Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Również życzę 100lat:multi::multi::multi:

Dzieki kochana :loveu::loveu:

[quote name='agaciaaa']Hej kochana :multi::loveu:

No właśnie o to chodzi, że oni psują to co Ty zrobisz :roll: i to jest największy problem.

Fotki jakieś bym chciała :razz: :diabloti:

Hej :loveu:

No właśnie to jest ten problem :roll:

Moze coś dam tylko muszę poszukać ;PP

[quote name='Pusiakowa']Hej!!:multi:
spóźnione :oops:

W dniu Twych Urodzin
Każdy szczęścia Ci życzy.
Ja, korzystając z tej sposobności,
życzę Ci szczęścia i pomyślności,
by to, o czym marzysz, się spełniło,
a serce, które kochasz, przy Tobie było.

życzy: Martyna z Puszkami :)

Dzięki :loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz Izabela sylwestrowa :evil_lol:

Agatko pamiętasz jak to mówiłam,ze kolorowe spodnie taaakie beznadziejne są :evil_lol:No ale jakoś tak wyszło,ze kupiłam se czerwone i nawet je noszę :evil_lol: dzisiaj oglądałam w sklepie zielone, ale to już przegięcie i wzięłam czarne :evil_lol:

Posted

Cześć :multi:

Iza. napisał(a):
Agatko pamiętasz jak to mówiłam,ze kolorowe spodnie taaakie beznadziejne są :evil_lol:No ale jakoś tak wyszło,ze kupiłam se czerwone i nawet je noszę :evil_lol: dzisiaj oglądałam w sklepie zielone, ale to już przegięcie i wzięłam czarne :evil_lol:

Pamiętam :evil_lol: Czerwone nie są złe ;) dobrze, że nie żółte, zielone albo nie daj boze rożowe :eviltong: :evil_lol:

Fajne te kaczuszki :loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://i41.tinypic.com/zmnzas.jpg Bardzo fajnie tu wyszłaś :loveu:

Dzięki Anitko :loveu::loveu:

[quote name='Izuuus']Witamy ;)
Bardzo ładne zdjecia, i sliczna sunia :loveu:

Witamy u nas:multi: i dziękujemy :loveu:

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi:

Pamiętam :evil_lol: Czerwone nie są złe ;) dobrze, że nie żółte, zielone albo nie daj boze rożowe :eviltong: :evil_lol:

Fajne te kaczuszki :loveu:

Hej :loveu:

O nie aż tak to nie zgłupiałam żeby różowe spodnie kupować :evil_lol:

Też mi się podobają :loveu::loveu::diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
O nie aż tak to nie zgłupiałam żeby różowe spodnie kupować :evil_lol:

Też mi się podobają :loveu::loveu::diabloti:

To dobrze :diabloti:

To dawaj więcej :lol:

Aaa i zapomniałam napisać, że ładnie wyglądasz na fotkach :loveu:

Posted

Oj, sporo tych postanoweń, ale ja mam podobną ilość :roll:...
Ja z Bardem na rowerze jeżdzę, ale muszę tak szybko jechć, żeby on nie mógl się czymś innym zainteresować :evil_lol:. Bo żadne smakołyki na spacerze na niego nie działają, a zabawki tym bardziej :roll:. I właśnie nad posłuszeństwem na spacerach w tym roku muszę popracować :):). I napalić go na zabawki/smaczki :evil_lol:.

Posted

Jako,że Nowy rok się zaczął to trzeba jakieś postanowienia zrobić ;PP
Pisze to tutaj żeby nie zgubić i za jakiś czas sprawdzić co udało mi sie zrealizować ;)

• zadbać o siebie, schudnąć :roll: żeby jakoś na tą swoją 18 za rok wyglądać, a nie to co teraz :roll:
  • zacząć agilitować na wiosnę z psem, namówić rodziców na sterylizacje i zrobić ją, bo tak będzie lepiej dla wszystkich, poświęcać więcej czasu psu albo więcej z nią jeździć na rowerze albo zacząć biegać.
  • nauczyć się fotografii i obróbki zdjęć i to tak porządnie
  • wcześniej wstawać i zdecydowanie mniej siedzieć na kompie niż teraz
  • więcej się uczyć, chciałbym nie mieś żadnej dwójki na świadectwie, ale to raczej mało realne :roll:
  • bardziej otworzyć się na ludzi, nie przebywać tylko w swoim zamkniętym towarzystwie, ale poznawać też nowych znajomych

