Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ooo Kisses kujonko :evil_lol: wszystko rozszerzone, wow ale powodzenia....az mnie glowa boli jak pomysle o nauce, to dobrze ze mam to wszystko za soba :D Iza dasz se rade :) Jakie wszystko :O angielski - rozszerzony, chociaż i tak muszę zdawać pisemny ten i ten (roz. biorę jako przedmiot dodatkowy), a ustny jest taki sam dla każdego polski - nie wiem jeszcze, ale myśle w sumie bardziej nad podstawowym, chociaż jestem na humanie matma - podstawowa :D Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Powiedz to mojej Renatce vel. Sauron. Ostatnio złapałam pałe, bo 'nie odpowiedziałam satyswakcjonująco na pierwsze pytanie' :shake: Ponińmy, że miałam wszystko 3 lekcje wyuczone, ale zabrakło jakiegoś tam słówka :p A jestem poziom podstawowy. Jak dobrze, że ja mam maturę już za sobą :D I jeszcze wtedy nie siedziałam na dogo :diabloti: Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):Jak dobrze, że ja mam maturę już za sobą :D I jeszcze wtedy nie siedziałam na dogo :diabloti: Zazdroszczę :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 i to jeszcze dluzsze wakacje, to ci zazdroszcze tez bym tak chciala odpoczac :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Jakie wszystko :O angielski - rozszerzony, chociaż i tak muszę zdawać pisemny ten i ten (roz. biorę jako przedmiot dodatkowy), a ustny jest taki sam dla każdego polski - nie wiem jeszcze, ale myśle w sumie bardziej nad podstawowym, chociaż jestem na humanie matma - podstawowa :D idz na calosc bierz rozszerzone :D Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):i to jeszcze dluzsze wakacje, to ci zazdroszcze tez bym tak chciala odpoczac :) planuje iść do pracy, na wystawy trzeba zarobić :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja tam mogłabym być co roku w klasie maturalnej. Większej laby przez całą moją edukację nie miałam :) Izaaa, masz już prezentację maturalną? :diabloti: może mogę pomóc? Ponad 30 tematów opracowanych :diabloti: Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja tam mogłabym być co roku w klasie maturalnej. Większej laby przez całą moją edukację nie miałam :) Izaaa, masz już prezentację maturalną? :diabloti: może mogę pomóc? Ponad 30 tematów opracowanych :diabloti: Klasa maturalna jest fajna, lekcji mało :diabloti: Nie mam jeszcze :P Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Iza. napisał(a):Klasa maturalna jest fajna, lekcji mało :diabloti: Nie mam jeszcze :P A jaki masz temat i literaturę? Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):A jaki masz temat i literaturę? motyw samobójstwa w literaturze różnych epok Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):idz na calosc bierz rozszerzone :D Chcesz mnie zabić? :diabloti: Quote
psyja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mychaaaaa napisał(a): Izaaa, masz już prezentację maturalną? :diabloti: może mogę pomóc? Ponad 30 tematów opracowanych :diabloti: możesz zachować dla mnie na przyszłość:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Iza. napisał(a):dla mnie też kosmos! i boję się że nie zdam tej matmy :( Oj, no to chociaż raz w tygodniu do nas zajrzyj:) Na mojej maturze (ale to były daaaawne czasy) zdawałam: polski, matematyka, dodatkowy to polski i francuski. pzdr. Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 O, francuski :) Mam go jako 2-gi język, ale jakoś mi wejść nie chce :shake: A taki ładny! Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 psyja napisał(a):możesz zachować dla mnie na przyszłość:evil_lol: Zachowam, zachowam... niektóre prace mam na prawdę meega, że sama sobą jestem zachwycona :evil_lol: np. modne słowa i pisałam tam o wulgaryzmach i w ogóle :eviltong: O samobójstwie nie pisałam, ale pisałam o przemianie wewnętrznej bohatera romantycznego i pisałam o bohaterach tragicznych i tam często podejmowali próby samobójcze. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci przykłady jako podpowiedź do pisania ;) Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):Zachowam, zachowam... niektóre prace mam na prawdę meega, że sama sobą jestem zachwycona :evil_lol: np. modne słowa i pisałam tam o wulgaryzmach i w ogóle :eviltong: O samobójstwie nie pisałam, ale pisałam o przemianie wewnętrznej bohatera romantycznego i pisałam o bohaterach tragicznych i tam często podejmowali próby samobójcze. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci przykłady jako podpowiedź do pisania ;) Kochana, takie skarby trzymaj, bo mi też się jakiś model przyda, jak dojdę do 3 klasy :razz: Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):Kochana, takie skarby trzymaj, bo mi też się jakiś model przyda, jak dojdę do 3 klasy :razz: Wszystko trzymam, służę pomocą 8) Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, no to chociaż raz w tygodniu do nas zajrzyj:) Na mojej maturze (ale to były daaaawne czasy) zdawałam: polski, matematyka, dodatkowy to polski i francuski. pzdr. Zaglądam, ale nie piszę ;) [quote name='mychaaaaa']Zachowam, zachowam... niektóre prace mam na prawdę meega, że sama sobą jestem zachwycona :evil_lol: np. modne słowa i pisałam tam o wulgaryzmach i w ogóle :eviltong: O samobójstwie nie pisałam, ale pisałam o przemianie wewnętrznej bohatera romantycznego i pisałam o bohaterach tragicznych i tam często podejmowali próby samobójcze. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci przykłady jako podpowiedź do pisania ;) Jakbyś mogła to by było super :razz: dorosea@gmail.com Quote
Unbelievable Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Unbelievable napisał(a):hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti: kamikaze? :cool3: Quote
Cienka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [FONT=Tahoma]To ja was zabije. Byłam przedostatnim rokiem piszącym starą maturę. I z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę. A by było jeszcze dramatyczniej na ustny wzięłam sobie Historię Sztuki. [/FONT] Quote
agaciaaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A ja byłam pierwszym rokiem piszącym nową maturę i też z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę (byłam w klasie mat-inf) :lol: Iza ucałuj zwierzaki ode mnie :loveu: Quote
Cienka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja kończyłam plastyka i co ciekawe u nas większość wybrała matematykę a podobno aryści nie mają scisłych umysłów:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kisses napisał(a):O, francuski :) Mam go jako 2-gi język, ale jakoś mi wejść nie chce :shake: A taki ładny! Oj, ładny, ładny.... Unbelievable napisał(a):hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti: Matkoooooo..... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Kisses napisał(a):Chcesz mnie zabić? :diabloti: taaa jasne :diabloti: :D Unbelievable napisał(a):hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti: nastepna samobojczyni :evil_lol: Iza jest ladna pogoda, sloneczko swieci, czekamy na fotki Buenoska i Luny :loveu: Quote
Recommended Posts