Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):ostatnich części to ja dla dziecka nie poleciłabym na pewno :lol: Ja przed pójściem na Czarne Ognie przeczytałem książkę po raz któryś tam i to był mój błąd :evil_lol: No i kocham wręcz dubling, zawsze jest świetny :evil_lol::roll: właśnie :evil_lol::evil_lol: heh, ja nie muszę czytać, różnice od razu łapię:diabloti: a DUBBING! to to samo co film- masakra:evil_lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a): heh, ja nie muszę czytać, różnice od razu łapię:diabloti: a DUBBING! to to samo co film- masakra:evil_lol: Ale na świeżo po książce , to jeszcze fajniej sie ogląda :evil_lol: Literówka, że tez musiałaś zobaczyć :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):Ale na świeżo po książce , to jeszcze fajniej sie ogląda :evil_lol: Literówka, że tez musiałaś zobaczyć :evil_lol: więc czekam na zakon feniksa :evil_lol::evil_lol: ta, srówka nie literówka : P Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):więc czekam na zakon feniksa :evil_lol::evil_lol: ta, srówka nie literówka : P Ja też :diabloti: Tylko, ze książkę dopiero po filmie przeczytam :evil_lol: Ty jak zwykle wiesz lepiej :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):Ja też :diabloti: Tylko, ze książkę dopiero po filmie przeczytam :evil_lol: Ty jak zwykle wiesz lepiej :diabloti: ja chyba wolę nie czytać po filmie:evil_lol::evil_lol: pewnie, ja wszystko wiem:cool1::diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):ja chyba wolę nie czytać po filmie:evil_lol::evil_lol: pewnie, ja wszystko wiem:cool1::diabloti: W sumie to może nie jest najlepszy pomysł :evil_lol: Taa juz się nauczyłam, ze Ty wiesz wszystko :diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):W sumie to może nie jest najlepszy pomysł :evil_lol: Taa juz się nauczyłam, ze Ty wiesz wszystko :diabloti::diabloti: :evil_lol: i świat staje się lepszy:loveu::loveu::evil_lol: mam nadzieję że jutro padać nie będzie, bo chcę z Gramisławem iść nad jeziorko i go pouczyć trochę... pływać:diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a): i świat staje się lepszy:loveu::loveu::evil_lol: mam nadzieję że jutro padać nie będzie, bo chcę z Gramisławem iść nad jeziorko i go pouczyć trochę... pływać:diabloti: No pewnie :evil_lol: Ja tez mam nadziej, ze padać nie będzie, bo ja deszczu nie lubię :diabloti: To jak Ci sie uda to przyjedziesz do mnie i moja piesę pływać nauczysz :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):No pewnie :evil_lol: Ja tez mam nadziej, ze padać nie będzie, bo ja deszczu nie lubię :diabloti: To jak Ci sie uda to przyjedziesz do mnie i moja piesę pływać nauczysz :evil_lol: ale twoja piesa trochę większa jest:diabloti: generalnie spróbuję wejść ja i zobaczę czy Gram za mną pójdzie:razz: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):ale twoja piesa trochę większa jest:diabloti: generalnie spróbuję wejść ja i zobaczę czy Gram za mną pójdzie:razz: Oj tam troszeczkę :diabloti: U mnie takie cuś nie zadziałało :evil_lol: ale może u Ciebie się uda :cool3::diabloti: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wrociłaaam :razz: u mnie maluch nauczyl sie plywac poprzez wrzucanie zabawek do wody :diabloti: musiał je ratować :razz: ale i tak nie przepada za pływaniem, tylko kiedy jest goraco to moze poplywac albo jak musi mnie albo zabawki ratowac :cool3: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 akodirka napisał(a):wrociłaaam :razz: u mnie maluch nauczyl sie plywac poprzez wrzucanie zabawek do wody :diabloti: musiał je ratować :razz: ale i tak nie przepada za pływaniem, tylko kiedy jest goraco to moze poplywac albo jak musi mnie albo zabawki ratowac :cool3: To dobrze :cool3: Moja wchodzi tylko tam gdzie ma grunt :lol: jak za daleko wrzucę jej patyczka to stoi i szczeka :evil_lol: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iza13 napisał(a):To dobrze :cool3: Moja wchodzi tylko tam gdzie ma grunt :lol: jak za daleko wrzucę jej patyczka to stoi i szczeka :evil_lol: Ale zaraz znowu znikam :diabloti: Pewnie woła patyka albo Ciebie opieprza, ze za daleko wrzuciałaś :diabloti::razz:. Moj tak kocha swoje zabawki i patyki, ze musi biedaków ratować. Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 akodirka napisał(a):Ale zaraz znowu znikam :diabloti: Pewnie woła patyka albo Ciebie opieprza, ze za daleko wrzuciałaś :diabloti::razz:. Moj tak kocha swoje zabawki i patyki, ze musi biedaków ratować. Phi:diabloti: Raczej mnie opieprza :evil_lol: Moja tez kocha piłeczkę swoją, ale woli żebym to ja się zamoczyła i po nią poszła:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iza13 napisał(a):Oj tam troszeczkę :diabloti: U mnie takie cuś nie zadziałało :evil_lol: ale może u Ciebie się uda :cool3::diabloti: nie wiem czy się uda bo mi psa zabrali:diabloti: a metoda z piłeczką u Grama w życiu, ile ja bym piłeczek straciła :evil_lol: może za frisbee by poleciał:razz: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Tinka:) napisał(a):nie wiem czy się uda bo mi psa zabrali:diabloti: a metoda z piłeczką u Grama w życiu, ile ja bym piłeczek straciła :evil_lol: może za frisbee by poleciał:razz: od czego sa plywające piłki :diabloti: na poczatku, jak maluch bal sie wchodzic, to niedaleko wrzucałam, a pozniej stopniowo dalej :razz: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 akodirka napisał(a):od czego sa plywające piłki :diabloti: na poczatku, jak maluch bal sie wchodzic, to niedaleko wrzucałam, a pozniej stopniowo dalej :razz: Grami nie lubi piłek : P chyba zbyt okrągłe dla niego są, no i przeciągać się nimi nie można:diabloti: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Tinka:) napisał(a):Grami nie lubi piłek : P chyba zbyt okrągłe dla niego są, no i przeciągać się nimi nie można:diabloti: sa tez jeszcze inne plywajace zabawki :razz: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 akodirka napisał(a):sa tez jeszcze inne plywajace zabawki :razz: są też talerze:diabloti: Grami lubi frisbee;) Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Tinka:) napisał(a):nie wiem czy się uda bo mi psa zabrali:diabloti: a metoda z piłeczką u Grama w życiu, ile ja bym piłeczek straciła :evil_lol: może za frisbee by poleciał:razz: Jak to Ci zabrali psa? :crazyeye::diabloti: Temu ja właśnie patyki rzucam, że piłeczek nie tracić :evil_lol: akodirka napisał(a):od czego sa plywające piłki :diabloti: na poczatku, jak maluch bal sie wchodzic, to niedaleko wrzucałam, a pozniej stopniowo dalej :razz: Co z tego, ze piłeczki pływające jak nie będzie komu po nie wejść:evil_lol: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iza13 napisał(a): Co z tego, ze piłeczki pływające jak nie będzie komu po nie wejść:evil_lol: a ze nie utoną i sama mozesz je uratowac :diabloti: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 akodirka napisał(a):a ze nie utoną i sama mozesz je uratowac :diabloti: w tym problem że ja nie lubię takiego typu wody :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iza13 napisał(a):Jak to Ci zabrali psa? :crazyeye::diabloti: no siostra poszła na spacer z nim, już wróciła ale trochę poszalał z pseudo-sznaucerem i mam go z głowy:cool3: więc korzystając z chwili wolności idę malować:diabloti: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Tinka:) napisał(a):no siostra poszła na spacer z nim, już wróciła ale trochę poszalał z pseudo-sznaucerem i mam go z głowy:cool3: więc korzystając z chwili wolności idę malować:diabloti: Gram się zmęczył :crazyeye:Nie do wiary :evil_lol: A co malujesz? :cool3: Quote
Recommended Posts