agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):No i bardzo dobrze, już myślałam, że będzie inaczej :diabloti: No coś Ty :diabloti: Odrobiłaś już ten polski? :eviltong: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 agaciaaa napisał(a):No coś Ty :diabloti: Odrobiłaś już ten polski? :eviltong: No to dobrze :diabloti: Polski tak, ale jeszcze niemiecki mi został :roll: Ogólnie to ta szkoła to straszna jest, nie dość, ze zdają prace domowe to jeszcze sprawdzają czy ktoś je ma czy nie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):No to dobrze :diabloti: Polski tak, ale jeszcze niemiecki mi został :roll: Ogólnie to ta szkoła to straszna jest, nie dość, ze zdają prace domowe to jeszcze sprawdzają czy ktoś je ma czy nie :evil_lol: :diabloti: No masz ci los... zgłupieli czy co :cool3: żeby tak prace domowe zadawać? i jeszcze je sprawdzać?! :roll: :evil_lol::evil_lol: dziwna ta Twoja szkoła :evil_lol: Dobranoc :loveu: Quote
infers Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):No to dobrze :diabloti: Polski tak, ale jeszcze niemiecki mi został :roll: Ogólnie to ta szkoła to straszna jest, nie dość, ze zdają prace domowe to jeszcze sprawdzają czy ktoś je ma czy nie :evil_lol: A jaki był by ich sens jak bt nie sprawdzali?:evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 agaciaaa napisał(a)::diabloti: No masz ci los... zgłupieli czy co :cool3: żeby tak prace domowe zadawać? i jeszcze je sprawdzać?! :roll: :evil_lol::evil_lol: dziwna ta Twoja szkoła :evil_lol: Dobranoc :loveu: No dziwna i to strasznie :roll::evil_lol: Dobranoc :loveu::loveu: Ja tez w końcu idę, chyba juz wszystko odrobiłam :roll: infers1995 napisał(a):A jaki był by ich sens jak bt nie sprawdzali?:evil_lol::evil_lol: Oj widać, ze jeszcze nie doświadczony jesteś :diabloti: W gim si przekonasz, z prace domowe są zbędne :evil_lol::eviltong: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja już jestem w gimnazjum moje drogie dziecko:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 infers1995 napisał(a):Ja już jestem w gimnazjum moje drogie dziecko:eviltong::diabloti::diabloti: Wyobraź sobie, ze umiem liczyć :cool3: i wiem, ze Ty w gim jesteś :eviltong: ale jesteś dopiero na samym początku, więc nie wdrożony :evil_lol: Ja w gim sie przekonałam, ze prace domowe są po to by być, a nie je odrabiać, tylko matmę się odrabiało i to tez nie zawsze :evil_lol: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iza. napisał(a):Wyobraź sobie, ze umiem liczyć :cool3: i wiem, ze Ty w gim jesteś :eviltong: ale jesteś dopiero na samym początku, więc nie wdrożony :evil_lol: Ja w gim sie przekonałam, ze prace domowe są po to by być, a nie je odrabiać, tylko matmę się odrabiało i to tez nie zawsze :evil_lol: Z matmy faktycznie jest sens prac domowych, ale z innych przedmiotów...:evil_lol: Całe szczęście, że są przerwy i miłe koleżanki, które użyczą zeszytu:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 infers1995 napisał(a):Z matmy faktycznie jest sens prac domowych, ale z innych przedmiotów...:evil_lol: Całe szczęście, że są przerwy i miłe koleżanki, które użyczą zeszytu:diabloti: bądź nudne lekcje i blueconnect w telefonie:loveu::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Cześć :loveu: Iza. napisał(a):No dziwna i to strasznie :roll::evil_lol: Przyzwyczajaj sie :razz: w końcu wybierasz sie na weterynarie :diabloti: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Tinka:) napisał(a):bądź nudne lekcje i blueconnect w telefonie:loveu::loveu::diabloti: Blueconnect, gry, gg, przynudzająca pani od wosu:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :loveu: Przyzwyczajaj sie :razz: w końcu wybierasz sie na weterynarie :diabloti: Hej :loveu: Wątpię, właśnie zaczęłam polski, a jeszcze mi biologia, matma i chemia do zrobienia została :roll: Wybieram się, ale czy się wybiorę to już sama nie wiem ;) Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iza. napisał(a):Wątpię, właśnie zaczęłam polski, a jeszcze mi biologia, matma i chemia do zrobienia została :roll: Wybieram się, ale czy się wybiorę to już sama nie wiem ;) Może tylko na początku Was tak cisną ;) Ooo, a to dlaczego? :razz: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 agaciaaa napisał(a):Może tylko na początku Was tak cisną ;) Ooo, a to dlaczego? :razz: Oby! :placz: Ja cały czas mam jakieś wątpliwości, bardzo chcę, ale nie wiem czy dam radę na pewno :roll:;) Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iza. napisał(a):Oby! :placz: Ja cały czas mam jakieś wątpliwości, bardzo chcę, ale nie wiem czy dam radę na pewno :roll:;) Masz jeszcze 3 lata na podjęcie decyzji :) Fotki chce! :diabloti: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='agaciaaa']Masz jeszcze 3 lata na podjęcie decyzji :) Fotki chce! :diabloti: Wiem, ;) Masz, ale straszne, niekadrowane, ani nie wyostrzone, ale nie mam na to czasu :roll:;) Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iza.']Masz, ale straszne, niekadrowane, ani nie wyostrzone, ale nie mam na to czasu :roll:;) Ja nigdy nie wyostrzam fot :cool3: Tylko kadruje i to nie zawsze ;) http://i35.tinypic.com/mwczur.jpg latająca Lunisia :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja nigdy nie wyostrzam fot :cool3: Tylko kadruje i to nie zawsze ;) http://i35.tinypic.com/mwczur.jpg latająca Lunisia :loveu::loveu: Ja czasem wyostrzam i kadruje, ale tez nie zawsze ;) A tych fot to nawet sama nie zmniejszałam tylko przez stronę do wrzucania zdjęć ;) nie mam na nic czasu teraz w ogóle, to dugi tydzień, a ja już dość mam :roll: A no latająca, bo ona kocha piłeczkę :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 infers1995 napisał(a):Blueconnect, gry, gg, przynudzająca pani od wosu:loveu::diabloti: styrany życiem pan od historii, monotonna pani z woku opowiadająca o szazie, najnudniejsza biologiczka na świecie, człowiek z brązu zwany również geografem:loveu::loveu: :evil_lol: Iza. napisał(a): Wątpię, właśnie zaczęłam polski, a jeszcze mi biologia, matma i chemia do zrobienia została :roll: Wybieram się, ale czy się wybiorę to już sama nie wiem ;) współczuje... ja mam tylko jutro kartkówkę z informatyki i pytanie z jednostek si na fizyce- tego muszę się nauczyć słowo w słowo, facet strasznie nie lubi dziewczyn, szczególnie blondynek:placz::roll: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Tinka:) napisał(a): współczuje... ja mam tylko jutro kartkówkę z informatyki i pytanie z jednostek si na fizyce- tego muszę się nauczyć słowo w słowo, facet strasznie nie lubi dziewczyn, szczególnie blondynek:placz::roll: Ja mam klasówkę z chemii, pytanie z historii i pytanie z angielskiego :roll: i stos prac domowych :placz: Przefarbuj sie:cool3: a właściwie to czemu nie lubi dziewczyn?Gej jakis czy co ? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iza. napisał(a):Ja czasem wyostrzam i kadruje, ale tez nie zawsze ;) A tych fot to nawet sama nie zmniejszałam tylko przez stronę do wrzucania zdjęć ;) nie mam na nic czasu teraz w ogóle, to dugi tydzień, a ja już dość mam :roll: A no latająca, bo ona kocha piłeczkę :loveu: Przyzwyczaisz sie, a może też troche odpuszczą i nie będzie tak źle ;) :loveu: a nasza piłeczka zniknęła, chyba mama wywaliła ją do śmieci :roll: Quote
Iza. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='agaciaaa']Przyzwyczaisz sie, a może też troche odpuszczą i nie będzie tak źle ;) :loveu: a nasza piłeczka zniknęła, chyba mama wywaliła ją do śmieci :roll: Tak mi duzo osób mówi, ale dojazdy, mała ilosc snu + nowa szkoła to masakra dla mnie ;) Jak to wyrzuciła do śmieci ? :crazyeye: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iza. napisał(a):Ja mam klasówkę z chemii, pytanie z historii i pytanie z angielskiego :roll: i stos prac domowych :placz: Przefarbuj sie:cool3: a właściwie to czemu nie lubi dziewczyn?Gej jakis czy co ? :evil_lol: prace domowe z angielskiego odrabiam na lekcji:diabloti: od momentu zadania do dzwonka zdążę zrobić i się znudzić:cool1: a prac domowych i kartkówek/klasówek mało bo nie mogą stawiać 1:diabloti: nie lubi bo go jakaś laska kiedyś nieźle pokrzywdziła(podobno):cool1::cool1: uważa, że dziewczyna nie ma takiego mózgu, żeby się nauczyć fizyki... Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iza.']Tak mi duzo osób mówi, ale dojazdy, mała ilosc snu + nowa szkoła to masakra dla mnie ;) Jak to wyrzuciła do śmieci ? :crazyeye: Wyobrazam sobie. Ale z czasem będzie coraz lepiej! ;) Nooo.. normalnie :eviltong: po spacerze z wami położyłam ją w łazience, żeby umyć a potem kompletnie o niej zapomniałam.. i nigdzie jej nie było. Pytam mamy czy nie wie gdzie jest ta piłka co Luna sznurek odgryzła :eviltong: a mama na to że chyba wyrzuciła :roll: http://i36.tinypic.com/14wy5vp.jpg http://i34.tinypic.com/34oapsx.jpg śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts