Iza. Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A taki gość mi kiedyś do domu wleciał :lol: I fotek na dziś starczy :eviltong: Quote
Iza. Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 deer_1987 napisał(a):Fotki?? nie mozliwe :D A jednak :cool3: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Te pomosty sa fajne, brakuje mi jakiegos jeziora itd obok Quote
Iza. Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 deer_1987 napisał(a):Te pomosty sa fajne, brakuje mi jakiegos jeziora itd obok Pomosty są fajne i zalew też, ale teraz to nawet nie ma jak tam z psem pójść, bo ludzi tłumy :roll: Dzisiaj o prawda byłam, ale nie mogłam nawet wejść na tą plażę, z której są zdjęcia, bo zakaz wprowadzania psów powiesili:angryy: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 eh ale tepsy ludziom przeszkadzaja.. wszedzie tylko zakazy... Quote
Iza. Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 deer_1987 napisał(a):eh ale te psy ludziom przeszkadzaja.. wszedzie tylko zakazy... No właśnie :roll: Niedługo to już nigdzie nie będzie można wyjść z psem, bo wszędzie zakaz będzie :angryy: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ale i w szwecji jest coraz gorzej.. nagle sie ludzie dziwia ze sie ma psy.. jak nie od 20 lat ludzie maja psy.. Quote
Bartiśkowa_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No wreszcie zdjęcia nic nie szkodzi że stare :multi:Luniska jest prze słodka i ten jej cudniachny pysiol :loveu:a gdzie jest teraz Lunisia ?? Quote
Bartiśkowa_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iza13 napisał(a):Pomosty są fajne i zalew też, ale teraz to nawet nie ma jak tam z psem pójść, bo ludzi tłumy :roll: Dzisiaj o prawda byłam, ale nie mogłam nawet wejść na tą plażę, z której są zdjęcia, bo zakaz wprowadzania psów powiesili:angryy: Mamy w pobliżu 3 w miarę czyste zelewy i wszedzie zakazy Co prawda nie ma znaków ani nic tylko zaraz cię ktoś upomnie :shake: że w regulaminie jest zakaz itp....Ostatnio jedna pani nas uprzedziła żebyśmy psów nie kąpali bo on juz mandat zapłaciła 250 zł :crazyeye: Quote
infers Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Aż 3 zdjęcia, ale żeś się wysiliła:mad::mad::evil_lol:. Quote
Iza. Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='deer_1987']ale i w szwecji jest coraz gorzej.. nagle sie ludzie dziwia ze sie ma psy.. jak nie od 20 lat ludzie maja psy.. Szkoda, ze ludzie maja takie podejście:roll:, [quote name='anitaaa i bartis']No wreszcie zdjęcia nic nie szkodzi że stare :multi:Luniska jest prze słodka i ten jej cudniachny pysiol :loveu:a gdzie jest teraz Lunisia ?? Luna? Na podwórku biega i czeka na deszczyk :eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']Mamy w pobliżu 3 w miarę czyste zelewy i wszedzie zakazy Co prawda nie ma znaków ani nic tylko zaraz cię ktoś upomnie :shake: że w regulaminie jest zakaz itp....Ostatnio jedna pani nas uprzedziła żebyśmy psów nie kąpali bo on juz mandat zapłaciła 250 zł :crazyeye: Straszne to jest :roll: Przecież pies nic wodzie nie zrobi, a odpowiedzialny właściciel już zadba o to żeby nie przeszkadzał innym kapiącym się . [quote name='infers1995']Aż 3 zdjęcia, ale żeś się wysiliła:mad::mad::evil_lol:. Ktoś tu dokładnie nie obejzał :mad::mad::diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10724980&postcount=2701 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10725027&postcount=2702 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10725126&postcount=2703 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10725268&postcount=2704 Quote
Iza. Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Byłam dziś w mieście na spotkaniu klasowym z nową klasą :cool3: I doszłam do wniosku, ze jednak moja wieś, no dobra mała miejscowość jest zdecydowanie chłodniejsza. Myślałam normalnie, ze się tam roztopię. A musiałam pół miasta przejechać żeby kartę do aparatu kupić, ale przynajmniej się opłacało, bo kartę kupiłam i przy okazji znalazłam bardzo fajny sklepik fotograficzny:cool3:. Mój nowy aparacik został dziś wysłany, już doczekać się nie mogę normalnie kiedy przyjdzie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Iza13']W złym humorze jestem i jakoś nie mam na nic ochoty :roll::eviltong: No właśnie ja tez je macałam