Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
Ty teraz w 1 gim nie ?
Jak tak, to temu Ci teraz tak ciężko, gim a podstawówka to duuża różnica, a jeszcze większa jest miedzy gim a LO normalnie przepaść ;P

o tak. :mdleje:
dopiero miesiąc minął a ja już nie wyrabiam. :lol:
masakra :diabloti:

Iza, czemu pytałaś co robię 11 ? :cool3:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Feigned napisał(a):
o tak. :mdleje:
dopiero miesiąc minął a ja już nie wyrabiam. :lol:
masakra :diabloti:

Iza, czemu pytałaś co robię 11 ? :cool3:

Ja miałam tak w tamtym roku, ale teraz juz jest całkiem ok :cool3:żebym tak jeszcze kończyła wcześniej to już w ogóle byłby super, ale plan to dopiero zmienia jak maturzyści odejdą ;)

Zaraz Ci napisze na gg :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Ty teraz w 1 gim nie ?
Jak tak, to temu Ci teraz tak ciężko, gim a podstawówka to duuża różnica, a jeszcze większa jest miedzy gim a LO normalnie przepaść ;P

tak.:placz:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
tak.:placz:

Będzie dobrze :cool3:
Dla mnie gim to były najlepsze czasy :loveu: w domu nie później niż po 3 i w ogóle suuuper było :razz:

Posted

[quote name='Iza.']Jak to nie masz wolnego ? :crazyeye:To kiedy prace napiszesz ? :diabloti:
Wiesz co nie wiem ile ma trwa, ale ja raczej nie będę do końca, albo chociaż tak w połowie wyjdę żeby psa odprowadzić ;)

Dla Ciebie mówisz ? Hmm to zobaczę co da się zrobić :loveu::diabloti:

Oj nie martwiaj się pomyśl, ze niektórzy są od Ciebie starsi i żyją :diabloti:
O jaaa to trzeba było nie brac takich fałszywych :shake:
Dziki na pewno się przyda :lol:

Malusiego, bialusiego szczeniaczka ahhh :loveu::cool1:

No nie mam, pracuje od czwartku ;) Nigdy nie napisze :diabloti: rzuce studia :evil_lol:
To Ty będziesz z Luną? :loveu: Ale coś będziecie pokazywać, czy tak tylko? :cool3:

Nooo mi przecież nie odmówisz :eviltong: :loveu:

Ale ja nie chce być stara :shake: :diabloti:
Lepsze takie niż żadne :evil_lol:

No to bierz się do roboty :loveu: :evil_lol:

http://i37.tinypic.com/m81c3b.jpg wiatr we włosach :lol: :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']No nie mam, pracuje od czwartku ;) Nigdy nie napisze :diabloti: rzuce studia :evil_lol:
To Ty będziesz z Luną? :loveu: Ale coś będziecie pokazywać, czy tak tylko? :cool3:

Nooo mi przecież nie odmówisz :eviltong: :loveu:

Ale ja nie chce być stara :shake: :diabloti:
Lepsze takie niż żadne :evil_lol:

No to bierz się do roboty :loveu: :evil_lol:

http://i37.tinypic.com/m81c3b.jpg wiatr we włosach :lol: :loveu:

O proszę, znaczy się nie mogłaś wytrzymać już tych dodatkowych wakacji :evil_lol: Peeewnie rzucaj, uważam że to genialny pomysł rzucać studia na ostatnim roku :diabloti:
Taaa będę z psem. A pewnie, ze będziemy coś pokazywać - siebie :evil_lol:

No i nie odmówiłam :shake::evil_lol:

Niestety, z życiem nie wygrasz :-(:evil_lol:
I tu masz 100% racje :cool3:

Okeeej, to zaczynam :loveu::evil_lol:

[quote name='deer_1987']http://i35.tinypic.com/2rqokn9.jpg
jak ona dostojnie wyglada ;)

Taa haha, ale na następnym już w zupełności powazna nie jest :lol:

Wiecie co ? Nieche mi się tu wstawiac zdjęć, bo mam wrażenie, że one cały czas są takie same albo chociaz baaardzo podbne :roll::diabloti:Luna się nie zmienia, miesca też podobne/takie same. Już nawet mi się nie chce brać aparatu na spacery, a do tej pory jakoś praktycznie zawsze to robiłam. Chyba czas troche odpocząć od fotkowania ;)

Posted

[quote name='Iza.']Wiecie co ? Nieche mi się tu wstawiac zdjęć, bo mam wrażenie, że one cały czas są takie same albo chociaz baaardzo podbne :roll::diabloti:Luna się nie zmienia, miesca też podobne/takie same. Już nawet mi się nie chce brać aparatu na spacery, a do tej pory jakoś praktycznie zawsze to robiłam. Chyba czas troche odpocząć od fotkowania ;)
Oj szkoda troche ale jesli sama tak czujesz to co poradzic. Ja wiem ze inaczej sie foci jak sa nowe psy czy spotkanie z jakims bo tak to tylko swoje wlasne focisz to czasami nudno.. dlatego fajnie ze moglam je wziac do znajomej do jej ogrodyu i tam pofocic, ze poszlysmy na jesienny spacer focic i ze na agility bo wtedy sie cos wiecej dzieje.

Posted

[quote name='Iza.']O proszę, znaczy się nie mogłaś wytrzymać już tych dodatkowych wakacji :evil_lol: Peeewnie rzucaj, uważam że to genialny pomysł rzucać studia na ostatnim roku :diabloti:
Taaa będę z psem. A pewnie, ze będziemy coś pokazywać - siebie :evil_lol:

No i nie odmówiłam :shake::evil_lol:

Niestety, z życiem nie wygrasz :-(:evil_lol:
I tu masz 100% racje :cool3:

Okeeej, to zaczynam :loveu::evil_lol:

Wolałam nawet nie próbować czy wytrzymam :evil_lol: ;)
No pewnie, że genialny :diabloti: muszę go poważnie rozważyć :lol:
Ale tak serio? :eviltong:

Grzeczne dziecko :loveu:

Wiem :roll:

Tylko pokaż koniecznie efekty :cool3:

[quote name='Iza.']Wiecie co ? Nieche mi się tu wstawiac zdjęć, bo mam wrażenie, że one cały czas są takie same albo chociaz baaardzo podbne :roll::diabloti:Luna się nie zmienia, miesca też podobne/takie same. Już nawet mi się nie chce brać aparatu na spacery, a do tej pory jakoś praktycznie zawsze to robiłam. Chyba czas troche odpocząć od fotkowania ;)

Nooo ja miałam doookładnie tak samo :cool3: ale odpoczęłam już od fotek, na wakacjach baaardzo mało fociłam, dopiero niedawno zrobiłam trochę fotek ;) ale to i tak baardzo mało w porównaniu do tego co robiłam wcześniej :cool3: wypalenie jakieś, czy co? :evil_lol:

Posted

a ja tego włochatego potwora w końcu poznam. :loveu:
chyba, że mój głupol stchórzy i nie da mi do Luny podejść. :diabloti:
ale to najwyżej pożyczę go komuś na chwilę. :evil_lol:

Posted

Uwierzyłam, ze marzenia się spełniają :loveu:

Mimo tego, ze podróż miałam okropną dojechałam do tej Wawy i od dziś mój maluszek jest już ze mną :loveu:

Agnieszka, dziękuje za tak wielkie zaufanie i powierzenie mi Buenoska :loveu:

A ono on BUENOS AIRES Artagasamazis

Zdjęcia jeszcze z hodowli, bo póki co w domu jeszcze nie zrobiłam :oops::eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow nie wiedzialam ze szykuje sie drugi psiak!

gratulacje!!

Bardzo niewiele ludzi wiedziało, bo to była taka moja słodka tajemnica :cool3::loveu:

Dzięki : ))

Posted

[quote name='deer_1987']napisalabys cos wiecej ile ma, jakie plany wystawowe jak Luna itp ;)

http://www.chinesecrested.no/en/registry/85992/Buenos+Aires+Artagasamazis.html

Bueno, ma 3 mies. Wystawiać się planujemy, ale debiucik to dopiero na wiosnę w następnym roku. Póki co jest taki jaki sobie wymarzyłam hihi, niesamowicie kochany, przytulaśny i łazi za mna wszędzie. Pokochał juz moja mamę, z wzajemnoscią choć mam sie do tego nie przyznaje hihih :lol:
Z Luną jeszcze sie nie widział, spróbujemy jutro, na dziś i tak ma sporo stresów ;)