Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

oooo.....A mi Niunio swą łapencją na twarz stanął,po czym przyciskając ją do mej buzi przesunął w dół...Myślałam, ze mu tą łapę utnę ;)
Foteczki...bez komentarza, bo go znasz ;)
I krawacik też ma cudny, ale te łapcie :loveu: Jakby sobie w białej farbie zanurzyła ;)
Pańcia, Pańcia Ty mnie lepiej pilnuj :D

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
oooo.....A mi Niunio swą łapencją na twarz stanął,po czym przyciskając ją do mej buzi przesunął w dół...Myślałam, ze mu tą łapę utnę ;)
Foteczki...bez komentarza, bo go znasz ;)
I krawacik też ma cudny, ale te łapcie :loveu: Jakby sobie w białej farbie zanurzyła ;)
Pańcia, Pańcia Ty mnie lepiej pilnuj :D

Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki :loveu::loveu::loveu:
A wiesz, że Lunis jeszcze białą końcówkę ogonka ?:loveu:;)

Ja niedawno chodziłam ze szramą przez pół policzka i wszyscy jakos sie tak dziwnie na mnie patrzyli :evil_lol:
Ogólnie mój Luniak jest mistrzem w robieniu mi krzywdy w zabawie:lol:
Siniaki i zadrapania na rękach i nogach to norma :diabloti:

Luna jak była młodsza to miała nawyk mamlania smyczy w mordce
I tak sobie któreś razu mamlała, a ja nie zauważyłam, że troszeczkę się naderwała i tak sobie idziemy, kolezanka poszła do sklepu a ja z małą na podwórku zostałam, Lunisia zobaczyła kotka no to ja sie z całej siły zaparłam, żeby za nim nie poleciała.
Niestety kotek najpierw do nas podszedł, a później zaczął uciekać,a Luń za nim :diabloti:
Ja stoje tak ja stała i nadal się zapieram i nagle BUUUM smycz sie porwała,a ja na tyłku wylądowałam, a że to było w centrum mojej wsi to wstałam tak szybko, że nawet nie pamietam jak :evil_lol: a Luna tak sie zdziwiła, że nawet za kotem nie poszła :evil_lol:

Posted

Oooo....ogonek tyż ma biały???? Ojej, dawaj jakąś foteczkę z ogonkiem..musze to zobaczyć ;)
No to Luńcia Pańcie zrobiła :D Już sobie wyobrażam jej minkę, kiedy się z ziemi podnosiłaś :D Musiało to przecudnie wyglądać :D
A Niuniek też ma skłonności do robienia krzywde w zabawie....Heh te nasze psiaki to jak się rozbawią to nie patrzą co i jak byle się bawić ;)

Ale jak sobie wyobrażę Ciebie i Lunę pod tym sklepem ;)

Posted

[quote name='Selket']Oooo....ogonek tyż ma biały???? Ojej, dawaj jakąś foteczkę z ogonkiem..musze to zobaczyć ;)
No to Luńcia Pańcie zrobiła :D Już sobie wyobrażam jej minkę, kiedy się z ziemi podnosiłaś :D Musiało to przecudnie wyglądać :D
A Niuniek też ma skłonności do robienia krzywde w zabawie....Heh te nasze psiaki to jak się rozbawią to nie patrzą co i jak byle się bawić ;)

Ale jak sobie wyobrażę Ciebie i Lunę pod tym sklepem ;)

http://i27.tinypic.com/k2mtmh.jpg
na tej fotce widać ogonek, słabo ale widać ;)

Nie wiem czy przecudnie to wygladała, ale na pewno bardzo śmiesznie:lol:, bo koleznaka to mało na ziemie ze smiechu nie upadła :evil_lol: i do tej pory sie ze mnie smieje jak przechodzimy kolo tego sklepu

Posted

[quote name='Selket']ech, ale łapcie ładniejsze ;)
Cóż zapewne ten widok był bezcenny ;)

No raczej :lol:
Tak mi się jeszcze przypomniało ;)
Biegłam z Luniskową na smyczy do domu, bo byłam juz spóźniona.
Luniak wymyslił sobie, że czas przejść na druga stronę i podcieła mi nogi.
Ja jak długa wyłozyłam sie na chodniku, wszystko powypadało mi z kieszeni, kość ogonowa bolała mnie niemiłosiernie i Luna jeszcae na mnie wlazła i cieszyła się że jestem na jej poziomie :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Widzilam fotki Lunki wariatki

Witanko, o tak wariatka jak najbardziej do niej pasuje :diabloti:

[quote name='limoncia']Witanko :)
http://i32.tinypic.com/v8lykx.jpg :loveu::loveu::loveu:

Cześć;)

Posted

natija napisał(a):
witam swiatecznie:)jak mijaja siwta:)

Witam, a swieta jak świeta czyli nudno starsznie ;)
Pogoda brzydka:roll:
Chciałam się z małą gdzieś na dłuższy spacerek przejśc, ale cieczke ma i nie usmiecha mi się łażenie z calą watach innych psów.;)

Posted

u nas do poludnia bylo ladnie,oczywiscie jak nie mialam czasu...
a popoludniu zimno i brzydko:(
a jak psiaki laza za cieczka to nie wiem ,ale moge se wyobtrazic wspolczucia...

Posted

natija napisał(a):
u nas do poludnia bylo ladnie,oczywiscie jak nie mialam czasu...
a popoludniu zimno i brzydko:(
a jak psiaki laza za cieczka to nie wiem ,ale moge se wyobtrazic wspolczucia...

U mnie to właśnie po południu ładne słoneczko wyszło :loveu:
Ja całe szczęście mam własne podwórko ;) i szczelne ogrodzenie
i cieczke u suki odczuwam tylko niemoznością spacerów poza ogrodzenie, które z Lunisią uwielbiamy :loveu:

Posted

[quote name='Iza13']Biegłam z Luniskową na smyczy do domu, bo byłam juz spóźniona.
Luniak wymyslił sobie, że czas przejść na druga stronę i podcieła mi nogi.
Ja jak długa wyłozyłam sie na chodniku, wszystko powypadało mi z kieszeni, kość ogonowa bolała mnie niemiłosiernie i Luna jeszcae na mnie wlazła i cieszyła się że jestem na jej poziomie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Heloooooł :multi: :loveu: wpadłam do was na chwilke chociaż zasypiam na klawiaturze :eviltong:

http://i31.tinypic.com/2qwk5j5.jpg popatrzyłam na słodką Luniśkową mordke :loveu: i ide spać, dobranoc :hand:

Posted

Dzien dobry!!!! :):):):)
Kochana i znowu te łapcie.....I śliczna mordka.....NO to dzien będzie udany jak z samego ranka takie miłe spotkano :)
Jeku, ale u nas sniegiem sypie...Cały świat zasypało i takie wielgachne płati lecą...Ale jest ślicznie ;)
Miłego dnia :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Heloooooł :multi: :loveu: wpadłam do was na chwilke chociaż zasypiam na klawiaturze :eviltong:

http://i31.tinypic.com/2qwk5j5.jpg popatrzyłam na słodką Luniśkową mordke :loveu: i ide spać, dobranoc :hand:

Widze, że świętowanie się udało :razz::loveu:

[quote name='Selket']Dzien dobry!!!! :):):):)
Kochana i znowu te łapcie.....I śliczna mordka.....NO to dzien będzie udany jak z samego ranka takie miłe spotkano :)
Jeku, ale u nas sniegiem sypie...Cały świat zasypało i takie wielgachne płati lecą...Ale jest ślicznie ;)
Miłego dnia :loveu:

Cześć:loveu:
U nas całe szczęscie nie pada, ale za to mróz straszny :shake:
Dzięki, ja tobie też życze udanego dyngusa:loveu::lol:

Posted

Jade na wieś i wracam dopiero jutro, wiec wstawie troche wiecej fot ;)widok mój widokz okna:cool3:

słaba jakość ale strasznie mi sie podoba