Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']ok, mam nadzieje ze sie sprawy przemyslai nie bedzie problemow

Przemyslałam, wszystko ; )

[quote name='infers1995']Czekamy na wielki komebak:diabloti:.

Wróciłam :cool3:

[quote name='agaciaaa']

Ok, to daj znać po 20.

Czytałam o szynszylkach.. szkoda że sie nie udało :roll:

Ok :cool3:

Tez żałuje, ale może jakieś inne bidy będą kiedyś szukały domku.
[quote name='Asia&gordonisko']Wiiitam ;)

Hej : ))

[quote name='jamnicze']

Jakie czułości :loveu:
http://i38.tinypic.com/dr4cw1.jpg

To czekamy, wracaj na DGM

Bop oni sie kochają :loveu::loveu:;)

Jestem ; )
[quote name='agaciaaa']Chodź tu szybko małpo :mad: pisz co u was i fotki jakieś też poprosze :diabloti:

Ja Ci dam małpo :mad:
U nas ? Po staremu wszystko ; )
Jutro rodzice wyjeżdżają, ja zostaje sama z małym będziemy się wczasować i nic nie robić :evil_lol:
Byłam na rajdzie rowerowym, 63 km w jeden dzień :cool3: a nawet zakwasów nie miałam :evil_lol:
Szkoła sie zbliża coraz większymi krokami trochę się boję, ale z drugiej strony ciekawa jestem strasznie jak to będzie uczyć sie w innym mieście. jakoś tak specjalnie sie tam szkołą nie przejmuje, bo ksiażki nie mam jeszcze żadnej nie wspominając o innych artykułach szkolnych :evil_lol:

Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol:

Posted

Iza13 napisał(a):

Ja Ci dam małpo :mad:
U nas ? Po staremu wszystko ; )
Jutro rodzice wyjeżdżają, ja zostaje sama z małym będziemy się wczasować i nic nie robić :evil_lol:
Byłam na rajdzie rowerowym, 63 km w jeden dzień :cool3: a nawet zakwasów nie miałam :evil_lol:
Szkoła sie zbliża coraz większymi krokami trochę się boję, ale z drugiej strony ciekawa jestem strasznie jak to będzie uczyć sie w innym mieście. jakoś tak specjalnie sie tam szkołą nie przejmuje, bo ksiażki nie mam jeszcze żadnej nie wspominając o innych artykułach szkolnych :evil_lol:

Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol:

A co, może nie? :eviltong: :diabloti:

No to miłego nic nie robienia :razz:
Znowu na rajdzie byłaś? Podziwiam! ;)

Już jest wieczór :diabloti: Pogódz sie z aparatem!! I to szybko! :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
A co, może nie? :eviltong: :diabloti:

No to miłego nic nie robienia :razz:
Znowu na rajdzie byłaś? Podziwiam! ;)

Już jest wieczór :diabloti: Pogódz sie z aparatem!! I to szybko! :evil_lol:

Nieee :eviltong:
Chodź dużo osób mi to mówi, bo mam pełno bluzek i bluz z małpami:evil_lol:

Dzięki :cool3: A może być ta wpadła do nas w niedziele na spacerek? bo my się nudzić z małym będziemy ; )
A wiesz jakie to fajne jest ? Teraz mamy do Sokółki jechać na lody:cool3: :evil_lol:

Ale późniejszym wieczorem jak ze spaceru wrócę :diabloti:

Posted

Iza13 napisał(a):
Nieee :eviltong:
Chodź dużo osób mi to mówi, bo mam pełno bluzek i bluz z małpami:evil_lol:

Dzięki :cool3: A może być ta wpadła do nas w niedziele na spacerek? bo my się nudzić z małym będziemy ; )
A wiesz jakie to fajne jest ? Teraz mamy do Sokółki jechać na lody:cool3: :evil_lol:

Ale późniejszym wieczorem jak ze spaceru wrócę :diabloti:

Fanka małp? :evil_lol:

Nie wiem, bo może z Lakim na spacerek pójdziemy :razz: Mieliśmy dziś iść, ale cały dzień lało :shake: wprawdzie jakiś czas temu przestało, ale nie posiadam kaloszy :roll: :evil_lol:
Poza tym to sie zraziłam do pksów :roll: No ale zobacze, zapytam kolege czy w niedziele ma czas, jak nie to pomyśle ;)
Oooo, fajnie ;) jak na lody to tylko do Matczaka:razz: ;)

Dobra nich Ci będzie :razz: gdzie Ty sie włóczysz tak późno, po lesie chyba nie chodzisz? :cool3:

Posted

Iza13 napisał(a):

ja też się pokłóciła, i odkłócić nie zamierzam:loveu::evil_lol:

Posted

Iza13 napisał(a):

A o co poszło?:evil_lol::diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Fanka małp? :evil_lol:

Nie wiem, bo może z Lakim na spacerek pójdziemy :razz: Mieliśmy dziś iść, ale cały dzień lało :shake: wprawdzie jakiś czas temu przestało, ale nie posiadam kaloszy :roll: :evil_lol:
Poza tym to sie zraziłam do pksów :roll: No ale zobacze, zapytam kolege czy w niedziele ma czas, jak nie to pomyśle ;)
Oooo, fajnie ;) jak na lody to tylko do Matczaka:razz: ;)

Dobra nich Ci będzie :razz: gdzie Ty sie włóczysz tak późno, po lesie chyba nie chodzisz? :cool3:

Ale tylko tych takich na ubraniach :evil_lol:

Ok. to jakbyście nie poszli to przyjeżdżajcie do mnie :cool3:
Ja jak sie teraz wybrałam z Luną to jak połaziła po łaziła po krzakach to była tak mokra jakby deszcz lał :evil_lol:
Gdzieś koło cerkwi do parku czy coś takiego na lody iść mamy :eviltong:

A no właśnie do lasu miałam iść zamiar. Ale troszkę już za ciemno było to piesie na boisku piłkę porzucałam i puściłam ją żeby se po krzaczorach pobiegała trochę :evil_lol:

Tinka:) napisał(a):
ja też się pokłóciła, i odkłócić nie zamierzam:loveu::evil_lol:

Ja tez : P

infers1995 napisał(a):
A o co poszło?:evil_lol::diabloti:

Ach no taka kłótnia małżeńska :evil_lol::diabloti:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ok. to jakbyście nie poszli to przyjeżdżajcie do mnie :cool3:
Ja jak sie teraz wybrałam z Luną to jak połaziła po łaziła po krzakach to była tak mokra jakby deszcz lał :evil_lol:
Gdzieś koło cerkwi do parku czy coś takiego na lody iść mamy :eviltong:

A no właśnie do lasu miałam iść zamiar. Ale troszkę już za ciemno było to piesie na boisku piłkę porzucałam i puściłam ją żeby se po krzaczorach pobiegała trochę :evil_lol:

Ok, zobacze co z tego wyjdzie ;)
Noooo, w sumie można by powiedzieć że to koło cerkwi :razz: ale do tego parku staram sie nie wchodzić, tam na drzewach jest mnoooostwo gniazd, boje sie o swoją głowe :evil_lol:

No właśnie, ja bym do lasu o tej porze nie weszła, szczególnie sama :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):

Noooo, w sumie można by powiedzieć że to koło cerkwi :razz: ale do tego parku staram sie nie wchodzić, tam na drzewach jest mnoooostwo gniazd, boje sie o swoją głowe :evil_lol:

No właśnie, ja bym do lasu o tej porze nie weszła, szczególnie sama :lol:

Wiesz tak mi powiedzieli, ja nie wiem gdzie to jest :evil_lol:
Czyli co parasol mi sie przyda ? :diabloti:

Ja też, szczególnie po tym jak człowieka w lesie spotkałam :evil_lol:;)

Posted

Iza13 napisał(a):
Wiesz tak mi powiedzieli, ja nie wiem gdzie to jest :evil_lol:
Czyli co parasol mi sie przyda ? :diabloti:

Ja też, szczególnie po tym jak człowieka w lesie spotkałam :evil_lol:;)

Powiesz mi jak wrócisz, ale myśle że to tam ;)
Raczej tak :diabloti: Tam w ogóle mało przyjemnie sie siedzi, jak już to pod Józkiem (Piłsudskim;)) :razz:

To w lesie bywają ludzie? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Powiesz mi jak wrócisz, ale myśle że to tam ;)
Raczej tak :diabloti: Tam w ogóle mało przyjemnie sie siedzi, jak już to pod Józkiem (Piłsudskim;)) :razz:

To w lesie bywają ludzie? :crazyeye: :evil_lol:

Ok, :cool3:
Zapamiętam se na przyszłość :diabloti:

Tez się zdziwiłam:diabloti:
Do śmiechu mi nie było jak takowy zza zakrętu wyszedł :eviltong:

Taka oto panienka jest u mnie na wczasach :cool3:

Jest ze dwa razy większa od mojego Usula :evil_lol:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ok, :cool3:
Zapamiętam se na przyszłość :diabloti:

Tez się zdziwiłam:diabloti:
Do śmiechu mi nie było jak takowy zza zakrętu wyszedł :eviltong:

Może Tobie sie w tym parku spodoba (o ile w ogóle to tego co myśle idziecie, naprzeciwko cerkwi) :razz: ale mi on sie kojarzy z kupami wron i pijaczkami siedzącymi na ławkach :roll: :evil_lol:

U mnie w lesie bywają ludzie :razz: ;)

Co to za śliczności? Skąd, dlaczego i w ogóle? :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Może Tobie sie w tym parku spodoba (o ile w ogóle to tego co myśle idziecie, naprzeciwko cerkwi) :razz: ale mi on sie kojarzy z kupami wron i pijaczkami siedzącymi na ławkach :roll: :evil_lol:

U mnie w lesie bywają ludzie :razz: ;)

Co to za śliczności? Skąd, dlaczego i w ogóle? :eviltong:

Jak sa pijaczki to odpada już na pewno mi się nie spodoba :evil_lol:;)

No widzisz, a u mnie nie, temu tak sie przestraszyłam jak ludzi w lesie zobaczyłam :diabloti:

To jest Misia :p
Przyjechała do mnie na wakacje, już 4. rok.
Jest cudowna:loveu::loveu:, oswojona, śmiała, rzekłabym ze nawet bezczelna.
Użarła mnie i Wiktora do krwi, mnie już nie raz:diabloti:
Ale i tak Misiaka uwielbiam :loveu: Niestety jej właścicielka zastanawia ię nad oddaniem małej cholery ze względu na dziecko, mam jednak nadzieję, ze jej sie nie uda lub, ze zmieni zdanie :diabloti:
Warto zauważyć, że z panią Misi - Gosią poznałyśmy się przez forum szynszylowe i mimo duuuzej różnicy wieku cały czas utrzymujemy mniejszy czy tam większy kontakt - jednak wspólne zainteresowanie zdecydowanie łącza :loveu:

Posted

[quote name='Iza13']Jak sa pijaczki to odpada już na pewno mi się nie spodoba :evil_lol:;)

No widzisz, a u mnie nie, temu tak sie przestraszyłam jak ludzi w lesie zobaczyłam :diabloti:

To jest Misia :p
Przyjechała do mnie na wakacje, już 4. rok.
Jest cudowna:loveu::loveu:, oswojona, śmiała, rzekłabym ze nawet bezczelna.
Użarła mnie i Wiktora do krwi, mnie już nie raz:diabloti:
Ale i tak Misiaka uwielbiam :loveu: Niestety jej właścicielka zastanawia ię nad oddaniem małej cholery ze względu na dziecko, mam jednak nadzieję, ze jej sie nie uda lub, ze zmieni zdanie :diabloti:
Warto zauważyć, że z panią Misi - Gosią poznałyśmy się przez forum szynszylowe i mimo duuuzej różnicy wieku cały czas utrzymujemy mniejszy czy tam większy kontakt - jednak wspólne zainteresowanie zdecydowanie łącza :loveu:

Nie wiem czy są, wiem że kiedyś byli ;)

To zazdroszcze, też bym chciała las bez ludzi :roll: :lol:

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :lol: Z podsumowaniem sie zgodze w zupełności :)

http://i36.tinypic.com/2nas3l4.jpg słodziutka :loveu: i jaki fajny ma domeczek ;)

I mój mąż jest :loveu:

Posted

siedzę sobie wczoraj wieczorem na kompie, nagle jak piorun hukną to nie wiedziałam, czy mam na krześle siedzieć czy się schować pod :evil_lol: Kompa chyba nigdy nie wyłączałam tak szybko jak wczoraj, stary to stary, to stary ale szkoda żeby się spalił czy cuś :cool3:
Takiej burzy jak wczoraj to już daaaaawno nie było, błyskało tak, ze chwilami to normalnie widno było, grzmiało strasznie. Nie miałam jak wałczyć radia i się nie wyspałam, bo zasnęłam dopiero po 1 ; ). Chyba czas sie odzwyczaić od zasypiania przy radyjku, ciężko będzie :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Nie wiem czy są, wiem że kiedyś byli ;)

To zazdroszczę, też bym chciała las bez ludzi :roll: :lol:

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :lol: Z podsumowaniem sie zgodze w zupełności :)

http://i36.tinypic.com/2nas3l4.jpg słodziutka :loveu: i jaki fajny ma domeczek ;)

I mój mąż jest :loveu:

Oby już nie było, bo ja pijaczków nie lubię :evil_lol:;)

Mówię, przyjeżdżaj w niedziele :cool3:

Ale proszę bardzo :diabloti: nawet nie wiedziałam, ze to takie długie wyszło:evil_lol:

Miśka domeczek swój chce usilnie skonsumować, części dachu już nie ma :evil_lol:

Twojego męża wszędzie pełno, to i w galerii być musi :PP
Dzisiaj się biedaczek zwalił z huśtawki na beton, a tyle razy mu mówiłam, żeby się nie kładł na huśtawce no.

[quote name='infers1995']Cholera jasna, znowu ze subskrypcji mi nawialiście:mad:.

To jakiś spisek :evil_lol: