Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
No coś Ty :diabloti:

Odrobiłaś już ten polski? :eviltong:

No to dobrze :diabloti:

Polski tak, ale jeszcze niemiecki mi został :roll:
Ogólnie to ta szkoła to straszna jest, nie dość, ze zdają prace domowe to jeszcze sprawdzają czy ktoś je ma czy nie :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):

Ogólnie to ta szkoła to straszna jest, nie dość, ze zdają prace domowe to jeszcze sprawdzają czy ktoś je ma czy nie :evil_lol:

:diabloti:

No masz ci los... zgłupieli czy co :cool3: żeby tak prace domowe zadawać? i jeszcze je sprawdzać?! :roll: :evil_lol::evil_lol: dziwna ta Twoja szkoła :evil_lol:

Dobranoc :loveu:

Posted

Iza. napisał(a):

A jaki był by ich sens jak bt nie sprawdzali?:evil_lol::evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
:diabloti:

No masz ci los... zgłupieli czy co :cool3: żeby tak prace domowe zadawać? i jeszcze je sprawdzać?! :roll: :evil_lol::evil_lol: dziwna ta Twoja szkoła :evil_lol:

Dobranoc :loveu:

No dziwna i to strasznie :roll::evil_lol:

Dobranoc :loveu::loveu:
Ja tez w końcu idę, chyba juz wszystko odrobiłam :roll:

infers1995 napisał(a):
A jaki był by ich sens jak bt nie sprawdzali?:evil_lol::evil_lol:

Oj widać, ze jeszcze nie doświadczony jesteś :diabloti:
W gim si przekonasz, z prace domowe są zbędne :evil_lol::eviltong:

Posted

infers1995 napisał(a):
Ja już jestem w gimnazjum moje drogie dziecko:eviltong::diabloti::diabloti:

Wyobraź sobie, ze umiem liczyć :cool3: i wiem, ze Ty w gim jesteś :eviltong:
ale jesteś dopiero na samym początku, więc nie wdrożony :evil_lol:
Ja w gim sie przekonałam, ze prace domowe są po to by być, a nie je odrabiać, tylko matmę się odrabiało i to tez nie zawsze :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Wyobraź sobie, ze umiem liczyć :cool3: i wiem, ze Ty w gim jesteś :eviltong:
ale jesteś dopiero na samym początku, więc nie wdrożony :evil_lol:
Ja w gim sie przekonałam, ze prace domowe są po to by być, a nie je odrabiać, tylko matmę się odrabiało i to tez nie zawsze :evil_lol:

Z matmy faktycznie jest sens prac domowych, ale z innych przedmiotów...:evil_lol:
Całe szczęście, że są przerwy i miłe koleżanki, które użyczą zeszytu:diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Z matmy faktycznie jest sens prac domowych, ale z innych przedmiotów...:evil_lol:
Całe szczęście, że są przerwy i miłe koleżanki, które użyczą zeszytu:diabloti:

bądź nudne lekcje i blueconnect w telefonie:loveu::loveu::diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :loveu:

Przyzwyczajaj sie :razz: w końcu wybierasz sie na weterynarie :diabloti:

Hej :loveu:

Wątpię, właśnie zaczęłam polski, a jeszcze mi biologia, matma i chemia do zrobienia została :roll:
Wybieram się, ale czy się wybiorę to już sama nie wiem ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Wątpię, właśnie zaczęłam polski, a jeszcze mi biologia, matma i chemia do zrobienia została :roll:

Może tylko na początku Was tak cisną ;)
Ooo, a to dlaczego? :razz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Może tylko na początku Was tak cisną ;)
Ooo, a to dlaczego? :razz:

Oby! :placz:
Ja cały czas mam jakieś wątpliwości, bardzo chcę, ale nie wiem czy dam radę na pewno :roll:;)

Posted

Iza. napisał(a):
Oby! :placz:
Ja cały czas mam jakieś wątpliwości, bardzo chcę, ale nie wiem czy dam radę na pewno :roll:;)

Masz jeszcze 3 lata na podjęcie decyzji :)

Fotki chce! :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Masz jeszcze 3 lata na podjęcie decyzji :)

Fotki chce! :diabloti:

Wiem, ;)

Masz, ale straszne, niekadrowane, ani nie wyostrzone, ale nie mam na to czasu :roll:;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja nigdy nie wyostrzam fot :cool3: Tylko kadruje i to nie zawsze ;)

http://i35.tinypic.com/mwczur.jpg latająca Lunisia :loveu::loveu:

Ja czasem wyostrzam i kadruje, ale tez nie zawsze ;)
A tych fot to nawet sama nie zmniejszałam tylko przez stronę do wrzucania zdjęć ;) nie mam na nic czasu teraz w ogóle, to dugi tydzień, a ja już dość mam :roll:

A no latająca, bo ona kocha piłeczkę :loveu:

Posted

infers1995 napisał(a):
Blueconnect, gry, gg, przynudzająca pani od wosu:loveu::diabloti:

styrany życiem pan od historii, monotonna pani z woku opowiadająca o szazie, najnudniejsza biologiczka na świecie, człowiek z brązu zwany również geografem:loveu::loveu: :evil_lol:

Iza. napisał(a):

współczuje... ja mam tylko jutro kartkówkę z informatyki i pytanie z jednostek si na fizyce- tego muszę się nauczyć słowo w słowo, facet strasznie nie lubi dziewczyn, szczególnie blondynek:placz::roll:

Posted

Tinka:) napisał(a):

współczuje... ja mam tylko jutro kartkówkę z informatyki i pytanie z jednostek si na fizyce- tego muszę się nauczyć słowo w słowo, facet strasznie nie lubi dziewczyn, szczególnie blondynek:placz::roll:

Ja mam klasówkę z chemii, pytanie z historii i pytanie z angielskiego :roll: i stos prac domowych :placz:
Przefarbuj sie:cool3: a właściwie to czemu nie lubi dziewczyn?Gej jakis czy co ? :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Ja czasem wyostrzam i kadruje, ale tez nie zawsze ;)
A tych fot to nawet sama nie zmniejszałam tylko przez stronę do wrzucania zdjęć ;) nie mam na nic czasu teraz w ogóle, to dugi tydzień, a ja już dość mam :roll:

A no latająca, bo ona kocha piłeczkę :loveu:

Przyzwyczaisz sie, a może też troche odpuszczą i nie będzie tak źle ;)

:loveu: a nasza piłeczka zniknęła, chyba mama wywaliła ją do śmieci :roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']Przyzwyczaisz sie, a może też troche odpuszczą i nie będzie tak źle ;)

:loveu: a nasza piłeczka zniknęła, chyba mama wywaliła ją do śmieci :roll:

Tak mi duzo osób mówi, ale dojazdy, mała ilosc snu + nowa szkoła to masakra dla mnie ;)

Jak to wyrzuciła do śmieci ? :crazyeye:

Posted

Iza. napisał(a):
Ja mam klasówkę z chemii, pytanie z historii i pytanie z angielskiego :roll: i stos prac domowych :placz:
Przefarbuj sie:cool3: a właściwie to czemu nie lubi dziewczyn?Gej jakis czy co ? :evil_lol:

prace domowe z angielskiego odrabiam na lekcji:diabloti: od momentu zadania do dzwonka zdążę zrobić i się znudzić:cool1: a prac domowych i kartkówek/klasówek mało bo nie mogą stawiać 1:diabloti:

nie lubi bo go jakaś laska kiedyś nieźle pokrzywdziła(podobno):cool1::cool1: uważa, że dziewczyna nie ma takiego mózgu, żeby się nauczyć fizyki...

Posted

[quote name='Iza.']Tak mi duzo osób mówi, ale dojazdy, mała ilosc snu + nowa szkoła to masakra dla mnie ;)

Jak to wyrzuciła do śmieci ? :crazyeye:

Wyobrazam sobie. Ale z czasem będzie coraz lepiej! ;)

Nooo.. normalnie :eviltong: po spacerze z wami położyłam ją w łazience, żeby umyć a potem kompletnie o niej zapomniałam.. i nigdzie jej nie było. Pytam mamy czy nie wie gdzie jest ta piłka co Luna sznurek odgryzła :eviltong: a mama na to że chyba wyrzuciła :roll:

http://i36.tinypic.com/14wy5vp.jpg
http://i34.tinypic.com/34oapsx.jpg
śliczna :loveu::loveu::loveu: