Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć Iza. :razz: :lol: No troszkę czasu pewnie minie :diabloti: Nic nie mów, u mnie będzie to samo :roll: że też mam takie kiepskie połączenie z uczelni na dworzec :shake: cóż, będę musiała coś kombinować. Może jakieś fotki? :cool3: Mówiłam, że zmienię to zmieniłam :cool3::eviltong: Dzisiaj, przynajmniej fajnie mi sie wracało, bo z kilkoma osobami znajomymi jechałam :cool3: W sumie to wiesz, można jechać spod urzędu pracy, ale jak już mam jechać to wole się przejechać na dworzec niż później stać w autobusie bo miejsca nie będzie ;) Moze jutro, teraz lekcje odrabiam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Serio? :evil_lol: Cze:eviltong: Dzięki wiesz :mad::diabloti:, ale dobrze, ze chociaz uważasz, ze ja normalna jestem :evil_lol: yhy:evil_lol::evil_lol: jesteś normalna patrząc na nie:diabloti: co byście zrobiły jakbym podeszła do was z uśmiechem na twarzy i takim głupawym róshofym HEEEEJKAAAAA:loveu::loveu::loveu: ? zwykle ludzie się śmieją. a te:diabloti: popatrzyły się jakbym się co najmniej rozebrała i z powrotem nos w książki :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witamy ;) Jak tam Lunisia ?? i co u was słychać ?:razz: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a):yhy:evil_lol::evil_lol: jesteś normalna patrząc na nie:diabloti: co byście zrobiły jakbym podeszła do was z uśmiechem na twarzy i takim głupawym róshofym HEEEEJKAAAAA:loveu::loveu::loveu: ? zwykle ludzie się śmieją. a te:diabloti: popatrzyły się jakbym się co najmniej rozebrała i z powrotem nos w książki :evil_lol: :lol: Patrząc na nie, czyli jakbyś na nie nie patrzyła to byłabym nienormalna ? :evil_lol: Co bym zrobiła, oczywiście bym Ci odpowiedziała HEeeeeejKAAAA ;p Weź u mnie jest taka dziewczyna co z nią jeszcze nawet nie rozmawiałam, w ogóle sie do nikogo nie odzywa i sama na lekcjach siedzi :evil_lol: Quote
infers Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nie ma jak miła siostra:mad::diabloti: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witamy ;) Jak tam Lunisia ?? i co u was słychać ?:razz: Cześć :cool3: U Luniski w porządku, trochę nie wybiegana, ale nie mam czasu za wiele na to teraz, nadrobimy w weekend ;) A ja jak widać żyje chodź co to za życie jak uczyć sie muszę :evil_lol: infers1995 napisał(a):nie ma jak miła siostra:mad::diabloti: Lepsza taka niz żadna :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a)::lol: Patrząc na nie, czyli jakbyś na nie nie patrzyła to byłabym nienormalna ? :evil_lol: Co bym zrobiła, oczywiście bym Ci odpowiedziała HEeeeeejKAAAA ;p Weź u mnie jest taka dziewczyna co z nią jeszcze nawet nie rozmawiałam, w ogóle sie do nikogo nie odzywa i sama na lekcjach siedzi :evil_lol: yyy tak:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: no, właśnie:cool1: u nas takich dużo. i chłopak który mówi wyższym głosem niż większość dziewczyn jakie znam :evil_lol: infers1995 napisał(a):nie ma jak miła siostra:mad::diabloti::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a):yyy tak:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: no, właśnie:cool1: u nas takich dużo. i chłopak który mówi wyższym głosem niż większość dziewczyn jakie znam :evil_lol: :loveu::loveu: Dzieki, strasznie jesteś miła :mad::evil_lol::evil_lol::loveu: U mnie tylko jedna taka dziwna no taki chłopak co tez się do nikogo nie odzywa :evil_lol: U mnie taki chłopak jest co mnie strasznie irytuje, ale to tak jak mało kto normalnie :evil_lol: na dodatek chyba mnie lubi bo cały czas do mnie coś gada :mad::evil_lol:. Ciekawe kiedy się domyśli, ze go nie trawie po prostu :diabloti: Quote
infers Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ta lepsza:diabloti:, ale mimo wszystko mogła by być milsza:evil_lol: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 infers1995 napisał(a):Ta lepsza:diabloti:, ale mimo wszystko mogła by być milsza:evil_lol: Jakby była mila to by swój urok straciła i nie byłaby to już ta sama Martyna :evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Dzieki, strasznie jesteś miła :mad::evil_lol::evil_lol::loveu: U mnie tylko jedna taka dziwna no taki chłopak co tez się do nikogo nie odzywa :evil_lol: U mnie taki chłopak jest co mnie strasznie irytuje, ale to tak jak mało kto normalnie :evil_lol: na dodatek chyba mnie lubi bo cały czas do mnie coś gada :mad::evil_lol:. Ciekawe kiedy się domyśli, ze go nie trawie po prostu :diabloti: Iza. napisał(a):Jakby była mila to by swój urok straciła i nie byłaby to już ta sama Martyna :evil_lol::eviltong: prawda? :loveu::loveu::loveu::diabloti: u mnie generalnie chłopaki są strasznie dziwnie mili:cool1: przepuszczają nas do klasy np :shake::evil_lol: ale fajni są, pół klasy znam, w szkole co chwilę kogoś znajomego widzę, nie wiedziałam że aż tyle ludzi znam:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Mówiłam, że zmienię to zmieniłam :cool3::eviltong: Dzisiaj, przynajmniej fajnie mi sie wracało, bo z kilkoma osobami znajomymi jechałam :cool3: W sumie to wiesz, można jechać spod urzędu pracy, ale jak już mam jechać to wole się przejechać na dworzec niż później stać w autobusie bo miejsca nie będzie ;) Moze jutro, teraz lekcje odrabiam :evil_lol: Nie za duża ta zmiana :lol: No to fajnie, ja praktycznie zawsze sama wracam, ale już sie przyzwyczaiłam ;) nie ma to jak książka w pksie :lol: No właśnie. Już nad białką często trzeba sie było postarać żeby usiąść :lol: a co dopiero dalej, a jakoś nie uśmiecha mi sie stać :cool3: Siedząc na dogo :diabloti: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a):prawda? :loveu::loveu::loveu::diabloti: u mnie generalnie chłopaki są strasznie dziwnie mili:cool1: przepuszczają nas do klasy np :shake::evil_lol: ale fajni są, pół klasy znam, w szkole co chwilę kogoś znajomego widzę, nie wiedziałam że aż tyle ludzi znam:evil_lol: No pewnie, ze prawda :diabloti: U mnie waśnie, tez nas w drzwiach przepuszczają i w ogóle co dla mnie szokiem wielkim było :evil_lol: Ja znajomych w tej szkole nie mam, ale to sie nadrobi :diabloti: agaciaaa napisał(a):Nie za duża ta zmiana :lol: No to fajnie, ja praktycznie zawsze sama wracam, ale już sie przyzwyczaiłam ;) nie ma to jak książka w pksie :lol: No właśnie. Już nad białką często trzeba sie było postarać żeby usiąść :lol: a co dopiero dalej, a jakoś nie uśmiecha mi sie stać :cool3: Siedząc na dogo :diabloti: No o ta 13 chodziło ;P Przecież nawet Mateusz sie mnie pytał czy nie mam 13 lat :evil_lol: Ja raczej tez sama wracam, ale dzisiaj jakoś tak sie udało ;) A no tak, z kolegą razem przez gg odrabiamy polski :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):No pewnie, ze prawda :diabloti: U mnie waśnie, tez nas w drzwiach przepuszczają i w ogóle co dla mnie szokiem wielkim było :evil_lol: Ja znajomych w tej szkole nie mam, ale to sie nadrobi :diabloti: A no tak, z kolegą razem przez gg odrabiamy polski :evil_lol: :evil_lol: straszne:evil_lol: jakby czegoś chcieli :evil_lol: a ja jutro na polskim wypisuje dziennik:loveu::loveu: dzisiaj też to robiłam :loveu:uzupełnianie dziennika to najlepsza ''praca samorządowa'' jaka może być:evil_lol: zwalniają z lekcji a specjalnie nic robić nie trzeba : P Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):U mnie waśnie, tez nas w drzwiach przepuszczają i w ogóle co dla mnie szokiem wielkim było :evil_lol: Ja miałam tak samo w LO :lol: Iza. napisał(a):No o ta 13 chodziło ;P Przecież nawet Mateusz sie mnie pytał czy nie mam 13 lat :evil_lol: A no tak, z kolegą razem przez gg odrabiamy polski :evil_lol: Wiem wiem :eviltong: Nie ma to jak współpraca :evil_lol: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a): straszne:evil_lol: jakby czegoś chcieli :evil_lol: a ja jutro na polskim wypisuje dziennik:loveu::loveu: dzisiaj też to robiłam :loveu:uzupełnianie dziennika to najlepsza ''praca samorządowa'' jaka może być:evil_lol: zwalniają z lekcji a specjalnie nic robić nie trzeba : P Wiesz, ze o tym nie pomyślałam:evil_lol: Ej to niesprawiedliwe jest, ja tak nie mam :placz::evil_lol: agaciaaa napisał(a):Ja miałam tak samo w LO :lol: Wiem wiem :eviltong: Nie ma to jak współpraca :evil_lol: Ciężko mi sie przyzwyczaić do czegoś takiego :evil_lol: No właśnie :eviltong: Żebyś wiedziała, żeby nie on to nie miałabym polskiego odrobionego :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Ciężko mi sie przyzwyczaić do czegoś takiego :evil_lol: Żebyś wiedziała, żeby nie on to nie miałabym polskiego odrobionego :evil_lol: Fakt, to dziwnie, w gimnazjum chłopcy to jeszcze dzieciaki :lol: w liceum już odrobinke dorośleją :evil_lol: Jakiś fajny kolega :diabloti: :razz: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 agaciaaa napisał(a):Fakt, to dziwnie, w gimnazjum chłopcy to jeszcze dzieciaki :lol: w liceum już odrobinke dorośleją :evil_lol: Jakiś fajny kolega :diabloti: :razz: Odrobinkę :evil_lol: A żebyś wiedziała, że fajny, kolega :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Wiesz, ze o tym nie pomyślałam:evil_lol: Ej to niesprawiedliwe jest, ja tak nie mam :placz::evil_lol: bo trzeba myśleć OGÓLNIE:diabloti: a ja mam spoko wychowawcę:loveu: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a):bo trzeba myśleć OGÓLNIE:diabloti: a ja mam spoko wychowawcę:loveu: Dobrze, ze mi powiedziałaś :cool3::diabloti: Ja swoją wyche widziałam tylko 1 września, bo na zwolnieniu jest :evil_lol::roll: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Odrobinkę :evil_lol: A żebyś wiedziała, że fajny, kolega :diabloti::eviltong: Odrobineczke :evil_lol: No przecież mówie że kolega :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Dobrze, ze mi powiedziałaś :cool3::diabloti: Ja swoją wyche widziałam tylko 1 września, bo na zwolnieniu jest :evil_lol::roll: nie ma za co:loveu: he, fajna, wychowawczyni-widmo:diabloti: ja mam takiego chłopaka w klasie, nawet nauczyciele go jeszcze nie widzieli : P Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 agaciaaa napisał(a):Odrobineczke :evil_lol: No przecież mówie że kolega :diabloti::eviltong: :evil_lol: No wiesz tak podkreślam, żebyś wątpliwości nie miała :diabloti: Tinka:) napisał(a):nie ma za co:loveu: he, fajna, wychowawczyni-widmo:diabloti: ja mam takiego chłopaka w klasie, nawet nauczyciele go jeszcze nie widzieli : P :loveu::diabloti: Niezły, fajnie zaczyna :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):No wiesz tak podkreślam, żebyś wątpliwości nie miała :diabloti: Oczywiście że nie mam :cool3: :diabloti: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 agaciaaa napisał(a):Oczywiście że nie mam :cool3: :diabloti: No i bardzo dobrze, już myślałam, że będzie inaczej :diabloti: Quote
Recommended Posts