i ciężki były strasznie :roll: Za to, ze wczoraj moczył się tyle czasu, dziś się nie kąpie :evil_lol: Zdarza sie ;) Pewnie myślą że 4cm obroże noszą tylko ogrooomne psy :roll: Przy okazji oszczędzisz troche wody :evil_lol: http://i36.tinypic.com/14w53qr.jpg pogofrowałaś ją? :evil_lol: (mam taki sam plakat :lol:) [SIZE=2]http://i33.tinypic.com/2i0qeq1.jpg te patykowate łapcie :evil_lol: :loveu: http://i36.tinypic.com/4zu6oh.jpg co to za pies koło Luny? :razz: [quote name='Iza13']Byłam dziś w mieście na spotkaniu klasowym z nową klasą :cool3: ...ale przynajmniej się opłacało, bo kartę kupiłam i przy okazji znalazłam bardzo fajny sklepik fotograficzny:cool3:. I jak było? :razz: Jaki i gdzie? Może skorzystam ;) Quote
Iza. Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='agaciaaa']Zdarza sie ;) Pewnie myślą że 4cm obroże noszą tylko ogrooomne psy :roll: Przy okazji oszczędzisz troche wody :evil_lol: http://i36.tinypic.com/14w53qr.jpg pogofrowałaś ją? :evil_lol: (mam taki sam plakat :lol:) [SIZE=2]http://i33.tinypic.com/2i0qeq1.jpg te patykowate łapcie :evil_lol: :loveu: http://i36.tinypic.com/4zu6oh.jpg co to za pies koło Luny? :razz: I jak było? :razz: Jaki i gdzie? Może skorzystam ;) Juz mi przeszło; ) No właśnie :roll: Moja Luna może nie jet malutka, ale nie będę jej nakładała czegoś tak ciężkiego, zresztą i tak mnie nie stać:evil_lol: za tyle kasy to ja se kilka obróżek kupić mogę, od taks na przykład :eviltong: No i o to chodzi, żeby oszczędzać :evil_lol: Taa, nie miałam co robić, to psa gofrowałam :evil_lol: W sumie to nie wiem czemu jej sie tak z sierścią robi po kąpaniu ; ) Ludzie sie z nich śmieją :roll::evil_lol: Shrek ;) Faajnie, całe 8 osób na 30 :diabloti: Ale ogólnie spoko. Miło się gadało, posiedzieliśmy trochę o głupotach totalnych gadaliśmy :eviltong: Jest jedna dziewczyna, która tez ma zamiar sie wybrać na wete, to będę miała z kim rozmawiać na takie rożne tematy przynajmniej :cool3: http://www.e-fotojoker.pl W galerii Białej, przez zupełny przypadek go znalazłam:evil_lol: Byłam w Media Markcie i mojej karty nie mieli :roll: miałam zajść do reala, tam na halę główna, ale z plecakiem nie wpuszczają, zafoliować trzeba :roll: I tak se idę już zrezygnowana, że jechałam przez pół miasta na darmo, a tu patrze fotojoker :cool3: Widziałam już wcześniej ten internetowy sklep, ale nie miałam pojęcia, ze maja siedzibę w Białymstoku ; ) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bartlejowi też sę robią takie strączki na uszach za każdym razem jak wyjdzie z wody :lol: Widac niufki i niufopodobne tak mają:loveu: Quote
Iza. Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Bartlejowi też sę robią takie strączki na uszach za każdym razem jak wyjdzie z wody :lol: Widac niufki i niufopodobne tak mają:loveu: Widać tak hih :lol: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Iza13']Juz mi przeszło; ) No właśnie :roll: Moja Luna może nie jet malutka, ale nie będę jej nakładała czegoś tak ciężkiego, zresztą i tak mnie nie stać:evil_lol: za tyle kasy to ja se kilka obróżek kupić mogę, od taks na przykład :eviltong: Taa, nie miałam co robić, to psa gofrowałam :evil_lol: W sumie to nie wiem czemu jej sie tak z sierścią robi po kąpaniu ; ) Ludzie sie z nich śmieją :roll::evil_lol: Shrek ;) Faajnie, całe 8 osób na 30 :diabloti: Ale ogólnie spoko. Miło się gadało, posiedzieliśmy trochę o głupotach totalnych gadaliśmy :eviltong: Jest jedna dziewczyna, która tez ma zamiar sie wybrać na wete, to będę miała z kim rozmawiać na takie rożne tematy przynajmniej :cool3: http://www.e-fotojoker.pl W galerii Białej, przez zupełny przypadek go znalazłam:evil_lol: Byłam w Media Markcie i mojej karty nie mieli :roll: miałam zajść do reala, tam na halę główna, ale z plecakiem nie wpuszczają, zafoliować trzeba :roll: I tak se idę już zrezygnowana, że jechałam przez pół miasta na darmo, a tu patrze fotojoker :cool3: Widziałam już wcześniej ten internetowy sklep, ale nie miałam pojęcia, ze maja siedzibę w Białymstoku ; ) To dobrze :) Dokładnie, ja bym sie bała że Sarze szyje nadwyrężę :evil_lol: No i ta cena, dobre szelki można za to mieć ;) albo właśnie kilka obróżek :lol: Śmiesznie to wygląda :lol: Ale jak wyschnie to sie prostuje? ;) Ooo, nie jestem sama :evil_lol: Aha :p No to fajnie :) Mało osób ale zawsze to coś, będzie troche raźniej na początku ;) Dzięki :) dobrze, że znalazłaś tą karte, teraz musisz tylko poczekać na aparat :lol: i będziesz foooocić i focić :multi: Quote
Iza. Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 agaciaaa napisał(a): Dokładnie, ja bym sie bała że Sarze szyje nadwyrężę :evil_lol: No i ta cena, dobre szelki można za to mieć ;) albo właśnie kilka obróżek :lol: Śmiesznie to wygląda :lol: Ale jak wyschnie to sie prostuje? ;) Ooo, nie jestem sama :evil_lol: No to fajnie :) Mało osób ale zawsze to coś, będzie troche raźniej na początku ;) Dzięki :) dobrze, że znalazłaś tą karte, teraz musisz tylko poczekać na aparat :lol: i będziesz foooocić i focić :multi: No jakbym miała tyle kasy wydawać to wolałabym szelki ezydoga kupić :eviltong: Tak, prostuje się :cool3: Ale ja nie wiem co w tym śmiesznego :shake::evil_lol: No pewnie, zawsze to już kogoś będę znała:cool3:, bo tak to wcześniej nie znałam nikogo, zresztą to z mojego rocznika o znam tylko 2 osoby o se w tej szkole uczyć będą:roll: Oj będę, będę, obym się tylko z aparatem dogadała :evil_lol: Teraz to już wiem co Ty czułaś jak na swój aparat czekałaś, tez doczekać się już nie mogę, mam nadzieję, ze jutro przyjdzie, bo jak nie to dopiero pewnie w poniedziałek :roll::eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iza13 napisał(a):No jakbym miała tyle kasy wydawać to wolałabym szelki ezydoga kupić :eviltong: Ale ja nie wiem co w tym śmiesznego :shake::evil_lol: No pewnie, zawsze to już kogoś będę znała:cool3:, bo tak to wcześniej nie znałam nikogo, zresztą to z mojego rocznika o znam tylko 2 osoby o se w tej szkole uczyć będą:roll: Oj będę, będę, obym się tylko z aparatem dogadała :evil_lol: Teraz to już wiem co Ty czułaś jak na swój aparat czekałaś, tez doczekać się już nie mogę, mam nadzieję, ze jutro przyjdzie, bo jak nie to dopiero pewnie w poniedziałek :roll::eviltong: A my już mamy :diabloti: uciułałam na nie po trochu :lol: To spójrz na te łapy.. i zrozumiesz :evil_lol: Ja nie znałam kompletnie nikogo jak szłam do LO.. Zresztą na studia tak samo. Na pewno sie dogadasz, ja z moim cały czas sie próbuje dogadać, z różnym skutkiem :lol: Nooo, to oczekiwanie.....:lol: mój przyszedł na drugi dzień po wysłaniu :) tylko troche trwało dopóki wysłali, bo zza granicy go ściągali ;) Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aaaa i zapomniałam napisać- nie będzie kilku Twoich rzeczy z krakvetu :roll: nie mają dostępnych.. spytałam czy w takim razie mogą mi podzielić zamówienie na dwie części i później te brakujące rzeczy dosłać.. a ona mi na to- prosze za ok. 2 tygodnie złożyć zamówienie na te rzeczy...:roll: niby z jakiej racji mam potem płacić za przesyłke?:shake: zamówiłam na 250 zł a oni mi nawet nie chcą na 2 części podzielić. Coraz mniej lubie ten sklep :roll: Quote
Iza. Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 agaciaaa napisał(a):A my już mamy :diabloti: uciułałam na nie po trochu :lol: To spójrz na te łapy.. i zrozumiesz :evil_lol: Ja nie znałam kompletnie nikogo jak szłam do LO.. Zresztą na studia tak samo. Na pewno sie dogadasz, ja z moim cały czas sie próbuje dogadać, z różnym skutkiem :lol: Nooo, to oczekiwanie.....:lol: mój przyszedł na drugi dzień po wysłaniu :) tylko troche trwało dopóki wysłali, bo zza granicy go ściągali ;) Wiem, że macie:diabloti: Ja też se kiedyś nazbieram, na razie kasa się mnie nie trzyma:shake::diabloti: Patrze i nie widzę :diabloti: Eee to nieciekawie, temu ja się ciesze, ze już kogoś tam znam ;) Oby, oby :cool3: Mój wysłany wczoraj, wiec chyba jutro powinien dojść;) agaciaaa napisał(a):Aaaa i zapomniałam napisać- nie będzie kilku Twoich rzeczy z krakvetu :roll: nie mają dostępnych.. spytałam czy w takim razie mogą mi podzielić zamówienie na dwie części i później te brakujące rzeczy dosłać.. a ona mi na to- prosze za ok. 2 tygodnie złożyć zamówienie na te rzeczy...:roll: niby z jakiej racji mam potem płacić za przesyłke?:shake: zamówiłam na 250 zł a oni mi nawet nie chcą na 2 części podzielić. Coraz mniej lubie ten sklep :roll: Ok, jak nie ma to nie ma trudno. A zamawianie drugi raz nie ma sensu ; ) Pewnie nie maja kuwety i kuli do siana nie? :cool3: Quote
Recommended Posts