Iza. Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']więc czekam : P No to czekaj :cool3: A wybrałaś już coś sobie ? :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Iza. napisał(a):No to czekaj :cool3: A wybrałaś już coś sobie ? :loveu: :evil_lol: sobie wybrałam, tylko czy bedzie mnie stać...:diabloti: Quote
Iza. Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol: sobie wybrałam, tylko czy bedzie mnie stać...:diabloti: No chwal sie co takiego :cool3: Moze rodzina dołoży ? :razz: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Iza. napisał(a):No chwal sie co takiego :cool3: Moze rodzina dołoży ? :razz: d50 lub d70 ;) od wszystkich dostaję kasę na święta, a nie prezenty ;) Quote
Iza. Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tinka:) napisał(a):d50 lub d70 ;) od wszystkich dostaję kasę na święta, a nie prezenty ;) Teraz lustra potaniały, więc powinno Ci się udać nazbierać ; ) Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Iza. napisał(a):Teraz lustra potaniały, więc powinno Ci się udać nazbierać ; ) mam nadzieję :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ale fajnie skaczą po smaczka :multi: Quote
taxelina Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja sobie wybiore fotki jak bede jutro aktualizowac :D Quote
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 infers1995 napisał(a):Nie kupuj od niej aparatu:diabloti: od ciebie i tak nie kupię :diabloti: Quote
taxelina Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziekuje za fotki, aktualizacja gotowa ;) Quote
Juszes Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i33.tinypic.com/2s0jrza.jpg Ojeja, w pierwszej chwili myślałam, że to znaczek National Geographic :evil_lol: Quote
Iza. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Tinka:)']mam nadzieję :cool3: Ja tez mam taką nadzieję, w końcu wybieram sie do Was niedługo :loveu::evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']Ale fajnie skaczą po smaczka :multi: Bo to sępy są straszne, szczególnie to czarne :evil_lol: [quote name='deer_1987']Ja sobie wybiore fotki jak bede jutro aktualizowac :D Super :cool3: [quote name='infers1995']Nie kupuj od niej aparatu:diabloti: Cicho bądź :eviltong: [quote name='deer_1987']Dziekuje za fotki, aktualizacja gotowa ;) To ja dziękuje :loveu: [quote name='Juszes']http://i33.tinypic.com/2s0jrza.jpg Ojeja, w pierwszej chwili myślałam, że to znaczek National Geographic :evil_lol: Ha ha ha cóż za skojarzenia :evil_lol: Quote
Iza. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tym razem spacer z Zorą , mix malamuta i laba :evil_lol: 11.11.08 Quote
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iza. napisał(a):Ja tez mam taką nadzieję, w końcu wybieram sie do Was niedługo :loveu::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: iędzy świętami a nowym rokiem? :loveu: Quote
Iza. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu::loveu::loveu: iędzy świętami a nowym rokiem? :loveu: Tak sobie luźno planuje, ale co z tego wyjdzie to nie wiem jeszcze :cool3: W każdym bądź razie bardzo bym chciała :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iza. napisał(a):Tak sobie luźno planuje, ale co z tego wyjdzie to nie wiem jeszcze :cool3: W każdym bądź razie bardzo bym chciała :loveu: MUSISZ przyjechać, nie masz innego wyjścia :diabloti: a ja czekam :loveu: Quote
Iza. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a):MUSISZ przyjechać, nie masz innego wyjścia :diabloti: a ja czekam :loveu: Najgorzej, ze droga do Was taka daleka i co gorsza nie ma pociągów :placz: Muszę się z suczem przejechać, na krótszą trasę pksem, żeby sprawdzić czy wytrzyma :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iza. napisał(a):Najgorzej, ze droga do Was taka daleka i co gorsza nie ma pociągów :placz: Muszę się z suczem przejechać, na krótszą trasę pksem, żeby sprawdzić czy wytrzyma :cool3::eviltong: ja do białego jechałam trochę ponad godzinę pośpiesznym- tobie pewnie 1,5h wyjdzie, max. 2h- i nie ma zmiłuj, jedziecie i już :loveu: Grami wytrzymał 3h to i luna da radę ;) tyle, że on spał na siedzeniu :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja do białego jechałam trochę ponad godzinę pośpiesznym- tobie pewnie 1,5h wyjdzie, max. 2h- i nie ma zmiłuj, jedziecie i już :loveu: Grami wytrzymał 3h to i luna da radę ;) tyle, że on spał na siedzeniu :evil_lol::evil_lol: Przetestuje sobie jak wytrzyma te 30 czy 40 min drogi do Białegostoku to Ci powiem czy przyjedziemy ;P Luna ani na siedzenie ,ani pod się raczej nie zmieści ;P I tu jest właśnie wielki problem, bo nie wiem gdzie mam ją w tym pksie wsadzić :evil_lol: Dużo ludzi do Łomży jeździ tak w ogóle ? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iza. napisał(a):Przetestuje sobie jak wytrzyma te 30 czy 40 min drogi do Białegostoku to Ci powiem czy przyjedziemy ;P Luna ani na siedzenie ,ani pod się raczej nie zmieści ;P I tu jest właśnie wielki problem, bo nie wiem gdzie mam ją w tym pksie wsadzić :evil_lol: Dużo ludzi do Łomży jeździ tak w ogóle ? :eviltong: trzymam kciuki :diabloti: są autobusy, w których z tyłu są tak dziwnie siedzenia i z łatwością by się tam zmieściła- tylko na taki trzeba trafić :evil_lol: jak ja jechałam było dosłownie parę : P ale i autobusy często kursują Quote
Recommended Posts