Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I zabawa piłeczką ;)

A Tu widać to co już wiele razy mówiłam :eviltong: tak właśnie odkształca się Lunowa sierść od obroży :roll:

Posted

akodirka napisał(a):
no tak :razz:

nieprawda :eviltong: ja ledwo stałam pozniej na tym lodzie bo taki śliski na dodatek woda pływała po nim i strasznie ślisko byłOO :diabloti:

niech Ci będzie :diabloti:

Juz się nie tłumacz :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Marlenuś91']NIE no prześwietna jest :)

Dzieki :loveu:

[quote name='Feigned']haha :evil_lol:
noo postaram się być, ale spacer jakiś też będzie trzeba jeszcze zorganizować :cool3:
http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg piękności :loveu::loveu:

Ej no już na tym starałaś się być i co? :mad:
masz być i koniec, ja w sobotę będę na pewno, z Agacią i Izabelą 124. :cool3:

:loveu:

[quote name='anitaaa i bartis']http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg sliczna :loveu: o u nas juz calkowicie zaczal sie sezon gdy mamy tylko czas jedziemy nad wode wlasnie wroclilismy barti poplywal znalazl soie zabke ale oplula go jakims jadem :shake::-( biedny zaczal sie slinic tak i proowal wypluc to :shake: to swinia :mad:

Moja Luna w ogóle nie pływa haha, w końcu z niej wodołaza nie pływak :diabloti:
Oj biedny Bartiś, mam nadzieję, że już wszystko ok :loveu:

Posted

przyjechałabym w niedziele tylko wy zaczęłyście pisać że wy chore i coś tam coś tam to myślałam że jednak nie :evil_lol:
więc się postaram :diabloti: a wiecie już o której jedziecie?

Posted

Feigned napisał(a):
przyjechałabym w niedziele tylko wy zaczęłyście pisać że wy chore i coś tam coś tam to myślałam że jednak nie :evil_lol:
więc się postaram :diabloti: a wiecie już o której jedziecie?

Ale przecież napisałam na wątku , że będę :mad:
Jeszcze nie wiemy, ale pewnie koło 10 przyjedziemy, bo jak zwykle tam się spóźni wszystko :evil_lol:

akodirka napisał(a):
najwidoczniej niewystarczajaco :diabloti:
a o mnie to juz sie zapomina? ok, nie to nie, przespie cala sobote a potem pomaluje jajka :loveu: i bede sie cieszyc ze tam sobie w upale na zawodach siedzicie, a ja w domu pod chłodną kołdrą :diabloti:

No widocznie :shake:
No z nimi przyjadę :diabloti: a z tobą będziemy łazić juz tam :eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):

Matko kochana ty dziewczyno chyba nie wiesz gdzie jest Czarna I Sokółka, to akurat w tą sama stronę :evil_lol: A Iza spać będzie u mnie :diabloti:
Nieee tak nie będzie, tylko masz się odzywać normalnie, a nie tak jak było na pikniku w czerwcu :diabloti:

a wlasnie, ze wiem - Sokółka jest bardziej po prawej na górze a Czarna na górze (moze po lewej... nie wiem). O nie, jak Iza bedzie spac u ciebie to lepiej schowal gdzies Lune... :shake::diabloti:/

to nie ja! to moja socjofobia! :evil_lol: naprawdę.

Posted

[quote name='gordonowa']http://i41.tinypic.com/2gvmu5d.jpg
ładne :)

Dzięki :loveu::loveu:

[quote name='Feigned']tak tylko że ja to przeczytałam jak wy już byłyście na spacerze :evil_lol:

No to juz nie moja wina :shake::diabloti:

[quote name='akodirka']to skąd wy jedziecie, bo przecież kazda w inną strone mieszka :cool3:
ta, a potem na zawodach to jak przydupas jakiś będę łazić za wami... to ten scenariusz nie odpowiada :shake::diabloti:

Matko kochana ty dziewczyno chyba nie wiesz gdzie jest Czarna I Sokółka, to akurat w tą sama stronę :evil_lol: A Iza spać będzie u mnie :diabloti:
Nieee tak nie będzie, tylko masz się odzywać normalnie, a nie tak jak było na pikniku w czerwcu :diabloti:

Posted

akodirka napisał(a):
a wlasnie, ze wiem - Sokółka jest bardziej po prawej na górze a Czarna na górze (moze po lewej... nie wiem). O nie, jak Iza bedzie spac u ciebie to lepiej schowal gdzies Lune... :shake::diabloti:/

to nie ja! to moja socjofobia! :evil_lol: naprawdę.

