Iza. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Ladne sloneczko mieliscie! Tak, slicznie było :loveu: Tylko, że oprócz słoneczka to było mnóstwo błota :evil_lol: infers1995 napisał(a):Gadasz od rzeczy:cool3: Cicho bądź :eviltong: Ty mieszkasz na mazurach to dla ciebie żadna atrakcja, ale jak się tam pojedzie raz na kilka lat jak jest w moim przypadku, to mi się podoba :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iza.']Koniecznie :cool3: Ja to kiedyś albo nie będę miała w ogóle męża albo będę miała takiego, który będzie mi na psy pozwalał :loveu::evil_lol:A najlepiej, żeby jeszcze sam kochał psy :loveu::loveu::evil_lol: Taa i owszem, ale wtedy kiedy czegoś chcą :shake::evil_lol: Fajne, nie ?:loveu: Nooo dokładnie o to chodzi :lol: Ja bym wolała mieć- zawsze to sie dołoży do utrzymania psów :diabloti: :evil_lol: Niestety :diabloti: Bardzo :loveu: złap mi takiego jednego :loveu: :evil_lol: http://i40.tinypic.com/24q615y.jpg u was znowu jakoś tak jesiennie ;) Luna chyba spowrotem zarosła futerkiem, co? :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 http://i40.tinypic.com/24q615y.jpg ślicznotka :loveu: No na mazurach też jest piękniwe ale dalej mam niż nad może :evil_lol: A ja właśnie wróciłąm ze spacerku Barti biegał jak wariat szalał i szalł i tak mnie wymęczył że marzy mi sie łózko :evil_lol: Ah ale te nasze misie są szczęśliwe w zimie :multi: Quote
Iza. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='agaciaaa']Nooo dokładnie o to chodzi :lol: Ja bym wolała mieć- zawsze to sie dołoży do utrzymania psów :diabloti: :evil_lol: Niestety :diabloti: Bardzo :loveu: złap mi takiego jednego :loveu: :evil_lol: http://i40.tinypic.com/24q615y.jpg u was znowu jakoś tak jesiennie ;) Luna chyba spowrotem zarosła futerkiem, co? :loveu: Chyba masz raczej, z tym dokładaniem :cool3: O tym nie pomyślałam :eviltong::evil_lol: Nawet bardzo niestety :shake::evil_lol: Mówiłam Ci jak Luna nauczyła się przełazić przez siatkę ? :roll::cool3: Jesteś pewna ?:diabloti: Oj tam jesienie :eviltong: trochę śniegu na niektórych fotkach jest. Zdjęcia są z początku lutego, wie raczej nie jesienne :evil_lol: Taa, zarosła :loveu::loveu: Juz nie mogę się doczekać kiedy znów wyłysieje:diabloti::evil_lol: Nie no żartuje :P ale jak jest taka łysa to czesanie zajmuje nam połowę mniej czasu:eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Iza. napisał(a):Chyba masz raczej, z tym dokładaniem :cool3: O tym nie pomyślałam :eviltong::evil_lol: Nawet bardzo niestety :shake::evil_lol: Mówiłam Ci jak Luna nauczyła się przełazić przez siatkę ? :roll::cool3: Jesteś pewna ?:diabloti: Oj tam jesienie :eviltong: trochę śniegu na niektórych fotkach jest. Zdjęcia są z początku lutego, wie raczej nie jesienne :evil_lol: Taa, zarosła :loveu::loveu: Juz nie mogę się doczekać kiedy znów wyłysieje:diabloti::evil_lol: Nie no żartuje :P ale jak jest taka łysa to czesanie zajmuje nam połowę mniej czasu:eviltong: Noo bo trzeba myśleć praktycznie :diabloti: taki mąż to sie nawet czasem przydaje :evil_lol: Nieee :cool3: mów :razz: W sumie tak, tylko czy takiemu misiowi wystarczy klatka po chomiku? :evil_lol: No na niektórych troche jest :lol: Taka bardziej misiowata jest, jak zarośnięta :loveu: Wyobrażam sobie z tym czesaniem:lol: Quote
