Iza. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Izabela124.']Również życzę 100lat:multi::multi::multi: Dzieki kochana :loveu::loveu: [quote name='agaciaaa']Hej kochana :multi::loveu: No właśnie o to chodzi, że oni psują to co Ty zrobisz :roll: i to jest największy problem. Fotki jakieś bym chciała :razz: :diabloti: Hej :loveu: No właśnie to jest ten problem :roll: Moze coś dam tylko muszę poszukać ;PP [quote name='Pusiakowa']Hej!!:multi: spóźnione :oops: W dniu Twych Urodzin Każdy szczęścia Ci życzy. Ja, korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia i pomyślności, by to, o czym marzysz, się spełniło, a serce, które kochasz, przy Tobie było. życzy: Martyna z Puszkami :) Dzięki :loveu: Quote
Iza. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Zdjęć Lunowych nie mam niestety :shake: I moje ulubione modelki :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 A teraz Izabela sylwestrowa :evil_lol: Agatko pamiętasz jak to mówiłam,ze kolorowe spodnie taaakie beznadziejne są :evil_lol:No ale jakoś tak wyszło,ze kupiłam se czerwone i nawet je noszę :evil_lol: dzisiaj oglądałam w sklepie zielone, ale to już przegięcie i wzięłam czarne :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Na razie starczy ;PP Jak zasłużycie to może jeszcze trochę kaczuszkowych dam ;PP Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i41.tinypic.com/zmnzas.jpg Bardzo fajnie tu wyszłaś :loveu: Quote
Izuuus Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witamy ;) Bardzo ładne zdjecia, i sliczna sunia :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć :multi: Iza. napisał(a):Agatko pamiętasz jak to mówiłam,ze kolorowe spodnie taaakie beznadziejne są :evil_lol:No ale jakoś tak wyszło,ze kupiłam se czerwone i nawet je noszę :evil_lol: dzisiaj oglądałam w sklepie zielone, ale to już przegięcie i wzięłam czarne :evil_lol: Pamiętam :evil_lol: Czerwone nie są złe ;) dobrze, że nie żółte, zielone albo nie daj boze rożowe :eviltong: :evil_lol: Fajne te kaczuszki :loveu: Quote
Iza. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://i41.tinypic.com/zmnzas.jpg Bardzo fajnie tu wyszłaś :loveu: Dzięki Anitko :loveu::loveu: [quote name='Izuuus']Witamy ;) Bardzo ładne zdjecia, i sliczna sunia :loveu: Witamy u nas:multi: i dziękujemy :loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Pamiętam :evil_lol: Czerwone nie są złe ;) dobrze, że nie żółte, zielone albo nie daj boze rożowe :eviltong: :evil_lol: Fajne te kaczuszki :loveu: Hej :loveu: O nie aż tak to nie zgłupiałam żeby różowe spodnie kupować :evil_lol: Też mi się podobają :loveu::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Iza. napisał(a):O nie aż tak to nie zgłupiałam żeby różowe spodnie kupować :evil_lol: Też mi się podobają :loveu::loveu::diabloti: To dobrze :diabloti: To dawaj więcej :lol: Aaa i zapomniałam napisać, że ładnie wyglądasz na fotkach :loveu: Quote
Rahl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Oj, sporo tych postanoweń, ale ja mam podobną ilość :roll:... Ja z Bardem na rowerze jeżdzę, ale muszę tak szybko jechć, żeby on nie mógl się czymś innym zainteresować :evil_lol:. Bo żadne smakołyki na spacerze na niego nie działają, a zabawki tym bardziej :roll:. I właśnie nad posłuszeństwem na spacerach w tym roku muszę popracować :):). I napalić go na zabawki/smaczki :evil_lol:. Quote
Iza. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Jako,że Nowy rok się zaczął to trzeba jakieś postanowienia zrobić ;PP Pisze to tutaj żeby nie zgubić i za jakiś czas sprawdzić co udało mi sie zrealizować ;) zadbać o siebie, schudnąć :roll: żeby jakoś na tą swoją 18 za rok wyglądać, a nie to co teraz :roll: zacząć agilitować na wiosnę z psem, namówić rodziców na sterylizacje i zrobić ją, bo tak będzie lepiej dla wszystkich, poświęcać więcej czasu psu albo więcej z nią jeździć na rowerze albo zacząć biegać. nauczyć się fotografii i obróbki zdjęć i to tak porządnie wcześniej wstawać i zdecydowanie mniej siedzieć na kompie niż teraz więcej się uczyć, chciałbym nie mieś żadnej dwójki na świadectwie, ale to raczej mało realne :roll: bardziej otworzyć się na ludzi, nie przebywać tylko w swoim zamkniętym towarzystwie, ale poznawać też nowych znajomych Wiem, że jest tego dużo, ale to ma być dla mnie bardzo ważny rok pod kilkoma względami ... agaciaaa napisał(a):To dobrze :diabloti: To dawaj więcej :lol: Aaa i zapomniałam napisać, że ładnie wyglądasz na fotkach :loveu: Też się cieszę:evil_lol: Ale kto wie różnie jeszcze moze ze mną być :diabloti: Moze zaraz ;PP Dzięki :loveu:Ale i tak nie wierze :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='gordonowa']Oj, sporo tych postanoweń, ale ja mam podobną ilość :roll:... Ja z Bardem na rowerze jeżdzę, ale muszę tak szybko jechć, żeby on nie mógl się czymś innym zainteresować :evil_lol:. Bo żadne smakołyki na spacerze na niego nie działają, a zabawki tym bardziej :roll:. I właśnie nad posłuszeństwem na spacerach w tym roku muszę popracować :):). I napalić go na zabawki/smaczki :evil_lol:. Ja też z Luna na rowerku pomykam ;PP Ale zdecydowanie za mało i za rzadko :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 OO no to trochę masz roboty :cool3: Trzymam kciuki żeby się udało ;) Też muszę sobie taką listę zrobić :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cześć :multi: Powodzenia w postanowieniach ;) Ja nawet nie robie, bo mi nigdy nic z tego nie wychodzi :evil_lol: [quote name='Iza.']Dzięki :loveu:Ale i tak nie wierze :evil_lol: To uwierz :mad: :eviltong: http://i41.tinypic.com/nldcg6.jpg misio :loveu: Quote
Iza. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']OO no to trochę masz roboty :cool3: Trzymam kciuki żeby się udało ;) Też muszę sobie taką listę zrobić :evil_lol: Trzymaj, trzymaj mocno :evil_lol: To i ja Tobie powodzenia życze ;P [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Powodzenia w postanowieniach ;) Ja nawet nie robie, bo mi nigdy nic z tego nie wychodzi :evil_lol: To uwierz :mad: :eviltong: http://i41.tinypic.com/nldcg6.jpg misio :loveu: dzięki, mi tez właśnie nigdy nie wychodzi, ale mam nadziej, ze w tym roku się uda chociaż część :cool3: Nie :eviltong::diabloti: Misio pysio :loveu::loveu: Patrzcie co mamy :cool3: Luniśka zadowolona ja nie bardzo, bo musiałam zimowe buty nałożyć a ja nienawidzę zimowych butów :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://i41.tinypic.com/24bnevl.jpg Ślicznotka:loveu::loveu: Wreszcie te nasze czarnuszki się nacieszą swoją ulubiona porą roku :loveu::evil_lol: Barti szaleje jak głupek pomimo tego że w kagańcu musi chodzić cieszy sie jak cholera ze sniegu :razz: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Iza. napisał(a):dzięki, mi tez właśnie nigdy nie wychodzi, ale mam nadziej, ze w tym roku się uda chociaż część :cool3: Podobno chcieć, to móc, ale ja w to nie wierze :eviltong: :evil_lol: Nas też strasznie zasypało, ledwie dziś sie przebijałam przez ten śnieg na łące :evil_lol: ale jaką Sara miała radoche :lol: Super śniegowa Luna :loveu: nie robią jej sie kulki ze śniegu na łapach? :cool3: Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 U kogo nie jestem to snieg.. poludniowa skandynawia sie nie popisala... Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 u nas na ulicy 10-15cm, w zaspach 30-40 cm śniegu :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://i41.tinypic.com/24bnevl.jpg Ślicznotka:loveu::loveu: Wreszcie te nasze czarnuszki się nacieszą swoją ulubiona porą roku :loveu::evil_lol: Barti szaleje jak głupek pomimo tego że w kagańcu musi chodzić cieszy sie jak cholera ze sniegu :razz: Luna też szczęśliwa niesamowicie jest :loveu: Tak miło się na nią patrzy :loveu: [quote name='agaciaaa']Podobno chcieć, to móc, ale ja w to nie wierze :eviltong: :evil_lol: Nas też strasznie zasypało, ledwie dziś sie przebijałam przez ten śnieg na łące :evil_lol: ale jaką Sara miała radoche :lol: Super śniegowa Luna :loveu: nie robią jej sie kulki ze śniegu na łapach? :cool3: Wiesz że ja optymistką też nie bardzo jestem :evil_lol: A ja odśnieżać musiałam :placz: Nienawidzę tego :roll: W ogóle to jest tragicznie zimno, wczoraj 4 pary rękawiczek miałam na sobie, a jak wróciłam po pół godziny do domu to palców w ogóle nie czułam, jednak problemy z krążeniem to niefajna rzecz :roll: No właśnie się robią :roll: [quote name='deer_1987']U kogo nie jestem to snieg.. poludniowa skandynawia sie nie popisala... To trzeba do Polski wracać :cool3:;) [quote name='Tinka:)']u nas na ulicy 10-15cm, w zaspach 30-40 cm śniegu :loveu::loveu: U nas tak samo :loveu: Quote
Recommended Posts