akodirka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza. napisał(a):Chyba poznaje, przypominasz mi taka dziewczynę co czasem ją widzę na szkolnym korytarzu :cool3::evil_lol: Teraz nas będziesz męczyć :placz::placz::diabloti: tak, taka co łazi i ze wszystkimi chce sie bic i wszyscy jej jedzenie przynoszą/kupuja/pozyczaja pieniadze :evil_lol: no niestety, kogos musze meczyc i wypadlo akurat na was, nic nie poradze :shake: :diabloti: Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Witamy :loveu: Co tam u ciebie słychać i Lunisi ?? :lol: Cześć Anitko :loveu::loveu: A u nas wszystko w porządku, właśnie mi się ferie zaczęły w końcu będę miła więcej czasu, dla tej swojej małpy czarnej :loveu: akodirka napisał(a):tak, taka co łazi i ze wszystkimi chce sie bic i wszyscy jej jedzenie przynoszą/kupuja/pozyczaja pieniadze :evil_lol: no niestety, kogos musze meczyc i wypadlo akurat na was, nic nie poradze :shake: :diabloti: Nooo to już na bank kojarzę :evil_lol: Nieeee tylko nie to :placz: Wybierz sobie jakąś inną ofiarę :placz::evil_lol: Quote
akodirka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no ale niestety no, naprawde nic nie poradze, akurat tak wypadlo i nie mozna tego zmienic, naprawde, uwiez :cool1: ale daj lepiej jakies zdjecia, to sie troche uspokoje :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza. napisał(a):Cześć Anitko :loveu::loveu: A u nas wszystko w porządku, właśnie mi się ferie zaczęły w końcu będę miła więcej czasu, dla tej swojej małpy czarnej :loveu: Też mam właśnie ferie :multi: wreszcie sie wyśpię i Bartlej będzie codziennie wyczesany bo tak jak mam szkołe to nie zawsze znajdę czas :loveu: Quote
akodirka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza, jeszcze tu jestes? oczadziała Ty czy co? idz spac albo nowe zdjecia wstaw, a jak nie to idz spac. Bo ja juz zasynam.... slyszysz? Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 akodirka napisał(a):Iza, jeszcze tu jestes? oczadziała Ty czy co? idz spac albo nowe zdjecia wstaw, a jak nie to idz spac. Bo ja juz zasynam.... slyszysz? Oczadziałam chyba :evil_lol: Idę spać, jutro coś wstawię, bo nie chce mi się już zmniejszać dzisiaj ;) Quote
Iza. Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 akodirka napisał(a):no ale niestety no, naprawde nic nie poradze, akurat tak wypadlo i nie mozna tego zmienic, naprawde, uwiez :cool1: ale daj lepiej jakies zdjecia, to sie troche uspokoje :razz: Mam jeszcze nadzieje :cool3::evil_lol: Zaraz cos dam :eviltong: anitaaa i bartis napisał(a):Też mam właśnie ferie :multi: wreszcie sie wyśpię i Bartlej będzie codziennie wyczesany bo tak jak mam szkołe to nie zawsze znajdę czas :loveu: Ja się cieszę strasznie, że wolne w końcu :loveu: Tinka:) napisał(a):Iza, ja wracam we wtorek :cool3: Super, :cool3: Resztę ferii już w domu będziesz ? :cool3: jbk napisał(a):No to mamy jutro. Czekam na fotki. Zaraz coś dam :cool3: Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Hej! :multi: jejku jaka ona olbrzymia i sliczna! :loveu::loveu: przecuuuudowna! :loveu: u was ciagle tyle sniegu?! :-o u nas fotki i niespodziewanka dla was ;] Quote
akodirka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 haha, niedzwiadek, a budziu budziu :loveu: Iza. napisał(a): zamarznieta ryba? :-o :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://i42.tinypic.com/dh4e1s.jpg cudna siwiuśka mordunia :loveu: mua całuski od cioci Anity i Bartlejka dla Lunisi :evil_lol::loveu: Quote
Feigned Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ale ślicznota z niej no nie mogę :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Iza. napisał(a):No wiesz w bloku za dużo sie nie odśnieża, no chyba ,że się jest sprzątaczką, ale Ty chyba nie jesteś co ? :evil_lol: No przecież pisałam, że u babci czasem pomagam :eviltong: a babcia w bloku nie mieszka ;) http://i42.tinypic.com/dh4e1s.jpg cuuudo :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hello Iza:multi: Jak ładnie Luna komponuje się ze sniegiem:loveu: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://i42.tinypic.com/dh4e1s.jpg - rozbrajające spojrzenie ;) Quote
Unbelievable Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iza. napisał(a): Super, :cool3: Resztę ferii już w domu będziesz ? :cool3: myślę, że tak :cool3: napisałam Ci sms, ale nie wiem czy doszedł :roll: Quote
akodirka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ty, LUNAtyku jeden TY :evil_lol: daj lepiej jakieś zdjęcia Luny a nie po nocach nie wiadomo co wyprawiasz :evil_lol: Quote
Recommended Posts