Iza. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Fotki str 285 ! :cool3: [quote name='agaciaaa']Ale u was dużo kaczek :crazyeye: No troszkę ich jest :razz: Tych tegorocznych szczególnie, a odważne są strasznie:lol: Quote
Iza. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Śliczna :loveu: Bardzo fajne fotki Dzięki :loveu: DOBRANOC WSZYSTKIM :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://i37.tinypic.com/291kso4.jpg jaka czysciutka :lol: Do jutra :) Quote
infers Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jak Luśke przed kleszczami zabezpieczasz, bo obroży nie widzę?:razz: Fotki świetne, i te jej białe łapcie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='infers1995']Jak Luśke przed kleszczami zabezpieczasz, bo obroży nie widzę?:razz: Fotki świetne, i te jej białe łapcie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: psom długowłosym się obróż nie kupuje bo nie działają... musi przylegać do skóry żeby była skuteczna http://i37.tinypic.com/34xngx1.jpg cuuuudne zdjęcie:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dobrze ze napisalas gdzie foty bo aktualizuje moja strone :D Quote
infers Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Tinka:)']psom długowłosym się obróż nie kupuje bo nie działają... musi przylegać do skóry żeby była skuteczna http://i37.tinypic.com/34xngx1.jpg cuuuudne zdjęcie:loveu::loveu: Ciebie się pytałem?:mad::eviltong: Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Obejrzałam kaczunie - fajny ten niewybarwiony młodzian był :) A czarny pies nocą, to świetny pomysł, tylko mało co widać :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej Iza :) jak tam rozpoczęcie roku? :razz: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 agaciaaa napisał(a):Hej Iza :) jak tam rozpoczęcie roku? :razz: właśnie, jak?:cool3: Quote
akodirka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 czesc Iza, jak po wystawie? :razz: musze kozystac z infy :diabloti: Quote
Iza. Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 infers1995 napisał(a):Jak Luśke przed kleszczami zabezpieczasz, bo obroży nie widzę?:razz: Fotki świetne, i te jej białe łapcie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Używamy Fiprex i jakiegoś tak spreju dodatkowo :cool3: Tinka:) napisał(a): http://i37.tinypic.com/34xngx1.jpg cuuuudne zdjęcie:loveu::loveu: Kaczuchy są świetne i wspaniale pozują :loveu: deer_1987 napisał(a):Dobrze ze napisalas gdzie foty bo aktualizuje moja strone :D Ooo, popatrzę co tam wstawiłaś, ale to jakiegoś innego dnia ;) AngelsDream napisał(a):Obejrzałam kaczunie - fajny ten niewybarwiony młodzian był :) A czarny pies nocą, to świetny pomysł, tylko mało co widać :diabloti: Śmieszny taki, jeszcze nigdy takiego nie widziałam :cool3: No wiem, że świetny :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Hej Iza :) jak tam rozpoczęcie roku? :razz: Fajnie, klasa mi się podoba i szkoła też :cool3: Dziś miałm np na 12,40, no ale jutro już niestety na 8 :roll: Tinka:) napisał(a):właśnie, jak?:cool3: Dobrze. A jak u Ciebie ? Ja strasznie zmęczona chodzę, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do szkoły :lol: akodirka napisał(a):czesc Iza, jak po wystawie? :razz: musze kozystac z infy :diabloti: Cześć, dobrze :cool3: Jak Ci się nasza szkoła podoba ?:razz: Fotek nowych dziś nie wstawię, nie mam siły na to i zaraz muszę już spać iść ;) Quote
Unbelievable Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Iza13 napisał(a): Dobrze. A jak u Ciebie ? Ja strasznie zmęczona chodzę, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do szkoły :lol: Ja już wiem że będzie zapierdziel:evil_lol: na odstresowanie pogadałam z siostrą która chodziła do tej samej szkoły no i mnie jeszcze ''pocieszyła'' :evil_lol: za karę kazałam jej kupić mi buty(w stanach jest) i oglądam tapety na ściany : P a muszę przepisać parę rzeczy:cool1: jak ja lubię szkołę :loveu::evil_lol: ale w końcu mam z kim wracać do domu na te moje zadupie:diabloti: Quote
infers Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tinka:) napisał(a):Ja już wiem że będzie zapierdziel:evil_lol: na odstresowanie pogadałam z siostrą która chodziła do tej samej szkoły no i mnie jeszcze ''pocieszyła'' :evil_lol: za karę kazałam jej kupić mi buty(w stanach jest) i oglądam tapety na ściany : P a muszę przepisać parę rzeczy:cool1: jak ja lubię szkołę :loveu::evil_lol: ale w końcu mam z kim wracać do domu na te moje zadupie:diabloti: Ja już dzisiaj miałem zapierdziel : P Wyszedłem z domu o 10 a wróciłem o 18.10:cool3: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 infers1995 napisał(a):Ja już dzisiaj miałem zapierdziel : P Wyszedłem z domu o 10 a wróciłem o 18.10:cool3: a ja jutro już mam trening:loveu: i kolejny pokaz : P Quote
agaciaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Cześć :loveu: Iza13 napisał(a):Fajnie, klasa mi się podoba i szkoła też :cool3: No to fajnie :) Do jeżdżenia też sie z czasem przyzwyczaisz ;) Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hej Faknie, ze klasa się podoba Ja codziennie prawie mam po 8 lekcji, ale klasę mam fajną Quote
akodirka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza13 napisał(a): Cześć, dobrze :cool3: Jak Ci się nasza szkoła podoba ?:razz: ujdzie :P tylko tloczno jest troche na korytarzach :evil_lol: a czemu ja Cie tak rzadko widuje w szkole? :mad: pewnie sie chowasz gdzies odemnie :evil_lol: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Tinka:)']Ja już wiem że będzie zapierdziel:evil_lol: na odstresowanie pogadałam z siostrą która chodziła do tej samej szkoły no i mnie jeszcze ''pocieszyła'' :evil_lol: za karę kazałam jej kupić mi buty(w stanach jest) i oglądam tapety na ściany : P a muszę przepisać parę rzeczy:cool1: jak ja lubię szkołę :loveu::evil_lol: ale w końcu mam z kim wracać do domu na te moje zadupie:diabloti: U mnie tez zapierdziel jest ;P Kto to by pomyślała, ze ja pracę domowa odrabiać będę i się na lekcje uczyć, a tu kuźwa muszę :evil_lol: Ja też nigdy pratycznie nie wracam sama :cool3: [quote name='infers1995']Ja już dzisiaj miałem zapierdziel : P Wyszedłem z domu o 10 a wróciłem o 18.10:cool3: Nie narzekaj :eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: No to fajnie :) Do jeżdżenia też sie z czasem przyzwyczaisz ;) Cześć :loveu::loveu: Pewnie tak, ale kiedy to będzie :evil_lol: Wkurzona jestem strasznie, ze się tłuc na dworzec muszę jak do domu wracam :angryy: [quote name='Izabela124.']Hej Faknie, ze klasa się podoba Ja codziennie prawie mam po 8 lekcji, ale klasę mam fajną Hej, No ja tez ;) tak to już jest lo czy technikum to nie gimnazjum :eviltong: [quote name='akodirka']ujdzie :P tylko tloczno jest troche na korytarzach :evil_lol: a czemu ja Cie tak rzadko widuje w szkole? :mad: pewnie sie chowasz gdzies odemnie :evil_lol: Nie jest tak źle :razz: No ja właśnie nie wiem:mad: To Ty się chyba chowasz ode mnie, bo ja od Ciebie nie :evil_lol: Zmieniłam nick, jakby ktoś nie zauważył :cool3: Ta 13 była myląca i wole kropeczkę :diabloti: Quote
infers Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ta kropeczka daje do myślenia:evil_lol:. Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 infers1995 napisał(a):Ta kropeczka daje do myślenia:evil_lol:. Cos mi insynuujesz ? :cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iza. napisał(a):Cos mi insynuujesz ? :cool3::diabloti: to dla niego zbyt trudne słowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze:diabloti: ty też ze wsi do szkoły w mieście:diabloti: ale ty to normalna a u mnie wsiowe to takie typowo wsiowe :evil_lol: godojo jak ze ślonska jakiegoś:cool1: Quote
Iza. Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tinka:) napisał(a):to dla niego zbyt trudne słowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze:diabloti: ty też ze wsi do szkoły w mieście:diabloti: ale ty to normalna a u mnie wsiowe to takie typowo wsiowe :evil_lol: godojo jak ze ślonska jakiegoś:cool1: Serio? :evil_lol: Cze:eviltong: Dzięki wiesz :mad::diabloti:, ale dobrze, ze chociaz uważasz, ze ja normalna jestem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cześć Iza. :razz: :lol: [quote name='Iza.']Pewnie tak, ale kiedy to będzie :evil_lol: Wkurzona jestem strasznie, ze się tłuc na dworzec muszę jak do domu wracam :angryy: No troszke czasu pewnie minie :diabloti: Nic nie mów, u mnie będzie to samo :roll: że też mam takie kiepskie połączenie z uczelni na dzworzec :shake: cóż, bede musiała coś kombinować. Może jakieś fotki? :cool3: Quote
Recommended Posts