Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

No burza wczoraj była niezła :roll: aż moja Sara sie bała, chociaż generalnie burza nie robi na niej wrażenia. Ale jak pierd***nęło :diabloti: za przeproszeniem, to sie wstraszyła strasznie :shake:

Iza13 napisał(a):
Mówię, przyjeżdżaj w niedziele :cool3:

Twojego męża wszędzie pełno, to i w galerii być musi :PP
Dzisiaj się biedaczek zwalił z huśtawki na beton, a tyle razy mu mówiłam, żeby się nie kładł na huśtawce no.

Wiesz to ostatnia okazja żeby z Lakim na spacerek pójść ;) więc jak kolega będzie miał czas to z nimi pójdziemy :) więc nic nie obiecuje.

Mam nadzieje, że nic mu sie nie stało :razz: twardziel z niego więc pewnie nawet nie płakał :loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa;10701251
Wiesz to ostatnia okazja żeby z Lakim na spacerek pójść ;) więc jak kolega będzie miał czas to z nimi pójdziemy :) więc nic nie obiecuje.

Mam nadzieje, że nic mu sie nie stało :razz: twardziel z niego więc pewnie nawet nie płakał :loveu:[/quote napisał(a):

ok, ok rozumiem, tak tylko Ci przypominam, żebyś nie zapomniała o mojej propozycji :cool3:

No pewnie, że nic się nie stało, złego diabli nie biorą przecież :evil_lol:

[quote name='deer_1987']co to za aparatkupujesz?

Fuji, ; )
Dokładniej się pochwalę jak będę już go miała w swoich łapkach :cool3:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i38.tinypic.com/vy8nya.jpg
słodkie :loveu:

Miśka słodka dziewczynka jest, szkoda, ze czasem taka wredna :diabloti:

Posted

Iza13 napisał(a):
ok, ok rozumiem, tak tylko Ci przypominam, żebyś nie zapomniała o mojej propozycji :cool3:

No pewnie, że nic się nie stało, złego diabli nie biorą przecież :evil_lol:

Dziś byłam z kolegą na spacerze, ale i tak jutro nie przyjade. Za gorąco jest, dziś wyszłam po 18 a i tak było tragicznie :roll: a jeszcze tłuc sie pksem z psem w taki upał to w ogóle bez sensu. Więc wybacz, ale nie przyjedziemy.

Nie mów tak o moim mężu :mad: :evil_lol:

Iza, bede niedługo zamawiać karme na krakvecie, więc jak coś chcesz to pisz :)

Posted

infers1995 napisał(a):
TYlko ciekawe kto w nim bierze udział:razz::mad:.

No ciekawe :mad: Wy mi tez cały czas z subskrybcji uciekacie już sama nie wiem o co tutaj chodzi :roll::eviltong:

agaciaaa napisał(a):
Dziś byłam z kolegą na spacerze, ale i tak jutro nie przyjade. Za gorąco jest, dziś wyszłam po 18 a i tak było tragicznie :roll: a jeszcze tłuc sie pksem z psem w taki upał to w ogóle bez sensu. Więc wybacz, ale nie przyjedziemy.

Nie mów tak o moim mężu :mad: :evil_lol:

Iza, bede niedługo zamawiać karme na krakvecie, więc jak coś chcesz to pisz :)

Szkoda ; )
Pogoda straaaaszna jest :shake: Ja się z Luną wczoraj do lasu wybrałam to myślałam, że ducha wyzionę:roll: doszłyśmy do połowy drogi, powiedziałam, ze pierdziele i tak sobie ze znajomymi siedzieliśmy na pieńku:evil_lol: Komary nas zjeść żywcem chciały, moje nogi dzisiaj to jeden wielki bąbel od tych pogryzień :roll::eviltong:

Taka prawda :eviltong::diabloti:

Niedługo to dokładniej kiedy ? Bo ja kasę będę miała dopiero na początku następnego miesiąca ; )

Posted

Iza13 napisał(a):
Szkoda ; )
Pogoda straaaaszna jest :shake: Ja się z Luną wczoraj do lasu wybrałam to myślałam, że ducha wyzionę:roll: doszłyśmy do połowy drogi, powiedziałam, ze pierdziele i tak sobie ze znajomymi siedzieliśmy na pieńku:evil_lol: Komary nas zjeść żywcem chciały, moje nogi dzisiaj to jeden wielki bąbel od tych pogryzień :roll::eviltong:

Niedługo to dokładniej kiedy ? Bo ja kasę będę miała dopiero na początku następnego miesiąca ; )

Nooo właśnie, nie dość że duchota straszna, to jeszcze te komary :shake: zwariować można. Chociaż dzisiaj już troche lepiej ;)

Nie wiem dokładnie, ale karma sie już kończy ;) więc na pewno jeszcze w tym miesiącu. Ale kase możesz mi oddać później, nie ma sprawy, więc jak coś chcesz to mów :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Nooo właśnie, nie dość że duchota straszna, to jeszcze te komary :shake: zwariować można. Chociaż dzisiaj już troche lepiej ;)

Nie wiem dokładnie, ale karma sie już kończy ;) więc na pewno jeszcze w tym miesiącu. Ale kase możesz mi oddać później, nie ma sprawy, więc jak coś chcesz to mów :)

Może i lepiej, ale ja się jeszcze na spacer nie wybrałam, jakoś po wczorajszym nie mam ochoty :evil_lol:;)

Nie wiem czy mogę aż tak Cię wykorzystywać :oops:
Ta orientacyjnie to mi wyszło ponad 50 zł ; )

Posted

Iza13 napisał(a):
Nie wiem czy mogę aż tak Cię wykorzystywać :oops:
Ta orientacyjnie to mi wyszło ponad 50 zł ; )

Nie ma sprawy :) pisz co chcesz ;) teraz zamawiam po 2 worki karmy, więc rzadziej, także korzystaj ;)

Posted

[quote name='Iza13']Dzięki :loveu:
Kochana jesteś, wiesz ? :loveu::cool3:
Wyślę Ci później na PW co chcę ; )

http://www.krakvet.pl/ferplast-obroza-nylonowa-daytona-2560-p-8634.html
Niebieski czy czerwony? Doradź :evil_lol:

Oj bez przesady ;)

Oba ładne :loveu: ale ta niebieska, to chyba niebieski ma tylko spód, a na wierzchu jest czarna? Tak to przynajmniej wygląda :hmmmm: jeżeli tak, to lepiej czerwoną ;)
W ogóle bardzo fajne te obroże, podobne do rogzów. Już jakiś czas temu je zauważyłam, szkoda tylko że takie ogromne :roll:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oj bez przesady ;)

Oba ładne :loveu: ale ta niebieska, to chyba niebieski ma tylko spód, a na wierzchu jest czarna? Tak to przynajmniej wygląda :hmmmm: jeżeli tak, to lepiej czerwoną ;)
W ogóle bardzo fajne te obroże, podobne do rogzów. Już jakiś czas temu je zauważyłam, szkoda tylko że takie ogromne :roll:

Juz kolejny raz Cię wykorzystuje ; )

Widziałam ostatnio takie w kameleonie, ale że była szybkim przelotem - tylko po wióry dla szynszylastego to nie maiłam jak obejrzeć dokładnie.
Wybiorę się tam jakoś to obadam dokładnie i zobaczę czy jest jakiś sens zamawiania takiej ;)

agaciaaa napisał(a):
Hop hooooop, Iza zapomniałaś o swojej galerii? :razz:

Nie bój, nie zapomniała, ale nie mam ani zdjęć ani aparatu i nie mam co wstawić nawet :eviltong:

Posted

Iza13 napisał(a):
Juz kolejny raz Cię wykorzystuje ; )

Widziałam ostatnio takie w kameleonie, ale że była szybkim przelotem - tylko po wióry dla szynszylastego to nie maiłam jak obejrzeć dokładnie.
Wybiorę się tam jakoś to obadam dokładnie i zobaczę czy jest jakiś sens zamawiania takiej ;)

Nie bój, nie zapomniała, ale nie mam ani zdjęć ani aparatu i nie mam co wstawić nawet :eviltong:

Oj już przestań gadać głupoty ;) zamówienie już złożone, mam nadzieje, że w tym tygodniu będzie :) tylko ciekawe ilu rzeczy nie będą mieli :diabloti:

Ja na żywo je kiedyś gdzieś widziałam, podobały mi sie :) żeby nie były takie duże to bym Sarci kupiła ;)

No to pogódź sie chwilowo z aparatem :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oj już przestań gadać głupoty ;) zamówienie już złożone, mam nadzieje, że w tym tygodniu będzie :) tylko ciekawe ilu rzeczy nie będą mieli :diabloti:

Ja na żywo je kiedyś gdzieś widziałam, podobały mi sie :) żeby nie były takie duże to bym Sarci kupiła ;)

No to pogódź sie chwilowo z aparatem :eviltong:

Powiedz kto inny zamówiłby coś da mnie kiedy ja nie mam kasy aktualnie ? Albo pozwolił sobie wysłać moje obróżki na swój adres ? :cool3::loveu::loveu:

No własnie gdzieś wyczytałam, że są większa niż jest napisane, no i teraz nie wiem czy lepsze dla Luniski było by 55 czy 60 cm

Mój aparat aktualnie gdzieś pod Krakowem z rodzicami sobie wakacjuje :diabloti:

Posted

[quote name='Iza13']Powiedz kto inny zamówiłby coś da mnie kiedy ja nie mam kasy aktualnie ? Albo pozwolił sobie wysłać moje obróżki na swój adres ? :cool3::loveu::loveu:

No własnie gdzieś wyczytałam, że są większa niż jest napisane, no i teraz nie wiem czy lepsze dla Luniski było by 55 czy 60 cm

Mój aparat aktualnie gdzieś pod Krakowem z rodzicami sobie wakacjuje :diabloti:

Oj Iza, przestań wreszcie :lol: to naprawde nic takiego. Teraz musisz do nas szybko przyjechać ;)

Ale te 55cm są węższe, przynajmniej na krakvecie :razz:

Aaaa, no chyba że ;) to cyknij coś komórką :diabloti:

Dobranoc :loveu: (wcale sie znowu nie zasiedziałam:roll:)

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj Iza, przestań wreszcie :lol: to naprawde nic takiego. Teraz musisz do nas szybko przyjechać ;)

Ale te 55cm są węższe, przynajmniej na krakvecie :razz:

Aaaa, no chyba że ;) to cyknij coś komórką :diabloti:

Dobranoc :loveu: (wcale sie znowu nie zasiedziałam:roll:)

No przyjadę, przyjadę tylko ja nie wiem jak ja się z tym wszystkim później zabiorę :evil_lol:

No właśnie :roll:a nie wiem czy te 6 za duże nie będzie

Co ty nic, widać nie będzie :evil_lol: Jutro poszukam jakiś staroci to wstawię :cool3:

Dobranoc :loveu: ja tez muszę lecieć mały już od pół godz w wannie siedzi :evil_lol::oops:

Posted

Iza13 napisał(a):
No przyjadę, przyjadę tylko ja nie wiem jak ja się z tym wszystkim później zabiorę :evil_lol:

No właśnie :roll:a nie wiem czy te 6 za duże nie będzie

Co ty nic, widać nie będzie :evil_lol: Jutro poszukam jakiś staroci to wstawię :cool3:

Dobranoc :loveu: ja tez muszę lecieć mały już od pół godz w wannie siedzi :evil_lol::oops:

Jakoś dasz rade ;) zawsze możemy zajść po to wszystko do mnie po spacerku idąc już na dworzec, to przynajmniej na spacerze nie będzie trzeba tego nosić ;)

Nie rozumiem czemu prawie żadna firma nie robi szerszych obróż na mniejszy obwód szyi :roll: a szersze od 2,5cm to już w ogóle rzadkość.

Uważaj, bo go rozmoczysz!!!! :evil_lol: Ucałuj go ode mnie :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Jakoś dasz rade ;) zawsze możemy zajść po to wszystko do mnie po spacerku idąc już na dworzec, to przynajmniej na spacerze nie będzie trzeba tego nosić ;)

Nie rozumiem czemu prawie żadna firma nie robi szerszych obróż na mniejszy obwód szyi :roll: a szersze od 2,5cm to już w ogóle rzadkość.

Uważaj, bo go rozmoczysz!!!! :evil_lol: Ucałuj go ode mnie :loveu:

No właśnie tak se tez pomyślałam, bo juz ostatnio było mi ciężko, a co dopiero teraz :evil_lol:

No właśnie, większość obróżek jest strasznie wąska, a 4 cm rogzy maja z deka kosmiczne ceny :roll:

Nie rozmoczyłam, żyje jeszcze:evil_lol:. Ucałowałam :loveu:

anitaaa i bartis napisał(a):
Lunisia już duża panna :loveu: i jaka słodka mordka
Czekam na nowe foteczki :lol:

Dziękujemy:loveu::loveu:
Foteczek nowych na razie i ma, ale poszukamy coś starszego ;)

Anka_ZG napisał(a):
hej:) przyszlismy sie przywitac i prosic o nowe zdjecia;)milego dnia!!papa

Hej :cool3:
Zaraz coś wstawię ;)

Dinka napisał(a):
Heeej. :loveu:
Sliczna ta twoja Lunisia. :loveu:
Pieknaaa... :loveu:
Prosze o wiecej fotek. ;)
Bede Waszym czestym gosciem, jesli moge. ;)

Hej :multi:
Dziękujemy i jak najbardziej zapraszamy częściej:p

Posted

Coś długo szukasz tych fot :razz: :evil_lol:

Iza13 napisał(a):
No właśnie tak se tez pomyślałam, bo juz ostatnio było mi ciężko, a co dopiero teraz :evil_lol:

No właśnie, większość obróżek jest strasznie wąska, a 4 cm rogzy maja z deka kosmiczne ceny :roll:

Nie rozmoczyłam, żyje jeszcze:evil_lol:. Ucałowałam :loveu:

Nie ma problemu ;)

Nooo nawet bardzo kosmiczne :roll: i wydawały mi sie dość ciężkie, jak je macałam ;)

Ufffffff :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Coś długo szukasz tych fot :razz: :evil_lol:

Nie ma problemu ;)

Nooo nawet bardzo kosmiczne :roll: i wydawały mi sie dość ciężkie, jak je macałam ;)

Ufffffff :lol:

W złym humorze jestem i jakoś nie mam na nic ochoty :roll::eviltong:

Cieszę się : ))

No właśnie ja tez je macałam i ciężki były strasznie :roll:

Za to, ze wczoraj moczył się tyle czasu, dziś się nie kąpie :evil_lol:

Takie cosie miałam wrzucone to wstawiam ; )