Bartiśkowa_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 http://i44.tinypic.com/fviko7.jpg Barti w zimie robi tak samo :loveu: tenasze potworki słodkie :multi: Quote
Marlenuś91 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie no nie wejdę na dogo jeden dzień i już muszę nadganiać przez trochę żeby wszystko doczytać :) To ty masz rybki ? E to na co czekasz dawaj foty :mad: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Odpowiedziałam wszystkim z osoba, ale zażarło mi posta :angryy::angryy::mad: A drugi raz nie chce mi się już bawić w cytowanie każdego z osobna :roll: U nas wszytko w porządku, żyjemy obie :diabloti: Wiosenkę mamy, tylko ja chora jestem:roll: (Agacia jak jeszcze raz przy Tobie powiedz, że nie choruje to możesz mnie w łeb walnąć tylko mocno :evil_lol:). Miała teraz 3 dni rekolekcji, więc codziennie spacerki Lunowe, mimo, że chora byłam ;P. To właśnie prze taki spacerek zachorowała, ale czego nie robi się dla swojego własnego psa :cool3: Wybieramy się dzisiaj z Luną na dogomaniacki spacerek do Białegostoku :cool3: Mam nadzieje, że będzie fajnie ;) Agacia spacerek 25, jak najbardziej :cool3: To teraz trochę foteczek :cool3: 'Taaaaki długi mam jęzor' - czyli z serii pańcia nie wzięła mi picia :shake::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 A teraz Luna polująca, na nie wiadomo co :evil_lol: Quote
taxelina Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ooo nastepne fajne wiosenne fotki :D Ale bys chociaz odp czy fotke calego akwa dasz :P Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Ooo nastepne fajne wiosenne fotki :D Ale bys chociaz odp czy fotke calego akwa dasz :P Noo w końcu wiosna :loveu: Jak zrobię to dam :cool3::diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Iza.']Wiosenkę mamy, tylko ja chora jestem:roll: (Agacia jak jeszcze raz przy Tobie powiedz, że nie choruje to możesz mnie w łeb walnąć tylko mocno :evil_lol:). Agacia spacerek 25, jak najbardziej :cool3: Nic nie mów... ja też znowu chora :shake: wczoraj i przedwczoraj leżałam cały dzień z gorączką :roll: Nigdy więcej nie gadamy o niechorowaniu!!! :cool3: :evil_lol: Ok to jesteśmy wstępnie umówione ;) http://i41.tinypic.com/34oaiyg.jpg śliczności moje :loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/25tvsyu.jpg jakaś rozczochrana :evil_lol: śmiesznie jęzorek zwinięty :lol: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='agaciaaa']Nic nie mów... ja też znowu chora :shake: wczoraj i przedwczoraj leżałam cały dzień z gorączką :roll: Nigdy więcej nie gadamy o niechorowaniu!!! :cool3: :evil_lol: Ok to jesteśmy wstępnie umówione ;) http://i41.tinypic.com/34oaiyg.jpg śliczności moje :loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/25tvsyu.jpg jakaś rozczochrana :evil_lol: śmiesznie jęzorek zwinięty :lol: Ja już 3 raz jestem chora odkąd powiedziałam, że nie choruje :shake::evil_lol: Oooo tak ! Nigdy więcej ! :evil_lol: Suuper :loveu: hahaha:diabloti: No właśnie mina jakaś taki dziwna haha, a rozczochrana bo wiatr wiał :PP [quote name='Marlenuś91']Super focie Cuda ta twoja suczka :* Dzięki :loveu: Byłyśmy dzisiaj z Luną na zajęciach w Radosnym Psie. Na zajęciach przygotowujących do agility, bo my z Luna sportowcami chcemy być :diabloti::evil_lol: Było super. Mamy w grupie same grzywacze :loveu::loveu: plus Luna oczywiście, ja jestem mega zadowolona:loveu: nie wiem jak krówka moja hihi:evil_lol: Luna w miarę ładnie się zachowywała jak na nią oczywiście :eviltong: Następne zajęcia za tydzień już się nie mogę doczekać :multi: Jeszcze tylko prace domową odrobić trzeba hih :lol: Quote
akodirka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Iza. napisał(a): Byłyśmy dzisiaj z Luną na zajęciach w Radosnym Psie. Na zajęciach przygotowujących do agility, bo my z Luna sportowcami chcemy być :diabloti::evil_lol: Było super. Mamy w grupie same grzywacze :loveu::loveu: plus Luna oczywiście, ja jestem mega zadowolona:loveu: nie wiem jak krówka moja hihi:evil_lol: Luna w miarę ładnie się zachowywała jak na nią oczywiście :eviltong: Następne zajęcia za tydzień już się nie mogę doczekać :multi: Jeszcze tylko prace domową odrobić trzeba hih :lol: wez, to ja z kundlem miałam zostać sportowcem i biegac na agility :diabloti: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 akodirka napisał(a):wez, to ja z kundlem miałam zostać sportowcem i biegac na agility :diabloti: Mam nadzieję, ze mi pójdzie lepiej niż tobie :diabloti: Quote
akodirka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Iza. napisał(a):Mam nadzieję, ze mi pójdzie lepiej niż tobie :diabloti: no w sumie to Luna nie ma jaj tak jak moj kot, to pewnie jej lepiej pojdzie :diabloti: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 akodirka napisał(a):no w sumie to Luna nie ma jaj tak jak moj kot, to pewnie jej lepiej pojdzie :diabloti: Ale ma macice :placz: a to tez jest pewna przeszkoda :shake::evil_lol: Quote
akodirka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no ale chyba nie jest jakis pies to zeby sie bić, nie wacha miejsc gdzie jakies sucze były i nie zlisuje szczynów... :diabloti: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 akodirka napisał(a):no ale chyba nie lata to suk na placu w celach milosnych, a jesli jest jakis pies to zeby sie bić, nie wacha miejsc gdzie jakies sucze były i nie zlisuje szczynów... :diabloti: No może aż tak źle nie jest, ale nie toleruje wszystkich suk, a ja bym chciała mieć psa, który wszystkie inne psy kocha :loveu::eviltong: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Na jednym ze spacerków widziałyśmy sarenkę i ślady obecności innych :diabloti: A teraz wiosenka :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Iza.']Ja już 3 raz jestem chora odkąd powiedziałam, że nie choruje :shake::evil_lol: Oooo tak ! Nigdy więcej ! :evil_lol: Suuper :loveu: hahaha:diabloti: No właśnie mina jakaś taki dziwna haha, a rozczochrana bo wiatr wiał :PP Ok, będziemy sie nawzajem pilnować :evil_lol: Strasznie dawno Luny nie widziałam :loveu: Co w tym śmiesznego? :diabloti: Trzeba było ją uczesać do zdjęcia :evil_lol: [quote name='Iza.']a ja bym chciała mieć psa, który wszystkie inne psy kocha :loveu::eviltong: Chcesz sie zamienić? :cool3: :diabloti: Fajnie, że było fajnie :lol: a jak Luna w pksie? Świetne kwiatki :loveu: Widzisz, dzięki mamie masz co fotografować :lol: http://i42.tinypic.com/21ou39x.jpg ale ciemno w tym waszym lesie :crazyeye: Quote
Feigned Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a gdzie ten Radosny Pies, w białymstoku ? :eviltong: i byłyście na spacerze w parku? :cool3: Luna śliczna jak zawsze :loveu: Quote
Recommended Posts