Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):

On tak zupełnie bez powodu? :roll: a babcia już u siebie, bez psa?

Pewnie czekasz na mnie :eviltong: ;) mam nadzieje, że niedługo razem napadniemy na białostockie zoologi :evil_lol:

Taaa babcia juz sobie pojechała do siebie.
To nie jest normalny pies, od początku taki był i nikt tego nie zmieni:roll:

No oczywiście :cool3:
W kameleonie to juz chyba ze sto lat nie była :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
hej:) juz trafilismy do was po przerwie i nadrobilismy zaleglosci;) spoznione ale szczerze wszystkiego naj, naj najlepszego dla Luniskowej;) A z,oenila sie niesamowicie, byla taka malenka ateraz taka duża i taki duży glut jej wisi, hehe, pozdrawiam;)

Hej!

Dada napisał(a):
Iza, dziękuję Ci za wiele pięknych zdjęć mojego skarba!! :lol:

Cała przyjemność, po mojej stronie :loveu:
Polecam się na przyszłość :cool3:

agaciaaa napisał(a):
Hej :razz: :loveu: zapomniałaś, że masz galerie? :evil_lol:

Co słychać? Jak w szkole itp? ;-)

Pamietam :evil_lol:

W szkole ciężko ;)
Mam duże zaległości jeszcze z gim. Rozważyłam nawet przeniesienie się do jakiejś szkoły z niższym poziomem, ale na razie chyba zrezygnuje.
Zresztą to doszła do wniosku, ze za chiny nie zdam matury z chemii szczególnie w rozszezeniu :placz:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Taaa babcia juz sobie pojechała do siebie.
To nie jest normalny pies, od początku taki był i nikt tego nie zmieni:roll:

No oczywiście :cool3:
W kameleonie to juz chyba ze sto lat nie była :evil_lol:

W szkole ciężko ;)
Mam duże zaległości jeszcze z gim. Rozważyłam nawet przeniesienie się do jakiejś szkoły z niższym poziomem, ale na razie chyba zrezygnuje.
Zresztą to doszła do wniosku, ze za chiny nie zdam matury z chemii szczególnie w rozszezeniu :placz:

I psa u was zostawiła?

Ja byłam ostatnio, ale tak tylko na chwilke ;)

Ojj, to mam nadzieje, że jednak dasz rade! ;)
Chemii to ja nienawidze straszliwie :shake: dla mnie klasówka to była masakra, co dopiero matura :evil_lol:

A co u Luny, jak tam żyje? ;) :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
I psa u was zostawiła?

Ja byłam ostatnio, ale tak tylko na chwilke ;)

Ojj, to mam nadzieje, że jednak dasz rade! ;)
Chemii to ja nienawidze straszliwie :shake: dla mnie klasówka to była masakra, co dopiero matura :evil_lol:

A co u Luny, jak tam żyje? ;) :loveu:

Tak :roll:

Ja za to dziś w ZooNaturze byłam, też tylko na chwileczkę właśnie, :cool3::eviltong:

Ja tez mam taka nadzieję ;)
Wszyscy mi mówią, ze początki najtrudniejsze są, zobaczymy jak to będzie ..

Posted

Iza. napisał(a):
Tak :roll:

Ja za to dziś w ZooNaturze byłam, też tylko na chwileczkę właśnie, :cool3::eviltong:

Ja tez mam taka nadzieję ;)
Wszyscy mi mówią, ze początki najtrudniejsze są, zobaczymy jak to będzie ..

Tak na stałe? Chyba jestem wścibska :evil_lol:

A ja właśnie tam daaaawno już nie byłam ;) mają jakieś szczeniaki dalej? :roll:

Bo tak jest ;) Dasz rade :)

Zadałam jeszcze jedno pytanie :eviltong: a tak w ogóle to fotki byś dała :razz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Tak na stałe? Chyba jestem wścibska :evil_lol:

A ja właśnie tam daaaawno już nie byłam ;) mają jakieś szczeniaki dalej? :roll:

Bo tak jest ;) Dasz rade :)

Zadałam jeszcze jedno pytanie :eviltong: a tak w ogóle to fotki byś dała :razz:

No na stałe, bo on u nas mieszka, ale jest babci. Wiem głupie to wszystko :roll:
Nie jesteś wścibska, tylko to takie pokręcone, ze zrozumieć nie można

Mają, aż 4 :roll:
Byłam dzisiaj tak niechcący na giełdzie zwierzęcej, oczywiście nie popieram czegoś takiego, ale tak przejazdem byłam ;)
I wiesz kogo tam widziałam ? Tego faceta co z dwoma cane corco na wystawie był :roll: Stał z jednym szczeniorem, widać ten drugi już sie sprzedał :roll:

Oby ;)

Jak już wysłałam, to się skapnęłam, ze nie odpowiedziałam, ale już nie chciało mi się edytować, bo wiedziałam, ze sie upomnisz :evil_lol::diabloti:
Lunisia juz w porządku, nabawiał się malutkiej kontuzji łapki, ale juz wszystko ok. Mam dla niej teraz strasznie mało czasu :roll:
Postanowiłam, sobie już tak twardo, ze od wiosny zaczynamy agility, mama już szkołę skończy i nie będzie przeszkód w postaci pilnowania małego ;)
A zdjęcie juz wrzucam :diabloti:

Posted

Zabawa była oczywiście kontrolowana ;) w ogóle to byłam w wielkim szoku, bo jak ze mną się Luna bawi ta zabawką, to mało mi rak nie wyrwie, a z małym tak delikatnie to robiła : ))

Posted

[quote name='Iza.']No na stałe, bo on u nas mieszka, ale jest babci. Wiem głupie to wszystko :roll:
Nie jesteś wścibska, tylko to takie pokręcone, ze zrozumieć nie można

Mają, aż 4 :roll:
Byłam dzisiaj tak niechcący na giełdzie zwierzęcej, oczywiście nie popieram czegoś takiego, ale tak przejazdem byłam ;)
I wiesz kogo tam widziałam ? Tego faceta co z dwoma cane corco na wystawie był :roll: Stał z jednym szczeniorem, widać ten drugi już sie sprzedał :roll:

Oby ;)

Jak już wysłałam, to się skapnęłam, ze nie odpowiedziałam, ale już nie chciało mi się edytować, bo wiedziałam, ze sie upomnisz :evil_lol::diabloti:
Lunisia juz w porządku, nabawiał się malutkiej kontuzji łapki, ale juz wszystko ok. Mam dla niej teraz strasznie mało czasu :roll:
Postanowiłam, sobie już tak twardo, ze od wiosny zaczynamy agility, mama już szkołę skończy i nie będzie przeszkód w postaci pilnowania małego ;)
A zdjęcie juz wrzucam :diabloti:

Ahaaa, bo ja to myślałam, że on sie z babcią przemieszcza ;) dlatego zdziwiona byłam.

No nieźle :roll: widać, ze mu bardzo zależy żeby do dobrego domu trafiły :shake: rzucał sie tak jak wtedy? :cool3:

Leniu Ty :eviltong:
To fajnie, że będziecie na agility chodzić :) ja to sie raczej nie zdecyduje, wystarczy że w tygodniu jeżdże w tą i spowrotem, chyba bym nie dała rady jeszcze w weekendy i to z psem :roll: a szkoda, bo bardzo bym chciała.

Fajne foty :loveu:

http://i38.tinypic.com/28wntzo.jpg biegnie, biegnie! :lol: :loveu:

http://i35.tinypic.com/33c9ant.jpg czyżby zabawka z biedronki? ;) też taką mamy.

Posted

[quote name='agaciaaa']Ahaaa, bo ja to myślałam, że on sie z babcią przemieszcza ;) dlatego zdziwiona byłam.

No nieźle :roll: widać, ze mu bardzo zależy żeby do dobrego domu trafiły :shake: rzucał sie tak jak wtedy? :cool3:

Leniu Ty :eviltong:
To fajnie, że będziecie na agility chodzić :) ja to sie raczej nie zdecyduje, wystarczy że w tygodniu jeżdże w tą i spowrotem, chyba bym nie dała rady jeszcze w weekendy i to z psem :roll: a szkoda, bo bardzo bym chciała.

Fajne foty :loveu:

http://i38.tinypic.com/28wntzo.jpg biegnie, biegnie! :lol: :loveu:

http://i35.tinypic.com/33c9ant.jpg czyżby zabawka z biedronki? ;) też taką mamy.

O ile to lżej by było, żeby on sie z babcią przemieszczał :cool3:;)

Taaa bardzo mu zależy :roll:Nie wiem nawet, bo z samochodu nie wysiadłam, tylko przez szybę patrzyłam ;)

Oj tam leniu od razu :eviltong: Wiedziałam, ze jeszcze ze raz napiszesz :diabloti:
Ja też jeżdżę ;) Przemyśl to jeszcze. Sarunia szybka jest i skoczna bardzo wymarzona do agility.:cool3:
I razem w grupie byśmy były :loveu:

Mi tam nie szczególnie sie podobają :evil_lol:
Ale pokochałam portret :loveu::loveu:
Luniśke tez lubię focić, ale jednak portrety ludzi to jest to :loveu:;)

I to zobacz jak szybko :cool3:

No a jak, pewnie, ze z biedronki :cool3:
Fajna jest. Udało mi się super na nią Lune nakręcić i teraz wszystko za nią zrobi :loveu:

Posted

Iza. napisał(a):

Fajna jest. Udało mi się super na nią Lune nakręcić i teraz wszystko za nią zrobi :loveu:

my też ją mamy! albo już nie:evil_lol:
Grami z kolei jest samonakręcalny na zabawki do ciągania i memłania- kojarzycie takie okrągłe ''fryzbi'' ze sznurka z piszczałką na środku? chodzi, memła to i się podnieca jak zapiszczy:evil_lol: oczywiście sznurek już zjedzony, został sam ten materiał :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']my też ją mamy! albo już nie:evil_lol:
Grami z kolei jest samonakręcalny na zabawki do ciągania i memłania- kojarzycie takie okrągłe ''fryzbi'' ze sznurka z piszczałką na środku? chodzi, memła to i się podnieca jak zapiszczy:evil_lol: oczywiście sznurek już zjedzony, został sam ten materiał :cool1:

Moja tez lubi ciągnąć zabaweczki wszystkie ;P
Ale za ta to na prawdę zrobi wszystko :cool3:
Fryzbi też miałyśmy, ale ani mi ani Lunie się nie podobało :evil_lol:

[quote name='deer_1987']http://i35.tinypic.com/1znmwwy.jpg
co taka smutna?

To tylko takie ujęcie ;)
Luna robiła coś co uwielbiam czyli memła piłkę swoją :evil_lol:

Posted

Cześć :multi:

Iza. napisał(a):
Ja też jeżdżę ;) Przemyśl to jeszcze. Sarunia szybka jest i skoczna bardzo wymarzona do agility.:cool3:
I razem w grupie byśmy były :loveu:

Mi tam nie szczególnie sie podobają :evil_lol:
Ale pokochałam portret :loveu::loveu:
Luniśke tez lubię focić, ale jednak portrety ludzi to jest to :loveu:;)

No tak, ale Ty masz połowe drogi ;) myślałam już sporo, ale jakoś tego nie widze. Ach ten mój optymizm :cool3:

To pokaż coś ;) ja jakoś nie przepadam za foceniem ludzi, narazie najbardziej lubie zdecydowanie Sarcie ;)

Nasza narazie w szufladzie ciągle leży, mamy za dużo nowych (i starych) zabawek :evil_lol: a nie chce wszystkich naraz wyciągać, co jakiś czas robie wymiane, wyciągam coś nowego itp ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :multi:

No tak, ale Ty masz połowe drogi ;) myślałam już sporo, ale jakoś tego nie widze. Ach ten mój optymizm :cool3:

To pokaż coś ;) ja jakoś nie przepadam za foceniem ludzi, narazie najbardziej lubie zdecydowanie Sarcie ;)

Nasza narazie w szufladzie ciągle leży, mamy za dużo nowych (i starych) zabawek :evil_lol: a nie chce wszystkich naraz wyciągać, co jakiś czas robie wymiane, wyciągam coś nowego itp ;)

Hej :loveu:

Ej no wiesz, ze ja tez nigdy optymista nie byłam ;P
Ale jak się czegoś bardzo chce to to podobno sie spełnia, u mnie do tej pory nie bardzo, ale może tym razem się uda ;)
No , ale nie namawiam na siłę, nie to nie ;)

Jutro coś wstawię ; )
Ja mam czarnego psa i takiego zdecydowanie trudniej sie foci ; ) Musi byc naprawdę ładny, jasny dzień, żeby ruch mi fajnie wyszedł, a ja właśnie ruch lubię najbardziej :cool3::eviltong:

