Iza. Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Feigned napisał(a):to Ty do nas przyjedź :diabloti: ja na następny spacer przyjdę, serio. :evil_lol::razz: phi, ja Ci już nie wierze:diabloti:, dwa razy mnie wystawiłas :placz::diabloti: deer_1987 napisał(a):A mi to nie odpowiedzialas :P sorki :cool3: Zdjecie akwarium postaram się jutro wstawić :razz: Quote
Feigned Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Iza. napisał(a):phi, ja Ci już nie wierze:diabloti:, dwa razy mnie wystawiłas :placz::diabloti: no jak dwa! raz tylko :diabloti: na zawodach :evil_lol: wcześniej się nie liczy bo nikt mi nie napisał że jednak idziemy, a ja wróżka nie jestem :diabloti: następnym razem będę, specjalnie dla Ciebie. :evil_lol::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://i39.tinypic.com/mlp6dw.jpg Śliczna :loveu: Quote
Juszes Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Hej ;* Przepraszam za kolejną nieobecność:oops: Luna jak zawsze cudna ;* Quote
Marlenuś91 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A gdzie taka fajna miejscówka z wodą jest :razz: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Hej :multi: :loveu: Iza. napisał(a):zmobilizowałaś mnie do zmniejszenia fotek :evil_lol: Lunie ten spacerek baaaadzo sie podobał:loveu: Ale nigdy więcej tam już nie pójdziemy, bo później miała masakrę w futrze :evil_lol: pełno zielonych roślinek, których nie dało się wyczesać :shake::evil_lol: Haaa :diabloti: Te takie zielone kuleczki? Czy coś innego? :evil_lol: Ale z Ciebie niedobra pancia, pies miał radoche a Ty sie jakimiś głupimi roślinkami przejmujesz :shake: Quote
Russellka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Śliczne fotki :loveu: Lunka jest prześliczna :cool3: Quote
Rahl Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://i42.tinypic.com/302p6w9.jpg ładnie tu wyszła :). Hejka ;) Quote
Feigned Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 i znowu Cię nie ma tyle czasu. :mad: czemuż to? i jakoś się nie widziałyśmy w niedzielę. :placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hej :loveu: Co u Ciebie słychać i u Luniśki :lol: Quote
akodirka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Feigned napisał(a):a w szkole się nie widujecie ? :cool3: Czasem Iza gdzieś mi się przewinie w zasięgu wzroku. :razz: Quote
Feigned Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 akodirka napisał(a):Where are you? a w szkole się nie widujecie ? :cool3: Quote
Feigned Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 infers napisał(a):niedźwiedź o imieniu Luna zjadł Ize:eviltong: oo, to jest możliwe. :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Iza, gdzie Ty sie podziewasz tyle czasu??? :crazyeye: Quote
Ancia123 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 O Jaka Śliczna Psinka :loveu: Widze ,Że Właścicielka nIeobecna :eviltong: x Zapraszamy Do Nas X Quote
Iza. Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Aśka mi kazała wejść :evil_lol: Żyję, Luna też ;) Ja się szykuję do wyjazdu - to juz za 4 dni :multi::multi:, a Luna sobie cieczkuje haha :lol: a to dowód na nasze istnienie hihi Pozdrawiam Wszystkich baardzo serdecznie :loveu::loveu: Jak już wakacje zaczną się na dobre, będę zaglądała częściej ;) Quote
akodirka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Iza.']Aśka mi kazała wejść :evil_lol: Żyję, Luna też ;) Ja się szykuję do wyjazdu - to juz za 4 dni :multi::multi:, a Luna sobie cieczkuje haha :lol: a to dowód na nasze istnienie hihi http://i43.tinypic.com/291m3nq.jpg haha, dla mnie dziękujcie, dla mnie :evil_lol: do jakiego wyjazdu? :cool3: e tam, i tak każdy wie, że to zdjęcie z przed dwóch lat, a wstawiła je i pisze teraz babcia :diabloti: Quote
Recommended Posts