Czarna_Owieczka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Iza13 napisał(a): Wiesz, ze będziemy miały identyfikatory z Tozu na wystawie ?:cool3: Zgłosiłyście się do biegania z puszkami i ganiania hodofcóf, ja tez chciałam :oops: ale chcę też obfocić trochę :roll: dylemat. Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Oczywiście :razz: :multi::multi: Quote
Iza. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Ooooo :razz: a na czym dokładniej ma polegać nasza pomoc? Bo w sumie nawet nie wiem na co sie zgodziłam :evil_lol: Mamy pochodzić z puszeczką po wystawie :cool3: Foootki :eviltong: Quote
Iza. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Zgłosiłyście się do biegania z puszkami i ganiania hodofcóf, ja tez chciałam :oops: ale chcę też obfocić trochę :roll: dylemat. Ja powiedziałam Moni, że chcę obejrzeć, poznać ludzi, nie miała nic przeciwko, także jak chcesz to możesz łazić z nami :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Iza13 napisał(a):Ja powiedziałam Moni, że chcę obejrzeć, poznać ludzi, nie miała nic przeciwko, także jak chcesz to możesz łazić z nami :diabloti: Dobra :cool3: Do kogo mam się zgłosić? :razz: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']:multi::multi: Obfoce Gramika :loveu: [quote name='Iza13']Mamy pochodzić z puszeczką po wystawie :cool3: Aha :razz: http://i34.tinypic.com/33vf1v6.jpg mordeczka kochana :loveu::loveu: Ale Wiktor śmieszną minke zrobił :lol: Quote
Iza. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Dobra :cool3: Do kogo mam się zgłosić? :razz: Do Moni, ona sie tym zajmuje monia3a bodajze na dogo ;) [quote name='agaciaaa'] Aha :razz: http://i34.tinypic.com/33vf1v6.jpg mordeczka kochana :loveu::loveu: Ale Wiktor śmieszną minke zrobił :lol: no mam nadziej, ze nie masz nic przeciwko ?:cool3: Może i kochana, ale tak mnie wczoraj razem z Wiktorem zdenerwowała, że myślałam, ze zatłukę jedno i drugie :shake::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Obfoce Gramika :loveu: będzie, miał tyle zdjęć, że na pół roku starczy:evil_lol::evil_lol: fajnie, nie muszę się godzić z moim:loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Iza13 napisał(a):no mam nadziej, ze nie masz nic przeciwko ?:cool3: Może i kochana, ale tak mnie wczoraj razem z Wiktorem zdenerwowała, że myślałam, ze zatłukę jedno i drugie :shake::evil_lol: Nieeee, mam nawet pewne doświadczenie w chodzeniu z puszeczką :lol: Co narobili? :razz: Tinka:) napisał(a):będzie, miał tyle zdjęć, że na pół roku starczy:evil_lol::evil_lol: fajnie, nie muszę się godzić z moim:loveu::diabloti: to może ja sobie odpuszcze.... :diabloti: nieeeee :loveu: Quote
Iza. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Nieeee, mam nawet pewne doświadczenie w chodzeniu z puszeczką :lol: Co narobili? :razz: Jakie ? :cool3: Luna chciała nawpierniczać się jakiegoś gówna - gówna dosłownie, domniemywam, ze to było ludzkie :angryy:, ale że miała kaganiec to cały kaganiec tym gównem upi3rdoliła :angryy: A Wiktor, jak to Wiktor, koniecznie musiał wszystko obejrzeć, sto razy sie zatrzymać :roll:. Ale najlepsze to było jak dal Małego się siku zachciało, a że byliśmy w lesie to staną pod drzewkiem i sika, podchodzi do niego Luna staje obok i tez zaczyna sikac :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a): to może ja sobie odpuszcze.... :diabloti: a w dupe chcesz:mad: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Iza13 napisał(a):Jakie ? :cool3: Luna chciała nawpierniczać się jakiegoś gówna - gówna dosłownie, domniemywam, ze to było ludzkie :angryy:, ale że miała kaganiec to cały kaganiec tym gównem upi3rdoliła :angryy: A Wiktor, jak to Wiktor, koniecznie musiał wszystko obejrzeć, sto razy sie zatrzymać :roll:. Ale najlepsze to było jak dal Małego się siku zachciało, a że byliśmy w lesie to staną pod drzewkiem i sika, podchodzi do niego Luna staje obok i tez zaczyna sikac :evil_lol: Na WOŚP kiedyś zbierałam i na Sokólski fundusz ;) A feeeeeee :roll: niestety moja Sara też czasem lubi takie rarytasy.. czasem jeść, czasem sie wytarzać :angryy: A Wiktor jak to dzieciak :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tinka:) napisał(a):a w dupe chcesz:mad: chce :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a): chce :diabloti: DOBRA:evil_lol: Quote
Iza. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Na WOŚP kiedyś zbierałam i na Sokólski fundusz ;) A feeeeeee :roll: niestety moja Sara też czasem lubi takie rarytasy.. czasem jeść, czasem sie wytarzać :angryy: A Wiktor jak to dzieciak :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ahaaa ;) Całe szczęście Luna się nie wytarzała, bo bym nie wytrzymała nerwowo :angryy::evil_lol: Wiem, ale na dłuższą metę to męczące jest szczególnie, że koło ciebie idzie pies, który nieziemsko śmierdzi :roll::diabloti: Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No, przyznaję się, że ostatnio zaniedbałam waszą galerię, a teraz znów wyjeżdżamy, ale może nie będzie za dużo, to dam radę :) Quote
Iza. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='AngelsDream']No, przyznaję się, że ostatnio zaniedbałam waszą galerię, a teraz znów wyjeżdżamy, ale może nie będzie za dużo, to dam radę :) U mnie jakoś ostatnio się dużo nie pisze, to myślę, ze ja wrócisz to uda Ci się być w miarę an bieżąco :diabloti:;) [quote name='agaciaaa']Hej Iza :multi: fotki chce :diabloti: hej:loveu: Juz daje :cool3: Daje zapas fotek, bo nie wiem kiedy sie teraz pojawie pewnie coś koło poniedziałku dopiero ;) Quote
Iza. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Brzydkie kaczątko ;) - czyli młody nie ubarwiony kaczorek ;P Quote
Recommended Posts