emdziolek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iza i jak tam czytanie ksiazki?? nie odzywasz sie , co z kasą za ksiazke i zabawke i adresem na ktory mam ją wysłać??:razz: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iza13 napisał(a):Wiem, że macie:diabloti: Ja też se kiedyś nazbieram, na razie kasa się mnie nie trzyma:shake::diabloti: Patrze i nie widzę :diabloti: Oby, oby :cool3: Mój wysłany wczoraj, wiec chyba jutro powinien dojść;) Ok, jak nie ma to nie ma trudno. A zamawianie drugi raz nie ma sensu ; ) Pewnie nie maja kuwety i kuli do siana nie? :cool3: Mnie sie nigdy nie trzyma :evil_lol: ale na szelki sie uparłam, a że tyle kasy nie miałam, to odłożyłam sobie po trochu :lol: Nie wiem czemu, może okulary masz za słabe? :evil_lol: Oby doszedł :) Szczerze mówiąc, to nie pamiętam czego.. na dodatek byłam w pracy jak odbierałam telefon i słabo słyszałam, bo głośno było ;) W każdym razie mnie zawiedli po raz kolejny..:roll: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hej :loveu: Wczoraj dostałam paczke z krakvetu, z Twoich rzeczy nie ma butelki i toalety dla świnki morskiej. Reszta jest + chyba gratisowa druga paczka Ziołowej polany ;) Przyszedł aparat? :razz: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 emdziolek napisał(a):Iza i jak tam czytanie ksiazki?? nie odzywasz sie , co z kasą za ksiazke i zabawke i adresem na ktory mam ją wysłać??:razz: Nie miałam czasu na czytanie ostatnio ; ) Straszny młym w chacie, na nic czasu nie miałam ; ) agaciaaa napisał(a):Mnie sie nigdy nie trzyma :evil_lol: ale na szelki sie uparłam, a że tyle kasy nie miałam, to odłożyłam sobie po trochu :lol: Nie wiem czemu, może okulary masz za słabe? :evil_lol: Ja może kiedys se nazbieram, narzie nie mam aż tyle silnej woli ; ) Może, może, a do okulisty dopiero w październiku idę :shake::diabloti: agaciaaa napisał(a):Hej :loveu: Wczoraj dostałam paczke z krakvetu, z Twoich rzeczy nie ma butelki i toalety dla świnki morskiej. Reszta jest + chyba gratisowa druga paczka Ziołowej polany ;) Przyszedł aparat? :razz: Cześć:loveu: Kuźwa, na tej butelce to mi zależało :roll: To ile kasy Ci wisze? Nie :placz: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza, nadal mnie na spacer zapraszasz?:cool3: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):Iza, nadal mnie na spacer zapraszasz?:cool3: Ciebie zawsze :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Ciebie zawsze :cool3::eviltong::loveu::loveu: :evil_lol: to się wpraszam jakoś we wtorek pewnie, jeżeli mnie podrzucą : P:diabloti: oczywiście uprzedzę : P Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu::loveu: :evil_lol: to się wpraszam jakoś we wtorek pewnie, jeżeli mnie podrzucą : P:diabloti: oczywiście uprzedzę : P Lepiej we środę :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Może, może, a do okulisty dopiero w październiku idę :shake::diabloti: Kuźwa, na tej butelce to mi zależało :roll: To ile kasy Ci wisze? Nie :placz: Ja już nie pamiętam kiedy byłam ostatnio :evil_lol: No właśnie tak myślałam :roll: mi na witaminach zależało i też nie dostałam. 19,56zł ;) W pn pewnie będzie :razz: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja już nie pamiętam kiedy byłam ostatnio :evil_lol: No właśnie tak myślałam :roll: mi na witaminach zależało i też nie dostałam. 19,56zł ;) W pn pewnie będzie :razz: Wiesz ja muszę regularnie chodzic:cool3: Denerwujące to trochę jest nie powiem, jak nie mają to powinni napisać, brak w magazynie :roll: 20 zł znaczy się, czyli nie dużo :multi::evil_lol: Oby! oby ;) wstawić jakieś fotki może ?:lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Lepiej we środę :cool3: nie ode mnie zależy:razz: ale jak we wtorek ci nie pasuje to nie przyjadę:razz: a- i my wyjeżdżamy najczęściej koło 10-11:cool3: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):nie ode mnie zależy:razz: ale jak we wtorek ci nie pasuje to nie przyjadę:razz: a- i my wyjeżdżamy najczęściej koło 10-11:cool3: Ej no bez szantażu mi tutaj :cool3: Postaram się zrobić wszystko co w mej mocy, żeby mieć się jak z Tobą spotkać :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Ej no bez szantażu mi tutaj :cool3: Postaram się zrobić wszystko co w mej mocy, żeby mieć się jak z Tobą spotkać :cool3: ha:multi::evil_lol: to jeszcze mi wyślij na pw numer tel. bo znowu sie okaże że jedziemy jutro:evil_lol: ahh ta moja zorganizowana i planująca wszystko rodzinka:loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):ha:multi::evil_lol: to jeszcze mi wyślij na pw numer tel. bo znowu sie okaże że jedziemy jutro:evil_lol: ahh ta moja zorganizowana i planująca wszystko rodzinka:loveu: Jutro jak najbardziej mi pasuje :diabloti: W ogóle to pasuje mi każdy dzień oprócz tego wtorku no, staraj sie przełożyć wyjazd :diabloti:;) Nr zaraz wysle;) Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Nikt nie chce fotek, ale i tak wstawię :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Iza13']Wiesz ja muszę regularnie chodzic:cool3: Denerwujące to trochę jest nie powiem, jak nie mają to powinni napisać, brak w magazynie :roll: 20 zł znaczy się, czyli nie dużo :multi::evil_lol: Ja teroretycznie też powinnam :lol: No niestety, to jest duża wada krakvetu.. ale już sto razy szukałam innego sklepu zoologicznego z tanim Britem, jak jest tani, to przesyłka drooooga :roll: Z zamówienia na 250zł przyszło na 200... :cool3: Przyjedziecie do nas jeszcze przed wystawą na spacerek? :razz: http://i37.tinypic.com/21mcims.jpg noseczek :loveu::loveu: http://i38.tinypic.com/2lm1b9x.jpg świetne :loveu: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja teroretycznie też powinnam :lol: No niestety, to jest duża wada krakvetu.. ale już sto razy szukałam innego sklepu zoologicznego z tanim Britem, jak jest tani, to przesyłka drooooga :roll: Z zamówienia na 250zł przyszło na 200... :cool3: Przyjedziecie do nas jeszcze przed wystawą na spacerek? :razz: http://i38.tinypic.com/2lm1b9x.jpg świetne :loveu: No wiesz, ja jakbym nie chodziła, to może już nic bym nie widziała :diabloti: Sami na tym tracą :roll: Chiba nie dam rady, chodź żałuje bardzo. Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada :roll: Do szkoły tydzień a ja jeszcze nic nie mam, :evil_lol: Też mi się podoba :loveu::eviltong: Quote
Cheritka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ale sie musiałam długo wracać i wracać, żeby jakieś zdjęcia zobaczyć Ale chyba u Was była burza i to wielka skoro ptaszki do domku wlatywały :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Sami na tym tracą :roll: Chiba nie dam rady, chodź żałuje bardzo. Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada :roll: Do szkoły tydzień a ja jeszcze nic nie mam, :evil_lol: Nie tylko kase, ale i szacunek klientów :roll: ;) No to daj znać kiedy dasz rade. Ja zwykle w LO szkolne zakupy robiłam po rozpoczęciu roku :lol: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Cheritka napisał(a):Ale sie musiałam długo wracać i wracać, żeby jakieś zdjęcia zobaczyć Ale chyba u Was była burza i to wielka skoro ptaszki do domku wlatywały :cool3: Teraz dopiero co nowe foty wstawiłam ;) A ptaszek, czemu wleciała nie wiem :eviltong: agaciaaa napisał(a):Nie tylko kase, ale i szacunek klientów :roll: ;) No to daj znać kiedy dasz rade. Ja zwykle w LO szkolne zakupy robiłam po rozpoczęciu roku :lol: No tak, niezbyt dobry to marketing :lol: Ok. A Ty we wrześniu pracować będziesz ? U mnie pewnie tez część zakupów będzie dopiero w roku szkolnym,:evil_lol: Ale muszę sobie przynajmniej buty kupić, bo w czym nie będę miała do tej szkoły jeździć, spacery z Luna zabiły moje adidasy :placz::diabloti: Quote
Recommended Posts