My mam tylko to, sznureczki ze dwa i piłeczki, pogryzione już strasznie, przydałby się w jakąś nową wyposażyć, może taka sama jak ostatnio, bo fajna twarda jest i dłuuugo memłanie wytrzymuje :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Ej no wiesz, ze ja tez nigdy optymista nie byłam ;P
Ale jak się czegoś bardzo chce to to podobno sie spełnia, u mnie do tej pory nie bardzo, ale może tym razem się uda ;)
No , ale nie namawiam na siłę, nie to nie ;)

My mam tylko to, sznureczki ze dwa i piłeczki, pogryzione już strasznie, przydałby się w jakąś nową wyposażyć, może taka sama jak ostatnio, bo fajna twarda jest i dłuuugo memłanie wytrzymuje :evil_lol:

No właśnie, u mnie też jakoś nie bardzo :eviltong: myśle ciągle, ale jednak jest mnóstwo powodów na nie.

Też planuje taką drugą, mimo że zabawek mamy mnóstwo :lol: teraz nasza piłka zminiła zastosowanie- używam jej jak kuli smakuli ;) świetnie sie sprawdza :)

Posted

[quote name='infers1995']http://i37.tinypic.com/3039zy8.jpg

Ślady yeti :O:diabloti:

To moje ślady :evil_lol:

[quote name='Anka_ZG']hej:) czekamy na zdjecia slicznotki;) pozdrawiam

Hej
Zaraz coś dam ;)

[quote name='anitaaa i bartis']http://i35.tinypic.com/33c9ant.jpg ale się fajnie bawią :loveu: przeciąganie się to najlepsza zabawa Bartleja niekiedy jak mnie szarpnie to lezę :evil_lol::evil_lol:
ale niewiem jakby się bawił z dzieckiem ;)

No właśnie mnie Luna tez wywalić potrafi :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']No właśnie, u mnie też jakoś nie bardzo :eviltong: myśle ciągle, ale jednak jest mnóstwo powodów na nie.

Też planuje taką drugą, mimo że zabawek mamy mnóstwo :lol: teraz nasza piłka zminiła zastosowanie- używam jej jak kuli smakuli ;) świetnie sie sprawdza :)

Myśl dalej, masz jeszcze czas dopiero na wiosnę nowy kurs się zaczyna :cool3:

My jako kule samkule używamy innej piłeczki :evil_lol:

[quote name='gordonowa']Hejo :hand:
http://i35.tinypic.com/33c9ant.jpg
fajne :).

Hej, ciesze , ze sie podoba ;)

Posted

Melduje wszem i wobec, ze żyje :cool3:
Oprócz tego, ,ze dopadła mnie depresje jesienna, mam sie dobrze ;)
Szkoła jest okropna, mam już jej dość, w tym tygodniu mam 3 sprawdziany w trzy dni pod rząd, 2 kartkówki i jeszcze w sobotę idę do szkoły :placz:
No ale przynajmniej wtorek mam wolny :cool3::loveu:
Dogo wQ... mnie strasznie :angryy: nic tu sie zrobić nie da, bo cały czas się zacina, niby się ładuje a biała storna jest. Denerwujące to strasznie. Na PW wejść nie mogę, nie wspominając już o cytatach taki zbiorowych no :angryy:

U Lunki wszystko w porządku, żyje :evil_lol:
Spodziewamy się na dniach cieczki, ale póki co żadnych objawów, a juz czas.:roll:
Jakos mnie tak naszło żeby czegoś nowego Luniśke nauczyć, chciałam poproś, al ta klucha nie da rady tak stanąć:evil_lol:, więc stanęło, na ukłonie, aktualnie jesteśmy na klikaniu jeszcze bez komendy słownej. Zresztą to właśnie sie zastawiam, jaka słowną jej dać, żeby tak ciekawiej było :evil_lol:
Ogólnie to z komendami mam taki mały problem, na sama słowną Luna wykonuje tylko siad i jeszcze ewentualnie zostań, o leżeniu, czy turlaniu nie ma mowy, muszę na gesty. Nie mam pojęcia jak jej tego nauczyć :shake: Bo nie będę przecież jej przez całe życie ręką pokazywać, że ma się położyć :evil_lol:

Łooo matko jak żem się rozpisała :evil_lol: