akodirka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ej Iza, byłaś na zawodach? masz jakies zdjecia? :diabloti: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 akodirka napisał(a):ej Iza, byłaś na zawodach? masz jakies zdjecia? :diabloti: chyba była, bo obrażona na mnie jest. :evil_lol: hah :diabloti: Quote
akodirka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 haha, chyba sie na mnie tez focha strzeliła :diabloti: ale ja z powodu przyczyn losowych nie moglam przyjść :cool3: Quote
Iza. Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 akodirka napisał(a):haha, chyba sie na mnie tez focha strzeliła :diabloti: ale ja z powodu przyczyn losowych nie moglam przyjść :cool3: czytałam już o Twoich przyczynach losowych na offie Quote
akodirka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 na Opolszczyźnie grasuje puma a na Podlasiu niedźwiedź :loveu::cool3: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 co taam Izo ? :razz: już się nie gniewasz co nie ? :loveu: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 akodirka napisał(a):na Opolszczyźnie grasuje puma a na Podlasiu niedźwiedź :loveu::cool3: niedźwiedzica :eviltong: i to tak już wyleniała :evil_lol: Feigned napisał(a):co taam Izo ? :razz: już się nie gniewasz co nie ? :loveu: nic:eviltong: gniewam :diabloti: a nawet jak mi przejdzie to zapamiętam to sobie na dłuuugie lata :diabloti::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i40.tinypic.com/333vmz8.jpg To zdjęcie jest suuperowe bardzo ładnie Luncia na nim wyszła :multi: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 haah :diabloti: oj wiesz, że to było niechcący :evil_lol: wynagrodzę Ci to jak się spotkamy następnym razem, np .. kupię Ci lizaka :evil_lol: haha :razz: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://i40.tinypic.com/333vmz8.jpg To zdjęcie jest suuperowe bardzo ładnie Luncia na nim wyszła :multi: dzięki :cool3: Luna już teraz mniej ofutrzona niż na tej focie :multi::loveu::loveu: [quote name='Feigned']haah :diabloti: oj wiesz, że to było niechcący :evil_lol: wynagrodzę Ci to jak się spotkamy następnym razem, np .. kupię Ci lizaka :evil_lol: haha :razz: Taaa jakoś Ci nie wierze, ze nie chcący :roll::diabloti: Pfff lizaki psują zęby musisz się bardziej postarać :diabloti: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a jednak sie do mnie odzywasz :cool3: ja to lepiej wynagrodze - będziesz miała pierwszeństwo w szatni jak będę w niej siedziała :diabloti: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 akodirka napisał(a):a jednak sie do mnie odzywasz :cool3: ja to lepiej wynagrodze - będziesz miała pierwszeństwo w szatni jak będę w niej siedziała :diabloti: odzywam się tylko po to żeby powiedzieć, ze się nie odzywam :diabloti: Moja droga, ja już nie zmieniam butów także wiesz :diabloti::evil_lol: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Iza. napisał(a):odzywam się tylko po to żeby powiedzieć, ze się nie odzywam :diabloti: Moja droga, ja już nie zmieniam butów także wiesz :diabloti::evil_lol: a to w ten sposób :diabloti: czy to znaczy, że jedziesz do szkoły w różowych kapciach?:evil_lol: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 akodirka napisał(a):a to w ten sposób :diabloti: czy to znaczy, że jedziesz do szkoły w różowych kapciach?:evil_lol: nooo :cool3: widzisz jaka ja zdolna :cool3::diabloti: skąd wiesz, że mam różowe kapcie ? :crazyeye: chodzę w trampkach/adidasach po szkole Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 akodirka napisał(a):no widze :razz: od moich tajnych informatorów :diabloti: to zaraz dyrektor Cie pogoni, chyba, ze masz papiery na normalne buty :cool3: juz Ci mówiła, że się Ciebie zaczynam bać:shake: :evil_lol: oj tam nie pogoni, spoko :eviltong: juz tydzień tak chodze i jest luz :cool3: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Iza. napisał(a):juz Ci mówiła, że się Ciebie zaczynam bać:shake: :evil_lol: oj tam nie pogoni, spoko :eviltong: juz tydzień tak chodze i jest luz :cool3: hah,a wiesz, ze jutro nie masz włefu z Iwoną? :diabloti: a zobaczysz ze pogoni, zawsze tak jest, ze ludzie nie sluchają tego co im mowie, a pozniej, zonk :cool3: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Iza. napisał(a):nooo :cool3: widzisz jaka ja zdolna :cool3::diabloti: skąd wiesz, że mam różowe kapcie ? :crazyeye: chodzę w trampkach/adidasach po szkole no widze :razz: od moich tajnych informatorów :diabloti: to zaraz dyrektor Cie pogoni, chyba, ze masz papiery na normalne buty :cool3: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 akodirka napisał(a):hah,a wiesz, ze jutro nie masz włefu z Iwoną? :diabloti: a zobaczysz ze pogoni, zawsze tak jest, ze ludzie nie sluchają tego co im mowie, a pozniej, zonk :cool3: wiem:diabloti: oj tam to zmienię najwyżej :eviltong: Tez Ci tak beznadziejnie zmienili plan ?:roll: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Iza. napisał(a): oj tam to zmienię najwyżej :eviltong: Tez Ci tak beznadziejnie zmienili plan ?:roll: i wtedy ja będę w szatni :diabloti: jeszcze go nie spisałam i nawet nie oglądałam, tylko coś tam troche o nim słyszałam, codziennie i oprocz czwartku mam na 8.00, no i cos tam, ze czesto bede miała 2h jakiegoś przedmiotu pod rząd :shake: Quote
Recommended Posts