Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Powiem tak- z żadnej nie jestem zadowolona :eviltong: Taaaak :diabloti: a tak serio to ja sie tak o Ciebie troszcze, nie chce żebyś banana dostała :cool3: :evil_lol: A idź Ty :diabloti: Aaaa no to chyba , ze to z troski jest :cool3: W takim razie Ci wybaczam :loveu::loveu::diabloti: Bo już się obrazić miałam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):A idź Ty :diabloti: Aaaa no to chyba , ze to z troski jest :cool3: W takim razie Ci wybaczam :loveu::loveu::diabloti: Bo już się obrazić miałam :evil_lol: Gdzie mam iść? Za chwile wybieram sie do łóżka, może być? :diabloti: :evil_lol: No oczywiście że z troski, jakby inaczej :razz: :lol: Kiedy do nas przyjedziecie? :loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Gdzie mam iść? Za chwile wybieram sie do łóżka, może być? :diabloti: :evil_lol: No oczywiście że z troski, jakby inaczej :razz: :lol: Kiedy do nas przyjedziecie? :loveu: Właśnie, a czemu Ty jeszcze nie śpisz ?:mad::diabloti: Zobacz która to juz godzina, jak do pracy wstaniesz ? :diabloti: To dobrze :cool3: My ? do Was ? :crazyeye::diabloti: Jakie karty szły do Twojego starego aparatu ; ) ? SD ? Quote
agaciaaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):Właśnie, a czemu Ty jeszcze nie śpisz ?:mad::diabloti: Zobacz która to juz godzina, jak do pracy wstaniesz ? :diabloti: My ? do Was ? :crazyeye::diabloti: Jakie karty szły do Twojego starego aparatu ; ) ? SD ? Bo w dzień spałam 2 godziny :lol: ale i tak zaraz spadam ;) Mam sie obrazić? :roll: :diabloti: SD, do tego też takie same, a co? :razz: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Bo w dzień spałam 2 godziny :lol: ale i tak zaraz spadam ;) Mam sie obrazić? :roll: :diabloti: SD, do tego też takie same, a co? :razz: a tez dziś w dzień spałam :lol: Nieee no co ty ; ) A pasowałby by Ci tak jak ostatnio jakos w tygodniu ? Bo ja jakoś nie bedę miała jak się wybrać w weekend, :roll: A nic :eviltong: tak się z ciekawości zapytałam :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):a tez dziś w dzień spałam :lol: Nieee no co ty ; ) A pasowałby by Ci tak jak ostatnio jakos w tygodniu ? Bo ja jakoś nie bedę miała jak się wybrać w weekend, :roll: A nic :eviltong: tak się z ciekawości zapytałam :cool3: Ja wróciłam wymęczona mega szybkimi zakupami i z potężnym bólem głowy.. zasypiałam na stojąco :roll: Nie to nie :evil_lol: Pewnie że by pasowało :) godzina tak jak ostatnio byłaby jak najbardziej ok :) Tylko powiedz kiedy ;) Aha :razz: Spadam, dobranoc :loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja wróciłam wymęczona mega szybkimi zakupami i z potężnym bólem głowy.. zasypiałam na stojąco :roll: Nie to nie :evil_lol: Pewnie że by pasowało :) godzina tak jak ostatnio byłaby jak najbardziej ok :) Tylko powiedz kiedy ;) Spadam, dobranoc :loveu: A mnie brzuch maskarycznie bolał i mnie w domu wkurzali ; ) Na razie nie bardzo mam jak, jak będę wolniejsza to dam Ci znać :p Dobranoc :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dobry wieczór i od razu dobranoc :cool3: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Dobry wieczór i od razu dobranoc :cool3: Hej :p Tinka:) napisał(a):cześć goopki. :loveu: Cześć :loveu: Goopku :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a): Cześć :loveu: Goopku :diabloti::evil_lol::evil_lol: siostra mi rozwaliła przedostatnią część HP:placz: aktualnie jest w trzech: pół, kartka, i pół bez jednej kartki:diabloti: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nikogo nie ma, wiec do Luny przyjde :diabloti: Zdjecia księzycowej fajne są :cool3: :loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: siostra mi rozwaliła przedostatnią część HP:placz: aktualnie jest w trzech: pół, kartka, i pół bez jednej kartki:diabloti: A ja przedostatniej w ogóle nie mam :placz: Miałam sia zabrać za ostatnią jeszcze raz, ale mi sie nie podobała i jakoś nie mogę :evil_lol: akodirka napisał(a):Nikogo nie ma, wiec do Luny przyjde :diabloti: Zdjecia księzycowej fajne są :cool3: :loveu: Ooo wróciła marnotrawna :diabloti: Jakiej księżycowej ? :crazyeye::eviltong: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a): Ooo