Iza. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='agaciaaa']Noo bo trzeba myśleć praktycznie :diabloti: taki mąż to sie nawet czasem przydaje :evil_lol: Nieee :cool3: mów :razz: W sumie tak, tylko czy takiemu misiowi wystarczy klatka po chomiku? :evil_lol: No na niektórych troche jest :lol: Taka bardziej misiowata jest, jak zarośnięta :loveu: Wyobrażam sobie z tym czesaniem:lol: Moze i czasem tak :evil_lol: Przywozili nam drzewo i Luna strasznie przeszkadzała, zabrałam ja do domu, ale siedzieć w domu nie chciała :P to wyrzuciłam ja na podwórko i zamknęłam w kojcu, ze na nią tego drzewa jeszcze wrzucili. Po 5 min ojciec do mnie wrzeszczy czemu psa nie zamknęłam, schodzę na podwórko małpa sobie biega. zamknęłam ja znowu i poszłam. chwila minęła i ojciec mnie znowu woła, że pies biega. Zamknęłam ja po raz trzeci i stanęłam koło kojca i stoję,a ta pinda wredna stanęła przy siatce zarzuciła przednie łapy na górę siatki i się wspina, jak kot normalnie w szoku byłam totalnym. Zamiast jakoś zareagować to stałam i się gapiłam :evil_lol: Nie wiedziałam, ze ona tak potrafi, w ogóle się tego po niej nie spodziewałam :shake::evil_lol: Jak miałaś dużego chomika to wystarczy, tylko koniecznie musi być z karuzelką:loveu::loveu::evil_lol: Wtedy był czas intensywnego topninia sniegu :eviltong: Wygląda fajniej, zdecydowanie :loveu: [quote name='anitaaa i bartis']http://i40.tinypic.com/24q615y.jpg ślicznotka :loveu: No na mazurach też jest piękniwe ale dalej mam niż nad może :evil_lol: A ja właśnie wróciłąm ze spacerku Barti biegał jak wariat szalał i szalł i tak mnie wymęczył że marzy mi sie łózko :evil_lol: Ah ale te nasze misie są szczęśliwe w zimie :multi: Nad morze to najlepiej poza sezonem jakoś jechać, bo tak to mnóstwo ludzi jest :eviltong: Taa śnieg to jest to co misiaczki uwielbiają najbardziej :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Iza. napisał(a):Przywozili nam drzewo i Luna strasznie przeszkadzała, zabrałam ja do domu, ale siedzieć w domu nie chciała :P to wyrzuciłam ja na podwórko i zamknęłam w kojcu, ze na nią tego drzewa jeszcze wrzucili. Po 5 min ojciec do mnie wrzeszczy czemu psa nie zamknęłam, schodzę na podwórko małpa sobie biega. zamknęłam ja znowu i poszłam. chwila minęła i ojciec mnie znowu woła, że pies biega. Zamknęłam ja po raz trzeci i stanęłam koło kojca i stoję,a ta pinda wredna stanęła przy siatce zarzuciła przednie łapy na górę siatki i się wspina, jak kot normalnie w szoku byłam totalnym. Zamiast jakoś zareagować to stałam i się gapiłam :evil_lol: Nie wiedziałam, ze ona tak potrafi, w ogóle się tego po niej nie spodziewałam :shake::evil_lol: Jak miałaś dużego chomika to wystarczy, tylko koniecznie musi być z karuzelką:loveu::loveu::evil_lol: No nieźle, nieźle, zwinny jest ten Twój niedźwiadek :lol: :lol: Może popatrzyła na kota i postanowiła tak spróbować :evil_lol: Ciekawe czy już wcześniej tak robiła :razz: :lol: To niedźwiadki też lubią karuzele? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Chodź tu szybko i dawaj foty nowych obróżek!!! :diabloti: Na Lunisi najlepiej :loveu: Quote
Feigned Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 agaciaaa napisał(a):Chodź tu szybko i dawaj foty nowych obróżek!!! :diabloti: Na Lunisi najlepiej :loveu: zgadzam się! :cool3::loveu: Quote
akodirka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Biedna sucz(:loveu::loveu::loveu:), gdzies po kojcach ją zamykasz :shake::evil_lol: No dawaj jeszcze jakies zdjęcia, no. :razz: W obróżkach no. :) a tak znowu na temat szkoly, zastanawia mnie fakt, iż kiedy widze klase 1b to zawsze ktos lezy na ziemi(ostatnio Ty lezalas), bijO się, szarpiO itp. :shake: :diabloti: ja nie wiem co tam z patologia się dzieje :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 akodirka napisał(a):to zawsze ktos lezy na ziemi(ostatnio Ty lezalas) ... Czego ja sie tu dowiaduje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oj Iza, Iza :shake::shake: Quote
