Czarnulka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://i34.tinypic.com/21ls9bs.jpg ślicznyyy:loveu: a co to za rasa? Quote
Ana04 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Piękny grzywek. :loveu::loveu: Gratulujemy nowego psiaka. :cool3: Quote
Iza. Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 agaciaaa napisał(a):To miałaś szczęście w nieszczęściu :lol: przez 7 godzin można sie nieźle wynudzić i wkurzyć :cool3: Trzeba było nie mówić, że masz tam psa :diabloti: :evil_lol: Ja sie nie znam na żartach :diabloti: :eviltong: Oj tam od razu robale, szczeniak po prostu! :loveu: :lol: Oczywiście z chęcią skorzystam z zaproszenia :loveu: tylko musimy ustalić dogodny termin ;) No coś Ty, serio??? :evil_lol: Oj mozna można i to baaaardzo :shake::eviltong: Ale ja nie mówiłam, sam się zapytał :roll: Ło matko, następna :evil_lol: Oj wiać odzwyczaiłam się od szczeniaków :evil_lol: Jestem otwarta na Twoje propozycje :cool3: Noo serio :loveu::evil_lol: Unbelievable napisał(a):ale na szczęście tylko w białostockich :cool1: na szczęście dla mnie, wam będzie gorzej, ale za to macie pociągi : P pomysł jest głupi:roll: przecież jak pies położy się na ziemi, to zajmuje tyle miejsca co większa torba :roll: a jeżeli agresywny i źle się zachowuje to raczej ludzie powinni być na tyle mądrzy żeby nie wozić takiego psa:roll: tudzież od razu to widać- i chyba wtedy ma już prawo psa nie wpuścić No wiesz nie zawsze pociągi są niezawodne, mój przypadek jest tego przykładem:evil_lol: No duklanie, ja w sumie bym się nie zdziwiła żeby była zakaz na duże psy, bo wiem,m że baaardzo dużo ludzi się ich boi, no i duzy pies jednak w pksie nie ma za duzo miejsca, ale na małego i w klatce ? to chyba przesada :roll: Bewarka napisał(a):Ale mnie tu dawno nie było...a tu widze nowy psiak :loveu: Śliczności!:multi: No to zapraszamy częściej w takim razie :cool3: Quote
Iza. Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Russellka']http://i34.tinypic.com/21ls9bs.jpg Taaa golasek, akurat :evil_lol::eviltong: Cudny ten mały, taka morelka :loveu: No pyszczek ma prawie goły :evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']Najbardziej byśmy chcieli niufka ale niestety się nie uda bo my w bloku i wgl :cool1: To i tak narazie odległe plany http://i34.tinypic.com/21ls9bs.jpg Cudny :multi: Zawsze mnie to zastanawiało po co dokładniej niektóre rasy mają to coś na uszkach ? i przez ile to musi mieć ? :razz: Wiem że zadaję głupie pytania :evil_lol: Oj tam mieszkanie nie gra roli, najważniejszy jest ruch ;) Tak jak pisała deer, plasterki sa po to by maleństwu stanęły uszka :p [quote name='Czarnulka']http://i34.tinypic.com/21ls9bs.jpg ślicznyyy:loveu: a co to za rasa? Chiński grzywacz. [quote name='Ana04']Piękny grzywek. :loveu::loveu: Gratulujemy nowego psiaka. :cool3: Dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Iza. napisał(a):Ale ja nie mówiłam, sam się zapytał :roll: Ło matko, następna :evil_lol: Oj wiać odzwyczaiłam się od szczeniaków :evil_lol: Jestem otwarta na Twoje propozycje :cool3: A to upierdliwiec jeden :eviltong: :evil_lol: Oj no żartowałam przecież :diabloti: :evil_lol: Póki co mam sporo wolnego czasu, więc mów kiedy Tobie by pasowało ;) Quote
Iza. Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 agaciaaa napisał(a):A to upierdliwiec jeden :eviltong: :evil_lol: Oj no żartowałam przecież :diabloti: :evil_lol: Póki co mam sporo wolnego czasu, więc mów kiedy Tobie by pasowało ;) żebys wiedziała, nadgorliwy był :evil_lol: Wiem :diabloti: W tygodniu to poniedziałek rano i czwartek popołudniu no i weekendy :cool3: Quote
Feigned Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jaki on fajny, taki misiek puchaty :loveu: ach, białasek mały.. :loveu: on łzawi? Quote
agaciaaa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Iza.']żebys wiedziała, nadgorliwy był :evil_lol: Wiem :diabloti: W tygodniu to poniedziałek rano i czwartek popołudniu no i weekendy :cool3: I pewnie wyjątkowo milutki, jak większość :loveu: Rano to na razie odpada, bo pracuje przecież ;) Po południu mogłoby być, ale teraz szybko się ciemno robi :cool3: a póki bym dotarła po pracy to pewnie już 16-17 by była. Ale to w sumie zależy co byśmy dokładnie planowały, chcesz iść na dłuższy spacer, czy raczej nie? I w ogóle to nie wiem, czy zapraszasz mnie samą czy z psem :lol: może przenieśmy się na pw z tymi ustaleniami ;) Quote
Iza. Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Feigned napisał(a):jaki on fajny, taki misiek puchaty :loveu: ach, białasek mały.. :loveu: on łzawi? Mój maluszek kochany :loveu::loveu: Tak, jak widać, ale mamy już herbatkę ze świetlika i przemywamy oczka :p Quote
Iza. Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 :cool1:[quote name='agaciaaa']I pewnie wyjątkowo milutki, jak większość :loveu: Rano to na razie odpada, bo pracuje przecież ;) Po południu mogłoby być, ale teraz szybko się ciemno robi :cool3: a póki bym dotarła po pracy to pewnie już 16-17 by była. Ale to w sumie zależy co byśmy dokładnie planowały, chcesz iść na dłuższy spacer, czy raczej nie? I w ogóle to nie wiem, czy zapraszasz mnie samą czy z psem :lol: może przenieśmy się na pw z tymi ustaleniami ;) Tiaaa :loveu::loveu: Zraz ci odpisze na PW :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć Iza Cieszę się bardzo, że w końcu Twoje marzenie z grzywkiem się spełniło Chętnie wymiziałabym maluszka, a tymczasem wymiziaj oba misie ode mnie :loveu: Quote
Iza. Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Cześć Iza Cieszę się bardzo, że w końcu Twoje marzenie z grzywkiem się spełniło Chętnie wymiziałabym maluszka, a tymczasem wymiziaj oba misie ode mnie :loveu: Zapraszamy do nas :)) rączki do socjalizacji potrzebne hihi Quote
M&S Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cześć, ale fajny scylek :lol:, gratuluję wyboru nowego przyjaciela :p Głaski dla Luny i uściski dla maluszka :loveu: A. Quote
Izabela124. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Iza. napisał(a):Zapraszamy do nas :)) rączki do socjalizacji potrzebne hihiMoże wpadłabym na jakiś weekend:cool3: ale na razie nic nie obiecuję Quote
Feigned Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Lepiej Iza do białego z tym włochaczem małym by wpadła.. :diabloti: leń. :evil_lol: Quote
Iza. Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć, ale fajny scylek :lol:, gratuluję wyboru nowego przyjaciela :p Głaski dla Luny i uściski dla maluszka :loveu: A. Wygłaskane i uściskane :razz::loveu: [quote name='Izabela124.']Może wpadłabym na jakiś weekend:cool3: ale na razie nic nie obiecuję Kiedy tylko bedziesz miła ochotę :cool3: [quote name='Feigned']Lepiej Iza do białego z tym włochaczem małym by wpadła.. :diabloti: leń. :evil_lol: Moze wpadnie kiedyś :eviltong: Fotastki :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wiktor :loveu: i maluszek :loveu::loveu: No właśnie, było już zapoznanie? ;) Quote
am-elle Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Iza jaki on słodki a te oczka ach!!!:loveu:śliczny ... mam nadzieję że pogoda pozwoli nam się jakoś spotkać ;) buziaki Quote
Iza. Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 deer_1987 napisał(a):e nie mialas dzis ich zapoznac? Miałam i to zrobiłam. agaciaaa napisał(a):Wiktor :loveu: i maluszek :loveu::loveu: No właśnie, było już zapoznanie? ;) Było. Luna w 100% nastawiona pozytywnie Bueno troszkę się jeszcze boi i pyskuje do Luny, ale będzie dobrze. :cool3: am-elle napisał(a):Iza jaki on słodki a te oczka ach!!!:loveu:śliczny ... mam nadzieję że pogoda pozwoli nam się jakoś spotkać ;) buziaki I ja mam nadzieję, że pogoda w nastęonym tyg się poprawi :cool3: Ana04 napisał(a):Jaki z niego słodziak. :loveu::loveu: :loveu: Quote
taxelina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 aha myslalam ze mialas tez wspolne foty dac :P Quote
Czarnulka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i33.tinypic.com/33oglzt.jpg kochanyyy :loveu: Quote
pokusa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Konachy słodziak. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts