agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Iza. napisał(a):Spróbuj, wydajniejszy jest niż trawa :razz::evil_lol: Zraz poszukam fotki :eviltong: Mówiłam :cool3: dla mnie świetnie się na niej psa prowadzi :loveu:Rozmiwa wzięłaś taki jak nasz ? Ale ostatnio rzadko dostępny :evil_lol: Szukaj :cool3: No ja też ją bardzo lubie, wygodna jest :loveu: A to były różne rozmiary? :evil_lol: Mi sie wydawało że wszystkie takie same :eviltong: Quote
Iza. Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Ale ostatnio rzadko dostępny :evil_lol: Szukaj :cool3: No ja też ją bardzo lubie, wygodna jest :loveu: A to były różne rozmiary? :evil_lol: Mi sie wydawało że wszystkie takie same :eviltong: U mnie aktualnie pada :cool3: u Ciebie nie ? :cool3: Znalazłam :cool3: W sumie to nie wiem :evil_lol: Ale tak popatrzyłam na metce i tam border był narysowany, a moja klucha nieco od bordera większa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Iza. napisał(a):U mnie aktualnie pada :cool3: u Ciebie nie ? :cool3: Znalazłam :cool3: W sumie to nie wiem :evil_lol: Ale tak popatrzyłam na metce i tam border był narysowany, a moja klucha nieco od bordera większa :evil_lol: A no rzeczywiście :lol: Fajna :) ale widać ją w ogóle spod Lunisiowych kudełków? :lol: Karabińczyki spore są więc powinno być ok :lol: Quote
Iza. Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 agaciaaa napisał(a):A no rzeczywiście :lol: Fajna :) ale widać ją w ogóle spod Lunisiowych kudełków? :lol: Karabińczyki spore są więc powinno być ok :lol: A widzisz, żeby nie ja to nawet być nie wiedziała, że nie musisz jutro rano Sarci karmić :evil_lol: Coś tam widac ;) Mi tez się podoba wkurza mnie tylko trochę to, ze nie świeci cały czas a mryga :roll::eviltong: No mam nadzieje ;P Karabinki właśnie wielkie są i ciężkie strasznie :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Iza. napisał(a):A widzisz, żeby nie ja to nawet być nie wiedziała, że nie musisz jutro rano Sarci karmić :evil_lol: Coś tam widac ;) Mi tez się podoba wkurza mnie tylko trochę to, ze nie świeci cały czas a mryga :roll::eviltong: No mam nadzieje ;P Karabinki właśnie wielkie są i ciężkie strasznie :eviltong: Nooo :lol: tylko że rano to moja mama Sare karmi i wyprowadza :lol: no trudno, za to obiadu nie dostanie :evil_lol: Oj nie marudź :lol: No troche ciężkie ale tak to jest przy dużym psie ;) Lece już, dobranoc i Wesołych :loveu: Quote
Iza. Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Nooo :lol: tylko że rano to moja mama Sare karmi i wyprowadza :lol: no trudno, za to obiadu nie dostanie :evil_lol: Oj nie marudź :lol: No troche ciężkie ale tak to jest przy dużym psie ;) Lece już, dobranoc i Wesołych :loveu: No i prawidłowo :loveu::loveu: A w ogóle to jutro wigilia i nic sie jeść nie powinno, może jeszcze więcej zaoszczędzić :loveu::loveu::evil_lol: Ja wcale nie marudzę:eviltong: Trzeba było nam jakieś joreczki wziąć, a nie takie bydlaki wielkie :shake::evil_lol: Ja tez lecę przez Ciebie dłużej siedziałam niż zamierzałam :shake::evil_lol: [SIZE=4] Fotki i życzenia na stronie poprzedniej, :loveu::loveu: jakoś tak się zagadały :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ooo masz taka jak ja obroze swiecaca - szybko baterie w mojej padly.. Quote