Iza. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 agaciaaa napisał(a):No nieźle, nieźle, zwinny jest ten Twój niedźwiadek :lol: :lol: Może popatrzyła na kota i postanowiła tak spróbować :evil_lol: Ciekawe czy już wcześniej tak robiła :razz: :lol: To niedźwiadki też lubią karuzele? :evil_lol: Aż za bardzo zwinny jak na takiego grubasa:shake::evil_lol: Z tym podpatrzeniem u kota to możliwe, bo jak on od niej ucieka to tez mu płoty nie straszne :lol: Jasne ze lubią:loveu::loveu::diabloti: agaciaaa napisał(a):Chodź tu szybko i dawaj foty nowych obróżek!!! :diabloti: Na Lunisi najlepiej :loveu: Na Lunie na razie nie mam:eviltong: Ale postaram się zrobić na dzisiejszym spacerku :cool3: Quote
Iza. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Feigned']zgadzam się! :loveu: Na razie same obróżki:eviltong: [quote name='akodirka']Biedna sucz(:loveu:), gdzies po kojcach ją zamykasz :shake::evil_lol: No dawaj jeszcze jakies zdjęcia, no. :razz: W obróżkach no. :) a tak znowu na temat szkoly, zastanawia mnie fakt, iż kiedy widze klase 1b to zawsze ktos lezy na ziemi(ostatnio Ty lezalas), bijO się, szarpiO itp. :shake: :diabloti: ja nie wiem co tam z patologia się dzieje :evil_lol: Pewnie, że biedna :placz: Straszna pańcia nie pozwoliła jej biegać za wielkim samochodem i obwąchiwać drzewo które właśnie zrzucane jest na podwórko, oj bidna biedna malutka :placz::diabloti: Zdjęć nie mam żadnych :eviltong: Kiedy Ty mnie widziałaś jak ja na ziemi leżałam ?:cool3: Weź bo oni są nienormalni, szczególnie Maciek i Karol:shake: :evil_lol: Wczoraj tak mnie Karol wywalił, a właściwie to na mnie upadł całym ciężarem, ze przez 5 min nie wstawałam, bo nie dałam rady i jeszcze na dodatek kawałek zęba mi się skruszyło :shake::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Czego ja sie tu dowiaduje :crazyeye::crazyeye: Oj Iza, Iza :shake::shake: To już sobie poleżeć nie można :roll::diabloti: Zresztą to ja nie z własnej woli tak leżałam:shake: :evil_lol: Nasze nowe nabytki :eviltong: Quote
akodirka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a): Pewnie, że biedna :placz: Straszna pańcia nie pozwoliła jej biegać za wielkim samochodem i obwąchiwać drzewo które właśnie zrzucane jest na podwórko, oj bidna biedna malutka :placz::diabloti: Zdjęć nie mam żadnych :eviltong: Kiedy Ty mnie widziałaś jak ja na ziemi leżałam ?:cool3: Weź bo oni są nienormalni, szczególnie Maciek i Karol:shake: :evil_lol: Wczoraj tak mnie Karol wywalił, a właściwie to na mnie upadł całym ciężarem, ze przez 5 min nie wstawałam, bo nie dałam rady i jeszcze na dodatek kawałek zęba mi się skruszyło :shake::evil_lol: No biedna, ona chciała zobaczyc co sie dzieje na jej podworku a tu ją zamykali :placz: YSZ TY! A nie wiem nawet kiedy dokładnie, bo mi sie dni mieszają, jakos na pierwszym pietrze pod koniec korytarza przy meskim kiblu :diabloti: Ta Maciek... ostatnio jak wracalam 24 to on z jakas taka maly gosciowa z klasy jechal, scisk byl straszny a on z nia jakies glupoty na caly autobus gadali... ludzie sie na nich krzywo patrzyli, ja juz chcialam siekiere wyciagac z plecaka ale nie wzielam wtedy akurat jej ze soba. :shake::diabloti: Ze jakas patologia sie tam dzieje to ja wiedzialam, ale zeby do tego stopnia? :-o o kuwa :evil_lol: (kuwa, mialam juz nie kuwać:shake::diabloti:) Ładne obróżki :cool3: musze skombinowac jakaś nowa dla mojego kundla, bo te co mamy to jakos sie znudzily... Quote
