Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ooo Kisses kujonko :evil_lol: wszystko rozszerzone, wow ale powodzenia....az mnie glowa boli jak pomysle o nauce, to dobrze ze mam to wszystko za soba :D
Iza dasz se rade :)

Jakie wszystko :O
angielski - rozszerzony, chociaż i tak muszę zdawać pisemny ten i ten (roz. biorę jako przedmiot dodatkowy), a ustny jest taki sam dla każdego
polski - nie wiem jeszcze, ale myśle w sumie bardziej nad podstawowym, chociaż jestem na humanie
matma - podstawowa :D

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisses napisał(a):
Powiedz to mojej Renatce vel. Sauron. Ostatnio złapałam pałe, bo 'nie odpowiedziałam satyswakcjonująco na pierwsze pytanie' :shake: Ponińmy, że miałam wszystko 3 lekcje wyuczone, ale zabrakło jakiegoś tam słówka :p A jestem poziom podstawowy.

Jak dobrze, że ja mam maturę już za sobą :D
I jeszcze wtedy nie siedziałam na dogo :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Jak dobrze, że ja mam maturę już za sobą :D
I jeszcze wtedy nie siedziałam na dogo :diabloti:

Zazdroszczę :diabloti:

Posted

Kisses napisał(a):
Jakie wszystko :O
angielski - rozszerzony, chociaż i tak muszę zdawać pisemny ten i ten (roz. biorę jako przedmiot dodatkowy), a ustny jest taki sam dla każdego
polski - nie wiem jeszcze, ale myśle w sumie bardziej nad podstawowym, chociaż jestem na humanie
matma - podstawowa :D

idz na calosc bierz rozszerzone :D

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
i to jeszcze dluzsze wakacje, to ci zazdroszcze tez bym tak chciala odpoczac :)

planuje iść do pracy, na wystawy trzeba zarobić :diabloti:

Posted

Ja tam mogłabym być co roku w klasie maturalnej. Większej laby przez całą moją edukację nie miałam :)
Izaaa, masz już prezentację maturalną? :diabloti: może mogę pomóc? Ponad 30 tematów opracowanych :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja tam mogłabym być co roku w klasie maturalnej. Większej laby przez całą moją edukację nie miałam :)
Izaaa, masz już prezentację maturalną? :diabloti: może mogę pomóc? Ponad 30 tematów opracowanych :diabloti:

Klasa maturalna jest fajna, lekcji mało :diabloti:
Nie mam jeszcze :P

Posted

mychaaaaa napisał(a):

możesz zachować dla mnie na przyszłość:evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
dla mnie też kosmos! i boję się że nie zdam tej matmy :(

Oj, no to chociaż raz w tygodniu do nas zajrzyj:)

Na mojej maturze (ale to były daaaawne czasy) zdawałam: polski, matematyka, dodatkowy to polski i francuski.

pzdr.

Posted

psyja napisał(a):
możesz zachować dla mnie na przyszłość:evil_lol:

Zachowam, zachowam...
niektóre prace mam na prawdę meega, że sama sobą jestem zachwycona :evil_lol: np. modne słowa i pisałam tam o wulgaryzmach i w ogóle :eviltong:
O samobójstwie nie pisałam, ale pisałam o przemianie wewnętrznej bohatera romantycznego i pisałam o bohaterach tragicznych i tam często podejmowali próby samobójcze. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci przykłady jako podpowiedź do pisania ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Zachowam, zachowam...
niektóre prace mam na prawdę meega, że sama sobą jestem zachwycona :evil_lol: np. modne słowa i pisałam tam o wulgaryzmach i w ogóle :eviltong:
O samobójstwie nie pisałam, ale pisałam o przemianie wewnętrznej bohatera romantycznego i pisałam o bohaterach tragicznych i tam często podejmowali próby samobójcze. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci przykłady jako podpowiedź do pisania ;)

Kochana, takie skarby trzymaj, bo mi też się jakiś model przyda, jak dojdę do 3 klasy :razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, no to chociaż raz w tygodniu do nas zajrzyj:)

Na mojej maturze (ale to były daaaawne czasy) zdawałam: polski, matematyka, dodatkowy to polski i francuski.

pzdr.

Zaglądam, ale nie piszę ;)

[quote name='mychaaaaa']Zachowam, zachowam...

Jakbyś mogła to by było super :razz:
dorosea@gmail.com

Posted

[FONT=Tahoma]To ja was zabije. Byłam przedostatnim rokiem piszącym starą maturę. I z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę. A by było jeszcze dramatyczniej na ustny wzięłam sobie Historię Sztuki. [/FONT]

Posted

A ja byłam pierwszym rokiem piszącym nową maturę i też z własnej nieprzymuszonej woli pisałam matematykę (byłam w klasie mat-inf) :lol:

Iza ucałuj zwierzaki ode mnie :loveu:

Posted

Kisses napisał(a):
O, francuski :)
Mam go jako 2-gi język, ale jakoś mi wejść nie chce :shake: A taki ładny!

Oj, ładny, ładny....

Unbelievable napisał(a):
hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti:

Matkoooooo.....

Pzdr.

Posted

Kisses napisał(a):
Chcesz mnie zabić? :diabloti:

taaa jasne :diabloti: :D

Unbelievable napisał(a):
hie hie hie, a ja zdaję matmę na rozszerzeniu :diabloti:

nastepna samobojczyni :evil_lol:

Iza jest ladna pogoda, sloneczko swieci, czekamy na fotki Buenoska i Luny :loveu: