Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza. :razz: :lol:

No troszkę czasu pewnie minie :diabloti:
Nic nie mów, u mnie będzie to samo :roll: że też mam takie kiepskie połączenie z uczelni na dworzec :shake: cóż, będę musiała coś kombinować.

Może jakieś fotki? :cool3:

Mówiłam, że zmienię to zmieniłam :cool3::eviltong:

Dzisiaj, przynajmniej fajnie mi sie wracało, bo z kilkoma osobami znajomymi jechałam :cool3:
W sumie to wiesz, można jechać spod urzędu pracy, ale jak już mam jechać to wole się przejechać na dworzec niż później stać w autobusie bo miejsca nie będzie ;)

Moze jutro, teraz lekcje odrabiam :evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Serio? :evil_lol:

Cze:eviltong:
Dzięki wiesz :mad::diabloti:, ale dobrze, ze chociaz uważasz, ze ja normalna jestem :evil_lol:

yhy:evil_lol::evil_lol:

jesteś normalna patrząc na nie:diabloti:
co byście zrobiły jakbym podeszła do was z uśmiechem na twarzy i takim głupawym róshofym HEEEEJKAAAAA:loveu::loveu::loveu: ?
zwykle ludzie się śmieją.
a te:diabloti: popatrzyły się jakbym się co najmniej rozebrała i z powrotem nos w książki :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
yhy:evil_lol::evil_lol:

jesteś normalna patrząc na nie:diabloti:
co byście zrobiły jakbym podeszła do was z uśmiechem na twarzy i takim głupawym róshofym HEEEEJKAAAAA:loveu::loveu::loveu: ?
zwykle ludzie się śmieją.
a te:diabloti: popatrzyły się jakbym się co najmniej rozebrała i z powrotem nos w książki :evil_lol:

:lol:

Patrząc na nie, czyli jakbyś na nie nie patrzyła to byłabym nienormalna ? :evil_lol:
Co bym zrobiła, oczywiście bym Ci odpowiedziała HEeeeeejKAAAA ;p
Weź u mnie jest taka dziewczyna co z nią jeszcze nawet nie rozmawiałam, w ogóle sie do nikogo nie odzywa i sama na lekcjach siedzi :evil_lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witamy ;)
Jak tam Lunisia ?? i co u was słychać ?:razz:

Cześć :cool3:
U Luniski w porządku, trochę nie wybiegana, ale nie mam czasu za wiele na to teraz, nadrobimy w weekend ;)
A ja jak widać żyje chodź co to za życie jak uczyć sie muszę :evil_lol:

infers1995 napisał(a):
nie ma jak miła siostra:mad::diabloti:

Lepsza taka niz żadna :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
:lol:

Patrząc na nie, czyli jakbyś na nie nie patrzyła to byłabym nienormalna ? :evil_lol:
Co bym zrobiła, oczywiście bym Ci odpowiedziała HEeeeeejKAAAA ;p
Weź u mnie jest taka dziewczyna co z nią jeszcze nawet nie rozmawiałam, w ogóle sie do nikogo nie odzywa i sama na lekcjach siedzi :evil_lol:

yyy tak:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:
no, właśnie:cool1: u nas takich dużo.
i chłopak który mówi wyższym głosem niż większość dziewczyn jakie znam :evil_lol:

infers1995 napisał(a):
nie ma jak miła siostra:mad::diabloti:
:loveu::loveu:

Posted

yyy tak:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:
no, właśnie:cool1: u nas takich dużo.
i chłopak który mówi wyższym głosem niż większość dziewczyn jakie znam :evil_lol:

:loveu::loveu:

Dzieki, strasznie jesteś miła :mad::evil_lol::evil_lol::loveu:
U mnie tylko jedna taka dziwna no taki chłopak co tez się do nikogo nie odzywa :evil_lol:
U mnie taki chłopak jest co mnie strasznie irytuje, ale to tak jak mało kto normalnie :evil_lol: na dodatek chyba mnie lubi bo cały czas do mnie coś gada :mad::evil_lol:. Ciekawe kiedy się domyśli, ze go nie trawie po prostu :diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Ta lepsza:diabloti:, ale mimo wszystko mogła by być milsza:evil_lol:

Jakby była mila to by swój urok straciła i nie byłaby to już ta sama Martyna :evil_lol::eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):
Dzieki, strasznie jesteś miła :mad::evil_lol::evil_lol::loveu:
U mnie tylko jedna taka dziwna no taki chłopak co tez się do nikogo nie odzywa :evil_lol:
U mnie taki chłopak jest co mnie strasznie irytuje, ale to tak jak mało kto normalnie :evil_lol: na dodatek chyba mnie lubi bo cały czas do mnie coś gada :mad::evil_lol:. Ciekawe kiedy się domyśli, ze go nie trawie po prostu :diabloti:

Iza. napisał(a):
Jakby była mila to by swój urok straciła i nie byłaby to już ta sama Martyna :evil_lol::eviltong:

prawda? :loveu::loveu::loveu::diabloti:

u mnie generalnie chłopaki są strasznie dziwnie mili:cool1: przepuszczają nas do klasy np :shake::evil_lol: ale fajni są, pół klasy znam, w szkole co chwilę kogoś znajomego widzę, nie wiedziałam że aż tyle ludzi znam:evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Mówiłam, że zmienię to zmieniłam :cool3::eviltong:

Dzisiaj, przynajmniej fajnie mi sie wracało, bo z kilkoma osobami znajomymi jechałam :cool3:
W sumie to wiesz, można jechać spod urzędu pracy, ale jak już mam jechać to wole się przejechać na dworzec niż później stać w autobusie bo miejsca nie będzie ;)

Moze jutro, teraz lekcje odrabiam :evil_lol:

Nie za duża ta zmiana :lol:

No to fajnie, ja praktycznie zawsze sama wracam, ale już sie przyzwyczaiłam ;) nie ma to jak książka w pksie :lol:
No właśnie. Już nad białką często trzeba sie było postarać żeby usiąść :lol: a co dopiero dalej, a jakoś nie uśmiecha mi sie stać :cool3:

Siedząc na dogo :diabloti:

Posted

prawda? :loveu::loveu::loveu::diabloti:

u mnie generalnie chłopaki są strasznie dziwnie mili:cool1: przepuszczają nas do klasy np :shake::evil_lol: ale fajni są, pół klasy znam, w szkole co chwilę kogoś znajomego widzę, nie wiedziałam że aż tyle ludzi znam:evil_lol:

No pewnie, ze prawda :diabloti:

U mnie waśnie, tez nas w drzwiach przepuszczają i w ogóle co dla mnie szokiem wielkim było :evil_lol:
Ja znajomych w tej szkole nie mam, ale to sie nadrobi :diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Nie za duża ta zmiana :lol:

No to fajnie, ja praktycznie zawsze sama wracam, ale już sie przyzwyczaiłam ;) nie ma to jak książka w pksie :lol:
No właśnie. Już nad białką często trzeba sie było postarać żeby usiąść :lol: a co dopiero dalej, a jakoś nie uśmiecha mi sie stać :cool3:

Siedząc na dogo :diabloti:

No o ta 13 chodziło ;P Przecież nawet Mateusz sie mnie pytał czy nie mam 13 lat :evil_lol:

Ja raczej tez sama wracam, ale dzisiaj jakoś tak sie udało ;)

A no tak, z kolegą razem przez gg odrabiamy polski :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
No pewnie, ze prawda :diabloti:

U mnie waśnie, tez nas w drzwiach przepuszczają i w ogóle co dla mnie szokiem wielkim było :evil_lol:
Ja znajomych w tej szkole nie mam, ale to sie nadrobi :diabloti:

:evil_lol:

straszne:evil_lol: jakby czegoś chcieli :evil_lol:

a ja jutro na polskim wypisuje dziennik:loveu::loveu: dzisiaj też to robiłam :loveu:uzupełnianie dziennika to najlepsza ''praca samorządowa'' jaka może być:evil_lol: zwalniają z lekcji a specjalnie nic robić nie trzeba : P

Posted

Iza. napisał(a):

Ja miałam tak samo w LO :lol:

Iza. napisał(a):
No o ta 13 chodziło ;P Przecież nawet Mateusz sie mnie pytał czy nie mam 13 lat :evil_lol:

Wiem wiem :eviltong:

Nie ma to jak współpraca :evil_lol:

Posted

straszne:evil_lol: jakby czegoś chcieli :evil_lol:

a ja jutro na polskim wypisuje dziennik:loveu::loveu: dzisiaj też to robiłam :loveu:uzupełnianie dziennika to najlepsza ''praca samorządowa'' jaka może być:evil_lol: zwalniają z lekcji a specjalnie nic robić nie trzeba : P

Wiesz, ze o tym nie pomyślałam:evil_lol:

Ej to niesprawiedliwe jest, ja tak nie mam :placz::evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Ja miałam tak samo w LO :lol:

Wiem wiem :eviltong:

Nie ma to jak współpraca :evil_lol:

Ciężko mi sie przyzwyczaić do czegoś takiego :evil_lol:

No właśnie :eviltong:

Żebyś wiedziała, żeby nie on to nie miałabym polskiego odrobionego :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Ciężko mi sie przyzwyczaić do czegoś takiego :evil_lol:

Żebyś wiedziała, żeby nie on to nie miałabym polskiego odrobionego :evil_lol:

Fakt, to dziwnie, w gimnazjum chłopcy to jeszcze dzieciaki :lol: w liceum już odrobinke dorośleją :evil_lol:

Jakiś fajny kolega :diabloti: :razz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Fakt, to dziwnie, w gimnazjum chłopcy to jeszcze dzieciaki :lol: w liceum już odrobinke dorośleją :evil_lol:

Jakiś fajny kolega :diabloti: :razz:

Odrobinkę :evil_lol:

A żebyś wiedziała, że fajny, kolega :diabloti::eviltong:

Posted

bo trzeba myśleć OGÓLNIE:diabloti:

a ja mam spoko wychowawcę:loveu:

Dobrze, ze mi powiedziałaś :cool3::diabloti:

Ja swoją wyche widziałam tylko 1 września, bo na zwolnieniu jest :evil_lol::roll:

Posted

Iza. napisał(a):
Dobrze, ze mi powiedziałaś :cool3::diabloti:

Ja swoją wyche widziałam tylko 1 września, bo na zwolnieniu jest :evil_lol::roll:

nie ma za co:loveu:

he, fajna, wychowawczyni-widmo:diabloti: ja mam takiego chłopaka w klasie, nawet nauczyciele go jeszcze nie widzieli : P

Posted

agaciaaa napisał(a):
Odrobineczke :evil_lol:

No przecież mówie że kolega :diabloti::eviltong:

:evil_lol:

No wiesz tak podkreślam, żebyś wątpliwości nie miała :diabloti:

nie ma za co:loveu:

he, fajna, wychowawczyni-widmo:diabloti: ja mam takiego chłopaka w klasie, nawet nauczyciele go jeszcze nie widzieli : P

:loveu::diabloti:

Niezły, fajnie zaczyna :evil_lol: