agaciaaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Fotki już z nowego aparatu, no nie? ;) [quote name='Iza13']Wiem, ze rozmazane, ale to dla tych co jak Agatka mają wątpliwości, że moja Luna biega:diabloti: http://i38.tinypic.com/96ds13.jpg Ależ ja nie mam wątpliwości, po prostu to sie rzadko zdarza :evil_lol::diabloti: http://i34.tinypic.com/vdhann.jpg to jest cudne :loveu: i ten glucik :lol: http://i33.tinypic.com/332ndzl.jpg :loveu::loveu: W ogóle świetne fotki :) Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Fotki już z nowego aparatu, no nie? ;) http://i34.tinypic.com/vdhann.jpg to jest cudne :loveu: i ten glucik :lol: W ogóle świetne fotki :) No z nowego, z nowego ;) Glucik był fajny, dawno już takiego dużego nie miała :evil_lol: Dzięki ;) Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Aaa nowy aparat:loveu: fajne portrety:loveu: jaki to?:cool3: niestety nie przyjadę, mamie nie chce się za Białystok jechać : P ale za to na wystawie cały dzień będę:loveu: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a):Aaa nowy aparat:loveu: fajne portrety:loveu: jaki to?:cool3: niestety nie przyjadę, mamie nie chce się za Białystok jechać : P ale za to na wystawie cały dzień będę:loveu: Taki sobie fuji s5500 ; ) Szkoda. W niedziele ? będziesz sama ?:cool3: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Taki sobie fuji s5500 ; ) Szkoda. W niedziele ? będziesz sama ?:cool3: fajny aparat, dasz popstrykać:cool3::cool3: No szkoda:cool1: w niedzielę i będę sama, lub z siostrą ale to też sama:evil_lol: bo jej powiem żeby gdzieś łaziła, siedzieć z nią nie będę:cool1: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a):fajny aparat, dasz popstrykać:cool3::cool3: No szkoda:cool1: w niedzielę i będę sama, lub z siostrą ale to też sama:evil_lol: bo jej powiem żeby gdzieś łaziła, siedzieć z nią nie będę:cool1: Dam, dam :cool3: Nie wiem jak długo będę w niedziel, ale postaram się być do końca, w ogóle coś mi ojciec jęczy, że po co ja tam pojadę itd :roll: A siostra ile ma lat ? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Dam, dam :cool3: Nie wiem jak długo będę w niedziel, ale postaram się być do końca, w ogóle coś mi ojciec jęczy, że po co ja tam pojadę itd :roll: A siostra ile ma lat ? :eviltong: wiedziałam : P :loveu: jak weźmiesz film to mogę się na minoltę zamienić:cool3: mój wyczaił, że jak mnie zawiezie to może jechać na rajd z kumplami, bo on terenówką po zaroślach lubi, off-road:diabloti: siostra jest w takim wieku, że jak Martyna coś powie to ona to zrobi:evil_lol: 12 chyba:razz: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Tinka:) napisał(a):wiedziałam : P :loveu: jak weźmiesz film to mogę się na minoltę zamienić:cool3: mój wyczaił, że jak mnie zawiezie to może jechać na rajd z kumplami, bo on terenówką po zaroślach lubi, off-road:diabloti: siostra jest w takim wieku, że jak Martyna coś powie to ona to zrobi:evil_lol: 12 chyba:razz: To nie jest zły pomysł :cool3: Tylko doradź, jaki film kupić ;) No to widzisz, mój będzie tym czasie w chacie siedział :evil_lol: Tylko, że ja zawiozę się sama :eviltong: Ej no ja mam brata w tym wieku i się mnie nie słucha już :shake: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):To nie jest zły pomysł :cool3: Tylko doradź, jaki film kupić ;) No to widzisz, mój będzie tym czasie w chacie siedział :evil_lol: Tylko, że ja zawiozę się sama :eviltong: Ej no ja mam brata w tym wieku i się mnie nie słucha już :shake: zależy gdzie będziesz zdjęcia robić- jak na hali iso 400, na dworze iso 100 lub 200, najbardziej uniwersalna jest 200;) a firma obojętnie jaka, ja aktualnie mam filmy z rossmana:evil_lol: chociaż nie wiem co z nich wyjdzie:razz: moje dwie pozostałe też siedzą w domu HA:diabloti: ja mam 3 siostry i psa- siostry się tak słuchają że nie wchodzą do mnie do pokoju, nie otwierają drzwi i nie zaglądają, jak powiem idźcie się bawić to idą, jak powiem nie to nie ma żadnego ale:loveu: pies w domu tak samo, tylko do pokoju wchodzi : P Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 http://i36.tinypic.com/2ag7tj8.jpg słodkie :loveu: Mówicie o wystawie? ja będę dwa dni, od rana do wieczora :loveu: może przyjdę z koleżanką, tylko że ona do psów nie jest taka szalona i jak się pewnie dowie że chcę się spotkać z ludziami z dogo, to się zawstydzi i powie że nie idzie :roll: Ja w sobotę o 10:00 będę przy ringu 2 (pudel duży) a później ring 6, grzywacze chińskie, żeby Joya uchwycić, a tam pewnie Iza ciebie spotkam :evil_lol: Natomiast niedziela, 10:00, ring 6, aussie :loveu: Quote
Iza. Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Tinka:)']zależy gdzie będziesz zdjęcia robić- jak na hali iso 400, na dworze iso 100 lub 200, najbardziej uniwersalna jest 200;) a firma obojętnie jaka, ja aktualnie mam filmy z rossmana:evil_lol: chociaż nie wiem co z nich wyjdzie:razz: moje dwie pozostałe też siedzą w domu HA:diabloti: ja mam 3 siostry i psa- siostry się tak słuchają że nie wchodzą do mnie do pokoju, nie otwierają drzwi i nie zaglądają, jak powiem idźcie się bawić to idą, jak powiem nie to nie ma żadnego ale:loveu: pies w domu tak samo, tylko do pokoju wchodzi : P Jak nie zapomnę to kupie dziś ten film ; P NO mój brat też do pokoju nie wchodzi :diabloti: Ty to jakas strasznie apodyktyczna jesteś:evil_lol: [quote name='deer_1987']gratulacje z powodu aparatu! Dzięki [quote name='Czarna_Owieczka']http://i36.tinypic.com/2ag7tj8.jpg słodkie :loveu: Mówicie o wystawie? ja będę dwa dni, od rana do wieczora :loveu: może przyjdę z koleżanką, tylko że ona do psów nie jest taka szalona i jak się pewnie dowie że chcę się spotkać z ludziami z dogo, to się zawstydzi i powie że nie idzie :roll: Ja w sobotę o 10:00 będę przy ringu 2 (pudel duży) a później ring 6, grzywacze chińskie, żeby Joya uchwycić, a tam pewnie Iza ciebie spotkam :evil_lol: Natomiast niedziela, 10:00, ring 6, aussie :loveu: Ja już w tamtym roku z koleżanką byłam i podziękuje. Nic zobaczyć sie nie da, bo ta jęczy, ze już do domu iść trzeba:roll::diabloti: W sobotę można będzie mnie spotkać przy grzywaczach właśnie :loveu:A później przy niufach:loveu: W niedziele to na początku idę Gramika oglądać,a później to jeszcze nie wim. Nie moje rasy w niedziele są :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 http://i33.tinypic.com/332ndzl.jpg śliczne zdjęcia :loveu: Lunisia to super sunia prze fajną ma tą bródkę i łapusie ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Iza13 napisał(a): Ja już w tamtym roku z koleżanką byłam i podziękuje. Nic zobaczyć sie nie da, bo ta jęczy, ze już do domu iść trzeba:roll::diabloti: W sobotę można będzie mnie spotkać przy grzywaczach właśnie :loveu:A później przy niufach:loveu: W niedziele to na początku idę Gramika oglądać,a później to jeszcze nie wim. Nie moje rasy w niedziele są :diabloti: W zeszłym roku dzielnie wytrzymała od 10 do 17 :cool3: Nie będzie chciała ze mną iść jak się dowie że chce się z wami i innymi osobami spotkać, ale na samą wystawę pewnie przyjdzie bo chce zobaczyć hokkaido :razz: To się pewnie przy grzywkach spotkamy, ja muszę jeszcze wcześniej znaleźć kaskeSz Powiedzcie mi gdzie Gram będzie to przyjdę ufocić :loveu: Quote
Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sliczne... :loveu::loveu: Gratuluje aparatu. Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Iza13 napisał(a):Jak nie zapomnę to kupie dziś ten film ; P NO mój brat też do pokoju nie wchodzi :diabloti: Ty to jakas strasznie apodyktyczna jesteś:evil_lol: W niedziele to na początku idę Gramika oglądać,a później to jeszcze nie wim. Nie moje rasy w niedziele są :diabloti: To nie zapomnij : P Jestem apodyktyczna:shake: lubię, jak wszystko idzie po mojej myśli : P Czarna_Owieczka napisał(a):Powiedzcie mi gdzie Gram będzie to przyjdę ufocić :loveu: o 10 ring 2 w niedzielę, ale ty będziesz na aussikach:placz: za to przed sobą mamy 2 lub 3 psy, może przyjdziesz na chwilę na Gramcia tylko:razz: A co do koleżanek- jak same widziałyście byłam z Kasicą na pikniku, i jak ja już chciałam iść żeby sie nie spóźnić na autobus to ta marudziła że może jeszcze jakiś będzie, żebyśmy zostały:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tinka:) napisał(a): o 10 ring 2 w niedzielę, ale ty będziesz na aussikach:placz: za to przed sobą mamy 2 lub 3 psy, może przyjdziesz na chwilę na Gramcia tylko:razz: Oziki są tylko 3, więc zaraz po nich dzikim biegiem udam się do was :p Bo między ringiem 2 a 6 jest 4 więc będzie blisko :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Oziki są tylko 3, więc zaraz po nich dzikim biegiem udam się do was :p Bo między ringiem 2 a 6 jest 4 więc będzie blisko :cool3: :multi: miedzy ringiem 2 a 6 jest tylko ring 4:evil_lol::evil_lol: swoją drogą w tamtym roku też ten sam mieliśmy, tylko numer miał chyba inny:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tinka:) napisał(a)::multi: miedzy ringiem 2 a 6 jest tylko ring 4:evil_lol::evil_lol: swoją drogą w tamtym roku też ten sam mieliśmy, tylko numer miał chyba inny:razz: No przecie jest napisane że 4 :eviltong: :razz: Doczekać się nie mogę :loveu: jak wpadnę w stoiska handlowe :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):No przecie jest napisane że 4 :eviltong: :razz: Doczekać się nie mogę :loveu: jak wpadnę w stoiska handlowe :cool3: to się zrozumiałyśmy:evil_lol: ja też:loveu: te obroże:loveu: i smycze:loveu: i niepotrzebne pierdoły:loveu: Quote
infers Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tinka:) napisał(a):wiedziałam : P :loveu: jak weźmiesz film to mogę się na minoltę zamienić:cool3: mój wyczaił, że jak mnie zawiezie to może jechać na rajd z kumplami, bo on terenówką po zaroślach lubi, off-road:diabloti: siostra jest w takim wieku, że jak Martyna coś powie to ona to zrobi:evil_lol: 12 chyba:razz: Jak trzeba to Martyna też mnie potrafi ustawić:loveu::loveu::loveu:. Quote
Iza. Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://i33.tinypic.com/332ndzl.jpg śliczne zdjęcia :loveu: Lunisia to super sunia prze fajną ma tą bródkę i łapusie ;) [quote name='Czarna_Owieczka']W zeszłym roku dzielnie wytrzymała od 10 do 17 :cool3: Nie będzie chciała ze mną iść jak się dowie że chce się z wami i innymi osobami spotkać, ale na samą wystawę pewnie przyjdzie bo chce zobaczyć hokkaido :razz: To się pewnie przy grzywkach spotkamy, ja muszę jeszcze wcześniej znaleźć kaskeSz A no chyba, że tak :cool3: Spotkamy, się na pewno :eviltong: A kaśka to przypadkiem nie ma być w niedziele ? ;) [quote name='Dinka']Sliczne... :loveu::loveu: Gratuluje aparatu. Dzięki :p [quote name='Tinka:)']To nie zapomnij : P Jestem apodyktyczna:shake: lubię, jak wszystko idzie po mojej myśli : P A co do koleżanek- jak same widziałyście byłam z Kasicą na pikniku, i jak ja już chciałam iść żeby sie nie spóźnić na autobus to ta marudziła że może jeszcze jakiś będzie, żebyśmy zostały:evil_lol: Zapomniałam :shake: Ja też lubię, ale nie mam aż takiej władzy nad swoim bratem :eviltong: Wyjątek potwierdza regułę :diabloti: [quote name='infers1995']Jak trzeba to Martyna też mnie potrafi ustawić:loveu::loveu::loveu:. Straszna ta Martyna :evil_lol: [quote name='gordonowa']Hej Iza :) ależ wy potraficie nagadać ;);) Hej Oj tam my wcale dużo nie gadamy :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Iza13 napisał(a): Zapomniałam :shake: wiedziałam:diabloti: Quote
Recommended Posts