Wiem, że jest tego dużo, ale to ma być dla mnie bardzo ważny rok pod kilkoma względami ...

agaciaaa napisał(a):
To dobrze :diabloti:

To dawaj więcej :lol:

Aaa i zapomniałam napisać, że ładnie wyglądasz na fotkach :loveu:

Też się cieszę:evil_lol: Ale kto wie różnie jeszcze moze ze mną być :diabloti:

Moze zaraz ;PP

Dzięki :loveu:Ale i tak nie wierze :evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']Oj, sporo tych postanoweń, ale ja mam podobną ilość :roll:...
Ja z Bardem na rowerze jeżdzę, ale muszę tak szybko jechć, żeby on nie mógl się czymś innym zainteresować :evil_lol:. Bo żadne smakołyki na spacerze na niego nie działają, a zabawki tym bardziej :roll:. I właśnie nad posłuszeństwem na spacerach w tym roku muszę popracować :):). I napalić go na zabawki/smaczki :evil_lol:.

Ja też z Luna na rowerku pomykam ;PP
Ale zdecydowanie za mało i za rzadko :roll:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']OO no to trochę masz roboty :cool3: Trzymam kciuki żeby się udało ;)
Też muszę sobie taką listę zrobić :evil_lol:

Trzymaj, trzymaj mocno :evil_lol:
To i ja Tobie powodzenia życze ;P

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Powodzenia w postanowieniach ;) Ja nawet nie robie, bo mi nigdy nic z tego nie wychodzi :evil_lol:

To uwierz :mad: :eviltong:

http://i41.tinypic.com/nldcg6.jpg misio :loveu:

dzięki, mi tez właśnie nigdy nie wychodzi, ale mam nadziej, ze w tym roku się uda chociaż część :cool3:

Nie :eviltong::diabloti:

Misio pysio :loveu::loveu:

Patrzcie co mamy :cool3:
Luniśka zadowolona ja nie bardzo, bo musiałam zimowe buty nałożyć a ja nienawidzę zimowych butów :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
dzięki, mi tez właśnie nigdy nie wychodzi, ale mam nadziej, ze w tym roku się uda chociaż część :cool3:

Podobno chcieć, to móc, ale ja w to nie wierze :eviltong: :evil_lol:

Nas też strasznie zasypało, ledwie dziś sie przebijałam przez ten śnieg na łące :evil_lol: ale jaką Sara miała radoche :lol:

Super śniegowa Luna :loveu: nie robią jej sie kulki ze śniegu na łapach? :cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://i41.tinypic.com/24bnevl.jpg Ślicznotka:loveu::loveu:
Wreszcie te nasze czarnuszki się nacieszą swoją ulubiona porą roku :loveu::evil_lol: Barti szaleje jak głupek pomimo tego że w kagańcu musi chodzić cieszy sie jak cholera ze sniegu :razz:

Luna też szczęśliwa niesamowicie jest :loveu:
Tak miło się na nią patrzy :loveu:

[quote name='agaciaaa']Podobno chcieć, to móc, ale ja w to nie wierze :eviltong: :evil_lol:

Nas też strasznie zasypało, ledwie dziś sie przebijałam przez ten śnieg na łące :evil_lol: ale jaką Sara miała radoche :lol:

Super śniegowa Luna :loveu: nie robią jej sie kulki ze śniegu na łapach? :cool3:

Wiesz że ja optymistką też nie bardzo jestem :evil_lol:

A ja odśnieżać musiałam :placz: Nienawidzę tego :roll:
W ogóle to jest tragicznie zimno, wczoraj 4 pary rękawiczek miałam na sobie, a jak wróciłam po pół godziny do domu to palców w ogóle nie czułam, jednak problemy z krążeniem to niefajna rzecz :roll:

No właśnie się robią :roll:

[quote name='deer_1987']U kogo nie jestem to snieg.. poludniowa skandynawia sie nie popisala...

To trzeba do Polski wracać :cool3:;)

[quote name='Tinka:)']u nas na ulicy 10-15cm, w zaspach 30-40 cm śniegu :loveu::loveu:

U nas tak samo :loveu: