mogą grzywki nie podobać :eviltong:
Ojjj zanim osiągniemy jakieś sukcesy to wiele miesięcy minie, nawet nie wiem jeszcze gdzie zadebiutujemy :cool1::evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Witamy się popołudniowo :)

A.

Cześć :razz:

[quote name='NATKA']Witam

http://i33.tinypic.com/2is9hkz.jpg
śliczna niufka ;)

http://i37.tinypic.com/21d3i80.jpg
http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/StbC67CfVdI/AAAAAAAAGv8/edtKCsq7I4Q/s400/DSC_7311.JPG
a grzywek cudeńko :loveu:

Ooo witamy kolejnego nowego gościa :loveu:

Ciesze się, ze Ci się moje psy podobają :loveu:

Posted

Pamiętaj, ze to nie wygląd się w życiu najbardziej liczy :diabloti::evil_lol: a tak serio to nie wiem jak sie komuś mogą grzywki nie podobać :eviltong:
Ojjj zanim osiągniemy jakieś sukcesy to wiele miesięcy minie, nawet nie wiem jeszcze gdzie zadebiutujemy :cool1::evil_lol:

wiem, wiem :cool3:.
no widzisz, jestem inna.:diabloti: ale twój mi sie wyjatkowo podoba.xd :eviltong:

Posted

Czeeeeeści wszystkim :cool3:

Od razu mówię, ze fotek nowych nie mam, brak mi cierpliwości do mojego aparatu :roll:

A co u nas ? W sumie nie za ciekawie. Ja jestem chora, mam po raz kolejny zapalenie ucha, ale mimo wszystko chodzić do szkoły muszę, bo i tak mam już wystarczająco dużo zaległości. Nikomu nie życzę tego bólu, to jest jakaś masakra, od środy jestem non stop na tabletkach przeciwbólowych. W poniedziałek jadę do laryngologa, bo to już 2 zapalenie ucha w ciągu 3 tygodni.
Żeby tego było mało moja mam trafiła wczoraj do szpitala, ma prawdopodobnie wrzody żołądka, szczerze powiedziawszy nie wiem jak będziemy sobie radzić teraz, kto małego do przedszkola odprowadzi i kto go później przyprowadzi :shake: Buenunio sam jeszcze za bardzo zostawać nie umie, ech będzie nieciekawie :shake:

A z pozytywnych rzeczy to maluszek doskonale kojarzy co to kliker i załapał co to siadanie. Mamy też pierwszą kąpiel za sobą, było lepiej niż myślałam. Golenie uszek tez już było, jedno uszko już nam nawet stoi :multi: ale, ze drugie nie chce to kleimy jeszcze nadal 2 ;)
Luna miewa się dobrze, ale przez ta swoja chorobę nie mam nawet jak z nią wychodzić za bardzo musi jej wystarczać piłeczkowanie na podwórku, Szkoda mi tego mojego potwora, ale niestety tak to bywa. W ogóle odkąd mam Buena to Luna taaaaaaaka strasznie duza mi sie wydaje. :evil_lol:

Posted

dla mnie teraz każdy pies się wydaje duży, ale to normalne jak na codzień z takim kurduplem się siedzi. :evil_lol:

współczuję, wyobrażam sobie co to za ból. :shake: mnie ostatnio ucho strasznie bolało i się okazało, że to jeszcze nie zapalenie, ale już zaczynało się coś dziać, to domyślam się jak Ciebie musi boleć..

Posted

Iza. napisał(a):
Od razu mówię, ze fotek nowych nie mam, brak mi cierpliwości do mojego aparatu :roll:

Co Ci nie pasuje w Twoim aparacie? :cool3:

Dużo zdrówka życzę Tobie i mamie! I mam nadzieję, że jakoś sobie poradzicie.

Ucałuj ode mnie swoje dwa maleństwa, to mniejsze i to większe :evil_lol: :loveu:

Posted

Dziękuje wszystkim za odwiedziny :loveu:

agaciaaa napisał(a):
Co Ci nie pasuje w Twoim aparacie? :cool3:

Wszystko :diabloti: A tak serio, jakoś tak mnie denerwuje, wkurza mnie ten cholerny AF, który jest meeeega wolny, no i większe ISO też by mi się przydało, bo ja nie lubię lampy :eviltong: Ale Canona to ja się dorobię chyba na następna 18 nie na tą w styczniu :evil_lol::evil_lol: Czyli muszę się fujikiem pogodzić i więcej nie kłócić :evil_lol:

Aśka przeczytaj se co ma Bueno na uszach, bo mi sie milion pięćset razy pisać nie chce :diabloti: