Iza. Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 znikam na kilka dni z dogo - muszę przemyśleć parę spraw. Do zobaczenia wkrótce. ; ) Quote
taxelina Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ok, mam nadzieje ze sie sprawy przemyslai nie bedzie problemow Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cześć:) [quote name='Iza13']Do 20 na pewno nie będę miała jak, bo rodzice wyjeżdżają, a ja z małym zostaje sama. Szkoda, ż togo po niej nie odziedziczyłam :evil_lol: Ok, to daj znać po 20. Oj nie bądź taka samokrytyczna ;) :evil_lol: Czytałam o szynszylkach.. szkoda że sie nie udało :roll: http://i38.tinypic.com/dr4cw1.jpg słodkie :loveu::loveu: http://i38.tinypic.com/2e4arlt.jpg :lol::lol: Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='akodirka']w koncu podobno psy sie upodabniaja do wlascicieli :diabloti: [quote name='Iza13']Też tak słyszałam :evil_lol: A ja słyszałam, że to właściciele wybierają podobne do siebie psy ;) Jakie czułości :loveu: http://i38.tinypic.com/dr4cw1.jpg To czekamy, wracaj na DGM Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Chodź tu szybko małpo :mad: pisz co u was i fotki jakieś też poprosze :diabloti: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='deer_1987']ok, mam nadzieje ze sie sprawy przemyslai nie bedzie problemow Przemyslałam, wszystko ; ) [quote name='infers1995']Czekamy na wielki komebak:diabloti:. Wróciłam :cool3: [quote name='agaciaaa'] Ok, to daj znać po 20. Czytałam o szynszylkach.. szkoda że sie nie udało :roll: Ok :cool3: Tez żałuje, ale może jakieś inne bidy będą kiedyś szukały domku. [quote name='Asia&gordonisko']Wiiitam ;) Hej : )) [quote name='jamnicze'] Jakie czułości :loveu: http://i38.tinypic.com/dr4cw1.jpg To czekamy, wracaj na DGM Bop oni sie kochają :loveu::loveu:;) Jestem ; ) [quote name='agaciaaa']Chodź tu szybko małpo :mad: pisz co u was i fotki jakieś też poprosze :diabloti: Ja Ci dam małpo :mad: U nas ? Po staremu wszystko ; ) Jutro rodzice wyjeżdżają, ja zostaje sama z małym będziemy się wczasować i nic nie robić :evil_lol: Byłam na rajdzie rowerowym, 63 km w jeden dzień :cool3: a nawet zakwasów nie miałam :evil_lol: Szkoła sie zbliża coraz większymi krokami trochę się boję, ale z drugiej strony ciekawa jestem strasznie jak to będzie uczyć sie w innym mieście. jakoś tak specjalnie sie tam szkołą nie przejmuje, bo ksiażki nie mam jeszcze żadnej nie wspominając o innych artykułach szkolnych :evil_lol: Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a): Ja Ci dam małpo :mad: U nas ? Po staremu wszystko ; ) Jutro rodzice wyjeżdżają, ja zostaje sama z małym będziemy się wczasować i nic nie robić :evil_lol: Byłam na rajdzie rowerowym, 63 km w jeden dzień :cool3: a nawet zakwasów nie miałam :evil_lol: Szkoła sie zbliża coraz większymi krokami trochę się boję, ale z drugiej strony ciekawa jestem strasznie jak to będzie uczyć sie w innym mieście. jakoś tak specjalnie sie tam szkołą nie przejmuje, bo ksiażki nie mam jeszcze żadnej nie wspominając o innych artykułach szkolnych :evil_lol: Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol: A co, może nie? :eviltong: :diabloti: No to miłego nic nie robienia :razz: Znowu na rajdzie byłaś? Podziwiam! ;) Już jest wieczór :diabloti: Pogódz sie z aparatem!! I to szybko! :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):A co, może nie? :eviltong: :diabloti: No to miłego nic nie robienia :razz: Znowu na rajdzie byłaś? Podziwiam! ;) Już jest wieczór :diabloti: Pogódz sie z aparatem!! I to szybko! :evil_lol: Nieee :eviltong: Chodź dużo osób mi to mówi, bo mam pełno bluzek i bluz z małpami:evil_lol: Dzięki :cool3: A może być ta wpadła do nas w niedziele na spacerek? bo my się nudzić z małym będziemy ; ) A wiesz jakie to fajne jest ? Teraz mamy do Sokółki jechać na lody:cool3: :evil_lol: Ale późniejszym wieczorem jak ze spaceru wrócę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a):Nieee :eviltong: Chodź dużo osób mi to mówi, bo mam pełno bluzek i bluz z małpami:evil_lol: Dzięki :cool3: A może być ta wpadła do nas w niedziele na spacerek? bo my się nudzić z małym będziemy ; ) A wiesz jakie to fajne jest ? Teraz mamy do Sokółki jechać na lody:cool3: :evil_lol: Ale późniejszym wieczorem jak ze spaceru wrócę :diabloti: Fanka małp? :evil_lol: Nie wiem, bo może z Lakim na spacerek pójdziemy :razz: Mieliśmy dziś iść, ale cały dzień lało :shake: wprawdzie jakiś czas temu przestało, ale nie posiadam kaloszy :roll: :evil_lol: Poza tym to sie zraziłam do pksów :roll: No ale zobacze, zapytam kolege czy w niedziele ma czas, jak nie to pomyśle ;) Oooo, fajnie ;) jak na lody to tylko do Matczaka:razz: ;) Dobra nich Ci będzie :razz: gdzie Ty sie włóczysz tak późno, po lesie chyba nie chodzisz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a):Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol: ja też się pokłóciła, i odkłócić nie zamierzam:loveu::evil_lol: Quote
infers Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a): Fotki, dam jakieś wieczorem ; ) Ale tyko stare mam i to nawet nie wiem czy gdzieś się Lunisiek znajdzie, pokłóciłam się ze swoim aparatem i nie możemy dojśc do porozumienia znowu :shake::evil_lol: A o co poszło?:evil_lol::diabloti: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Fanka małp? :evil_lol: Nie wiem, bo może z Lakim na spacerek pójdziemy :razz: Mieliśmy dziś iść, ale cały dzień lało :shake: wprawdzie jakiś czas temu przestało, ale nie posiadam kaloszy :roll: :evil_lol: Poza tym to sie zraziłam do pksów :roll: No ale zobacze, zapytam kolege czy w niedziele ma czas, jak nie to pomyśle ;) Oooo, fajnie ;) jak na lody to tylko do Matczaka:razz: ;) Dobra nich Ci będzie :razz: gdzie Ty sie włóczysz tak późno, po lesie chyba nie chodzisz? :cool3: Ale tylko tych takich na ubraniach :evil_lol: Ok. to jakbyście nie poszli to przyjeżdżajcie do mnie :cool3: Ja jak sie teraz wybrałam z Luną to jak połaziła po łaziła po krzakach to była tak mokra jakby deszcz lał :evil_lol: Gdzieś koło cerkwi do parku czy coś takiego na lody iść mamy :eviltong: A no właśnie do lasu miałam iść zamiar. Ale troszkę już za ciemno było to piesie na boisku piłkę porzucałam i puściłam ją żeby se po krzaczorach pobiegała trochę :evil_lol: Tinka:) napisał(a):ja też się pokłóciła, i odkłócić nie zamierzam:loveu::evil_lol: Ja tez : P infers1995 napisał(a):A o co poszło?:evil_lol::diabloti: Ach no taka kłótnia małżeńska :evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a):Ok. to jakbyście nie poszli to przyjeżdżajcie do mnie :cool3: Ja jak sie teraz wybrałam z Luną to jak połaziła po łaziła po krzakach to była tak mokra jakby deszcz lał :evil_lol: Gdzieś koło cerkwi do parku czy coś takiego na lody iść mamy :eviltong: A no właśnie do lasu miałam iść zamiar. Ale troszkę już za ciemno było to piesie na boisku piłkę porzucałam i puściłam ją żeby se po krzaczorach pobiegała trochę :evil_lol: Ok, zobacze co z tego wyjdzie ;) Noooo, w sumie można by powiedzieć że to koło cerkwi :razz: ale do tego parku staram sie nie wchodzić, tam na drzewach jest mnoooostwo gniazd, boje sie o swoją głowe :evil_lol: No właśnie, ja bym do lasu o tej porze nie weszła, szczególnie sama :lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a): Noooo, w sumie można by powiedzieć że to koło cerkwi :razz: ale do tego parku staram sie nie wchodzić, tam na drzewach jest mnoooostwo gniazd, boje sie o swoją głowe :evil_lol: No właśnie, ja bym do lasu o tej porze nie weszła, szczególnie sama :lol: Wiesz tak mi powiedzieli, ja nie wiem gdzie to jest :evil_lol: Czyli co parasol mi sie przyda ? :diabloti: Ja też, szczególnie po tym jak człowieka w lesie spotkałam :evil_lol:;) Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a):Wiesz tak mi powiedzieli, ja nie wiem gdzie to jest :evil_lol: Czyli co parasol mi sie przyda ? :diabloti: Ja też, szczególnie po tym jak człowieka w lesie spotkałam :evil_lol:;) Powiesz mi jak wrócisz, ale myśle że to tam ;) Raczej tak :diabloti: Tam w ogóle mało przyjemnie sie siedzi, jak już to pod Józkiem (Piłsudskim;)) :razz: To w lesie bywają ludzie? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Powiesz mi jak wrócisz, ale myśle że to tam ;) Raczej tak :diabloti: Tam w ogóle mało przyjemnie sie siedzi, jak już to pod Józkiem (Piłsudskim;)) :razz: To w lesie bywają ludzie? :crazyeye: :evil_lol: Ok, :cool3: Zapamiętam se na przyszłość :diabloti: Tez się zdziwiłam:diabloti: Do śmiechu mi nie było jak takowy zza zakrętu wyszedł :eviltong: Taka oto panienka jest u mnie na wczasach :cool3: Jest ze dwa razy większa od mojego Usula :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iza13 napisał(a):Ok, :cool3: Zapamiętam se na przyszłość :diabloti: Tez się zdziwiłam:diabloti: Do śmiechu mi nie było jak takowy zza zakrętu wyszedł :eviltong: Może Tobie sie w tym parku spodoba (o ile w ogóle to tego co myśle idziecie, naprzeciwko cerkwi) :razz: ale mi on sie kojarzy z kupami wron i pijaczkami siedzącymi na ławkach :roll: :evil_lol: U mnie w lesie bywają ludzie :razz: ;) Co to za śliczności? Skąd, dlaczego i w ogóle? :eviltong: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Może Tobie sie w tym parku spodoba (o ile w ogóle to tego co myśle idziecie, naprzeciwko cerkwi) :razz: ale mi on sie kojarzy z kupami wron i pijaczkami siedzącymi na ławkach :roll: :evil_lol: U mnie w lesie bywają ludzie :razz: ;) Co to za śliczności? Skąd, dlaczego i w ogóle? :eviltong: Jak sa pijaczki to odpada już na pewno mi się nie spodoba :evil_lol:;) No widzisz, a u mnie nie, temu tak sie przestraszyłam jak ludzi w lesie zobaczyłam :diabloti: To jest Misia :p Przyjechała do mnie na wakacje, już 4. rok. Jest cudowna:loveu::loveu:, oswojona, śmiała, rzekłabym ze nawet bezczelna. Użarła mnie i Wiktora do krwi, mnie już nie raz:diabloti: Ale i tak Misiaka uwielbiam :loveu: Niestety jej właścicielka zastanawia ię nad oddaniem małej cholery ze względu na dziecko, mam jednak nadzieję, ze jej sie nie uda lub, ze zmieni zdanie :diabloti: Warto zauważyć, że z panią Misi - Gosią poznałyśmy się przez forum szynszylowe i mimo duuuzej różnicy wieku cały czas utrzymujemy mniejszy czy tam większy kontakt - jednak wspólne zainteresowanie zdecydowanie łącza :loveu: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 A tak słodko śpiocha :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Usulasty też umie spać na boczku żeby nie było :diabloti: Wiktor ; ) Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']Jak sa pijaczki to odpada już na pewno mi się nie spodoba :evil_lol:;) No widzisz, a u mnie nie, temu tak sie przestraszyłam jak ludzi w lesie zobaczyłam :diabloti: To jest Misia :p Przyjechała do mnie na wakacje, już 4. rok. Jest cudowna:loveu::loveu:, oswojona, śmiała, rzekłabym ze nawet bezczelna. Użarła mnie i Wiktora do krwi, mnie już nie raz:diabloti: Ale i tak Misiaka uwielbiam :loveu: Niestety jej właścicielka zastanawia ię nad oddaniem małej cholery ze względu na dziecko, mam jednak nadzieję, ze jej sie nie uda lub, ze zmieni zdanie :diabloti: Warto zauważyć, że z panią Misi - Gosią poznałyśmy się przez forum szynszylowe i mimo duuuzej różnicy wieku cały czas utrzymujemy mniejszy czy tam większy kontakt - jednak wspólne zainteresowanie zdecydowanie łącza :loveu: Nie wiem czy są, wiem że kiedyś byli ;) To zazdroszcze, też bym chciała las bez ludzi :roll: :lol: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :lol: Z podsumowaniem sie zgodze w zupełności :) http://i36.tinypic.com/2nas3l4.jpg słodziutka :loveu: i jaki fajny ma domeczek ;) I mój mąż jest :loveu: Quote
infers Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cholera jasna, znowu ze subskrypcji mi nawialiście:mad:. Quote
Iza. Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 siedzę sobie wczoraj wieczorem na kompie, nagle jak piorun hukną to nie wiedziałam, czy mam na krześle siedzieć czy się schować pod :evil_lol: Kompa chyba nigdy nie wyłączałam tak szybko jak wczoraj, stary to stary, to stary ale szkoda żeby się spalił czy cuś :cool3: Takiej burzy jak wczoraj to już daaaaawno nie było, błyskało tak, ze chwilami to normalnie widno było, grzmiało strasznie. Nie miałam jak wałczyć radia i się nie wyspałam, bo zasnęłam dopiero po 1 ; ). Chyba czas sie odzwyczaić od zasypiania przy radyjku, ciężko będzie :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Nie wiem czy są, wiem że kiedyś byli ;) To zazdroszczę, też bym chciała las bez ludzi :roll: :lol: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :lol: Z podsumowaniem sie zgodze w zupełności :) http://i36.tinypic.com/2nas3l4.jpg słodziutka :loveu: i jaki fajny ma domeczek ;) I mój mąż jest :loveu: Oby już nie było, bo ja pijaczków nie lubię :evil_lol:;) Mówię, przyjeżdżaj w niedziele :cool3: Ale proszę bardzo :diabloti: nawet nie wiedziałam, ze to takie długie wyszło:evil_lol: Miśka domeczek swój chce usilnie skonsumować, części dachu już nie ma :evil_lol: Twojego męża wszędzie pełno, to i w galerii być musi :PP Dzisiaj się biedaczek zwalił z huśtawki na beton, a tyle razy mu mówiłam, żeby się nie kładł na huśtawce no. [quote name='infers1995']Cholera jasna, znowu ze subskrypcji mi nawialiście:mad:. To jakiś spisek :evil_lol: Quote
Recommended Posts