Iza. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 akodirka napisał(a):No biedna, ona chciała zobaczyc co sie dzieje na jej podworku a tu ją zamykali :placz: YSZ TY! A nie wiem nawet kiedy dokładnie, bo mi sie dni mieszają, jakos na pierwszym pietrze pod koniec korytarza przy meskim kiblu :diabloti: Ta Maciek... ostatnio jak wracalam 24 to on z jakas taka maly gosciowa z klasy jechal, scisk byl straszny a on z nia jakies glupoty na caly autobus gadali... ludzie sie na nich krzywo patrzyli, ja juz chcialam siekiere wyciagac z plecaka ale nie wzielam wtedy akurat jej ze soba. :shake::diabloti: Ze jakas patologia sie tam dzieje to ja wiedzialam, ale zeby do tego stopnia? :-o o kuwa :evil_lol: (kuwa, mialam juz nie kuwać:shake::diabloti:) Ładne obróżki :cool3: musze skombinowac jakaś nowa dla mojego kundla, bo te co mamy to jakos sie znudzily... Taa okropna jestem wiem :placz: To pewnie w środe :evil_lol: A o czym gadali ?:cool3: Wiesz jak ja z Maćkiem jadę autobusem to też zawsze na nas ludzie się patrzą :evil_lol: No niestety, jest aż tak źle :shake::evil_lol: Możesz se kuwać mi to tam nie przeszkadza:eviltong::diabloti: Lepiej nie kupuj nic:shake: Bo się wkręcisz tak jak ja :placz: na dzień dzisiejszy mamy 8 obróżek :shake: Patologia normalnie :shake::evil_lol: Quote
akodirka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a):Taa okropna jestem wiem :placz: To pewnie w środe :evil_lol: A o czym gadali ?:cool3: Wiesz jak ja z Maćkiem jadę autobusem to też zawsze na nas ludzie się patrzą :evil_lol: No niestety, jest aż tak źle :shake::evil_lol: Możesz se kuwać mi to tam nie przeszkadza:eviltong::diabloti: Lepiej nie kupuj nic:shake: Bo się wkręcisz tak jak ja :placz: na dzień dzisiejszy mamy 8 obróżek :shake: Patologia normalnie :shake::evil_lol: a mówi się, że to ja męcze psa... :diabloti: a może i tak, przed moją matmą :razz::diabloti: o jakis takich glupotach, jak Maciek zle odmienil jakis wyraz to przez kilka najblizszych minut cieszyli sie z tego :shake: właśnie musze sie odzwyczajać, bo to patologia jest, na lekcjach kuwami odruchowo rzucam :shake: to nie po to ja oszczędzam na jedzeniu w szkole, zeby pozniej obrozek nie kopowac :diabloti: to się dopiero nazywa patologia :evil_lol: a sprawdzalas piłke w skrzyni na sali? bo nie wiem czy juz jej nie zabrali, bo ostatnio na włefie coś ze skrzynią niektórzy mieli Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a):Aż za bardzo zwinny jak na takiego grubasa:shake::evil_lol: Z tym podpatrzeniem u kota to możliwe, bo jak on od niej ucieka to tez mu płoty nie straszne :lol: Jasne ze lubią:loveu::loveu::diabloti: Na Lunie na razie nie mam:eviltong: Ale postaram się zrobić na dzisiejszym spacerku :cool3: Jak widać takim grubasem wcale nie jest :eviltong: :evil_lol: Twój też ma? :diabloti: Trzymam za słowo :razz: Iza. napisał(a):To już sobie poleżeć nie można :roll::diabloti: Zresztą to ja nie z własnej woli tak leżałam:shake: :evil_lol: Pewnie, że można, ale żeby tak na szkolnym korytarzu? :shake: No chyba, że Ty łózka w domu nie masz, to wtedy inna sprawa :cool3: :evil_lol: Iza. napisał(a):na dzień dzisiejszy mamy 8 obróżek :shake: Patologia