wróciła marnotrawna :diabloti: Jakiej księżycowej ? :crazyeye::eviltong: Mialam przejsciowego focha :diabloti: Lunowej = księzycowej :evil_lol: bo Luna = ksiezyc :evil_lol: jaka ja mądra jestem :lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 akodirka napisał(a):Mialam przejsciowego focha :diabloti: Lunowej = księzycowej :evil_lol: bo Luna = ksiezyc :evil_lol: jaka ja mądra jestem :lol: Dobrze, ze tylko przejściowego :cool3: łooo matko nie skojarzyłam :oops::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):A ja przedostatniej w ogóle nie mam :placz: Miałam sia zabrać za ostatnią jeszcze raz, ale mi sie nie podobała i jakoś nie mogę :evil_lol: a ja mam wszystkie HA:diabloti: mi się chyba ostatnia bardziej podobała niż dwie poprzednie:razz: a najbardziej najbardziej to druga:loveu: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja mam wszystkie HA:diabloti: mi się chyba ostatnia bardziej podobała niż dwie poprzednie:razz: a najbardziej najbardziej to druga:loveu: o czym wogole gadacie? :-o:razz: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 akodirka napisał(a):o czym wogole gadacie? :-o:razz: tajemniica:diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja mam wszystkie HA:diabloti: mi się chyba ostatnia bardziej podobała niż dwie poprzednie:razz: a najbardziej najbardziej to druga:loveu: Osz Ty ! :diabloti: W ogóle to odniosłam wrażenie, że te ostatnie części to już pod publikę strasznie pisane :eviltong: Mi sie chyba najbardziej 3 podobała :cool3: A co sądzisz o filmach ? :cool3: akodirka napisał(a):o czym wogole gadacie? :-o:razz: No jak to o czym o Harrym Poterze :diabloti: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a): No jak to o czym o Harrym Poterze :diabloti: Na serio, czy zartujesz? bo mi sie juz oczy zamykają i nie jestem zdolna do myslenia :diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 akodirka napisał(a):Na serio, czy zartujesz? bo mi sie juz oczy zamykają i nie jestem zdolna do myslenia :diabloti: No serio :cool3::evil_lol: A Ty na wystawę sie wybierasz ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):Osz Ty ! :diabloti: W ogóle to odniosłam wrażenie, że te ostatnie części to już pod publikę strasznie pisane :eviltong: Mi sie chyba najbardziej 3 podobała :cool3: A co sądzisz o filmach ? :cool3: a ja, że te książki się starzeją z bohaterem, coraz poważniejsze sie robią.. a miały być dla dzieci:cool3: filmy to kompletny idiotyzm, jest ogólny zarys książki ale szczegóły różnią się strasznie:roll:wraz z kolegą uznałam, że w zakonie feniksa wytną cały zakon:diabloti: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Raczej sie wybieram :) Dobra Haro Potero Maniaczki ja w trybie natychmiastowym opuszczam to miejsce (:diabloti:) , bo zasne zaraz. Do kiedyś tam :bye: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 akodirka napisał(a):Raczej sie wybieram :) Dobra Haro Potero Maniaczki ja w trybie natychmiastowym opuszczam to miejsce (:diabloti:) , bo zasne zaraz. Do kiedyś tam :bye: nie raczej tylko musisz być:diabloti: żeby cię Gram mógł zjeść:loveu::evil_lol: dobranoc:loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja, że te książki się starzeją z bohaterem, coraz poważniejsze sie robią.. a miały być dla dzieci:cool3: filmy to kompletny idiotyzm, jest ogólny zarys książki ale szczegóły różnią się strasznie:roll:wraz z kolegą uznałam, że w zakonie feniksa wytną cały zakon:diabloti: ostatnich części to ja dla dziecka nie poleciłabym na pewno :lol: Ja przed pójściem na Czarne Ognie przeczytałem książkę po raz któryś tam i to był mój błąd :evil_lol: No i kocham wręcz dubling, zawsze jest świetny :evil_lol::roll: akodirka napisał(a):Raczej sie wybieram :) Dobra Haro Potero Maniaczki ja w trybie natychmiastowym opuszczam to miejsce (:diabloti:) , bo zasne zaraz. Do kiedyś tam :bye: To dopsz :cool3: Mam nadziej, ze jeszcze kiedyś do nas wrócisz:diabloti:, Dobranoc :loveu: Tinka:) napisał(a):nie raczej tylko musisz być:diabloti: żeby cię Gram mógł zjeść:loveu::evil_lol: A dlaczego mnie nie zjadł :placz: To nie sprawiedliwe,:evil_lol: Quote
Recommended Posts