Pusiakowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hej:) ale tam fajnie! czemu mnie nie zabralas?:placz::razz:. a co to za pokazy byly? ci faceci.:cool1: http://i30.tinypic.com/9h1hyo.jpg to mi sie podoba :loveu::loveu: Quote
Czarnulka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://i44.tinypic.com/24mw5ee.jpg Lunka jest słodka.:loveu::loveu: Zapraszam do mnie Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 chodzisz po innych galeria ale tutaj cie nie ma... a obiecywalas foty akwa cioci.. Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 deer_1987 napisał(a):chodzisz po innych galeria ale tutaj cie nie ma... a obiecywalas foty akwa cioci.. Widać nie ma czasu ;) A. Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 deer_1987 napisał(a):nie ma czasu na swoja ale na inne ma? :P Tak też bywa.... A. Quote
kaskaSz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pusto tu jakoś... U nas nowe zdjęcia. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No i gdzie fotka nowej obroży? :diabloti: Quote
Iza. Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Aktualnie, nie mam za bardzo czasu na dogo. Za 3 dni wylatuje. Odezwe sie jak juz sie ogarne w Polsce. Trzymajcie kciuki zebym bez problemow doleciala . Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Iza. napisał(a):Aktualnie, nie mam za bardzo czasu na dogo. Za 3 dni wylatuje. Odezwe sie jak juz sie ogarne w Polsce. Trzymajcie kciuki zebym bez problemow doleciala . Hello :) Szczęśliwego powrotu do domu :lol: A. Quote
Feigned Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 właśnie, gdzie się podziewacie? :mad: no i do zobaczenia na wystawie. :diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Właśnie, gdzie jesteście? W innych galeriach gadacie, a u siebie niet. :mad: Co do wystawy w Białymstoku to będę tylko w niedziele. (napisałam tu, żeby nie zaśmiecać galerii Asiaczków ;)) Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dziękuje wszystkim za kciuki :loveu::loveu: Doleciałam bez najmniejszych problemów i nawet o godzine wcześniej niż planowo :cool3: to pewnie dzięki waszym kciukom hah:lol: Luna przytyla strasznie:roll: ja zresztą też :roll:to byly dla nas zdecydowanie niekorzystne wakacje jeśli chodzi o wagę :shake::evil_lol: A jutro jadę na wystawę i niezwykle się z tego cieszę :loveu: Feigned napisał(a): no i do zobaczenia na wystawie. :diabloti: no mam nadzieje :mad: kaskaSz napisał(a):Właśnie, gdzie jesteście? W innych galeriach gadacie, a u siebie niet. :mad: Co do wystawy w Białymstoku to będę tylko w niedziele. (napisałam tu, żeby nie zaśmiecać galerii Asiaczków ;)) jakos nie mam weny na prowadzenie swojej galerii :eviltong: No to sie widzimy nie ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Iza. napisał(a): A jutro jadę na wystawę i niezwykle się z tego cieszę :loveu: mam nadzieję że i w niedzielę będziesz? :cool3: Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Unbelievable napisał(a):mam nadzieję że i w niedzielę będziesz? :cool3: mam taki zamiar :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Iza. napisał(a):mam taki zamiar :cool3: to do zobaczenia :multi::loveu: numer mój chyba masz:razz: 608... Quote
Recommended Posts