Widzę, że jesteś świetna z geografii :diabloti::evil_lol:
haha może nie będzie tak źle :diabloti:

jeśli tak to mam nadzieję, że teraz jej ze sobą nie zabierzesz :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):

Haha no rzeczywiście :evil_lol: ode mnie do Białego jak sie jedzie, to przez Czarną, innej drogi nie ma :eviltong: chyba że naookoło :evil_lol: ale Ty zorientowana, doucz sie troche, wstyd własnego województwa nie znać :diabloti: :eviltong:

no ja wojewodztwo znam, ale juz drogi nie za bardzo :cool3:

zdjecia, zdjęcia :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']Jeszcze raz się zastanów :diabloti: i tak aż do skutku :diabloti:

Pfff i tak mam za dużo jej rzeczy w torbie :shake::evil_lol:

Chceeeee! Ale nie chce Ci Twojej Saruni zabierać :diabloti:

Ja też jestem ciekawa, oby było ok :eviltong:

A u mnie nie ma pól, więc muszę się zadowolić tym co mam :cool3:

W sumie to sama nie wiem haha :evil_lol: chyba tylko po to żeby cięższy plecak mieć :evil_lol:

To zależy do jakiego skutku mam myśleć :eviltong: :evil_lol:

Skąd ja to znam, ja swoich rzeczy prawie w ogóle nie mam na spacerach, za to Sary cała torba :shake: :evil_lol:

Dobra, powiedzmy że Ci wierze :cool3: tak na prawde to nie chcesz mego diabła :placz: :diabloti:

Dacie rade ;)

Przynajmniej sie nie boisz sama (znaczy z Luną) po lesie chodzić :lol:

Trzeba było kamieni nawrzucać :evil_lol:

http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg moje śliczności z mokrymi łapciami :loveu:

[quote name='akodirka']to skąd wy jedziecie, bo przecież kazda w inną strone mieszka :cool3:
ta, a potem na zawodach to jak przydupas jakiś będę łazić za wami... to ten scenariusz nie odpowiada :shake::diabloti:

Haha no rzeczywiście :evil_lol: ode mnie do Białego jak sie jedzie, to przez Czarną, innej drogi nie ma :eviltong: chyba że naookoło :evil_lol: ale Ty zorientowana, doucz sie troche, wstyd własnego województwa nie znać :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='akodirka']ano 3 mam

ona chodzi za mną każdego roku i tygodnia i miesiąca i codziennie, w noce i we dnie wolne i powszednie
ale dziś postęp zrobiłam jak w kfc byliśmy i longer mi sie skonczyl to sama poszlam i nastepnego kupilam haha xd

to trzymaj dalej :diabloti:
ja mam dwa :oops::placz: [SIZE=2]ale się poprawie :eviltong:

To na łańcuch ją :diabloti:
O jaaa ale postęp :cool3:
[quote name='agaciaaa']To zależy do jakiego skutku mam myśleć

Skąd ja to znam, ja swoich rzeczy prawie w ogóle nie mam na spacerach, za to Sary cała torba

Dobra, powiedzmy że Ci wierze :cool3: tak na prawde to nie chcesz mego diabła :placz: :diabloti:

Dacie rade ;)

Przynajmniej sie nie boisz sama (znaczy z Luną) po lesie chodzić :lol:

Trzeba było kamieni nawrzucać :evil_lol:

http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg moje śliczności z mokrymi łapciami :loveu:

Do tego właściwego :diabloti:

U mnie dokładnie tak samo haha, zobacz co te psy z nami robią :shake::evil_lol:

Oj tam od razu nie chcesz, nie chce Ci jej zabierać, bo być płakała :diabloti:

Musimy :cool3:

A kto powiedział, ze się nie boje ? :evil_lol:
Czasem jak włączy mi się mania prześladowcza to się boje i to nawet bardzo :shake::evil_lol:

Phi kamienie są niefajne :roll::evil_lol:

I znowu się pomyliłaś :shake::diabloti:

[quote name='akodirka']no ja wojewodztwo znam, ale juz drogi nie za bardzo

zdjecia, zdjęcia

To jedno z drugi baaardzo sie wiąże :evil_lol:

Juuż :cool3:

[quote name='Tinka:)']widzę dziewczyny, że jedziecie na zawody :cool3: ja będe pewnie w niedzielę ;)

Jedziemy, jedziemy :cool3:
A bierzesz Grama ?