agaciaaa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Iza. napisał(a):No i prawidłowo :loveu::loveu: A w ogóle to jutro wigilia i nic sie jeść nie powinno, może jeszcze więcej zaoszczędzić :loveu::loveu::evil_lol: Ja wcale nie marudzę:eviltong: Trzeba było nam jakieś joreczki wziąć, a nie takie bydlaki wielkie :shake::evil_lol: Ja tez lecę przez Ciebie dłużej siedziałam niż zamierzałam :shake::evil_lol: Wyjde z nią wieczorem i powole polizać śniegu :diabloti: a potem w nocy powie mi co o mnie myśli :evil_lol: Nooooo, mogłybyśmy royalem karmić, a nie śniegiem i trawą :roll: :evil_lol: Ja tak samo :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Fajna jest ta obróżka też ją niedługo kupuję :loveu::loveu: Bo naszych czrarnuszków to niec nie widać w nocy :evil_lol: A jak się sprawdza ?? Quote
Iza. Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 deer_1987 napisał(a):Ooo masz taka jak ja obroze swiecaca - szybko baterie w mojej padly.. Moja póki co działa, a i dostaliśmy gratis dodatkowy komplet baterii ;) agaciaaa napisał(a):Wyjde z nią wieczorem i powole polizać śniegu :diabloti: a potem w nocy powie mi co o mnie myśli :evil_lol: Nooooo, mogłybyśmy royalem karmić, a nie śniegiem i trawą :roll: :evil_lol: Ja tak samo :eviltong: Oj tam może nie powie :evil_lol: Ale zobacz, taki joreczek to bułeczkę zje i masz spokój na kilka dni:loveu::diabloti: No powiedzmy :shake::evil_lol: A w ogóle to przywiozę Ci twoje ksiazki, jak będę do Ciebie jechać :eviltong: A i ten miałam się zapytać, poniedziałek, na spacerek Ci pasuje ?:cool3: anitaaa i bartis napisał(a):Fajna jest ta obróżka też ją niedługo kupuję :loveu::loveu: Bo naszych czrarnuszków to niec nie widać w nocy :evil_lol: A jak się sprawdza ?? No właśnie o to mi chodziło, ze nic a nic mały w nocy nie widać. :diabloti: Póki co spisuje się dobrze, chociaż tak jak już pisałam, wkurza mnie to , że mruga, ale idzie się przyzwyczaić :cool3: Quote
Unbelievable Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Iza. napisał(a): dzieki :loveu::loveu: Uwielbiam makro, ale nie mam do tego sprzętu :roll: konwerter raynoxa i w drogę :diabloti: albo moja minolta i mój helios odwrotnie przykręcony- i w jeszcze lepszą drogę :diabloti::loveu::evil_lol: Quote
taxelina Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ooo :P Ja musze kupic do moich dwoch baterie :P Quote
Iza. Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='Tinka:)']konwerter raynoxa i w drogę :diabloti: albo moja minolta i mój helios odwrotnie przykręcony- i w jeszcze lepszą drogę :diabloti::loveu::evil_lol: Kiedyś pójdę w ta drogę:loveu::loveu: tylko jeszcze nie wiem z czym :evil_lol: Jak to już powszechnie wiadomo moja małpa uwielbia piłeczki, więc z okazji świąt piłeczkę dostała :cool3: Na początku piłka wyglądała tak :loveu: Później zaczęło sie bieganie z piłką :loveu: Następnie było gryzienie Quote
Iza. Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 I gryzienie :evil_lol: A na koniec po jednej zabawie piłeczka wyglądała tak :shake::evil_lol: I jeszcze mój pluszaczek :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Szynszyl boski :loveu::loveu: http://i44.tinypic.com/10zr7gl.jpg A Lunisia ma świetne te skarpeteczki :lol: Quote
taxelina Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Zuzyte i popsute zabawki sa najlepsze :D Quote
