Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 I zabawa piłeczką ;) A Tu widać to co już wiele razy mówiłam :eviltong: tak właśnie odkształca się Lunowa sierść od obroży :roll: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 akodirka napisał(a):no tak :razz: nieprawda :eviltong: ja ledwo stałam pozniej na tym lodzie bo taki śliski na dodatek woda pływała po nim i strasznie ślisko byłOO :diabloti: niech Ci będzie :diabloti: Juz się nie tłumacz :shake::evil_lol: Quote
Feigned Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 haha :evil_lol: noo postaram się być, ale spacer jakiś też będzie trzeba jeszcze zorganizować :cool3: http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg piękności :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg sliczna :loveu: o u nas juz calkowicie zaczal sie sezon gdy mamy tylko czas jedziemy nad wode wlasnie wroclilismy barti poplywal znalazl soie zabke ale oplula go jakims jadem :shake::-( biedny zaczal sie slinic tak i proowal wypluc to :shake: to swinia :mad: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Marlenuś91']NIE no prześwietna jest :) Dzieki :loveu: [quote name='Feigned']haha :evil_lol: noo postaram się być, ale spacer jakiś też będzie trzeba jeszcze zorganizować :cool3: http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg piękności :loveu::loveu: Ej no już na tym starałaś się być i co? :mad: masz być i koniec, ja w sobotę będę na pewno, z Agacią i Izabelą 124. :cool3: :loveu: [quote name='anitaaa i bartis']http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg sliczna :loveu: o u nas juz calkowicie zaczal sie sezon gdy mamy tylko czas jedziemy nad wode wlasnie wroclilismy barti poplywal znalazl soie zabke ale oplula go jakims jadem :shake::-( biedny zaczal sie slinic tak i proowal wypluc to :shake: to swinia :mad: Moja Luna w ogóle nie pływa haha, w końcu z niej wodołaza nie pływak :diabloti: Oj biedny Bartiś, mam nadzieję, że już wszystko ok :loveu: Quote
Feigned Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 przyjechałabym w niedziele tylko wy zaczęłyście pisać że wy chore i coś tam coś tam to myślałam że jednak nie :evil_lol: więc się postaram :diabloti: a wiecie już o której jedziecie? Quote
akodirka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Iza. napisał(a): No z nimi przyjadę :diabloti: a z tobą będziemy łazić juz tam :eviltong: to skąd wy jedziecie, bo przecież kazda w inną strone mieszka :cool3: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Feigned napisał(a):przyjechałabym w niedziele tylko wy zaczęłyście pisać że wy chore i coś tam coś tam to myślałam że jednak nie :evil_lol: więc się postaram :diabloti: a wiecie już o której jedziecie? Ale przecież napisałam na wątku , że będę :mad: Jeszcze nie wiemy, ale pewnie koło 10 przyjedziemy, bo jak zwykle tam się spóźni wszystko :evil_lol: akodirka napisał(a):najwidoczniej niewystarczajaco :diabloti: a o mnie to juz sie zapomina? ok, nie to nie, przespie cala sobote a potem pomaluje jajka :loveu: i bede sie cieszyc ze tam sobie w upale na zawodach siedzicie, a ja w domu pod chłodną kołdrą :diabloti: No widocznie :shake: No z nimi przyjadę :diabloti: a z tobą będziemy łazić juz tam :eviltong: Quote
akodirka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Iza. napisał(a): Matko kochana ty dziewczyno chyba nie wiesz gdzie jest Czarna I Sokółka, to akurat w tą sama stronę :evil_lol: A Iza spać będzie u mnie :diabloti: Nieee tak nie będzie, tylko masz się odzywać normalnie, a nie tak jak było na pikniku w czerwcu :diabloti: a wlasnie, ze wiem - Sokółka jest bardziej po prawej na górze a Czarna na górze (moze po lewej... nie wiem). O nie, jak Iza bedzie spac u ciebie to lepiej schowal gdzies Lune... :shake::diabloti:/ to nie ja! to moja socjofobia! :evil_lol: naprawdę. Quote
Feigned Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 tak tylko że ja to przeczytałam jak wy już byłyście na spacerze :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='gordonowa']http://i41.tinypic.com/2gvmu5d.jpg ładne :) Dzięki :loveu::loveu: [quote name='Feigned']tak tylko że ja to przeczytałam jak wy już byłyście na spacerze :evil_lol: No to juz nie moja wina :shake::diabloti: [quote name='akodirka']to skąd wy jedziecie, bo przecież kazda w inną strone mieszka :cool3: ta, a potem na zawodach to jak przydupas jakiś będę łazić za wami... to ten scenariusz nie odpowiada :shake::diabloti: Matko kochana ty dziewczyno chyba nie wiesz gdzie jest Czarna I Sokółka, to akurat w tą sama stronę :evil_lol: A Iza spać będzie u mnie :diabloti: Nieee tak nie będzie, tylko masz się odzywać normalnie, a nie tak jak było na pikniku w czerwcu :diabloti: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 akodirka napisał(a):a wlasnie, ze wiem - Sokółka jest bardziej po prawej na górze a Czarna na górze (moze po lewej... nie wiem). O nie, jak Iza bedzie spac u ciebie to lepiej schowal gdzies Lune... :shake::diabloti:/ to nie ja! to moja socjofobia! :evil_lol: naprawdę. Widzę, że jesteś świetna z geografii :diabloti::evil_lol: haha może nie będzie tak źle :diabloti: jeśli tak to mam nadzieję, że teraz jej ze sobą nie zabierzesz :diabloti: Quote
akodirka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Iza. napisał(a):Widzę, że jesteś świetna z geografii :diabloti::evil_lol: haha może nie będzie tak źle :diabloti: ano 3 mam :cool3: Quote
akodirka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 agaciaaa napisał(a): Haha no rzeczywiście :evil_lol: ode mnie do Białego jak sie jedzie, to przez Czarną, innej drogi nie ma :eviltong: chyba że naookoło :evil_lol: ale Ty zorientowana, doucz sie troche, wstyd własnego województwa nie znać :diabloti: :eviltong: no ja wojewodztwo znam, ale juz drogi nie za bardzo :cool3: zdjecia, zdjęcia :cool3: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Iza.']Jeszcze raz się zastanów :diabloti: i tak aż do skutku :diabloti: Pfff i tak mam za dużo jej rzeczy w torbie :shake::evil_lol: Chceeeee! Ale nie chce Ci Twojej Saruni zabierać :diabloti: Ja też jestem ciekawa, oby było ok :eviltong: A u mnie nie ma pól, więc muszę się zadowolić tym co mam :cool3: W sumie to sama nie wiem haha :evil_lol: chyba tylko po to żeby cięższy plecak mieć :evil_lol: To zależy do jakiego skutku mam myśleć :eviltong: :evil_lol: Skąd ja to znam, ja swoich rzeczy prawie w ogóle nie mam na spacerach, za to Sary cała torba :shake: :evil_lol: Dobra, powiedzmy że Ci wierze :cool3: tak na prawde to nie chcesz mego diabła :placz: :diabloti: Dacie rade ;) Przynajmniej sie nie boisz sama (znaczy z Luną) po lesie chodzić :lol: Trzeba było kamieni nawrzucać :evil_lol: http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg moje śliczności z mokrymi łapciami :loveu: [quote name='akodirka']to skąd wy jedziecie, bo przecież kazda w inną strone mieszka :cool3: ta, a potem na zawodach to jak przydupas jakiś będę łazić za wami... to ten scenariusz nie odpowiada :shake::diabloti: Haha no rzeczywiście :evil_lol: ode mnie do Białego jak sie jedzie, to przez Czarną, innej drogi nie ma :eviltong: chyba że naookoło :evil_lol: ale Ty zorientowana, doucz sie troche, wstyd własnego województwa nie znać :diabloti: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 widzę dziewczyny, że jedziecie na zawody :cool3: ja będe pewnie w niedzielę ;) Quote
Unbelievable Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Iza. napisał(a): Jedziemy, jedziemy :cool3: A bierzesz Grama ? nie wiem:razz: a co, brać?:diabloti: Quote
Iza. Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='akodirka']ano 3 mam ona chodzi za mną każdego roku i tygodnia i miesiąca i codziennie, w noce i we dnie wolne i powszednie ale dziś postęp zrobiłam jak w kfc byliśmy i longer mi sie skonczyl to sama poszlam i nastepnego kupilam haha xd to trzymaj dalej :diabloti: ja mam dwa :oops::placz: [SIZE=2]ale się poprawie :eviltong: To na łańcuch ją :diabloti: O jaaa ale postęp :cool3: [quote name='agaciaaa']To zależy do jakiego skutku mam myśleć Skąd ja to znam, ja swoich rzeczy prawie w ogóle nie mam na spacerach, za to Sary cała torba Dobra, powiedzmy że Ci wierze :cool3: tak na prawde to nie chcesz mego diabła :placz: :diabloti: Dacie rade ;) Przynajmniej sie nie boisz sama (znaczy z Luną) po lesie chodzić :lol: Trzeba było kamieni nawrzucać :evil_lol: http://i42.tinypic.com/fepc9z.jpg moje śliczności z mokrymi łapciami :loveu: Do tego właściwego :diabloti: U mnie dokładnie tak samo haha, zobacz co te psy z nami robią :shake::evil_lol: Oj tam od razu nie chcesz, nie chce Ci jej zabierać, bo być płakała :diabloti: Musimy :cool3: A kto powiedział, ze się nie boje ? :evil_lol: Czasem jak włączy mi się mania prześladowcza to się boje i to nawet bardzo :shake::evil_lol: Phi kamienie są niefajne :roll::evil_lol: I znowu się pomyliłaś :shake::diabloti: [quote name='akodirka']no ja wojewodztwo znam, ale juz drogi nie za bardzo zdjecia, zdjęcia To jedno z drugi baaardzo sie wiąże :evil_lol: Juuż :cool3: [quote name='Tinka:)']widzę dziewczyny, że jedziecie na zawody :cool3: ja będe pewnie w niedzielę ;) Jedziemy, jedziemy :cool3: A bierzesz Grama ? Quote
Recommended Posts