normalnie :shake::evil_lol: To prawie tyle, co my :lol::lol: Zrób fotke wszystkich obróżek Lunowych :razz: Super obróżki :loveu::loveu: Lunisi ładnie w czerwonym :loveu: Tylko że teraz musisz jej szyje ogolić, żeby te obróżki było widać :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 akodirka napisał(a):a mówi się, że to ja męcze psa... a może i tak, przed moją matmą o jakis takich glupotach, jak Maciek zle odmienil jakis wyraz to przez kilka najblizszych minut cieszyli sie z tego właśnie musze sie odzwyczajać, bo to patologia jest, na lekcjach kuwami odruchowo rzucam to nie po to ja oszczędzam na jedzeniu w szkole, zeby pozniej obrozek nie kopowac to się dopiero nazywa patologia a sprawdzalas piłke w skrzyni na sali? bo nie wiem czy juz jej nie zabrali, bo ostatnio na włefie coś ze skrzynią niektórzy mieli No wiesz nie chciałam być gorsza od Ciebie :cool3::diabloti: A no właśnie wy jak tam macie matmę to nam zawsze ławeczki zajmujecie :shake::mad: :evil_lol: A mówili coś o mnie ? :diabloti: Nie jesteś sama też tak mam :evil_lol: Ha ha ty jednak nie jesteś do końca normalna :shake::evil_lol: Nie ma juz tam tej piłki :placz::diabloti: agaciaaa napisał(a):Jak widać takim grubasem wcale nie jest Twój też ma? Trzymam za słowo Pewnie, że można, ale żeby tak na szkolnym korytarzu? :shake: No chyba, że Ty łózka w domu nie masz, to wtedy inna sprawa :cool3: To prawie tyle, co my :lol::lol: Zrób fotke wszystkich obróżek Lunowych :razz: Super obróżki :loveu::loveu: Lunisi ładnie w czerwonym :loveu: Tylko że teraz musisz jej szyje ogolić, żeby te obróżki było widać :evil_lol: Jest, jest, ale jakimś takim sprytnym grubasem :lol: No jasne, ze ma :loveu: Lepiej nie trzymaj :evil_lol: Że niby co szkolny korytarz jest zły ?:placz: spędzam w tej szkole pół swojego życia to i leżeć se tam mogę :loveu::evil_lol: Wiesz, ja teraz nie śpię w domu to rożnie to może być:evil_lol: A ile wy macie ? :cool3: Zaraz może coś zrobię :eviltong: Na lato sama wyłysieje :evil_lol: Quote
akodirka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a):No wiesz nie chciałam być gorsza od Ciebie :cool3::diabloti: A no właśnie wy jak tam macie matmę to nam zawsze ławeczki zajmujecie :shake::mad: :evil_lol: A mówili coś o mnie ? :diabloti: Nie jesteś sama też tak mam :evil_lol: Ha ha ty jednak nie jesteś do końca normalna :shake::evil_lol: Nie ma juz tam tej piłki :placz::diabloti: :diabloti: łżesz!:evil_lol: to wy wszystkie ławki na korytarzu zajmujecie, a moja klasa ma tylko jedną małą do dyspozycji :diabloti: o Tobie? nie pochlebiaj sobie :evil_lol: nie mowili, a przynajmniej nie slyszalam :eviltong: też jak Ci ksiazka/olowek spadnie to kuwami rzucasz? :diabloti: no własnie tak patrze, ze ludzie mi to ostatnio dosc czesto mowia... chyba na starosc swiruje :shake: o :placz::shake: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a):Jest, jest, ale jakimś takim sprytnym grubasem :lol: Lepiej nie trzymaj :evil_lol: Że niby co szkolny korytarz jest zły ?:placz: spędzam w tej szkole pół swojego życia to i leżeć se tam mogę :loveu::evil_lol: Wiesz, ja teraz nie śpię w domu to rożnie to może być:evil_lol: A ile wy macie ? :cool3: Zaraz może coś zrobię :eviltong: Na lato sama wyłysieje :evil_lol: Zetnij jej futro to z grubasa nic nie zostanie :eviltong: :evil_lol: Trzymam :diabloti: W sumie to nie wiem, bo nie przypominam sobie, żebym na takowym kiedyś leżała :cool3: :evil_lol: Babcia łóżka nie dała? :mad: :evil_lol: 9 :lol: Rób, rób i wstawiaj szybko, bo ciekawa jestem :lol: No tak :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='agaciaaa']Zetnij jej futro to z grubasa nic nie zostanie Trzymam W sumie to nie wiem, bo nie przypominam sobie, żebym na takowym kiedyś leżała Babcia łóżka nie dała? 9 Rób, rób i wstawiaj szybko, bo ciekawa jestem No tak Niestety nie :placz: Ojciec mi ją utuczył :shake: To trzymaj dalej :evil_lol: To nie wiesz co straciłaś :evil_lol: No nie dała :placz::evil_lol: A ile z tego Sarcia nosi ?:diabloti: Juz wstawiam :cool3: [quote name='akodirka'] łżesz! to wy wszystkie ławki na korytarzu zajmujecie, a moja klasa ma tylko jedną małą do dyspozycji o Tobie? nie pochlebiaj sobie nie mowili, a przynajmniej nie slyszalam też jak Ci ksiazka/olowek spadnie to kuwami rzucasz? no własnie tak patrze, ze ludzie mi to ostatnio dosc czesto mowia... chyba na starosc swiruje :shake: o :placz::shake: Taka prawda :cool3: Jasne, jasne. Kłamiesz ja nic:shake: my musimy iść siadać w holu bo przy sali nie ma miejsca :placz: E to szkoda, ze nie słyszałaś :diabloti::evil_lol: Taa, a jak już Maciek do mnie podejdzie czy dotknie to nie tylko kuwa mówię :evil_lol: Ostatnio mi nawet taki jeden chłopak powiedział, ze jak mnie za każdym razem widzi to ja wrzeszcz klnę albo jakieś inne dziwne rzeczy robie :evil_lol: Tak, o na pewno ze starości :shake: Noo i nawet nie zdazyłam zobaczyć :placz: Specjalnie dla Agatki :loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a):Niestety nie :placz: Ojciec mi ją utuczył :shake: To trzymaj dalej :evil_lol: To nie wiesz co straciłaś :evil_lol: No nie dała :placz::evil_lol: A ile z tego Sarcia nosi ?:diabloti: Juz wstawiam :cool3: No to trzeba przejść na dietę :cool3: :lol: Trzymam i nie puszcze :eviltong: :diabloti: Przypomniałam sobie! Raz leżałam :cool3: ale to dlatego że sie wywaliłam :oops: :evil_lol: Biedactwo, a masz chociaż jakiś materac czy na gołej podłodze śpisz? :shake: Wszystkie :cool3: niektóre rzadko ;) Tych, których nie nosi wcale nie liczyłam :lol: ale takie to chyba tylko 3 czy 4, z dzieciństwa takie :evil_lol: Dziękuje za fotki :loveu: Fajne te wasze obróżki :) poprosze zdjęcie modelki w tym zielonym Muscacie :razz: :loveu: Quote
akodirka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Iza. napisał(a): Taka prawda :cool3: Jasne, jasne. Kłamiesz ja nic:shake: my musimy iść siadać w holu bo przy sali nie ma miejsca :placz: E to szkoda, ze nie słyszałaś :diabloti::evil_lol: Taa, a jak już Maciek do mnie podejdzie czy dotknie to nie tylko kuwa mówię :evil_lol: Ostatnio mi nawet taki jeden chłopak powiedział, ze jak mnie za każdym razem widzi to ja wrzeszcz klnę albo jakieś inne dziwne rzeczy robie :evil_lol: Tak, o na pewno ze starości :shake: Noo i nawet nie zdazyłam zobaczyć :placz: no dobra, niech będzie, moja klasa to tyrani :diabloti: uwierz tych farmazonów nie dalo się słuchac :shake::diabloti: ah ten Maciek - same źródło zła i nieszczęścia:diabloti:. a do mnie wszyscy ciagla mowią, zebym nie klnęła :shake:. Bo starosc, nie radosc, zawsze ludziom odbija, a ostatnio to ciągle z taką kol. przesladujemy w szkole takich chlopów :evil_lol: no a mowiłam no zebys szybciej patrzyła bo mogą ją zabrać no. :mad: a obrozki i smycze fajne sa, a ja chyba niedlugo sama zrobie obrozke, ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ten czerwony rogzik musi wyglądać na Lunisi ślicznie :loveu: pokazuj no na modelce :multi: Quote
Recommended Posts