agaciaaa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iza.']Oj tam może nie powie :evil_lol: Ale zobacz, taki joreczek to bułeczkę zje i masz spokój na kilka dni:loveu::diabloti: A w ogóle to przywiozę Ci twoje ksiazki, jak będę do Ciebie jechać :eviltong: A i ten miałam się zapytać, poniedziałek, na spacerek Ci pasuje ?:cool3: Póki co siedzi cicho, więc chyba nic już nie powie :lol: No właśnie, właśnie :lol: O rany, pewnie sporo ważą :roll: :eviltong: i musisz do mnie zajść po swoje rzeczy z krakvetu :razz: Nooo narazie planów nie mam więc moge sobie zarezerwować na spacerek ;) http://i39.tinypic.com/2it0m7t.jpg ach te białe łapcie :loveu: http://i41.tinypic.com/wueyco.jpg jaka obślimaczona :evil_lol: Quote
Rahl Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 http://i43.tinypic.com/29aus2g.jpg słodko wyszła ;-). Cześć :hand: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 http://i44.tinypic.com/25jcsp2.jpg potwóóóóóor:diabloti::evil_lol: Quote
Iza. Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Szynszyl boski :loveu::loveu: http://i44.tinypic.com/10zr7gl.jpg A Lunisia ma świetne te skarpeteczki :lol: Wiem :loveu: [quote name='deer_1987']Zuzyte i popsute zabawki sa najlepsze :D oj nie zawsze ;) [quote name='Juszes'] PS: Śliczne fotki :loveu: Dziękujemy za śliczną karteczkę :loveu: [quote name='agaciaaa']Póki co siedzi cicho, więc chyba nic już nie powie :lol: O rany, pewnie sporo ważą :roll: :eviltong: i musisz do mnie zajść po swoje rzeczy z krakvetu :razz: Nooo narazie planów nie mam więc moge sobie zarezerwować na spacerek ;) http://i41.tinypic.com/wueyco.jpg jaka obślimaczona :evil_lol: Moja tez nic nie powiedziała :shake: Wcale, nie tak duzo :lol: No właśnie wiem, ze w końcu muszę zajść ;) Ale moje to chyba spore objętościowo nie ? Bo ciężkie to na pewno nie :eviltong: No to super, zaraz sprawdzę jak mam pociągi :cool3: I kolce poobgryzane :shake: [quote name='gordonowa']http://i43.tinypic.com/29aus2g.jpg słodko wyszła ;-). Cześć :hand: Cześć http://i44.tinypic.com/25jcsp2.jpg potwóóóóóor:diabloti::evil_lol: pies a nie potwór ;P Quote
agaciaaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Iza. napisał(a):Moja tez nic nie powiedziała :shake: Wcale, nie tak duzo :lol: No właśnie wiem, ze w końcu muszę zajść ;) Ale moje to chyba spore objętościowo nie ? Bo ciężkie to na pewno nie :eviltong: No to super, zaraz sprawdzę jak mam pociągi :cool3: I kolce poobgryzane :shake: Może to dobrze :diabloti: :evil_lol: No troche tego jest, ale fakt że waży niewiele :lol: I jak? :cool3: Oj nie marudź, jeszcze nie jest tak źle :evil_lol: Quote
Iza. Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Może to dobrze :diabloti: :evil_lol: No troche tego jest, ale fakt że waży niewiele :lol: I jak? :cool3: Oj nie marudź, jeszcze nie jest tak źle :evil_lol: Moze i tak :evil_lol: W końcu to zielsko :evil_lol: Nie mogę sie dostać na stronę pkp :angryy: No na pewno wygląda lepiej niż nasze pozostałe piłeczki :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Iza. napisał(a):W końcu to zielsko :evil_lol: Nie mogę sie dostać na stronę pkp :angryy: No na pewno wygląda lepiej niż nasze pozostałe piłeczki :cool3: Nooo :evil_lol: To jak sie dostaniesz, to daj znać :cool3: No widzisz, nie jest źle :lol: Quote
Recommended Posts